ehsan_3dmax
Active Member
يادش بخير!
چی؟ دوران مدیریت میگید، مکس، سجاد، مچ گیری، سال 40و42 یا اسپم های من ؟يادش بخير!
کی اینجوری گفته ؟مثلا شما اون ماشین رو که خودت گزاشتی به حکم مدیر بودنت عالی شده و هیچ مشکلی نداره ههه...
این وان رو متوجه نشدم یه ذره توضیح میدی چی میگی ؟خوبه سایتcg دست شما نیست مگرنه اول کلا پولیش می کردید دوم زرتو زرت کارارو می ریدید مثلا همون عکس وانی که بالا سر سایت تون گذاشتید .که یه باز سازی محضه چه مشکلی داشت .خیلی هم عالی بود .
.....
حقیقت تلخهالبته می دونم که میای و هزارتو دلیل میاری که آره اینجاش اینه و .... ولی
من پیشنهاد میکنم سریع تر این تاپیک رو ببندید و آی پی ایشون هم بن بشه مگر نه میاد تاپیک بقیه رو خراب میکنه و ...
نقل قول:
مثلا شما اون ماشین رو که خودت گزاشتی به حکم مدیر بودنت عالی شده و هیچ مشکلی نداره ههه...
کی اینجوری گفته ؟
امین اون ماشین رو ساخته گذاشته برای نظرخواهی بعدش هم بچه ها اشکالاشو گفتن
چی داری میگی؟! چه وضع حرف زدنه؟ همین الآنمش به خاطر توهین به مدیران و استفاده از کلمات رکیک میتونم دوتا اخطار بهت بدم که تا مرز bann شدن پیش بری... گنده بودی سه نقطتو کامل میکردی تا جور دیگه ای باهات رفتار کنم...اگه این آقای کاراگاه که کلی به اصطلاح به من محلت داده من خودم رو نجات بدم و نتونستم آخهی ببخشید که باید بگم ری...... .