نظرات کاملا به جا بود و موافقم روی سایه کم کاری کردم . در مورد منابع اگه خودتون منبع درست حسابیکار جالبی شده. البته هنوز جای کار بیشتر داره.
من توی کارای قبلیت هم دقت کرده بودم ، کارات از نظر طراحی و رنگ آمیزی و اینا واقعا خوب هستن.
منتها تنها چیزی که معمولا رعایت نمیکنی ایجاد سایه و نور توی کار هست.
این سایه و نور باعث میشه کار از حالت فلت و یکنواخت بودن دربیاد و پستی و بلندی ها بهتر نشون داده بشن و کار طبیعی تر بنظر برسه.
الان بین عکس واقعی انریکو و دیجیتال پیتینگ خودت اگر دقت کنی ، تفاوت اصلی اینه که صورت عکس واقعی استخونی تر هست ولی
صورت کاراکتر تو تپل تر و چاقتر هست! این دقیقا به این خاطر هست که بوسیله ی سایه زدن ، پستی و بلندی ها رو نشون ندادی.
وگرنه کارات بنظرم روز به روز داره بهتر از قبل میشه.
نظر شخصی من اینه که یه مدت وقتت رو بیشتر روی موضوع سایه و نور بذار.
گمونم مانی یا گیلاس بتونن منابع خوبی برای یادگیری این قسمت بهت معرفی کنن.
موفق باشی.
مرسی از حضور green نتون در مورد کار نخواستم زیاد رنگ بکگراند رو به خور کار اعمال کنم شاید اشتباه کردمخوشمل شده کلی بهتر شدش ^.^ اما هنوزم سایه هاش نامتناسبه
وقتی در جایی قرار میگیری که آسمون تیره هست، سایه ها هم ناخوداگاه توی همون تریپ رنگ قرار میگیرن..یا وقتی آسمون آبی روشن هم هست بازم همین اتفاق ولی با شدت کمتر اتفاق می افته
العان کار ات سایه داره، ولی اصلن نشون نمیده توی شب هستش..بیشتر به نظر میاد غروب هست پس زمینه
چشمش یکم انحراف داره یا می اینجوری برداشت می کنم...
کت اش خعلی تکستچر اش ناز شده.بسی خوشمان امد
ولی فکر کنم پیراهن حاج اقا رو ماستمالی کردیا
موفق بباشی آقاهه![]()
..راستی آشها خوش مزه ست؟![]()