قالب Hyundai-Genesis coupe2013

Mehroo

Member
سلام
هفته گذشته قصد پیش نمایش رندرهای جنسیس 2011 که چندماه پیش مدلینگش رو انجام داده بودم رو داشتم که با دیدن عکس های جنسیس 2013 کاملا تصمیم عوض شد و پا روی رندرهام گذاشتم :green:
و تصمیم به مدلینگ ورژن جدید این ماشین گرفتم

مدل پایه کارم همون جنسیس 2011 هست که با یه ویرایش تقریبا جزئی ولی کلافه کننده به 2013 به روزش کردم
تغیرات 2013 نسبت به ورژن های قبلی در کاپوت و قسمت جلوی ماشین و چراغ های عقب و جلو هست و در سایر قسمت های بدنه و اتاق غیر از کنسول و پنل ها که یه تغییرات جزئی داشتن ، تغییر عمده ای ایجاد نشده
به دلیل نبودن بلو پرینت به صورت فرضی و با عکس هایی که موجود بود تغییرات رو ایجاد کردم به هیمن دلیل ممکنه یه مقدار مختصات جلوی ماشین از اندازه اصلیش خارج شده باشه ولی همه سعی خودم رو کردم تا بهترین نتیجه رو بگیرم
با تشکر از :
سینا تهرانی که مدلینگ رینگ رو انجام دادن و پیمان صلاحی که عکس های خوبی در اختیارم گذاشتن
نرم افزار های مورد استفاده
مکس-وی ری-فتوشاپ
درمورد تایم رندرها هم چیزی نگم بهتره چون تو پی سی خودم 4 تا 6 ساعت هر رندر طول میکشید و تو لپ تاپ هیولای رفیقم 10 الی 20 دقیقه
روی تصویر کیلیک کنید

پیوست ها

• Hyundai-Genesis coupe2013_front.jpg
    Hyundai-Genesis coupe2013_front.jpg
    104 کیلوبایت · بازدیدها: 173
  • Hyundai-Genesis coupe2013_front zoom.jpg
    Hyundai-Genesis coupe2013_front zoom.jpg
    162.2 کیلوبایت · بازدیدها: 163
  • Hyundai-Genesis coupe2013_double_1.jpg
    Hyundai-Genesis coupe2013_double_1.jpg
    212.6 کیلوبایت · بازدیدها: 189
  • hyundai-genesis 2013-wire_2.jpg
    hyundai-genesis 2013-wire_2.jpg
    236.6 کیلوبایت · بازدیدها: 114
  • hyundai-genesis 2013-wire_3.jpg
    hyundai-genesis 2013-wire_3.jpg
    219.3 کیلوبایت · بازدیدها: 101

Yar.kh

Member
اصولا برای تشکر فقط از "تشکر" استفاده می کنم... اما این یکی واقعا ...
خیلی قشنگه... ممنون

Hamed

Active Member
سلام
من خودم زیاد با مدلینگه ماشین سرو کار ندارم اما این یکی حرف نداره آدم اینجا قدرت وی ری رو میبینه...البته یه موردی من در مورد تایم رندر بگم اونم اینکه تایم رندر کارای قوی بالالست...من اکثر کارای خودم که رندر میشه با این همه اولدورم مولدورم(بچه سرور) یک ساعت نیم به بالا زمان میبره من هنوز موندم چطور بعضی از دوستان رندر میگیرن اونم چه فضایهای رو... بعد مینویسه 40 دقیقه...مهم نیست کار و ببین ترکوندی...

پیشنهاد برای تاپ گالری

علی علی

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
عکس اصلی خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه. ایول . آخر یکی از اینها میخری. اینو مطمئن هستم. اقا حامد خوب شاید دستگاهشون قوی تره. شاید هم یک سری تنظیمات بلدن که شما بلد نیستی. از اون حرفا بودا :)

سلام ایول خیلی خیلی قشنگه فقط روی مدل بقل لنت زیاد کار نشده خیلی کار قوی شده
پیشنهاد واسه تاپ گالری

m120

Active Member
سلام دوست عزیز امکان داره فایل پروژه رو بدون ماشینش واسه دانلود بزاری -- اتاق رندر

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به به عجب رندری عجب مدلی.خیلی قشنگ شده.من رندر اولی که گذاشتی فکر کردم لینک شرکت هیوندا هست! بعد دقت کردم یه مقداری low poly تو رفلکت هاش دیدم فهمیدم رندر هست.واقعا دست مریزاد
شیدرها مخصوص رینگ ماشین واقعا شایسته و خوب شده.
معلومه ماشین باز هستین.چون شات هایی که گرفتی خیلی هوشمندانه رعایت پرسپکتیو مناسب ( کار دارای بعد هست )
اما مشکل به نظرم یه مقداری Low poly هست.خب سیستم ضعیف دردسر هم داره.قبول دارم.
در کل خیلی خوب شده.موفق باشی

.:BehzAd:.

Active Member
خسته نباشی چه رندر های خوبی گرفتی خسته نباشید.

این لپ تاپ هیولای رفیقت مدل و کانفیگش چیه؟

Mehroo

Member
ممنون بابات نظراتتون
خوشحالم که کار مورد توجه قرار گرفته

یکی از دوستان درخواست استودیو رندرم رو داشت که در انتهای همین پست در هر دو حالت روشن و تاریک پیوست میکنم

در مورد مشخصات لپ تاپ که بهزاد جان پرسیدن
لپ تاپش HP pavilon dv6 - 6199 هست
ci7 - 6m cach 3ghz
ram 8 gig ddr3
gpu 2048 up to 6144 ddr5
ماه گذشته قیمتش 1.650.000 بود و تا پای خریدش رفتم ولی باز بین دو راهی پی سی و لپ تاپ موندم و الان قیمتش به 2.000.000 رسیده تازه اصلا پیدا هم نمیشه و پشیمونم چرا نگرفتمش :cry:

راستی یه سوال : مشکلی که با این لپ تاپ داشتم و دارم اینه که برای استفاده از کلید های f1 تا f12 ایتدا باید کلید fn رو پائین نگه داری بعد روشون فشار بدی تا بتونی تو مکس یا هر محیط دیگه ای از خاصیتشون استفاده کنی فک کن هنگام کار چند صد بار باید بین حالت های مختلف شیفت بشی و چه داستانی داری :-?

پیوست ها

• vray stadiu1_light.rar
    22 کیلوبایت · بازدیدها: 54
  • vray stadiu2_dark.rar
    23.6 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • vray stadiu1_light_2010.rar
    22 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • vray stadiu2_dark_2010.rar
    23.6 کیلوبایت · بازدیدها: 64
آخرین ویرایش:

Mehroo

Member
تو تنظیمات می تونی تعریف کنی که fn تو حالت عادی پایین باشه یا بالا.
موفق باشی

چه خوب
یعنی از سی پنل وارد کیبورد بشم میتونم تنظیماتش رو آپشنال کنم؟
چرا به ذهن خودم نرسیده بود اونجا رو سیخ بدم:-?
خیلی ممنون از راهنمائیت:rose:

SinaTR

Well-Known Member
سلام
خسته نباشيد
ماشين فوق العاده شده
پيشنهاد واسه تاپ گالری

فقط اين استوديوها 2012 هست من نتونستم بازش کنم، در صورت امکان با نسخه های پايين تر مکس هم بذارين، ممنون می شم

::reza::

کاربر VIP
سلام
کار قشنگیه. مدلسازی خیلی خوب آفرین. بعضی قسمتها Triangle داره اما به نظرم اگه تو رندر تاثیر نزاره زیاد مهم نیست . (منظورم رفلکتهای نامنظم)
قسمت مه شکن(اگه درست گفته باشم) رو سرسری درست کردی از wireframe که گذاشتی مشخصه.
رندرت هم خوب شده.
در کل کار قشنگیه
موفق باشی :rose:

emad04

Well-Known Member
سلام ..
مهرداد کارت خیلی شایسته شده و حس واقعی ماشین رو منتقل کردی . :neutral:
فقط اون قسمت پشت ماشین همون تیکه کناره های اگزوز حالت پلاستیکی تر داشته باشه به نظرم زیبا تر میشه
و کمی هم روی ابعاد مه شکن جلو و مقدار کج بودن و متریال داخلش کار کنی و لبه های جلو بندی رو تیز تر کنی کار شایسته تاپ گالری میشه
در کل کارت خیلی عالی و نایس شده ..:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا