error در امپورت كردن AVI

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
این نصب کن ببین مشکلت حل میشه

http://www.divx.com/en/win

ما معمولاً برای کانال الفا فرمت mov , Tga , png کار میکنیم

خوب برای کار شما اگه همه کارهای که گفته شده را انجام دادی به نتیجه نرسیدی

تو پنجره پرژها تون رو فوتیج مورد نظرتون کلیک راست بزن و طبق عکس 01 عمل کن و در مرحله بعد تنظیمات فوتیج طبق عکس 02

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    99.3 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • 02.jpg
    02.jpg
    87.1 کیلوبایت · بازدیدها: 40
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1 . برو ببین روی خود سیستم اون فایل avi با نرم افزارهای مختلف هم مشکل دارن برای باز شدن ، یا نه راحت باز میشه و تا آخرمیخونه ، حجمش چقدره .
مسئله کدک 64 بیت که بجه ها تو پستهای قبلی اشاره کردند رعایت کردی .
سوالات Reza2kn خیلی مهمه ، هنوز خوب جواب ندادی که بهتر کمکت کنیم دوست من .
k-lite رو نصب کردی .
نرم افزارافتر با ایمپورت avi هیچ مشکلی ندارد حتی آلفا .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
2 . مشکل بعدی شما درمورد باز کردن عکسه ، التماست میکنم کامل در مورد :
ـ فرمت عکس ـ
ـ اندازه عکس ـ
ـ حجم عکس ـ
ـ RGB یا CMYK بودن عکس ـ
ـ نام خود عکس لاتینه یا فارسی ـ
وهر جزئیاتی که به ذهنت می رسه .
ـــــــــــــ این ارور ناتوانی بازکردن کاراکتر یونیکد رو نشون میده ــــــــــــــــــــــ
یونیکداستانداردیه براي فونتها در ويندوز .
کاراکتر هم هرنوع‌حروف‌ نوشتنی‌ وچاپیه .
ومیتوان اختلاف در مورد كدنويسه‌های به كار رفته براي حروف فارسی روی كامپيوتراشاره كرد .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
3. مشکل سوم خروجی avi ، کلا این فرمت حجمش بالاست ،مثلا یه پروژه چند ثانیه ای رو چند گیگ خروجی میده نگاه کن درایو ویندوزت جا داره ،کاری به xp یا seven بودن هم نداره .
یکی از کارکنان شرکت هالیوود که مسئول جمع آوری وذخیره سازی فیلمهای خام واولیه بود اظهارداشت :
یک فیلم 52 دقیقه ای با فرمت avi چیزی حدود 1500 گیگابایت جا می گیره (یعنی هر یک دقیقه 29 گیگا بایت) واونا با این مسئله دست وپنجه نرم می کنند و بــــــرای این کارشـــــــــــــون از گاو صندوقهای بــــــــــــزرگ استفاده می کنند و ............

ودرپایان دوست عزیز همه ما محتاج علم و دانستن هستیم ، هیچ وقت در مورد خود از این الفاظ استفاده نکن، ومعلومات خودت رو دست کم نگیر، ماهم همچین که شما فکر می کنید نیستیم .(البته من )
با افتر افکت موفق باشید.

سلام آقا felestin
1 . روی خیلی از برنامه ها امتحانش کردم ولی جواب نداد . حجمش هم حدود 100mb
در مورد کداک 64bit گفتم که زبانم زیاد تعریفی نداره اگه امکانش هست شما دوستان زحمتشو بکشین . فکر کنم مشکلم با این کداک حل بشه .
k-lite رو هم نصب کردم تاثیری نداشت . انگار قرار نیست این مشکل حل بشه
2. فرمتش jpeg
اندازه عکس 2523.1944
حجم عکس هم زیاد نیست حدود 1.30mb
نام عکس هم لاتینی
یه توضیح بدم . این عکسو بردم کرل داریو اکسپورت jpeg گرفتم . وقتی که بردمش افتر راحت باز شد . ارور هم نداد .
3 . این مشکل تقریبا حل شد . فقط وقتی که تایم خروجیم یکی دو دقیقه میشه وقتی میخوام پخشش کنم . تصویر کند پخش میشه . اینم فکر کنم به خاطر درایو ویندوزم باشه .
دو تا سوال آخریم زیاد مهم نیست فقط قربون شما این مشکل آلفارو یه کاریش بکنین . ممنون میشم .
امروز یه چیزی متوجه شدم . اینو مطرحش میکنم شاید کمکتون بکنه .
من قبلا با ویندوز xp وبا افتر cs4 کار می کردم اون موقه فایلهای آلفارو افتر راحت باز میکردم . امروز یه تستی زدم اومدم افتر cs4 رو روی ویندوز 7 نصب کردم . وقتی که اون فایل هارو خواستم ببرم افتر همون اروری رو داد که توی cs5 میداد !!! امکانش هست مشکل از ویندوز 7 باشه. ممنون میشم کمکم کنین .

آقا رضا divx رو هم نصب کردم اینم تاثیری نداشت . در مورد تصویری هم که گذاشتین بگم که تنظیمات من هم عین همونه . ممنون .

felestin

Member
مشکل ما هنوز حل نشده.........یه کاری بکنین ..........

:rose:

من حدس می زدم فایل avi با نرم افزارهای دیگه باز نشه ، چند تست دیگه مونده اگه جواب نداد شک نکن کارکترهای فایل آسیب دیده .
1 . فایل رو در xp با نرم افزارهای ادوب و پلیرها امتحان کن ، ببین باز میشه یا نه .
2 . فایل رو کانورت کن به یک فرمت دیگه ، وپس از کانورت دوباره تست بزن .

ومهمتر از همه

3 . چه xp چه seven استفاده می کنی حتما یکسری برنامه های کاربردی با نام Runtime series روی سیستم پس از نصب ویندوز وقبل از نصب نرم افزارها باید نصب بشه .

والا اختلالاتی رو ، بر روی سیستم عامل بوجود میاره که هر مشکلی در استفاده از فایلها رو میشه از چشم این
Runtime series دانست . پس اول خوب به این مسائل توجه کن ، بعد نرم افزارها رو نصب کن .

مهمترین برنامه های کاربردی Runtime series که باید روی سیستم عامل بعد از نصب ویندوز نصب شود :
Adobe Air
Adobe Shockwave player
Java Runtime Environment
MS.NET Framework تمامی ورژنها
MS MSXML تمامی ورژنها
MS Directx
MS Silverlight
MS Visual C++ C تمامی ورژنها
MS Visual # y تمامی ورژنها
MS Win Installer مخصوص xp و Vista
VBRunALL
Visual Basic Run Time
Windows Media Format

در مورد عکسها هم این مسئله صدق می کنه ، اگه راه حلی پیدا کردی چه خوب و الا باید از ریشه به این مسائل توجه کنی ، شما ضمن اینکه با کارل اکسپورت کردی وکارت حل شد ، میتونی با فرمت psd هم ببری تو افتر و هزار راه حل دیگه ، کمپانی ادوب هیچ جای خالی رو از قلم خالی نگذاشته که یه روزی ما در اکسپورت وایمپورت مشکل پیدا کنیم .در واقع این مشکل از من و شماست که ناتوانیم در این مسئله.

خلاصه یه جوری خودمونی بگم حتی با نصب اینا مشکل آلفای شما هم حل خواهد شد .
وهیچ ارتباطی بین xp و یا seven بودن ندارد. یه برنامه هائی به دور از چشم شما در xp نصبه که کارت رو حل می کنه ولی در seven نصب نیست .

اما در پست بعدی یه توضیح جدا گانه در مورد آلفا خواهم گفت .

سلام . من روی ویندوز xp امتحان کردم باز همون ارور رو داد پلیرها هم پخشش نکردند. در مورد سوال دومت (کانورت) هنوز امتحانش نکردم اونم تست میکنم نتیجه رو میگم . در باره Runtime series یک سریشون رو نصب کردم بعضی هاشو نه، من اونارو هم نصب میکنم نتیجه رو میگم . ممنون

من حدس می زدم فایل avi با نرم افزارهای دیگه باز نشه ، چند تست دیگه مونده اگه جواب نداد شک نکن کارکترهای فایل آسیب دیده .
1 . فایل رو در xp با نرم افزارهای ادوب و پلیرها امتحان کن ، ببین باز میشه یا نه .
2 . فایل رو کانورت کن به یک فرمت دیگه ، وپس از کانورت دوباره تست بزن .

ومهمتر از همه

3 . چه xp چه seven استفاده می کنی حتما یکسری برنامه های کاربردی با نام Runtime series روی سیستم پس از نصب ویندوز وقبل از نصب نرم افزارها باید نصب بشه .

والا اختلالاتی رو ، بر روی سیستم عامل بوجود میاره که هر مشکلی در استفاده از فایلها رو میشه از چشم این
Runtime series دانست . پس اول خوب به این مسائل توجه کن ، بعد نرم افزارها رو نصب کن .

مهمترین برنامه های کاربردی Runtime series که باید روی سیستم عامل بعد از نصب ویندوز نصب شود :
Adobe Air
Adobe Shockwave player
Java Runtime Environment
MS.NET Framework تمامی ورژنها
MS MSXML تمامی ورژنها
MS Directx
MS Silverlight
MS Visual C++ C تمامی ورژنها
MS Visual # y تمامی ورژنها
MS Win Installer مخصوص xp و Vista
VBRunALL
Visual Basic Run Time
Windows Media Format

در مورد عکسها هم این مسئله صدق می کنه ، اگه راه حلی پیدا کردی چه خوب و الا باید از ریشه به این مسائل توجه کنی ، شما ضمن اینکه با کارل اکسپورت کردی وکارت حل شد ، میتونی با فرمت psd هم ببری تو افتر و هزار راه حل دیگه ، کمپانی ادوب هیچ جای خالی رو از قلم خالی نگذاشته که یه روزی ما در اکسپورت وایمپورت مشکل پیدا کنیم .در واقع این مشکل از من و شماست که ناتوانیم در این مسئله.

خلاصه یه جوری خودمونی بگم حتی با نصب اینا مشکل آلفای شما هم حل خواهد شد .
وهیچ ارتباطی بین xp و یا seven بودن ندارد. یه برنامه هائی به دور از چشم شما در xp نصبه که کارت رو حل می کنه ولی در seven نصب نیست .

اما در پست بعدی یه توضیح جدا گانه در مورد آلفا خواهم گفت .

سلام . من تمام Runtime series هارو نصب کردم باز تاثیری نداشت . بعد کانورتش کردم بردمش افتر، باز کرد ولی قابل استفاده نبود .آلفاش از بین رفته بود .
با این حساب کاراکترهای فایل آسیب دیده . دیگه نمیشه کاری کرد ؟؟؟ . ممنون

سلام . مشکلم حل شد . یه ویندوز دیگه نصب کردم کارم را افتاد . نمی دونم ولی فکر کنم مشکل از ویندوز های king بود . به هرحال خیلی ممنونم من توی این مبحث خیلی چیز هارو یاد گرفتم . زحمتتون دادم .

موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا