به به
دیتیل کارت تو حلقم داداش
اولین حسی که آدم با دیدن این کار پیدا میکنه اینه بعد اینه
بسیار زیبا بسیار دلربا
خیلی سخته آدم کاری که توش فقط متریال سفید هست رو عالی در بیاره ... ولی تو تونستی نشون دادی قابلیت هات خیلی زیاد تره
به به
رفلکت ها عالی شدن
کف هم عالی شده
نور های زیر یونیت عالی شدن و . . .
من که اشکالی توش نمیبینم
فقط دو سه تا نکته داره که بعدا حضوری اگر دیدمت بهت میگم . . .
پیشنهاد برای تاپ گالری
چاکریم...سفید کلا دردسر کنتراستش در مورد 2.2 منم باهات موافقم...در کل ممنون عزیزم...حامدم ...
متریال کابینت بینهایت زیباست ...
عمق میدان خوبه و هیچ نویزی نداره
متریال ها عالی هستند ...
اوربرایت محیط بیرون کاملا درست و حساب شدس ...
فقط طرحت خیلی سفیده ... کنتراست رنگی خوبی نداره .
گاما 2.2 هم وحی منزل نیست اگه میبینی کنتراست کار کمه گاما رو کاهش بده ...
در کل بهترین کارته ...
امیدوارم این بهترین کار زندگیت نباشه و روز به روز پیشرفت کنی
درجه روشنایی محیط بیرون معمولا 20 الی 100 برابر فضای داخلیهنباید بیرون کارت اینقدر سفید میشد.
کار خوبیه.. ولی جسارتا" در مورد نور بیرون من با فرشید موافق نیستم. نباید بیرون کارت اینقدر سفید میشد.
ضمنا" اگر متریال صندلی ها انعکاس کمتری داشته باشن و روی متریال های فلزی مثل دستگیره ها و فر بیشتر کار کنی، و یه انعکاس کنترل شده هم به چوب کف بدی کار جذابتر هم میشه.
نوری که روی کف تابیده رو خیلی دوست دارم.
موفق باشی.
کار خوبیه.. ولی جسارتا" در مورد نور بیرون من با فرشید موافق نیستم. نباید بیرون کارت اینقدر سفید میشد.
ضمنا" اگر متریال صندلی ها انعکاس کمتری داشته باشن و روی متریال های فلزی مثل دستگیره ها و فر بیشتر کار کنی، و یه انعکاس کنترل شده هم به چوب کف بدی کار جذابتر هم میشه.
نوری که روی کف تابیده رو خیلی دوست دارم.
موفق باشی.
سلام...به به حامد عزیز.یه کار خیلی خیلی خوب میبینم... بابا بچه سرورت ترکوند.برات فورس 2 ساعته؟؟!!
نکات مثبت زیادی داره من یه سری پیشنهاد دارم
ببین سفیدی مطلق کار خیلی خوب شده اما رنگ سبز بیرون با نارنجی های داخل یه خورده تناقص ایجاد کرده
فوکوس خیلی خوب شده.مستفیم فوکوس دادی یا با فتوشاپ درست کردی؟