Hotscripts.com هم به سلامتی فیلتر شد

محمد رضا جان مثل پرتاب یه سنگ کوچیک میمونه تو اقیانوس .....
رو هم رفته بیخیال!

برا من هم فیلتره!
مشکلی نیست - این آی دی یاهو رو Add کنید فعلا ( روبوت پروکسی )
dynet_001

این پیغام مثل Blue Page میمونه اما توی Web

مشترک گرامي

دسترسي به اين سايت امکان پذير نمي باشد

novinpardaz

Member
البته مملكت ما داره چوب همين بي سوادي و بي عقلي هاي بعضي ها رو مي خوره كه هيچ چيزي از اينترنت و كلا كامپيوتر نمي دونن ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

STEPS

New Member
بايذ اعتراض كرد

براي فيلم 300 عرض يه هفته يه سايت واسه اعتراض زدن و بنر كه واسه اعتراض بزاري تو سايتت و بمبارون گو گلي شه.
حالا واسه اين فيلترينگ مسقره ما بايد يه فكري كنييم و گرنه تا چند ماه ديگه فقط سايت هاي دولتي وارشادي باز مي مونه بقيه فيلتر مي شن

mostafa_cs

Well-Known Member
به نظر من هم فیلترینگ اون هم به این شدت کار عاقلانه ای نیست و در واقع تر و خشک به پای هم میسوزند.
---

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shirini_forush

Well-Known Member
دوستان لطف کنید ادامه ی کار رو تو mail یا YM ادامه بدید. دو سه تا پست دیگه بزنید مجیدآنلاینم فیلتر میشه. مملکت که...
در مورد اعتراض هم پایه ام. منتها منطقی. نه مثل اونایی که فیلتر میکنن با چشمای بسته.

در ضمن این سایتایی که تو این تاپیک آدرس دادید همشون برای من میان...

Mohammadreza

Well-Known Member
آخرین ویرایش:

siavashmusic

Active Member
آخر کار خودتون رو کردید !!!
این همه ف-ی-ل-ت-ر نوشتید تا چندتا صفحه فیل - تر شد !!!
یکی نیست این تاپیک رو قفل کنه !؟

کسی جرات نداره مجید آنلاین رو ف ی ل ter کنه!

بهترین کار برا این مشکل تو کشورمون استفاده از VPN هست که هزینه داره البته - البته در کنارش یه خط adsl هم اگه باشه دیگه عالی میشه ! - اگه کسی خواست میتونم براش تهیه کنم!

shirini_forush

Well-Known Member
کسی جرات نداره مجید آنلاین رو ف ی ل ter کنه!

بهترین کار برا این مشکل تو کشورمون استفاده از VPN هست که هزینه داره البته - البته در کنارش یه خط adsl هم اگه باشه دیگه عالی میشه ! - اگه کسی خواست میتونم براش تهیه کنم!

حسین جون یه چیزی میگیا...
مگه مجیدآنلاین کیه که کسی جرات نداره فیلترش کنه؟ پسر .... ه؟

در مورد VPN و این حرفا هم موافق نیستم. چون همینجوریش هم n تا سایت برای عبور از ... هست.
مساله عبور از موانع نیست. مساله حذف موانعه....

یکی بیاد این مبحث رو ببنده!

آخرین ویرایش:
از همه اونایی که ابن کمه fil تر رو نوشتند تو این تاپیک خواهش میکنم EDIT کنند - بی سواد بازی در نیارین خوب -
مگه مخابرات میاد نگاه میکنه ببینه قضیه چی ؟ نگاه میکنه ببینه اگر این کلمه باشه فکر میکنه fil تر sheکن گذاشته شده و اول شروع میکنه لینک به لینک میبنده بعدشم ...
اولا که قرار نیست این اتفاق بیفته - دوما فکر نمیکردم همچین جوابی بدید.
در ضمن با هیچ سایت و Ip مجازی و اینا شما نیمتونید هویت اصلی خودتونو کامل پنهان کنید - مثلا بعضی وب سایتها که اصلا نمیتونید عضو بشید یا لاگین کنید یا از همه مهمتر خرید کنید - اما رو هم رفته حق با شماست - اصلا نباید همچین مشکلی پیش بیاد (موانع) که بخوایم اونا رو حذف کنیم یا ازشون فرار کنیم - اما خوب اینا مسائل seیاسی - فرهنگی هست (به قول خودشون)
جساراتا معزت میخواما اما وقتی یه نفر میگه
یکی بیاد این مبحث رو ببنده
یه ذره ممکنه به افرادی توهین بشه!

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
یه ذره ممکنه به افرادی توهین بشه!

نه عزیزم. توهین اینه که این همه حرفه ای یه روز بیان ببینن مجیدآنلاین فیلتر شده و تمام زحمات به باد رفته.
اونایی که پستای بی ربط زدن جواب Majid و Mahmoodi و Kami و n نفر دیگه رو چی میخوان بدن؟
مفت اومدن... قرار نیست تمام زحمات دیگران رو هم مفت به هم بریزن...

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
نه دوستان مجید آنلاین فیلتر نشده

یک سری کلمات به صورت خودکار فیلتر میشن مثلا استفاده از کلمه پروکسی در عنوان موضوع باعث فیلتر شدن اون صفحه میشه در واقع یکی از مباحث ما با این اسم به صورت خودکار فیلتر شده نه کل سایت

این مورد هم میشه با تغییر عنوان به کلمات مشابه از بین برد

در رابطه با فیلترینگ سایت ها شما میتونید اینو گزارش بدید و بعد از برسی اگر اشتباه باشه از لیست فیلتر خارج میشه

علی

بالا