بی بی کد Interio design

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه

یه چند روزی هست اسن پروژه تمام وقتم رو گرفته و دارم روش کلر میکنم یه چند تا از رندر هاش رو میزارم تو گالری تا همه دوستان ببینید.

این یه پروژه اجرایی هست تو انتهای بزرگراه همت طراحی(البته خیلی هم طراحی نکردم)و آرچ ویزش به عده بند بود اولش خیلی میخواستم روش وقت بذارم و ترکیبی از یه کار برای دل خودم و کاره بازار بزنم ولی نه انقدر گفتن وقت نداریم زود باش و از این حرف ها منم امروز پروژه رو جمع کردم خودم از چند تایی از رندر هاش خیلی خوشم اومد امید وارم شما هم خوشتون بیاد.

یه فایل PDF هم داره که کل پلان ها و رندر ها رو به صورت گرافیکی کنار هم چیدم ایشا الله اون رو هم ضمیمه میکنم.

از انواع و اقسام چیدمان کاشی هم استفاده کردم از پری کات گرفته تا کاتینگ مدل و اینگریو

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• camera 2.jpg
    camera 2.jpg
    679.4 کیلوبایت · بازدیدها: 152
  • camera 3.jpg
    camera 3.jpg
    229.2 کیلوبایت · بازدیدها: 152
  • camera 4.jpg
    camera 4.jpg
    256.2 کیلوبایت · بازدیدها: 138
  • camera 1.jpg
    camera 1.jpg
    249.7 کیلوبایت · بازدیدها: 145
آخرین ویرایش:

Active Member
فقط مدیرای عزیز عنوان تاپیک رو اشتباه نوشتم خدایش چشمام باز نمیشه اولین کسی که دسترسی شو داره لطف کنه اون R اخر رو بذاره :rose:

سلام خسته نباشی رندرات قشنگه سه تا عنصر اصلی تو دیزاین ابنتریور هست
سقف و دیوار سرویس چوب منظور از سرویس چوب میز ال سی کمد ها کفش کن آشپزخونه ودر انتها نورپردازی اصولی خونه که خیلی ها بهش توجهی ندارند اصلا
بقیه عناصر فرعیند که پیشنهادی هستند پارکت و رنگ و کاشی سرامیک
نوع کاشی سرامیک از نظر من می تونستی از انواع جدیدتر استفاده کنی
حس میکنم مقیاس های کارتو درست در نظر نگرفتی به نظر میاد سقفو 2.2 2.3 باشه میز اپن نهایت اگه 1 باشه
میز پذیرایی یا عسلی رو طراحی کن

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــــــه. مخصوصا رندر فوق العادس. فقط کاش یک آموزشی از این رندرت و نور پردازیت میساختی اینجا آپ می کردی ما هم یاد بگیریم. نگی شما استادی که نیستیم. پس لطف کن یک آموزش بزار . ما به هر کی میگیم یا جواب نمیده یا یکجوری میپیچونه

hossein j j

Active Member
سلام بهزاد جان ، در روزگاری که دوستان کمتر کارهای داخلی می ذارن ، شما و سعید جان با کارهای خوبتون باعث دلگرمی ما شاگردان هستید ...
ایرادات اصلی کارو سعید جان لطف کردن و فرمودند ...
فکر کنم که این نوع تخت خواب به این کار نخوره ، وقتی که داری از مبلمان و تابلو های مدرن استفاده می کنی...
باز هم بهت تبریک می گم ، به خاطر کار خوبت ... :rose:

K.D.G

Member
سلام آقا بهزاد خسته نباشی........:rose:

کارات خوبن ..........
با اجارت چند تا نقد:)
آشپز خونه...... خوبه اما چیزی که محسوسه شیدر کار اصن خوب نی
2- مدلات اصن جزییات نداره همینم باعث میشه کارات فانتزی جلوه کنن
3-شعله اصلا ریل نی..حداقل تو پست یه عکس میزاشتی جاش
3-هارمونی رنگ هم اکثر کارات نداره....مث مداد رنگی رنگارنگه :دی
**
کاری که دستشویی داره :))......شایه نداره ...... رفلکت کاشیاش کمه و اینکه همون ترکیب بندی رنگ..... و زاویه دوربین باس بهتر شه

کلا جزییات رو زیاد تر کن خیلی هم رفرنس جمع کن...
باز هم شرمنده به خاطر نقدم :rose:

emad04

Well-Known Member
سلام .
بهزاد جان کارت خیلی خوبه .
مدلینگشم با خودت بوده ؟ از مدلاسیونش خیلی خوشم اومده .
رندر سومی از بالا رو دوس دارم .
رندر اولی سطحی پایین تر از باقی رندر ها هست
خسته نباشی

ahoorass

Member
آقا بهزاد خسته نباشي . واقعا من با نور پردازي پروژه شما خيلي حال كردم و. لطفا اگر امكان داره در مورد جزييات نور پردازيت برامون يكم توضيح بده . :)

خيلي ممنون ميشم . :paint:

Active Member
سلام خسته نباشی رندرات قشنگه سه تا عنصر اصلی تو دیزاین ابنتریور هست
سقف و دیوار سرویس چوب منظور از سرویس چوب میز ال سی کمد ها کفش کن آشپزخونه ودر انتها نورپردازی اصولی خونه که خیلی ها بهش توجهی ندارند اصلا
بقیه عناصر فرعیند که پیشنهادی هستند پارکت و رنگ و کاشی سرامیک
نوع کاشی سرامیک از نظر من می تونستی از انواع جدیدتر استفاده کنی
حس میکنم مقیاس های کارتو درست در نظر نگرفتی به نظر میاد سقفو 2.2 2.3 باشه میز اپن نهایت اگه 1 باشه
میز پذیرایی یا عسلی رو طراحی کن
سلام مرسی نظره لطفت هست.

نقد و نظراتت رو کاملا قبول دارم ولی هدف از این رندر ها در درجه اول کاشی و سرامیک های بود که انتخاب شده بودن.

ار تفاع سقف 2.7 هست که کف تا کف میشه 3 و 30 سانت ضخامت سقف هست از روی چی میگی سقف 2.2 و 2.3 هست.

خیلی خیلی عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــه. مخصوصا رندر فوق العادس. فقط کاش یک آموزشی از این رندرت و نور پردازیت میساختی اینجا آپ می کردی ما هم یاد بگیریم. نگی شما استادی که نیستیم. پس لطف کن یک آموزش بزار . ما به هر کی میگیم یا جواب نمیده یا یکجوری میپیچونه

مرسی و ممنون

ببین یجث پیچوندن نیست زمان هست که همه چی رو تعیین میکنه خدایی در گیرم به شدت اگه وقت کردم چشم حتما

هروز بهتر میشی...افرین

مرسی نظره لطفت هست :rose: اینا که چیزی نیست میخوام یه کار برای دل خودم بزنم اون وقت کار میشه یه کار خوب و حرفه ای.

سلام بهزاد جان ، در روزگاری که دوستان کمتر کارهای داخلی می ذارن ، شما و سعید جان با کارهای خوبتون باعث دلگرمی ما شاگردان هستید ...
ایرادات اصلی کارو سعید جان لطف کردن و فرمودند ...
فکر کنم که این نوع تخت خواب به این کار نخوره ، وقتی که داری از مبلمان و تابلو های مدرن استفاده می کنی...
باز هم بهت تبریک می گم ، به خاطر کار خوبت ...

سلام سعید جان سعید که داره برای دل خودش کار میزنه و شطح کارش بالاسا ولی من کار بازاری هست ایشا االه از اون کارای که آدم برای دل خودش میزنه هم میزارم ببینی.

سلام آقا بهزاد خسته نباشی........

کارات خوبن ..........
با اجارت چند تا نقد
آشپز خونه...... خوبه اما چیزی که محسوسه شیدر کار اصن خوب نی
2- مدلات اصن جزییات نداره همینم باعث میشه کارات فانتزی جلوه کنن
3-شعله اصلا ریل نی..حداقل تو پست یه عکس میزاشتی جاش
3-هارمونی رنگ هم اکثر کارات نداره....مث مداد رنگی رنگارنگه :دی
**
کاری که دستشویی داره )......شایه نداره ...... رفلکت کاشیاش کمه و اینکه همون ترکیب بندی رنگ..... و زاویه دوربین باس بهتر شه

کلا جزییات رو زیاد تر کن خیلی هم رفرنس جمع کن...
باز هم شرمنده به خاطر نقدم

سلام دوست عزیز وال بگم که دشمنت شرمنده و من واقعا ممنونم به خاطر نقد
همش کامل درست و به جا بود.

سلام .
بهزاد جان کارت خیلی خوبه .
مدلینگشم با خودت بوده ؟ از مدلاسیونش خیلی خوشم اومده .
رندر سومی از بالا رو دوس دارم .
رندر اولی سطحی پایین تر از باقی رندر ها هست
خسته نباشی
سلام عماد جان ممنونم
مدلینگش اگه آبجکت رو میگی آره همش با خودم بود از مبل بگیر تا اجاق و ........ شوخی کردم گفتم یکم بخندیم :lol: مدلینگ معماری و چیدمان و شیدرینگ و تکشچرینگ و لایتینگ و رندر رو من زدم ابجکت ها رو از آبجکت های خز اور موشن استفاده کردم.

آقا بهزاد خسته نباشي . واقعا من با نور پردازي پروژه شما خيلي حال كردم و. لطفا اگر امكان داره در مورد جزييات نور پردازيت برامون يكم توضيح بده .

خيلي ممنون ميشم .

سلام دوست عزیز

مرسی نظر لطفت هست.نور پرذلزیش چیزه خاصس نداره این کار نسبت به کارای بچه ها که تو یسایت میزارن سطحش بسیار پایین هست ولی باز چشم سعی میکنم یه توضیحی راجب نور پردازیش بدم.

سلام داداش
خیلی خوب شده ... کارت درسته ...
موفق و پیروز باشی .....

سلام داش گام اخرش این اسمت رو نگفتی به ما!
مرسی و ممنون:rose:
همچنین.

emadmax

Well-Known Member
سلام
کارت خیلی عالی شده . :clap::clap: پشتکار و علاقه ای که به کار داری باعث پیشرفت لحظه به لحظه ی تو شده. موفق باشی رفیق
بهزاد جان میشه لطف کنی و یه توضیحی در مورد تنظیمات رندرت بدی. ممنون

Active Member
سلام
کارت خیلی عالی شده . :clap::clap: پشتکار و علاقه ای که به کار داری باعث پیشرفت لحظه به لحظه ی تو شده. موفق باشی رفیق
بهزاد جان میشه لطف کنی و یه توضیحی در مورد تنظیمات رندرت بدی. ممنون

مرسسی عماد جان
سه عامل موفقیقت تو هر ضمینه ای از نظر من البته شاید خیلی های دیگه هم اینو قبول داشته باشند
1.عشق و علاقه
2.تمرین و پشت کار
3.صبر و حوصله
ترتیبش هم خیلی مهم هست.

شب که برگشتم خونه حتما یه شات از تنظیمات میگیرم میزارم.

SinaTR

Well-Known Member
سلام
ديدم تشکر کافی نيست، خيلی قشنگ شده:rose:

ته اتوبان همت اسمش شده شهيد خرازی که قراره تا زندان رجايی شهر ادامه پيدا کنه، حالا کجاشو می گی؟:green:

Active Member
سلام
ديدم تشکر کافی نيست، خيلی قشنگ شده:rose:

ته اتوبان همت اسمش شده شهيد خرازی که قراره تا زندان رجايی شهر ادامه پيدا کنه، حالا کجاشو می گی؟

سلام

مرسی و ممنون از لطفتون:rose:

بعد از شهرک شهید باقری همین طور که داری به سمت غرب میری دو تا برج بلند هست اونجا رو میگم من خودم تا حالا اونجا نرفته بودم مقیاس پروژه خیلی خیلی بزگ هست من خوشحالم که افتخار این قسمت از کار با من بوده.

soroushdesign

Well-Known Member
سلام بر بهزاد عزیز و 1 خسته نباشید گرم واسه انجام این پروژه
-------------------------------
مشکل عجول بودن کارفرما واقعا نمیذاره ارزش واقعی هنر 1 طراح تو رندرها معلوم بشه و تو این قضیه باهات موافقم
1چندتا نکته ;
اول اینکه فراموش کردی قرنیز بذاری
کشو کمد اتاق خواب تقریبا باز کردنش محاله و اینو میدونم بخاطر عجله تو چیدن آبجکتها بوده
رندری که مبلمان زرشکی و آشپزخونه وجود داره مقیاس مبلمان و صندلی قرمز و نهارخوری 1کم فرق داره
از همه چی بگذریم از نورپردازی زیبات نمیشه گذشت - واقعا خوووب شده
.: آرزوی موفقیت :.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
هر روز بهتر از دیروز :)
آقا مثل اینکه پروژه پولی نباشه هیچ کس کار خوب نمیکنه، بوی پول میاد کارای توپ :lol:
از نظر دید رندر حموم خوب نشده

Active Member
سلام بر بهزاد عزیز و 1 خسته نباشید گرم واسه انجام این پروژه
مشکل عجول بودن کارفرما واقعا نمیذاره ارزش واقعی هنر 1 طراح تو رندرها معلوم بشه و تو این قضیه باهات موافقم
1چندتا نکته ;
اول اینکه فراموش کردی قرنیز بذاری
کشو کمد اتاق خواب تقریبا باز کردنش محاله و اینو میدونم بخاطر عجله تو چیدن آبجکتها بوده
رندری که مبلمان زرشکی و آشپزخونه وجود داره مقیاس مبلمان و صندلی قرمز و نهارخوری 1کم فرق داره
از همه چی بگذریم از نورپردازی زیبات نمیشه گذشت - واقعا خوووب شده
.: آرزوی موفقیت :.

سلام سروش جان مرسی و ممنون:rose:
آره خدایش انقدر گفتن اقا زود باش چکار داری میکنی دیره کار نمیرسه یه روز قبل از تحویل هم گفتن که اگه برای فردا کار آماده نشه کار رو اوت میکنند اخرش منم کارو جمع و جور کردم و تحویل دادم.

تو این کار خیلی از خیلی چیزا گذشتم مثل همون چیزای که گفتی ایشا االه کارای بهتری هم میزارم.

در مورد نور پردازیش اره بد نشده

در کل ممنونم از نظرات و نقدت:rose:

هر روز بهتر از دیروز :)
آقا مثل اینکه پروژه پولی نباشه هیچ کس کار خوب نمیکنه، بوی پول میاد کارای توپ :lol:
از نظر دید رندر حموم خوب نشده

آره دیگه هر چقدر زحمت بکش نتیجه بهتری میگیری این کار که تو سطح کارای معمولی هم به زور قرار میگیره ولی خوب همه میگن خوب شده.

الان فقط و فقط پول

رندر حموم رو هم آره والا راست میگی خوب نشده

مرسی از نظرت و کامنت خوبت:rose:

(Hamid)

Well-Known Member
ببخشید دیر پست زدم بهزاد جان:rose:

کلا خیلی خوب و قشنگ شده . مخصوصا رندرات

یکی دو تا اشکال فنی توکارت هست

مثلا ارتفاع هالوژنای دیواری زیادی پائینه

یا سیفون توالت ایرانی چرا اینقد پائین گذاشتی آخه!!! کی میتونه اونجا ....... اوهوم اوهوم :lol:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا