IE هنگ ميكنه

Negin_ET

Member
babak_dj گفت:
حالا که بحث IE هست منم دردمو بگم :?
من وقتی كه چند تا صفحه باز میکنم مثلا (5-10) تا . بعضی موقع ها یهو IE هنگ میکنه و بد از چند ثانیه شروع میکنه همین طور پشت سر هم صفحه جدید باز میکنه( يك عالمه :eek: ) منم اون موقع هیچ کاری نمیتونم بکنم (حتي CRT+AIT+DEL هم کار نمیکنه)باید کلی وایستم تا خودش این مسخره بازیش و تمام کنه وقتی هم که تمام میشه هرچی صفحه باز کرده بودم را هم می بنده :evil:

اين تقريبا همون مشكل اول منه! همون راهيو كه بچه ها بهم پيشنهاد كردن تو مورد اول امتحان كنين احتمالا بايد مشكل برطرف بشه

babak_dj

Member
Negin_ET گفت:
babak_dj گفت:
من وقتی كه چند تا صفحه باز میکنم مثلا (5-10) تا . بعضی موقع ها یهو IE هنگ میکنه و بد از چند ثانیه شروع میکنه همین طور پشت سر هم صفحه جدید باز میکنه( يك عالمه :eek: ) منم اون موقع هیچ کاری نمیتونم بکنم (حتي CRT+AIT+DEL هم کار نمیکنه)باید کلی وایستم تا خودش این مسخره بازیش و تمام کنه وقتی هم که تمام میشه هرچی صفحه باز کرده بودم را هم می بنده :evil:

اين تقريبا همون مشكل اول منه! همون راهيو كه بچه ها بهم پيشنهاد كردن تو مورد اول امتحان كنين احتمالا بايد مشكل برطرف بشه
نگین خانم ولی فک کنم مشکله شما فرق داشته باشه

چون من بعضی وقت ها که خیلی مسله جدی بشه PC هم هنگ میکنه در ضمن اون صفحه هابی که برا من باز میشه اگهی نیست یه صفحه جدید و همین طور پشته سره هم باز میشه خیلی هم سری؟؟؟!!
من مشكل اول شما را خوب متوجه نشدم راستش :!:
تازه من با یاهو مشکلی ندارم كوکی ها هم چک کردم :roll: !
این مشکل به سایته خاصی ربط نداره البته تا اونجای که من فک میکنم :(

Negin_ET

Member
سلام
خوب اون صفحاتي كه باز ميشه چي هستش؟ببينيد صفحه هايي كه براي منم باز ميشد همش تبليغات نبود! بيشترش تبليغات بود و مثل مشكل شما سرعت باز شدنشون زياد بود البته نه به حدي كه نتونم تشخيص بدم چه صفحه ايه كه داره باز ميشه...و اينقدر اين روال ادامه داشت كه اول IE و اگه توجه نمي كردم PC هنگ ميكرد(چون من زود اعصابم خورد ميشد تا IE هنگ ميكرد DC مي كردم و بعد از اون مشكل بر طرف ميشد...

با اين حال حق با شماست...شايدم اشكال كامپيوترتون با من فرق داره اميدوارم زودتر برطرف بشه چون ميدونم چه اعصابي ازت خورد ميكنه!

موفق باشي

babak_dj

Member
یه WINDOW جدید باز میکنه یا همون یاهو ولی خیلی سرعتش بالاست به طوری كه ظرفه 3 ثانیه شاید 30 صفحه باز کنه شایدم بیشتر البته همیشه نیستا گاهی اوقاته :roll:
ولی چون سوعته اینترنت من بالاست همه رو باز میکنه وقتی همه باز شد دوباره شروع میکنه بد کم میشه بد دوباره زیاد میشه بدم یه هو همش میره :roll: :!:

Babak Sateli

Active Member
babak_dj گفت:

دوست عزيز

مشكل شما از آنجايي آغاز شده كه شما از سايتهاي warez ديدن كرديد و يك بار
به اشتباه اجازه اجراي يك برنامه از طريق اينترنت را داده ايد.
اين برنامه نه در كامپيوتر شما است و نه مي توانيد آن را پيدا كنيد.
با فشار دادن يك دكمه اشتباه OK مي توانيد به يك سايت اجازه دهيد تا زمان
اتصال شما به اينترنت و استفاده از صفحات آن ، به صورت خودكار پنجره هاي
مختلف Popup براي شما باز كند.
از آنجايي هم كه IE مشكل بسيار زيادي با پنجره هاي Popup دارد امكان زياد
Hang كردن ويندوز وجود دارد.

اما راه حل چيست ؟
من اين راه را در ويندوز XP به شما مي گويم و مي دانم در ويندوزهاي ديگر
هم تفريباْ به همين صورت است .
مراحل زير را دنبال كنيد تا مشكل را پيدا نماييد :

• 1) از Control Panel گزينه Internet Options را فعال نماييد.
    2) سپس در پنجره باز شده به قسمت content بروید.
    3) دکمه Certificates را فشار دهید.
حالا کار سخت و اصلی آغاز می شود.
شما می بایست در تمامی لیست های نمایش داده شده اگر به مورد
مشکوکی برخورد کردید آن را از لیست حذف نمایید.
اگر می خواهید بدانید این لیست چیست ، باید بگویم لیست سایتهایی است
که می توانند بدون اجازه شما برنامه ای را در کامپیوتر شما اجرا کنند و یا
اطلاعاتی را از کامپیوتر شما بخوانند.

موفق باشید

babak_dj

Member
بابک جان از راهنماییت خیلی ممنون مشکلم حل شد مشکل از COOKI هام بود :wink:

MrMohi

Active Member
از این راه برید: به سایت hp://spybot.safe-networking.de بروید و نرم افزار spybot search & destroy رو دریافت و نصب کنید و درایوی که ویندوز در آن قرار دارد را با این نرمافزار

اسکن کنید.این نرم افزار فایل های مربوطه را شناسائی میکند و شما باید بصورت دستی
آنها را حذف کنید

----------------------------

ole.gif

Negin_ET

Member
سلام:
من دوباره اومدم همراه يه مشكل جديد با IE ...
وقتي تو net نيستم و ميخوام يه صفحه اي رو با IE باز كنم هيچ چيز جز يه صفحه سفيد نشون نميده ... پايين صفحه هم Done نميشه ولي اين متن رو مي نويسه:

res://D:\windows\system32\shdoclc.dll/dnserror.htm

و بعد كه منصرفم ميكنه و ميخوام پنجره IE رو ببندم اين متن برام مياد:

This window is busy
Closing this window may cause some problems
Do you want to close it anyway?

حالا مي خوام بدونم كسي ميدونه ايراد از كجاست و چطوري برطرفش كنم؟ :cry:
اينم بگم بعضي از دوستان گفتن ممكنه سيستمم ويروس داشته باشه ولي من با نورتون چك كردم هيچ ويروسي نداشت...يكي بود كه اونم خودش برام برداشتش.
فكر كنم تا چند وقت ديگه بكلي بيخيال IE بشم! :roll:

بازم ممنون

Negin_ET

Member
كسي نميدونه اين اشكالي كه ديروز گفتم از چيه و چطوري بر طرف ميشه؟ :(

kami_mz

Well-Known Member
Re: Opera

sorosh گفت:
من حاي شما بودم با Opera كار مي كردم ...
سلام. توي نسخه جديدش ( 7.2 ) مشكل راست به چپ بودن تا حد زيادي رفع شده ولي هنوزم با css ها يه مقدار مشكل داره.
به هر حال اين لينك دانلودش:
http://snapshot.opera.com/windows/ow32enen720b8.exe
اينم سريالش:
کد:
w-3itwW-8H5MC-dphVR-dHbzh-LVvpQ
کد:
w-87mTL-5HyzR-RbkWE-uJnKu-DW3QK
کد:
w-Pn3Qa-Bj7hu-ds8JE-visQu-DkHQe
:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا