جلوه های ویژه H-plate

yas_d

Member
با سلام خدمت دوستایه عزیزم:rose:
امیدوارم که حال همگی‌ خوب باشه
امروز کار جدیدم رو اینجا می‌خوام بذارم که تقریبا ۴ روز کارش طول کشیده
قبل از توضیح کار باید بگم که این SHOT یکی‌ از FOOTAGE های شرکت FXPHD هستش برای دورهٔ NUKE
به دلیل کمبود امکانات از جمله دوربین و چیز‌های دیگه خوب فعلا باید از این FOOTAGE ها استفاده کرد
چیزی که توی این کار واسهٔ من مهم بود این بودش که کار رو با افتر ببندم + CINEMA4D
همونطور که شما اساتدید میدونین نیوک قابلیت وارد کردن فایل‌های FBX رو داره و به راحتی‌ شما می‌تونین آبجکت‌های3D و مدل شده رو وارد کنید وTEXTURE هارو Project کنین به آبجکت‌ها و به راحتی‌ MATT Painting که می‌خواین رو انجام بدین و کامپوزیت کار به نحوه احسن انجام می‌شه
اما از اونجایی که من مادلرنیستم و علاقه نداشتم که آبجکت هارو مدل کنم و اون هم با TEXTURE و رندری که واقعیی‌ به نظر بیاد فکر می‌کنم خیلی کار طاقت فرسایی میشد واسهٔ ۱ نفر که بخواد همرو انجام بعده ، از طرفی‌ رندرtime هم بسیار مهم هستش این شد که تقریبا ۱ روز فکر کردم که چیکار می‌شه کرد که همهٔ این هارو جوری انجام داد توی افتر و CINEMA4D که هم زمان کمتریو بگیر و هم ۱نفر مبتدی و آماتور مثل من هم بتونه انجامش بده،
همونطور که میدونین CINEMA4d یکی‌ از قبلیت هاش که اون رو از بقیه متمایز می‌کنه قدرت PROJECTION هست، امکانی به اسم : "" PROJECTION MAN""
من با استفاده از این امکان تونستم کار رو خیلی آسون‌تر کنم در حد اینکه فقط لازم باشه ۱ فریم از آبجکت‌های مدل شده رندر بگیرم و اون هارو پروژه کنم داخل آبجکت‌های بسیار ساده، و حتا لازم نباشه بخوام بعضی‌ از ساختمون‌های پیچیده رو مدل کنم و بجاش از عکس استفاده کنم،
البته اینکار محدودیت‌هایی‌ هم داره مثلا برای حرکت‌های پیچیدهٔ دوربین که PERSPECTIVE زیاد عوض می‌شه امکان داره این کار زیاد اونطور که باید باشه نباشه
دوربین با "FOUNDRY CAMERA TRACKER" ترک شده و با "AFTER EFFECTS" کامپوزیت شده و پروجکشن و مادلینگ توی "CINEMA4D" انجام شده
وای چقدر حرف زدم
فایل رو براتون توی مدیافایر آپلود کردم
اگه دوستان مایل بودن می‌تونم MAKING OF هم واسش تهیه کنم
موفق و پیروز باشید:rose:

Before:
s3f3h36s2z7y2ez4dejp.jpg

AFTER:
srrc8cyn27d86ook2l.jpg

DOWNLOAD SERVER 1 - MEDIAFiRE

DOWNLOAD H-PLATE WiTH SOUND - Thanks to madmaster_3d For Sound

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DOWNLOAD MAKiNG OF H-PLATE

آخرین ویرایش:

yas_d

Member
خیلی هم عالی آفرین

فقط یه موزیک خوب کم داره که حس کار رو بیشتر کنه

سلام بهزاد جان ممنون از شما:rose:
آره موافقم با حرفت اما خوب نداشتم موسیقی که بش بخور البته راستش اصلا دنبالش نگشتم حسش نبود :green:

دوست من
کارا تو دوست دارم
آفرین

سلام رفیق:rose:
آقا من اسم شما رو نمیدونم :)
مرسی‌ از شما خوشحالم که دوست دارید کار هارو

madmaster_3d

Well-Known Member
شما بالاخره کچاش رو مدل کردی :)؟ من نفهمیدم. یعنی این آدمها رو از یک ویدئو برداشتی و روی این صحنه گزاشتی؟
یک توضیحی بده. زیاد توضیح دادی من متوجه نشدم
به قول بهزاد یک موزیک خوب نیز داره
فکر می کنم این آهنگ بهش بیاد

Lil Jon & The Eastside - Get Low

yas_d

Member
شما بالاخره کچاش رو مدل کردی :)؟ من نفهمیدم. یعنی این آدمها رو از یک ویدئو برداشتی و روی این صحنه گزاشتی؟
یک توضیحی بده. زیاد توضیح دادی من متوجه نشدم
به قول بهزاد یک موزیک خوب نیز داره
فکر می کنم این آهنگ بهش بیاد

Lil Jon & The Eastside - Get Low

سلام رفیق چطوری؟
آقا اومدم این سری باز یه making of بسازم بد با خودم گفتم سری پیش حجمش 70MB شد دوستان ظاهراً نتونستن دانلود کنن واسه همین بی‌خیال شدم اما بجاش گفتم بیشتر توضیح بدم،
علی‌ جان فکر کنم با مبحث camera projection آشنا نباشی‌، ببین کلا توی صنعت VFX یه سری چیزا خیلی‌ مهم
اول از همه واقعیی‌ بودن تصویر که فرقی‌ و واقعیت نداشته باشن و در همین راستا چنتا چیز دیگه مهم می‌شه اینکه در کوتاهترین زمان ممکن بهترین نتیجه رو بگیری که این هم می‌شه مجموعه‌ای از ترفندها و روش‌های پیاده سازی،
حالا توی این کار اگه قرار بود ساختمون‌های سمت راست و چپ مدل سازی بشه زمان زیادی می‌خواست در ضمن textur مثل textur های واقعیی‌ ساختن و رندرش زمان بسیار زیادتری می‌خواست و کار ۱ نفر نمی‌تونست باشه و ۶۰۰ فریم رو بخوای رندر بگیری با کیفیت hd , به ازای هر فریم شما حساب کن ببین چقدر زمان می‌خواد،(یعنی‌ ۶۰۰ فریم به ازای آبجکت‌هایی‌ که perspective عوض می‌کنن)
ترفندی که توی نرم افزار نیوک هست اینکه شما کافی‌ فقط مدل کنی‌ بد textur رو داخل نرم افزار نیوک روش پروژه کنی‌ اونجا دیگه مشکلی‌ نداری، اما حالا توی افتر افکتس قرار بود این کار رو انجام بدم و این طرفند توی افتر وجود نداره (camera projection داره اما مثل نیوک نیست خیلی‌ سادس) از اونجایی که اینهمه زمان نمیخواستام بذارم و دوست نداشتم ساختمون‌های کناریو با این همه دیتیل مدل کنم اومدم یک فریم از shot رو به فتوشاپ انتقال دادم و اونجا از عکس‌هایی‌ که در اختیار داشتم و پیدا کرده بودم استفاده کردم تا ساختمون‌های نزدیک که هم سمت چپ و هم سمت راست هست رو درست کنم بد اون هارو تویcinema4d پراجکت کردم روی یک Cube، ساختمون‌های پشتی‌ که اونور پل هستن ساده بودن و اون هارو مدل کردم خودم اما چون باز نمیخواستام ۶۰۰ فریم ساختمون رو رندر کنم یک تک فریم رندر کردم بد پراجکت کردم روی Cubeهای دیگه، حالا هر فریم رندر فقط ۲ ۳ ثانیه طول می‌کشید تا رندر شه،
اما نکتهٔ دیگیی‌ که هست شاید سوال باشه وست اینکه من فیلم رو track کردم تا حرکت دوربین و پست آبجکت‌های داخل فیلم رو مشخص کنم و بد دوربین رو وارد cinema4d کردم و اونجا پست صحیح صحنه رو داشتم که ساختمون ها دقیقا کجا هستن و بقیهٔ آبجکت‌ها کجا باید قرار بگیرن
اگه بازم سوالی هست من در خدمتم علی‌ جان

آهان راستی‌ یادم رفت بگم Camera projection چی‌ هست اصلا
این تکنیک میاد Still image بهشون حس3D میده اما چجوری؟
شما فرض کن یک عکس داری که عکس یک ساختمون
این ساختمون مگه یک Cube نیست؟
حالا شما عکس این ساختمون رو به یک Cube سادهProject میکنی‌ بر اساس پرسپکتیو اش حالا اگه Camera رو دورش تا حده کمی‌ بگردونی احساس میکنی‌ که واقعا عکس 3D هستش
تکنیکCAMERa Projection دقیقا مثل Porjection سینما هستش
اگه دقت کنی‌ یک عکس کوچیک رو روی یک پرده‌ی بزرگ میندازن این دقیقا همون کاریه که توی نرم افزار‌ها انجام می‌شه اما یکم پیشرفت تر

واسهٔ موزیک هم ممنونم :rose:

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
نه این رو میدونستم. مثلا یک عکس 3 دی میزاری تو مکس بعد یک کوچولو هم مدل می کنی مثلا در حد یک plan بعد میشه توش حرکت کرد.
در مورد تکسچرینگی که گفتی یعنی مثل mari هستش؟ میشه تو خود برنامه تکسچرش کرد. یعنی یک جورایی داری رنگ میزنی انگار درسته؟
در کل جالب بود
ماشالا تو کامپوزیت خوب پیشرفت کردیا.

خواهش می کنم حتما روی ویدئو میکسش کن حالش رو ببریم

akherat

مدیر انجمن
سلام رفیق چطوری؟
آقا اومدم این سری باز یه making of بسازم بد با خودم گفتم سری پیش حجمش 70MB شد دوستان ظاهراً نتونستن دانلود کنن واسه همین بی‌خیال شدم اما بجاش گفتم بیشتر توضیح بدم،
علی‌ جان فکر کنم با مبحث camera projection آشنا نباشی‌، ببین کلا توی صنعت VFX یه سری چیزا خیلی‌ مهم
اول از همه واقعیی‌ بودن تصویر که فرقی‌ و واقعیت نداشته باشن و در همین راستا چنتا چیز دیگه مهم می‌شه اینکه در کوتاهترین زمان ممکن بهترین نتیجه رو بگیری که این هم می‌شه مجموعه‌ای از ترفندها و روش‌های پیاده سازی،
حالا توی این کار اگه قرار بود ساختمون‌های سمت راست و چپ مدل سازی بشه زمان زیادی می‌خواست در ضمن textur مثل textur های واقعیی‌ ساختن و رندرش زمان بسیار زیادتری می‌خواست و کار ۱ نفر نمی‌تونست باشه و ۶۰۰ فریم رو بخوای رندر بگیری با کیفیت hd , به ازای هر فریم شما حساب کن ببین چقدر زمان می‌خواد،(یعنی‌ ۶۰۰ فریم به ازای آبجکت‌هایی‌ که perspective عوض می‌کنن)
ترفندی که توی نرم افزار نیوک هست اینکه شما کافی‌ فقط مدل کنی‌ بد textur رو داخل نرم افزار نیوک روش پروژه کنی‌ اونجا دیگه مشکلی‌ نداری، اما حالا توی افتر افکتس قرار بود این کار رو انجام بدم و این طرفند توی افتر وجود نداره (camera projection داره اما مثل نیوک نیست خیلی‌ سادس) از اونجایی که اینهمه زمان نمیخواستام بذارم و دوست نداشتم ساختمون‌های کناریو با این همه دیتیل مدل کنم اومدم یک فریم از shot رو به فتوشاپ انتقال دادم و اونجا از عکس‌هایی‌ که در اختیار داشتم و پیدا کرده بودم استفاده کردم تا ساختمون‌های نزدیک که هم سمت چپ و هم سمت راست هست رو درست کنم بد اون هارو تویcinema4d پراجکت کردم روی یک Cube، ساختمون‌های پشتی‌ که اونور پل هستن ساده بودن و اون هارو مدل کردم خودم اما چون باز نمیخواستام ۶۰۰ فریم ساختمون رو رندر کنم یک تک فریم رندر کردم بد پراجکت کردم روی Cubeهای دیگه، حالا هر فریم رندر فقط ۲ ۳ ثانیه طول می‌کشید تا رندر شه،
اما نکتهٔ دیگیی‌ که هست شاید سوال باشه وست اینکه من فیلم رو track کردم تا حرکت دوربین و پست آبجکت‌های داخل فیلم رو مشخص کنم و بد دوربین رو وارد cinema4d کردم و اونجا پست صحیح صحنه رو داشتم که ساختمون ها دقیقا کجا هستن و بقیهٔ آبجکت‌ها کجا باید قرار بگیرن
اگه بازم سوالی هست من در خدمتم علی‌ جان

آهان راستی‌ یادم رفت بگم Camera projection چی‌ هست اصلا
این تکنیک میاد Still image بهشون حس3D میده اما چجوری؟
شما فرض کن یک عکس داری که عکس یک ساختمون
این ساختمون مگه یک Cube نیست؟
حالا شما عکس این ساختمون رو به یک Cube سادهProject میکنی‌ بر اساس پرسپکتیو اش حالا اگه Camera رو دورش تا حده کمی‌ بگردونی احساس میکنی‌ که واقعا عکس 3D هستش
تکنیکCAMERa Projection دقیقا مثل Porjection سینما هستش
اگه دقت کنی‌ یک عکس کوچیک رو روی یک پرده‌ی بزرگ میندازن این دقیقا همون کاریه که توی نرم افزار‌ها انجام می‌شه اما یکم پیشرفت تر

واسهٔ موزیک هم ممنونم :rose:
بسیار عالی
تمام این کار ها رو نمی شد مثلا با سینما 4 دی یا مکس و یا سافت ایمیج انجام داد؟
آخه تو سافت ایمیچ یه چیزی داریم به اسم کمرا مپ
کارش ایکه نسبت به زاویه دوربین میاد از تکسچری که براش تعریف کردی یه تکسچر با همون زاویه میسازه بهت میده
مثل اون گیلاس و یا بی ام دبلو که زدم
درکل اینکه آیا فقط این کار با این کیفیت فقط در نیوک میشه کار کرد؟

yas_d

Member
سلام رفیق
عزیز این کار با نیوک انجام نشده که نوشتم دیگه با چیا کار کردم یعنی‌ با cinema4dد و after effects بستمش
من اینهمه حرف زدم که بگم با سینما۴د و افتر می‌شه سریعتر به نتیجه رسید
توی نیوک شما مستقیماً مدل‌هات رو با یه فرمت به اسم fbx وارد میکنی‌ به صورت کامل 3d هستش و textureرو اونجا بهش میتونی‌ اضافه کنی‌
حالا توی این تکنیک من به جای اینکه ساختمون‌های جلویی که توی چشم هستن رو بیام با دتیل بالا بسازم و کلی‌ زمان واسهٔ رندرشون بذارم میم از تکنیک projectionاستفاده می‌کنم ممکن مکس یا soft image هم بگردین projection داشته باشن اینجا مهم اینکه شما از چه راهی‌ برید که زودتر به نتیجه برسین و نتیجهٔ مطلوبی داشته باشین

akherat

مدیر انجمن
سلام رفیق
عزیز این کار با نیوک انجام نشده که نوشتم دیگه با چیا کار کردم یعنی‌ با cinema4dد و after effects بستمش
من اینهمه حرف زدم که بگم با سینما۴د و افتر می‌شه سریعتر به نتیجه رسید
توی نیوک شما مستقیماً مدل‌هات رو با یه فرمت به اسم fbx وارد میکنی‌ به صورت کامل 3d هستش و textureرو اونجا بهش میتونی‌ اضافه کنی‌
حالا توی این تکنیک من به جای اینکه ساختمون‌های جلویی که توی چشم هستن رو بیام با دتیل بالا بسازم و کلی‌ زمان واسهٔ رندرشون بذارم میم از تکنیک projectionاستفاده می‌کنم ممکن مکس یا soft image هم بگردین projection داشته باشن اینجا مهم اینکه شما از چه راهی‌ برید که زودتر به نتیجه برسین و نتیجهٔ مطلوبی داشته باشین
بله
متوجه هستم

دوست من بهترین برنامه کروماکی چیه؟
افتر بعضی جاها ضعیف عمل میکنه

yas_d

Member
بله
متوجه هستم

دوست من بهترین برنامه کروماکی چیه؟
افتر بعضی جاها ضعیف عمل میکنه

به نظر من مشکل نرم افزار نیست مشکل اطلاعات کم راجع به دوربین‌ها و نحو نور پردازیه
شما اگه دوربین با COLOR SAMPLING 4.2.2 or 4.4.4 استفاده کنید و یک نور پردازی یکنواخت روی پرده داشته باشین قطن بدونین به راحتی‌ می‌تونین به سادگی چنتا کلیک یک Chromakey موفقی‌ داشته باشین
به نظر من پلاگین KeyLight که مال شرکت Foundry هست خیلی‌ خوب هستش، پلاگین و نرم افزار زیاد هست واسهٔ اینکار مهمتر از همه همون بحث color sampling و لایتینگ هستش
موفق باشی‌

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام.
خیلی خوب بود حسین جان، خسته نباشی داداش. خوب درآوردی کارو.
ساختمونای سمت راستو خیلی خوب درآوردی. اصلا مشخص نیست که واقعی نیستن اونا. اما ساختمونای سمت چپی زیاد هماهنگ نیستن از نظر معماری و سبک با ساختمون های موجود توی فیلم اصلی.
بقیه چیزاشم که خیلی خوب و عالی درآوردی. فقط Making Of رو یادت نذاره بذاری که مشتاق دیدنشیم.
کار هم خداییش لایق تاپ گالری هست. فقط یه موزیک مناسبم براش پیدا کنی اوکیه اوکیه

.:BehzAd:.

Active Member

حسین جان بد جایی آپلود کرده بودی وگرنه من گیگ گیگ دانلود میکنم این اپلود سنتر های ایرانی مفت نمیارزن :green: مکینگ آف ساختی یه جای خوب اپلود کن

yas_d

Member
سلام.
خیلی خوب بود حسین جان، خسته نباشی داداش. خوب درآوردی کارو.
ساختمونای سمت راستو خیلی خوب درآوردی. اصلا مشخص نیست که واقعی نیستن اونا. اما ساختمونای سمت چپی زیاد هماهنگ نیستن از نظر معماری و سبک با ساختمون های موجود توی فیلم اصلی.
بقیه چیزاشم که خیلی خوب و عالی درآوردی. فقط Making Of رو یادت نذاره بذاری که مشتاق دیدنشیم.
کار هم خداییش لایق تاپ گالری هست. فقط یه موزیک مناسبم براش پیدا کنی اوکیه اوکیه

سلام امین جان :rose:
مرسی‌ که دیدی کار رو
آره موافقم با ساختمون سمت چپی‌. راستش انقد کار داشت این shot که دیگه حوصله نداشتم یک بار دیگه کارای اون ساختمون رو انجام بدم یجورایی حسش نبود اما خوب با این حل فکر می‌کنم اگه کسی‌ ندونه چه اتفاقی‌ افتاده اصلا متوجهش نشه با این حل با حرفت کاملا موافقم
راجع به موسیقی هم علی‌ جان (madmaster ) زحمتش رو کشید match شده با تصویر ایشالا اون رو هم آپلود می‌کنم
واقعاً جا دارهتشکر کنم که همیشه بودی و روحیه دادی واقعاً ممنونم:rose::rose:
حسین جان بد جایی آپلود کرده بودی وگرنه من گیگ گیگ دانلود میکنم این اپلود سنتر های ایرانی مفت نمیارزن :green:مکینگ آف ساختی یه جای خوب اپلود کن

سلام آقا بهزاد عزیزایشالا از این به بد توی همین مدیافایر آپلود می‌کنم :rose:
مرسی‌ از اینکه دیدی کار رو
:rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
عالی بود افرین
کیف کردم ،یه موزیک بنداز روش تا بیشتر کیف کنیم :)
منتظرما....
اون کار قبلیت رو هم خودشو هم میکینگتو دان کرده بودم عالی بود خیلی پسر خوبی هستی :rose:
پیر شی الهی :neutral:

yas_d

Member
عالی بود افرین
کیف کردم ،یه موزیک بنداز روش تا بیشتر کیف کنیم :)
منتظرما....
اون کار قبلیت رو هم خودشو هم میکینگتو دان کرده بودم عالی بود خیلی پسر خوبی هستی :rose:
پیر شی الهی :neutral:

سلام مهران جان مرسی‌ ممنون :rose:
شما خودت خوبی‌ بقیه رو هم خوب میبینی‌
ایشالا نسخهٔ با موزیک ااش هم میزارم

سلام
خیلی کارت خوب بود دوست من
منتظر کارهای بعدی تو هستم
موفق باشی :)

سلام امین جان مرسی‌ که کار رو دیدی رفیق:rose:

yas_d

Member
♦♦ POST UPDATED ♦♦

خوب بالاخره کار MAKiNG OF هم تموم شد
:)

اینبار سعی‌ کردم مختصرتر و مفیدتر از سری قبل باشه و TiME تقریبا ۷ دقیقه شد
و یک متد واسه CODEC گذاریش پیدا کردم که حجمش شد 15MB
اینبار بد از رندر فایل با متد خود CAMTASiA این کار رو کردم که برای همین کار‌ها ساخته شده خوب عمل کرد بهترین کیفیت رو خروجی‌ میگیره با حجم بسیار کم،
امیدوارم که همگی‌ موفق باشین:rose:
لینک فایل توی پست اول گذشته شد

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام حسین خسته نباشی .

آقا نمیخوای یکم صدا قاطی کارات بکنی ؟
کاراتو کلا دوست دارم .

با تشکر فراوان .
آرشام

yas_d

Member
سلام حسین خسته نباشی .