Hot : صحنه های آماده ی ARION کاملا حرفه ای

نظرتون در مورد سطح این کارها

• معمولی

رای: 0 0.0%
  • ســاده

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    3

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
صحنه های آماده ی ARION کاملا حرفه ای ، دانلود با لینک مستقیم :

صحنه ی اول ( Architectural by Marco Podrini ) :

architectural.png

دانلود با حجم ( 19.9 MB ) :

http://www.randomcontrol.com/downloads/scenes/architectural.zip

صحنه ی دوم ( Arion Bike by John Strieder ) :

arion_bike.png

دانلود با حجم ( 78.9 MB ) :

http://www.randomcontrol.com/downloads/scenes/arion_bike.zip

صحنه ی سوم ( Arion Bike Evil version by John Strieder ) :

arion_evil_bike.png

دانلود با حجم ( 78.9 MB ) :

http://www.randomcontrol.com/downloads/scenes/arion_evil_bike.zip

صحنه ی ( Octopus Mech by Luis Morillo ) :

octopus.png

دانلود با حجم ( 117.2 MB ) :

http://www.randomcontrol.com/downloads/scenes/octopus.zip

صحنه های بعدی هم قرار میگیرد ...

danyfilth

Member
با تشکر از LinkinForEver
البته صجنه هایی که ایشان اضافه کردند در arion 1.5 به بالا اجرا می شود.
سایت randomcontrol چند صحنه جدید نیز اضافه کرده است.
دوستان میتوانند از آنجا صحنه های دیگری را هم دانلود کنند.
با تشکر

LinkinForEver

با تشکر از linkinforever
البته صجنه هایی که ایشان اضافه کردند در arion 1.5 به بالا اجرا می شود.
سایت randomcontrol چند صحنه جدید نیز اضافه کرده است.
دوستان میتوانند از آنجا صحنه های دیگری را هم دانلود کنند.
با تشکر

سلام دوست عزیز صحنه های دیگش هم بود اما نیازی نبود بزارم چون خیلی پیش پا افتاده بود .

LinkinForEver

برای ادیت کردن توی هر نرم افزاری اول با آریون باز کنید بعد خروجی با فرمت obj بگیرید و چون این فرمت استاندارد ترین فرمته تو همه ی نرم افزار
های تریدی باز میشه .

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام و ممنون
مثل این که این موتور فعلا فقط به درد still image میخوره، آره؟
چون مثل این که باید scen ـت رو ببری تو این نرم افزار ،آره؟ اگه این باشه که فعلا به درد کار ما نمیخوره

LinkinForEver

سلام و ممنون
مثل این که این موتور فعلا فقط به درد still image میخوره، آره؟
چون مثل این که باید scen ـت رو ببری تو این نرم افزار ،آره؟ اگه این باشه که فعلا به درد کار ما نمیخوره

سلام !
نه انیمیتم میشه شما چه نرم افزاری کاری میکنی ؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام، ممنون، هم مایا هم مکس آخه compatible بودن با همه اجزا خیلی مهمه، همونطور که میدونید هر چیزی با هر renderer ـی رندر نمیشه مثل مو یا انوع سیالات و ... و این بردن دوباره این همه اجزا توی یه نرم افزار دیگه بعد ایجاد رندر شبکه فکر کنم نمیصرفه آدم انقدر زمان برای sync کردن متریال ها تو یه نرم افزار دیگه رو صرف کنه ، مثلا از خوبی ها این برنامه چیه؟ سرعت بالاتر؟ خوب اگه آره یعنی چقدر که موقع رندر حتی با render farm هم اونقدر تاثیر داره؟ نه با سیستم های خونگی یا حتی مقداری پیشرفته.

LinkinForEver

سلام، ممنون، هم مایا هم مکس آخه compatible بودن با همه اجزا خیلی مهمه، همونطور که میدونید هر چیزی با هر renderer ـی رندر نمیشه مثل مو یا انوع سیالات و ... و این بردن دوباره این همه اجزا توی یه نرم افزار دیگه بعد ایجاد رندر شبکه فکر کنم نمیصرفه آدم انقدر زمان برای sync کردن متریال ها تو یه نرم افزار دیگه رو صرف کنه ، مثلا از خوبی ها این برنامه چیه؟ سرعت بالاتر؟ خوب اگه آره یعنی چقدر که موقع رندر حتی با render farm هم اونقدر تاثیر داره؟ نه با سیستم های خونگی یا حتی مقداری پیشرفته.

شما که انیمیشن کار میکنی اصلا طرف این نرو چون کلا این فیزیکی و همونطور که میدونی انیمیشن باید توی تخیل خودشو خوب نشون بده و تمام چیز های اون غیر فیزیکی مثلا شما نمی تونی توی این برنامه جلوه های تخیلی ، نور های تخیلی و ... رندر بگیری این رندر ها فقط برای کارهای طبیعی مثل معماری ، ماشین و اینجور چیزاست .

آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
فکر کنم یه سه ماهی هست اینا رو دانلود کرده بودم.اینا مال خوده سایت رندم هست ولی تو سایت های دیگه هم هست بگردید پیدا میکنید.

LinkinForEver

فکر کنم یه سه ماهی هست اینا رو دانلود کرده بودم.اینا مال خوده سایت رندم هست ولی تو سایت های دیگه هم هست بگردید پیدا میکنید.

شما چرا تری دی کار شدی !!! منتقد میشدی کارت بیشتر میگرفت !!!!!!!!!!!!
بابا شما که داری بیا بذار ...

سلام بازم مرسی لینک جان زحمت کشیدی ولی من هر کار کردم نتونستم کرک آریون 1.6رویدا کنم
اگه زحمتت نیست لینکشو هم بزاری دیگه خیلی اوکی میشه باید تستش زد ببینیم واسه شات های داخلی چه جوریه
یک کاره باحال دیگه میشه کرد طرح رو به صورت تری دی رندر بگیری به مشتری عینک بدی بززنه ببینه خیلی عالی میشه

.:BehzAd:.

Active Member
شما چرا تری دی کار شدی !!! منتقد میشدی کارت بیشتر میگرفت !!!!!!!!!!!!
بابا شما که داری بیا بذار ...

آره والا من که هیچی بلد نیستم چرا تری دی کار شدم خودم هم نمیدونم.
در مورد منتقد شدن هم نمیدونم شما کمکم کن که کارم بگیره آخه کلا تو هیچ ضمینه ای استعداد ندارم.

شما که از این تاپیک ها میزنید بسه دیگه چه نیازی به تاپیک ما.

LinkinForEver

سلام بازم مرسی لینک جان زحمت کشیدی ولی من هر کار کردم نتونستم کرک آریون 1.6رویدا کنم
اگه زحمتت نیست لینکشو هم بزاری دیگه خیلی اوکی میشه باید تستش زد ببینیم واسه شات های داخلی چه جوریه
یک کاره باحال دیگه میشه کرد طرح رو به صورت تری دی رندر بگیری به مشتری عینک بدی بززنه ببینه خیلی عالی میشه

چشم این 32 بیتشه :

یک patch نصب کن .

http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=82582&stc=1&d=1340525970

پیوست ها

• Cracker32x.zip
    122.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3

جدیدترین ارسال ها

بالا