بی بی کد Interior 9

.:BehzAd:.

Active Member
سلام

این کار یه روزه هست چون چند وقتی میشه که کار نذاشتم تو گالری اینو تفننی میزارم .

attachment.php

نقد و نظرات شما رو با جان و دل خواستاریم.

پیوست ها

• boloka.jpg
    boloka.jpg
    496.6 کیلوبایت · بازدیدها: 98
درود بر بهزاد
کاشی سرامیک های دیوار خیلی خوبه ولی خیلی لعاب روی کاشی حس نمیشه اونو یک دست بزن بعدا
و با اینکه نور بیرون زیاده نور کمی اومده داخل که تخطی از قوانین نور هستش
البته واسه کار تفننی خوبه ولی من نظرم اینه که اصلا از آبجکت هایی که زیاد دیده شده استفاده نکن سطح کارتو به شدت میاره پایین
و به هیچ وجه ممکن از سرویس های چوب آرک مدل استفاده نکن
در کل کارت خوب واضح ولی توقع بیشتری ازت هست :wink:
کاشی سرامیک هم خوب و ایرانی پسند یعنی مخصوص ایرانیاست کلا

max vray

کاربر VIP
سلام بهزاد جان
کار خوبی شده و نظرات سعید هم درسته
اما چیزی که من میخوام بگم درمورد نقات قوت کارت هستش
1.شارپ بودن کارت که خیلی خوب شده و نصبت به چندتا کار قبلیت خیلی بهتره
2.رنگ بندی هوشمندانه کارت
رنگها از شقف به کف پر رنگ میشن و چند تا کمد به عنوان لکه های قدرتمند اثر خودشون نشون میدن و در نگاه ثانویه چند ردیف کاشی گلدار خودنمایی میکنند.این دیده شدن چند مرحله ایی کار یعنی چند بعدی بودن و بسیار خوب هستش.
تو بخشی از تاریخ تعداد نقاشها زیاد شده بود تو اروپا و فروختن اثار هنرمندان بسیار سخت شده بود.برای همین بعضی از نقاشان تو اثراتشون لکه های قرمز میزاشتن تا چشم به سمت خودشون خیره کنند.مثلا یک فضای سبز میکشیدن و تو اون دوتا ادم با لباسای قرمز میزاشتن تا کاملا خودنمایی کنند.من این معقوله زیبا رو تو کارت دیدم و بهت تبریک میگم.
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟
کار خوبی شده.به نظرم کنتراست خیلی بالا شده.کار زیادی رنگی شده.مشکلی که رندرهای خودم همیشه داره و دیگران میگن نقاشی شده.
رنگ چوپ و کف کارو از قشنگی انداخته.
چون هیچ رفلکتی نداره
به کار میشه از 10 نمره 7 داد.بهت تبریک میگم

Active Member
درود بر بهزاد
کاشی سرامیک های دیوار خیلی خوبه ولی خیلی لعاب روی کاشی حس نمیشه اونو یک دست بزن بعدا
البته واسه کار تفننی خوبه ولی من نظرم اینه که اصلا از آبجکت هایی که زیاد دیده شده استفاده نکن سطح کارتو به شدت میاره پایین

سلام سعید جان
نکات خوبی گفتی ممنون:rose:
نور بیرون رو تا جایی که میتنستم اوزدم تو اگه روش خوبی داری تا نور بهتر بیاد تو بگو ممنون میشم.

منم شدیدا با ابجکت های که زیاد استفاده شدن موافق نیستم یه جورایی خز شدن یه کار واسه دل خودم قرار بزنم اون همه چیش خاصه.

ممنون سعید بان نقد و نظرات

سلام بهزاد جان
رنگها از شقف به کف پر رنگ میشن و چند تا کمد به عنوان لکه های قدرتمند اثر خودشون نشون میدن و در نگاه ثانویه چند ردیف کاشی گلدار خودنمایی میکنند.این دیده شدن چند مرحله ایی کار یعنی چند بعدی بودن و بسیار خوب هستش.
تو بخشی از تاریخ تعداد نقاشها زیاد شده بود تو اروپا و فروختن اثار هنرمندان بسیار سخت شده بود.برای همین بعضی از نقاشان تو اثراتشون لکه های قرمز میزاشتن تا چشم به سمت خودشون خیره کنند.مثلا یک فضای سبز میکشیدن و تو اون دوتا ادم با لباسای قرمز میزاشتن تا کاملا خودنمایی کنند.من این معقوله زیبا رو تو کارت دیدم و بهت تبریک میگم.
موفق و پیروز باشی

سلام محمد جان خوبی؟

ممنون بات لطف و نظرت :rose:

سلام.خسته نباشی.بنظر منم عالیه همه چیش.فقط 1کم سرامیک کف و چوب کمد نسبت به باقی ضعیف ترن.

سلام مرسی.کتریال چوب رو آره والا خوب نشده ولی کف بد نیست به نظره خودم.

ممنون بابت نظرت:rose:

سلام.خوبی؟
کار خوبی شده.به نظرم کنتراست خیلی بالا شده.کار زیادی رنگی شده.مشکلی که رندرهای خودم همیشه داره و دیگران میگن نقاشی شده.
چون هیچ رفلکتی نداره

سلام مرسی من خوبم تو چطوری؟

خیلی پست پرو نکردم ولی تین کنتراست مال همون پست کمی هست که کردم شاید بهتر بودد به این اندازه کنتراست رو نمیبردم بالا.

چوب رو هم آره خوب نشده.

مرسی از نقد و نظرت:rose:

Active Member
درود بر بهزاد
سلام سعید جان
نکات خوبی گفتی ممنون:rose:
نور بیرون رو تا جایی که میتنستم اوزدم تو اگه روش خوبی داری تا نور بهتر بیاد تو بگو ممنون میشم.

منم شدیدا با ابجکت های که زیاد استفاده شدن موافق نیستم یه جورایی خز شدن یه کار واسه دل خودم قرار بزنم اون همه چیش خاصه.

ممنون سعید بان نقد و نظرات

سلام بهزاد جان
موفق و پیروز باشی
سلام محمد جان خوبی؟

ممنون بات لطف و نظرت :rose:

سلام.خسته نباشی.بنظر منم عالیه همه چیش.فقط 1کم سرامیک کف و چوب کمد نسبت به باقی ضعیف ترن.
سلام مرسی.کتریال چوب رو آره والا خوب نشده ولی کف بد نیست به نظره خودم.

ممنون بابت نظرت:rose:

سلام.خوبی؟
چون هیچ رفلکتی نداره
سلام مرسی من خوبم تو چطوری؟

خیلی پست پرو نکردم ولی تین کنتراست مال همون پست کمی هست که کردم شاید بهتر بودد به این اندازه کنتراست رو نمیبردم بالا.

چوب رو هم آره خوب نشده.

مرسی از نقد و نظرت:rose:

emadmax

Well-Known Member
سلام. بهزاد جان.

بچه ها همه موارد رو گفتن. فقط ای کاش از روی عکس چیدمان صحنه رو انجام بدی
بخاطر این روند رشدی که داری،به شدت منتظر کارهای زیباترت هستیم

سلام
بهزاد امو یه کم یواشتر ........کاروان رفتو ما به جا ماندیم .............
دارم کم کم حسودیم میشه روند رو به رشد شما رو تحصین میکنیم امیدوارم فردا پس فردا که به بالاترین پله ترقیتون رسیدی ما را فراموش نکنید :green:
من معمار نیستم ولی معماران رو به حق دوس میدارم عزیز یکی از برادران معمار در همین سایت عنوان کردن برای گوشه های اوتاقهاتون که طراحی میکنید با واقعیت بسنجید فقط کافیه یه نگا به دور بر اتاقهاتون بندازید تا ببینید این گوشه ها یه کم نرم به نظر میرسن گوشه ها رو یه کمی chamfer کنید تا با واقعیت جور دربیاد بهزاد شما خودتون استادید و ما هم جسارت کردیم ببخشید :snap:
سرامیک دیوار رو وحشتناک دوس دارم :rose:
راستی اقا بهزاد کالر مپینگو رو چی گذاشتی؟؟؟؟

Active Member
سلام. بهزاد جان.

بچه ها همه موارد رو گفتن. فقط ای کاش از روی عکس چیدمان صحنه رو انجام بدی
بخاطر این روند رشدی که داری،به شدت منتظر کارهای زیباترت هستیم

سلام عماد جان
مرسی از نظرت:rose:
به امید و یاری خدا و با تلاش و کوشش خودم کارای بهتری هم خواهم زد.

سلام
بهزاد امو یه کم یواشتر ........کاروان رفتو ما به جا ماندیم .............
دارم کم کم حسودیم میشه روند رو به رشد شما رو تحصین میکنیم امیدوارم فردا پس فردا که به بالاترین پله ترقیتون رسیدی ما را فراموش نکنید :green:
من معمار نیستم ولی معماران رو به حق دوس میدارم عزیز یکی از برادران معمار در همین سایت عنوان کردن برای گوشه های اوتاقهاتون که طراحی میکنید با واقعیت بسنجید فقط کافیه یه نگا به دور بر اتاقهاتون بندازید تا ببینید این گوشه ها یه کم نرم به نظر میرسن گوشه ها رو یه کمی chamfer کنید تا با واقعیت جور دربیاد بهزاد شما خودتون استادید و ما هم جسارت کردیم ببخشید :snap:
سرامیک دیوار رو وحشتناک دوس دارم :rose:
راستی اقا بهزاد کالر مپینگو رو چی گذاشتی؟؟؟؟

سلام داوود عزیز

ما چاکریم بابا اینا چیزی نیست به خدا روم نمیشه این کارا رو بزارم تو گالری و فقط برای دست گرمی اینا رو میزنم به امید خدا به کارای خوب هم میرسیم و از اونا تو گالری میزارم.

کالر مپینگ رینهارد با مولتی 1.2 و برن ولیو .2 و گاما 2.2

یه چیزی بگم داوود جان راجب کالر مپینگ:کسانی مثل آلکس رومن اصلا به کالر مپینگ دست نمیزنند و همون پیشفرض رو استفاده میکنند یعنی مولتی پلیر با همه مقادیر 1 پس به جای اینکه خودت رو در گیر این قسمت کنی درکت رو از نور بیشتر کن.
شنگ شده بهزاد جان :rose:

حس صمیمیت تو کارت فراوونه

مرسی حمید جان نظره لطفت هست.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا