بی بی کد End of the learning

.:BehzAd:.

Active Member
به به حامد جان کلی حال کردم مرسی از کاره خوبت.متریال ها عالی کار شدن و یه حس خوب و واقعی بودن رو به آدم میدن این رندرسمت چپی رو هم خوب کار کردی از فکوس گرفته تا متریال هاش.
تنظیمات نور پردازی هم خوبه و با اینکه هر دو انجین رندر هم Brute force بوده خروجی نهای خوب از آب در اومده

موفق تر از قبل باشی و برات آرزوی موفقیت میکنم

3D Art

Member
به به
دیتیل کارت تو حلقم داداش :lol:
اولین حسی که آدم با دیدن این کار پیدا میکنه اینه :oops: بعد اینه :shock:
بسیار زیبا بسیار دلربا :wink:
خیلی سخته آدم کاری که توش فقط متریال سفید هست رو عالی در بیاره ... ولی تو تونستی نشون دادی قابلیت هات خیلی زیاد تره
به به
رفلکت ها عالی شدن
کف هم عالی شده
نور های زیر یونیت عالی شدن و . . .
من که اشکالی توش نمیبینم
فقط دو سه تا نکته داره که بعدا حضوری اگر دیدمت بهت میگم . . .
پیشنهاد برای تاپ گالری

Hamed

Active Member
به به
دیتیل کارت تو حلقم داداش :lol:
اولین حسی که آدم با دیدن این کار پیدا میکنه اینه :oops: بعد اینه :shock:
بسیار زیبا بسیار دلربا :wink:
خیلی سخته آدم کاری که توش فقط متریال سفید هست رو عالی در بیاره ... ولی تو تونستی نشون دادی قابلیت هات خیلی زیاد تره
به به
رفلکت ها عالی شدن
کف هم عالی شده
نور های زیر یونیت عالی شدن و . . .
من که اشکالی توش نمیبینم
فقط دو سه تا نکته داره که بعدا حضوری اگر دیدمت بهت میگم . . .
پیشنهاد برای تاپ گالری

چوب کاری میکنی:rose::rose::rose: ما بیشتر چیزایی که یاد گرفتیم از شما بوده، اینم نتیجه نهایی ما دیگه پیش کش شما استاد و بروبچها

علی یارت رفیق

*farshid*

کاربر VIP
حامدم ... :rose:
متریال کابینت بینهایت زیباست ...
عمق میدان خوبه و هیچ نویزی نداره
متریال ها عالی هستند ...
اوربرایت محیط بیرون کاملا درست و حساب شدس ...
فقط طرحت خیلی سفیده ... کنتراست رنگی خوبی نداره .
گاما 2.2 هم وحی منزل نیست اگه میبینی کنتراست کار کمه گاما رو کاهش بده ...

در کل بهترین کارته ...
امیدوارم این بهترین کار زندگیت نباشه و روز به روز پیشرفت کنی :rose:

Hamed

Active Member
حامدم ... :rose:
متریال کابینت بینهایت زیباست ...
عمق میدان خوبه و هیچ نویزی نداره
متریال ها عالی هستند ...
اوربرایت محیط بیرون کاملا درست و حساب شدس ...
فقط طرحت خیلی سفیده ... کنتراست رنگی خوبی نداره .
گاما 2.2 هم وحی منزل نیست اگه میبینی کنتراست کار کمه گاما رو کاهش بده ...

در کل بهترین کارته ...
امیدوارم این بهترین کار زندگیت نباشه و روز به روز پیشرفت کنی :rose:
چاکریم...سفید کلا دردسر کنتراستش در مورد 2.2 منم باهات موافقم...در کل ممنون عزیزم...
فرشید مرسی با این سر شلوغت وقت گذاشتی

علي یارت رفیق

amir.nemati63

کاربر VIP
کار خوبیه.. ولی جسارتا" در مورد نور بیرون من با فرشید موافق نیستم. نباید بیرون کارت اینقدر سفید میشد.
ضمنا" اگر متریال صندلی ها انعکاس کمتری داشته باشن و روی متریال های فلزی مثل دستگیره ها و فر بیشتر کار کنی، و یه انعکاس کنترل شده هم به چوب کف بدی کار جذابتر هم میشه.
نوری که روی کف تابیده رو خیلی دوست دارم.
موفق باشی.

*farshid*

کاربر VIP
نباید بیرون کارت اینقدر سفید میشد.
درجه روشنایی محیط بیرون معمولا 20 الی 100 برابر فضای داخلیه
روشنایی یک اتاق در ضلع جنوبی یک ساختمان چیزی حدود 200 الی 500لوکس و روشنایی محیط خارج به صورت متوسط 10.000 لوکس هستش.
الان اگه شما بخواید محیط داخلی رو با سرعت شاتر 0.1 ثانیه عکاسی کنی محیط خارجی اوربرایت میشه ...
اگه بخوای محیط اطراف اوربرایت نشه فضای داخل خونه تاریک میشه ...
window2glare.jpg

Window.jpg

اگه آسمون ابری بود یا محیط اطراف ضلع شمالی بنا رو نشون میداد این اوربرایت باید کم تر میشد.

آخرین ویرایش:

3D Art

Member
کار خوبیه.. ولی جسارتا" در مورد نور بیرون من با فرشید موافق نیستم. نباید بیرون کارت اینقدر سفید میشد.
ضمنا" اگر متریال صندلی ها انعکاس کمتری داشته باشن و روی متریال های فلزی مثل دستگیره ها و فر بیشتر کار کنی، و یه انعکاس کنترل شده هم به چوب کف بدی کار جذابتر هم میشه.
موفق باشی.

دوست من برای اینکه نور بیرون رو درست محاسبه کنید
یک دوربین وی ری بسازید
شاتر اسپید رو برای نور داخل تنظیم کنید ... وقتی setup شد همون دوربین رو به سمت بیرون بچرخونید حالا شاتر اسپید باید 1/10 قبل باشه (البته این عدد ثابتی نیست ولی در همین حدود هست همیشه یکی دو تا کمتر یا بیشتر ) حالا اگر دوربین برای عکاسی از بیرون مناسب شد یعنی نور صحنه کامل set شده
در کل یعنی نور بیرون 10 برابر داخل هست

Hamed

Active Member
موفق باشی.

سلام
فرشید کاملا در مورد درجات اصلی تابش خوب توضیح داد و جهت و نقطه تابش فقط من اضافه کنم که یکی از پارامتر های اصلی رندر عالی به اینکه صحنه پر رنگ و از واقعیت خارج نشه بله رفلکت کف بیشتر بشه خیلی گیرا تر میشه بخاطر انعکاسش ولی از حالت طبیعی برای این صحنه خارج میشه...،در مورد متریال صندلی در واقعیت اگر دیده باشی جنسش پلاستیکه و فوقعلاده براقه و رفلکت داره اینجا تازه مدارا کردمو پایین گرفتم دیگه باید ببخشید
دمه شما گرم که وقت گذاشتی:rose::rose::rose:

علی علی

اوفففف
very nice
حامد جان با صاایران قرارداد بستی هرروز بهتر از دیروز
کابینت سفیدرو که من عاشقشم
حامد خیلی خوشگله یک حالت جذابی داره الان هی دوکلمه مینویسم یک بار نگاه میکنم
wow حاج آقا عکساتو میذاری رو آواتارت تعداد دخترهای سایت زیاد نشه :green:

amir.nemati63

کاربر VIP
دقیقا فرشید جان.
اتفاقا عکسهایی که گذاشتی کمک میکنه.
با مقایسه بین این عکسها و نمونه رندر حامد جان مشخص میه که نور رندر در بیرون از شدت بیشتری نسبت به حالت معمول برخورداره و بیشترین نمودش توی زمین بروز کرده.
ممنون از پاسخت

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام...به به حامد عزیز.یه کار خیلی خیلی خوب میبینم... بابا بچه سرورت ترکوند.برات فورس 2 ساعته؟؟!!
نکات مثبت زیادی داره من یه سری پیشنهاد دارم
ببین سفیدی مطلق کار خیلی خوب شده اما رنگ سبز بیرون با نارنجی های داخل یه خورده تناقص ایجاد کرده
فوکوس خیلی خوب شده.مستفیم فوکوس دادی یا با فتوشاپ درست کردی؟

Hamed

Active Member
سلام...به به حامد عزیز.یه کار خیلی خیلی خوب میبینم... بابا بچه سرورت ترکوند.برات فورس 2 ساعته؟؟!!
نکات مثبت زیادی داره من یه سری پیشنهاد دارم
ببین سفیدی مطلق کار خیلی خوب شده اما رنگ سبز بیرون با نارنجی های داخل یه خورده تناقص ایجاد کرده
فوکوس خیلی خوب شده.مستفیم فوکوس دادی یا با فتوشاپ درست کردی؟

سلام
عارف چطوری اینجور که بوش میاد داری پول پارو میکنیا شیطون...
در مورد برات فورس باد بگم من تنظیمات رو تقریبا تا آخریتن حد بردم بالا و در عین حال با سیستم کار میکرد و در ضمن به دوستانی که فکر میکنن با رم 16 گیگ با رم 8 گیگ خیلی فرق میکنه واقعا در اشتباه هستن من توی این کار تمامی تکسچر هام رزولیشن ها 12000 یا کمترینش دیگه 8000 بود اونم نه یکی 5 تا + خیلی چیزای دیگه ولی فقط سیستم 3.7 الا3.9 ودر کل اگر سنگین تر از اینم باشه دیگه بیشتر 6 نمیشه در کل اطلاع رسانی بود...(خودتم که رمت 16 همنجوری که باهم صحبت کریدم همونه که تو گفتی...)من تو پست پروداکشن هنوز انقدر سوار نشدم که این سوتی های واقعا ریز تو کار هست ولی یه دوست پیدا کردم خودش مدرسه فتوشاپ توی مجتمع فنی و چاپ خونه داره و واقعا میفهمه ایشلا با کمک ایشون درستش میکنم...با فتوشاپ چون نمی ارزه با مکس این کارو انجام بدی رندر که تموم شد تازه یادم افتاد کاوستیک رو فعال نکرده بودم...:lol::lol::lol: راستی جریانت تو پایتخت اگر یادت باشه داستان داره یادم بنداز برات بگم...

در کل شرمندم کردی که واقعا با وقت کم برام وقت گذاشتی رفیق خوبم...:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

علی علی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا