بی بی کد Interior در 2 ساعت....

سلام
این همون فضایی هست که استاد خوبمون حامد درست کرده برای یه کار توپ که در قسمت wip گذاشته و به ما هم افتخار اینو داده که همکاری کنیم همراه با بهزاد عزیز :)
این کارو 2 ساعته حالا یه کم بیشتر :green:زدم
استاد حامد ببخش کارمون رو در قسمت wip ول کردیم فعلا :snap:((بهونه بیارم.:منتظر ساخت مبل بهزاد هستیم:lol:))
این شما و این هم کار با عیب من..:-?
vray
ps
یا حق

پیوست ها

• okki.jpg
    okki.jpg
    680.5 کیلوبایت · بازدیدها: 57
آخرین ویرایش:

men

Well-Known Member
سلام.خسته نباشی.عالی شده فقط 1کم قاب پنجره ها جون دار نیس یعنی عالیه عالی نشده.1کم هم کل کتاب خونه فقط توش از 1جلد کتاب استفاده کردی.

emadmax

Well-Known Member
سلام
خسته نباشی . رنگ و لعاب جالبی داره. یه پیشنهاد: روی کف سازیبیشتر کار کن . کتابهای کتابخونه هم تنوع رنگ و جلد داشته باشه مسلما" کار الی میشه

مشقیه؟ هیچ عکسی نیست

سلام این که در ویرایش پاک شده عکسش:-?
سلام
جون مملی گفتم یه پرده براش اضافه کنم دستامم بالاست :-?:green:الانم خونه نیستم
کارخونه یکی از اشنایان هستم
دارم خدا منو ببخشه دارم یواشکیشون دانلود میکنم :lol:عصر اومدم خونه حتما میزارمش البته 2 ساعتو میکنم 3 ساعت:wink:
یا حق:neutral:

max vray

کاربر VIP
اقا داوود عزیز.ادیت میخواستی بکنی خوبه اما چرا پاکش کردی؟:shock:چهره گالری یکم بهم میریزن پستای بدون رندر

max vray

کاربر VIP
خوب حالا که کار میبینم میگم که رندر خوبی شده مخصوصا برگها که میتونم بگم فوق العاده شدن.
اما چرم مبل و مخصوصات تکسچر کف جالب نشدن.مبل یکم بامپش زیاده اما تکسچر کف خیلی تکرار توش دیده میشه.
و باز هم میگم عجب چیزی شده گیاه:shock:
موفق و پیروز یاشی:rose::rose::rose:

hesam_sn

کاربر VIP
چرم مبل و مخصوصات تکسچر کف جالب نشدن.مبل یکم بامپش زیاده اما تکسچر کف خیلی تکرار توش دیده میشه.
همینا که محمد گفت به علاوه اینکه رفلکت شیشه زیاد شده و کتابا که همه شبیه هم هستن
گیاه خیلی خوب شده
مبل سه نفره سمت راستش رفته تو هم
:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام کاره خیلی قشنگی شده فقط چندتا مشکل داره
1. زمین چرا تیزه؟
2.شدت نور پنجره زیاده
3. مبل سمت راستی هستش این کفیش رفته تو دسته مبل. می بینی؟ سمت راست عکست رو نگاه کن میفهمی منظورم رو. یکم باید با fdd درستش کنی

مرسی از دوستان درست میگین سمت راست مبل رفته داخل مبل ...هول بودم ندیدم این قسمتو حتما بر طرفش میکنم :rose:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام داوود

نور خوبه کادر هم تا حدی خوبه فقط شیدر ها مشکل دارن مخصوصا شیشه پارکت کف.

ما هم اون مبل رو مبزنیم داوود جان شما پیش برین فعلا.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.داوود بگم گل کاشتی.
خیلی خوب شده.شیدر مبل بینظیر شده
اما کارت مشکل چیدمان داره.به نظرم نباید اون گلدون وسط باشه تا کانون توجه بهش جلب بشه
شیدر میز هم خوب نشده
کف خوبه
اما باعلی موافقم.تیره زیاده شده.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا