قالب Hyundai-Genesis coupe2013

ssevil

Well-Known Member
سلوم
واقعا زیباست
حس طبیعی داره
لذت بردم از دیدنش
عالیه :rose:
بابت فایل ها که گذاشتین ممنون :oops:

.:. soroosh .:.

Active Member
خیلی خوب شده دوست عزیز تبریک میگم بهتون.
یه قسمت هایی مدلینگش مشکل داره هنوز و شکستگی ها یا برآمدگی های غیر متعارفی دیده میشه که به دلیل نزدیک بودن خطوط اضافی هست نسبت به هم هست و ... که خب اگه دقت کنید زیر چراغ جلو و اطراف مه شکن ها و ... دیده میشن. مدلینگش مطمئنا با وقت بیشتر بهتر میشد. اما در کل خیلی خوبه شده و نقاط قوت خوبی داره.
استودیو هاتون هم خوب شده به خصوص رندر کلوز آپتون که صحنه تاریکه.
اما اگه میخواین به صورت تخصصی روی ماشین کار کنید حتما سرچ راجع به استودیوهای عکاسی برای خودرو داشته باشین تا روش ساخت انعکاسها و نورپردازی اونها رو به صورت اصولی تر انجام بدین.
بازم تبریک میگم برا این کار خوبتون :rose:

Mehroo

Member
سلام
کار قشنگیه. مدلسازی خیلی خوب آفرین. بعضی قسمتها Triangle داره اما به نظرم اگه تو رندر تاثیر نزاره زیاد مهم نیست . (منظورم رفلکتهای نامنظم)
قسمت مه شکن(اگه درست گفته باشم) رو سرسری درست کردی از wireframe که گذاشتی مشخصه.
رندرت هم خوب شده.
در کل کار قشنگیه
موفق باشی :rose:
سلام
بعضی مواقع برای کنترل لبه ها مجبور میشم سه ضلعی کنم ولی دقیقا تو رندر دقت میکنم ببینم تاثیر نا مطلوب میذاره یا نه
ممنون

سلام ..
مهرداد کارت خیلی شایسته شده و حس واقعی ماشین رو منتقل کردی . :neutral:
فقط اون قسمت پشت ماشین همون تیکه کناره های اگزوز حالت پلاستیکی تر داشته باشه به نظرم زیبا تر میشه
و کمی هم روی ابعاد مه شکن جلو و مقدار کج بودن و متریال داخلش کار کنی و لبه های جلو بندی رو تیز تر کنی کار شایسته تاپ گالری میشه
در کل کارت خیلی عالی و نایس شده ..:rose:
ممنون عماد جان
در مودر متریال منظورت اینه که رفلکسش رو کمتر کنم و مات تر بشه؟ فک میکنم با عکس هایی که دیدم تقریبا یکی عمل کردم ولی
مه شکن رو یکمی سخت گیری کردی:wink: ولی درسته یه کوچولو همچین بفهمی نفهمی باید قسمت هلال بالاییش رو بکشم و تیز تر و پهن ترش کنم

یه قسمت هایی مدلینگش مشکل داره هنوز و شکستگی ها یا برآمدگی های غیر متعارفی دیده میشه که به دلیل نزدیک بودن خطوط اضافی هست نسبت به هم هست و ... که خب اگه دقت کنید زیر چراغ جلو و اطراف مه شکن ها و ... دیده میشن. مدلینگش مطمئنا با وقت بیشتر بهتر میشد. اما در کل خیلی خوبه شده و نقاط قوت خوبی داره.
استودیو هاتون هم خوب شده به خصوص رندر کلوز آپتون که صحنه تاریکه.
:rose:

چون جنسیس قبلی رو تقریبا های پولی مدل کردم الان تو به روز رسانیش در کنترل ورتکس ها به مشکل بر خوردم ولی خب تا جائی که تونستم سعی کردم خطوط و زوایا کاملا منظم باشه و مخصوصا توجه دارم مدلم تو رندر کم نیاره

اما اگه میخواین به صورت تخصصی روی ماشین کار کنید حتما سرچ راجع به استودیوهای عکاسی برای خودرو داشته باشین تا روش ساخت انعکاسها و نورپردازی اونها رو به صورت اصولی تر انجام بدین.
بازم تبریک میگم برا این کار خوبتون

حقیقتش با توجه به علاقه ام به بازی سازی استارت جدی مدلینگم با ماشین و موتور خورده و استارت رندرم با استودیو ولی دوست دارم به صورت تخصصی روی رندرینگ نمای داخلی و خارجی وقت بذارم
ممنون بابت راهنمائی

emad04

Well-Known Member
سلام ..
مهرداد احتمالآ این عکس خیلی کمک می کنه ..
متریال چراغ مات نباید باشه و حالت شیشه ای داره . اگر تکسچر هم بهش بدی بهتره .
چون از نمای نزدیک رندر گرفتی مه شکن در معرض دید هست .
:rose:

یاعلی

پیوست ها

• 2013_hyundai_genesis-coupe_f34_ns_110911_717.jpg
    2013_hyundai_genesis-coupe_f34_ns_110911_717.jpg
    8 کیلوبایت · بازدیدها: 25

m120

Active Member
دوست من از اینکه درخواست من رو اجرا کردی بسی نهایت ممنونم
واسه مدلینگ ماشین بهتراز کجا شروع کنم؟

Mehroo

Member
m120 عزیز
برای هر کاری اولین قدم دیدن یه آموزش خوب و حرفه ایه
گام اول برای داشتن یه ماشین خوب داشتن بلو پرینت مناسب و کامل هست
ماشین رو به روش های مختلف و از نقاط مختلف شروع به مدل کردنش میکنن
یه عده با یه پلان و از سقف استارت میزنن یه عده از گلگیر یه سری هم با نرب تولز بیس کار رو میسازن و بعد شروع میکنن به پولی مدلینگ و در آووردن جزئیات
آموزش مدلینگ فورد موستانگ دیجیتال تیوترز آموزشی بود که دستم رو تو مدلینگ ماشین قوی کرد تو نت هم سرچ کنی digital tutors automotive modeling in 3ds max لینک های دانلود فراوونی داره

asa.graphic

Well-Known Member
سلام دوست من ...

بســـیار زیــبا . دقیـــق و عــالی از هـــمه نــظر ... :rose:

موفق باشی ...

خیلی عالی شده:shock:
میشه بگین تنظیمات متریال برای رینگ و شیشه ها و چراغ ها چی بوده؟

hameddjiq1985

New Member
خسته نباشین - بسیار عالیست.
روی رفلکس ها بیشتر کار کنید . ( هم متریال هم نورها).

جدیدترین ارسال ها

بالا