بی بی کد Interio design

.:BehzAd:.

Active Member
بخشید دیر پست زدم بهزاد جان:rose:

کلا خیلی خوب و قشنگ شده . مخصوصا رندرات

یکی دو تا اشکال فنی توکارت هست

مثلا ارتفاع هالوژنای دیواری زیادی پائینه

یا سیفون توالت ایرانی چرا اینقد پائین گذاشتی آخه!!! کی میتونه اونجا ....... اوهوم اوهوم

سلام حمید جان :rose:
خواهش میکنم این چه حرفیه دمت هم گرم همین که اومدی و کارو دیدی یه دنیا ارزش داره و اینو هیچ وقت فراموش نمیکنم.

هالوژن ها رو با توجه بع ارتفاع تابلو ها گذاشتم ولی درسته بهتر میبود که یه خورده بالاتر میرفت.

در رابطه با توالت ایرانی

من میخواستم بشینم یه کاسه و سیفون برای مدل کنم ولی دیدم ارزش نداره و انرژی که میزارم بی فایده به صورت خیلی ساده یه مدل کوچولو زدم و گذاشتم اونجا.

ممنون از نظر و نقدت:rose:

خداییش رندرهای خیلی قشنگی زدی .فکم نزدیک زمین شده نمیتونم چیزی بگم فقط می تونم بگم که واقعا قشنگه
با وی ری رندر گرفتی یا فرای

آخرین ویرایش:

Active Member
خداییش رندرهای خیلی قشنگی زدی .فکم نزدیک زمین شده نمیتونم چیزی بگم فقط می تونم بگم که واقعا قشنگه
با وی ری رندر گرفتی یا فرای

مرسی محمد جان همچین خوب هم نیست.

وی ری هست فرای مرای رو تعطیل کردم

sallarmelli

Active Member

attachment.php

attachment.php

attachment.php

خیلی کار فوق العاده ای هست خصوصا دومی کاش یه توضیح اساسی در مورد نور پردازیش می دادی بازم می گم خیلی عالیه فکم هنوز روی زمینه:lol::shock: ندیده بودم ازت این جور کار بزنی.:rose:

Active Member
یادش به خیر :neutral:البته خیلی نیست ولی خودم فراموشش کرد بودم.
اول بگم که خیلی هم خوب نیست و هست کارای خیلی بهتر از این که شایدد تو سایت بزارمش.

نورپردازیش هم رو هم با یه خورشید تو بیرون و نور های دیگه ای داخل فضا که گذاشته بودم کردم الان که نه چون حال و حووصله گشتن تو هاردم رو ندارم فردا فایلش رو باز میکنم و جای نور ها و شدت هاش رو میگم.

seous

Well-Known Member
درود برای کار قشنگی که زدی ... فقط فکر کنم قبلا یکسری از رندرها رو توی سایت گذاشته بودی ... محشره و تبریک میگم به تواناییتون :cool:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
آقا من از متریال بالایه تخت و طلا کاریهای روی تخت خیلی خوشم اومد خوب درآوردید

Active Member
درود برای کار قشنگی که زدی ... فقط فکر کنم قبلا یکسری از رندرها رو توی سایت گذاشته بودی ... محشره و تبریک میگم به تواناییتون

مرسی و ممنون البته اینا چیزی نیستن و در حد متوسط رو پایین هستن ایشاالله کارای خیلی بهتری هم خواهید دید.

در مورد رندر ها نه هیچ جایی دیگه ای نذاشتم اونا رندر های دیگه مال کارهای دیگه ای بود تو پست های که جاوب بچه ها رو دادم گفتم این پروژه برای کجاست.

موفق باشی.

سلام
آقا من از متریال بالایه تخت و طلا کاریهای روی تخت خیلی خوشم اومد خوب درآوردید

سلام

مرسی و ممنون کورش جان در مورد متریال های یه سری آماده و یه سری و خودم ساختم البته شما تو مایا خیلی از این بهتر متریال میسازی.

جدیدترین ارسال ها

بالا