آره chatgpt چیز خوبیه. البته من هنوز تجربه ام خیلی کمه در مورد هوش مصنوعی. من دارم یک لیستی از این هوش مصنوعی ها فعلا تهیه می کنم، هنوز نمی تونم مقایسه کنم. فعلا هر کاری هر کدومشون انجام میدن را اگر بتونم لیست کنم ، کار بزرگی کردم. شاید bing هم خوب باشه. ولی نمی تونم این دو را مقایسه کنم. از هر دو شون همزمان دارم استفاده می کنم الان. فعلا زوده نظر بدم. چند روزی است دارم باهاشون کار می کنم، مثلا ۴ روز.
شاید بعضی نرم افزارهای به ظاهر هوش مصنوعی ، بی ارزش باشند ، من نمی تونم فعلا نظر بدهم. مجبورم فعلا فقط لیست کنم. چون هم باید باهاشون بیشتر کار کنم و هم شاخصی برای سنجش داشته باشم.
شاید من هم کارم با یکی دو تا از اینها راه بیافته و دیگر با بقیه کار نکنم. ولی امیدوارم بتوانم کار با ارزشی بکنم و در این وادی کار مفیدی بکنم.
شاید اگر چند ماه کار کنم ، بتونم جمع بندی نسبتا خوبی بکنم.
دوستان هم هر نظری در مورد هوش مصنوعی دارند بدهند بقیه استفاده کنند.
در تاپیک ربات شش پا ، هم از chatgpt مشاوره گرفتم ، هم از bing . نگاه کن عکسهای chatgpt کلا یک حالت دیگر دارد ، و عکسهای bing یک حالت دیگر. در عکسهای chatgpt کلی نور و چراغ روی ربات انداخته ولی عکسهای bing هیچ نور و چراغی روی ربات نیست. اطلاعات راجع به روبات این دو هم مقداری فرق دارد.
ربات شش پا به محاسن و معایب chatgpt در تاپیک زیر توجه کنید: https://forum.majidonline.com/threads/%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-chatgpt.240593/
forum.majidonline.com
در دو عکس بالا ، اونی که سرخپوست سوارشه ، را bing ساخته و اونی که اسم مجیدآنلاین بالایش هست را chatgpt ساخته.