Hack Id yahoo

سلام دوست عزيز بايد به اطلاعتون برسونم كه آيديه شما هك نشده بلكه سيستم هك شده شما حتما از كسي توي مسنجر فايل گرفتيد و بعد متوجه شديد كه ارور ميده خب الان هر آيدي كه روي سيستم شما آنلاين بشه پسوردش براي طرف ميره تنها كار مطمني كه ميتونيد بكنيد اينه كه يك بار ويندوز رو فرمت كنيد و دوباره نصب كنيد وبعد نورتون آنتي ويروس رو روي سيستمتون نصب كنيد و هر چند وقت يك بار آپديت كنيد بعد از اين كار اگر پسوردتو عوض كني ديگه لو نميره ...... ديگه هم از كسي توي مسنجر فايل نگير :wink: موفق باشي باي

anti-life

Active Member
ولي تنها با فايل گرفتم نيست دوست عزيز .

ميتنه خيلي راحت با دستور net user اگه اشتباهي تو دستگاش باشه ..خيلي راحت درايو رو share كرد و همه كاري بعده اون كرد .

تازه همون فايل گرفتن رو هم من ميتونم كاري كنم كه بيشتر انتي ويروسها اصلا تشخيص ندن كه اين فايل آلوده هست يا نه .(( ولي مديرا گفتن اينجا آموزش مقوف .... منم نميگم ))

پس فقط به اون فايل تو مسنجر بسنده نكن ..... چون حتي با كليك كردن روي يك لينك ايديت فردا ميبيني باز نميشه .از من گفتن ......

فقط اگه بلاي سر ايديت اومد اقا بي خيال باش همين.

سلام

چند روش براي شما توصيه مي كنم

با چنجر آي ديت كنار بياي و آي دي رو ازش پس بگيري

نورتن سكوريتي و نورتن آنيت ويروس رو سيستمت نصب باشه به صورت آپديت

در اين صورت به شما قول ميدم هيچ گونه اتفاقي براي شما نميفته نه شما بلكه آي ديتون

آنتي لايف جان لينكي مي فرماييد از طريق برنامه ي 2.evillhttp صورت ميگيره واگر نورتن فايروال رو سيتم قرباني نصب باشه امكان آپلود به فايل رو نميده

در مورد تشخيص دور زدن آنتي ويرس ... عزيزم نورتن 2004 آپديت شده به روز گول desertbool trojen شما رو نميخوره و فايل رو شناسايي مي كنه

دوباره عرض مي كنم اگر فايروال مناسبي داشته باشي هيچ اتفاقي نميفته و البته آپديت شده ......

.

anti-life

Active Member
خوب اگه اون رو با aspack زيپ كرده باشيم چي ....بازم فايروال رو دور نميزنه .....

ولي وين شل كاري ميكنه كه پرت دستگات باز بشه ولي فايروال داشته باشي اين طور نميشه ....ولي حالا كي فايروال داره خدا ميدونه.

صبر كن ببينم...
مگه ID ياهو هم هك ميشه؟؟؟؟
اگه فقط پسوردتونو عوض كرده برين تو ؟ Forgot your password , بايد درست شه!!!
اگه اشتباه هم ميگم بگين!

anti-life

Active Member
د اخه ملا نصرالدين .....ايشون يادشون نيست كه تو فرم چي دادن ....متوجه شدي ...در ضمن هك افلاين ياهو هم كه امكان پذير نيست .....پس زور الكي نزنيد باي تا بعد

اول خدمت آنتي لايف عرض كنم كه عزيز جان شما اگر فيلت رو زيپ كرده باشي و بعد براش تعريف كني كه آن زيپ شه و ران باز هم در موقع اجرا توسط نورتن آنتي ويروس شناسايي ميشه

آقاي ملاصدرا اگر هكر مذكور اطلاعات Forgot your password از قبيل زيپ كد و كشورتون و ايميلتون رو عوض كرده باشه اين كار امكان پذير نيست.

آنتي لايف جان هك هر چيزي به صورت آفلاين نيز اكان پذير هست
حتي وقتي كامپيوترت خاموشه

----------------------
محمد

anti-life

Active Member
اول اينكه يكم عزيز برو با aspack كار كن بعد ميگم نورتون ميشناستش يا نه .....

در مورد افلاين منظور من اينكه اين ايدي توسط هيچ شخصي وقتي باز نشه مطمن باش كار من و تو ووو صد تا مثل ما هم نيست ...... منظور من اينهكه مثلا تو اي دي داشته باشي كه پسوردش يادت رفته و نميدوني كه پسوردش چي بوده و اطلاعاتش رو هم يادت نمياد ....پس تنها راهش اينكه كه با ياهو در بيافتي .....

در ضمن بگم اون خبر هك شدن ياهو هم جعلي بوده ...چون تو هيچ سايت خارجي نبوده الا تو سايت خبري باشگاه سيب .....

باي تا بعد.

NorTh HaCkeR گفت:
اول خدمت آنتي لايف عرض كنم كه عزيز جان شما اگر فيلت رو زيپ كرده باشي و بعد براش تعريف كني كه آن زيپ شه و ران باز هم در موقع اجرا توسط نورتن آنتي ويروس شناسايي ميشه

آقاي ملاصدرا اگر هكر مذكور اطلاعات Forgot your password از قبيل زيپ كد و كشورتون و ايميلتون رو عوض كرده باشه اين كار امكان پذير نيست.

آنتي لايف جان هك هر چيزي به صورت آفلاين نيز اكان پذير هست
حتي وقتي كامپيوترت خاموشه

----------------------
محمد

شما ميشه به من بگين كه كجا ميشه اين اطلاعات رو عوض كرد؟؟؟
من فكر كردم ياهو از قصد اين كارو رو كرده كه شما نتوني پسورد ID كسي رو تغيير بدي

چشم بنده ميرم انجام وظيفه مي كنم طبق فرمايش شما و aspack كار مي كنم :)

شما وقتي پسورد آي ديتون فراموش شده باشه و يا هك شده باشه از دو طريق مي تونين اونو بدست بيارين ... يكي كرك كردن آي دي به روش برات فورس هست كه احتمال باز پس گيري اين روش 15 تا 20 در صد هست ولي روش ديگه كه معمولا جواب ميده ارسال ميل به ياهو سرويس هست و اعلام هك شدن سرويستون ... يك ميل از سوي ياهو براي شما ارسال ميشه و سپوالاتي از قبيل ميل هايي كه در باكستون هست و يه چيزاپي كه به سرويستون بستگي داره از شما مي پرسه اگر درست پاسخ داديد .. سرويس شما رو به مدت 2 هفته به صورت موقت به شما تحويل ميده و اگر در اين مدت كسي ادعاي مالكيت اين سرويس رو نداشت ... براي هميشه سرويستون بهتون پس داده ميشه

حالا ديدين امكان پذيره

هيچ كاري نشد نداره
محض اطلاع من اين كار رو براي 7 نفر از دوستام انجام دادم و كاملا عملي هست

----------------------
محمد

شما ميشه به من بگين كه كجا ميشه اين اطلاعات رو عوض كرد؟؟؟
من فكر كردم ياهو از قصد اين كارو رو كرده كه شما نتوني پسورد ID كسي رو تغيير بدي

دوست عزيز ملاصدرا شما ميتونين تمامي مشخصات سرويستون در در اكانت اينفورميشن تغيير بديد ... اين اطلاعات شامل زيپ كد ...ايميل...كشور و اسم فاميل و ...... ميشه (بجز سال ...ماه و روز )

در ضمن يك روش هم هست كه امكان هك كردن آي دي به 1٪ ميرسه و اونم اينه كه براي سرويستون تعريف كني كه ديگه چنج پسورد نشه و فقط با آي پي سيستم شما لاگين كنه .. 8)

-------------------
محمد

Peyman-Pop

Active Member
NorTh HaCkeR عزیز در مورد ویروس ها می‌شه راحت اونهارو ناشناس کرد هم همونطوری که آنتی‌ گفت هم از روش های دیگه.

اگر یک فرد کمی‌ هم از کرک سر رشته داشته باشه ویروس های معروف مثل همین ساسر رو هم می‌شه ناشناس کرد بازم بستگی‌ به برنامه نویسی‌ ویروس نویس يا تروجان نویس داره .

پیمان

پيمان جان بنده با شما موافقم و همين طور با آنتي ولي اين موضوع رو بايد به خاطر بسپاريم كه اگر با نورتن فايروال پورت 500 سيستمت رو ببندي حتي همين ساسر هم به سيستمت نفوذ نميكنه

منظورم اينه كه همه چيز و همه كار دست خودمونه

ولي در كل موافقم با شما
-----------------

محمد

.

anti-life

Active Member
در مورد ياهو گفتم كه آره ميشه رفت به يكي گفت كه اقا پسوردت رو بده و طرف رو ميده ...پس ما هكر شديم .... از اين مثال بي مزه منظورم اين بود كه اقا من خودمم ميدونم كه به ياهو ايميل بدي شايد بهت ايديت رو پس بده .....ولي احتمالات رو من حساب نميكنم ........ ميگم اين راه ميشه يا نه ...!!!!

در ضمن پيمان كجا بودي دلم برات يه زره شد .....

Elaheye Eshgh گفت:
? ID yahoo man hack shode chikar mitonam bekonam

آنتي جان يك نگاه به سپوال ايشون بنداز !!!!!!!!!!

اقا من خودمم ميدونم كه به ياهو ايميل بدي شايد بهت ايديت رو پس بده

ايشون فرمودند كه چه كار كنه منم عرض كردم كه فلان كارو مي توني انجام بدي!! :roll:

--------------
محمد

anti-life

Active Member
پيمان من چاكرت هستم تو اه بگو من در ميرم ميدم به خودت ... :يه چشم

در ضمن نورس جان شما لحنت در جواب سوال من بود ..... منم به همين خاطر جواب داده بودم .

آها عزيز م سوء تفاهم بود ديگه!!

ولي شما اينو در نظر بگير صحبتهاي من كلي هست و تعميمشون بده ..آفرين گل من !!!

--------
محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا