بی بی کد End of the learning

3D Art

Member
حامد مطمئنی بیشتر از 3.7 رم درگیر نمیشه ؟ نمیدونم شاید صحنه های من خیلی بزرگه . . . بعضی هاشون 3000 متر هست و باید همه اونا رو با یک ست آپ رندر کرد
آخه من خودم با رم 12 تست کردم قبلا و تا 90 درصدش رو پر کردم تازه بازم جا داشت :green:
ولی برای کارهایی که پروکسی و . . . زیاد داره رم بالا خیلی لازمه
من میخوام رمم 18 باشه :lol: عقده رم دارم :green: 16 هم کمه آخه من حتی تو ویو پورت هم مشکل دارم از بس که رمم پ هست . . .

Hamed

Active Member
حامد مطمئنی بیشتر از 3.7 رم درگیر نمیشه ؟ نمیدونم شاید صحنه های من خیلی بزرگه . . . بعضی هاشون 3000 متر هست و باید همه اونا رو با یک ست آپ رندر کرد
آخه من خودم با رم 12 تست کردم قبلا و تا 90 درصدش رو پر کردم تازه بازم جا داشت :green:
ولی برای کارهایی که پروکسی و . . . زیاد داره رم بالا خیلی لازمه
من میخوام رمم 18 باشه :lol: عقده رم دارم :green: 16 هم کمه آخه من حتی تو ویو پورت هم مشکل دارم از بس که رمم پ هست . . .

به نظر من پول اضافی اینو من نمیگم خودت میدونی من کجا کار میکنم و تازه اونایی که با همین مقدار رم کاره مکس میکنن هم میگن یکیش عارف...چند وقت پیش خرید... بازم همینو عنوان میکنن و در ضمن یه نکته رو یادت نره استادم من اینجا سرور دارم با 16 گیگ رم سرور HP با 32CLIENT و این رم توی ترمیناشون شیر شده تا 10.6 بالا نمیزنه..حالا تو چیکار میکنی خدا میدونه...:shock:شاید آپلو رو داری میزاری تو زمین 3000 متری...:lol::lol::lol: یا همون جور که گفتی شاید عقده داری جیگرم...البته خدا نکنه...:wink::wink::wink:سیستم قبلی من 2 گیگ رم داشت بابا بد بخت مثل خر کار میکرد تازه رندرهای پر از آبجکت و با کفیت معمولی میداد بیرون تو همین حدود زمان یه کم بیشتر نمیدونم شاید من بلد نیستم...:-?:-?:-?

علی یارت

آخرین ویرایش:

javad online

Active Member
سلام تبريك ميگم بخاطر كار خوبتون
يك سوال داشم اينكه اسم متريالي كه براي كابينت و ميز غذاخوري همون open استفاده كردين چي هست؟منظورم جنس مصالح براي اجرا.

Hamed

Active Member
سلام تبريك ميگم بخاطر كار خوبتون
يك سوال داشم اينكه اسم متريالي كه براي كابينت و ميز غذاخوري همون open استفاده كردين چي هست؟منظورم جنس مصالح براي اجرا.

سلام
متریال کابینت ورق ام دی اف براقه آلمانی (البته ترکشم هست به درد لای جرز دیوار میخوره) صفحه روی کابینتم کرین سامسونگه که دون دون های نارجی رنگی داره...سوال دیگه داشتی بگو در خدمتم...

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا