Emo - Girl

Gothic- Girl

این هم طرح جدید من خیلی وقت روش کار میکنم یه هنوز میشد بهترش کرد ولی ایام امتحانات و وقت کافی ندارم . : دی . ایده این طرح (طرح اصلی) از خانم jesica dueck میباشد که بنظر من جدای از ترکیب تصاویر بخش اصلی و مهم تصویر طراحی موهاست که فکر کنم با این امکانات کمی که داشتم مثلا بدون تبلت خوب تونستم از عهده اش بر بیامو بهر حال مثل همیشه نظرات شما دوستان باعث پیشرفتم خواهد شد. در ضمن نمیدونستم اسم طرح رو چی بذارم :)
توضیح خاصی نمیتونم بدم از دو تا تصویر اصلی که ضمیمه کردم تلفیق شده البته کلاه و لباس (عروس)پایین تنه رو یادم رفت ضمیمه کنم . قسمت پایین هم از ابر استفاه کردم .اما مهمترین بخش موهاشه که بدون استفاده از تبلت کشیدم از یک سری موی آماده و با استفاده از ابزار pen کشیدم که خیلی دردسر داشت و لی ارزششو داشت

پیوست ها

• lady.jpg
    lady.jpg
    178.1 کیلوبایت · بازدیدها: 84
  • sou.jpg
    sou.jpg
    83.9 کیلوبایت · بازدیدها: 52
آخرین ویرایش:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام خسته نباشی :دی
یکم بیشتر در مورد کار توضیح بده یا تصاویر کارو بزار که مثلا چی بود شی شده :دی

تا بشه نظر دقیقی داد با تشکر :دی

+Mohammad+

Well-Known Member
با شناختی که بنده از از EMO و Gothic دارم ، طرح جالبی شده... می شد یه ذره به جزئیات پرداخت و یه مقداری هم روی اون مو های بلند کار کرد...
در هر صورت جالب شده..

موفق باشید.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
طرح حتی یک درصد هم EMO نیست ، این استایل ادی و 60 % شبیه به GOthic واسه توضیح و درک خوب EMO و استایل هاشون باید DARK METAL و EMO ROCK گوش کنید و ببینید ...
Emo دو بخش داره : استایل ، نوع زندگی

من عــــــــــــــاشق EMO GIRL هم و EMO BOY
اما این EMO نیست ! این Gothic ــه !

سلام خسته نباشی :دی
یکم بیشتر در مورد کار توضیح بده یا تصاویر کارو بزار که مثلا چی بود شی شده :دی

تا بشه نظر دقیقی داد با تشکر :دی

لطفا در مورد Emo و Gothic و اگر چیز دیگه ای هم هست توضیح بدید.

با شناختی که بنده از از EMO و Gothic دارم ، طرح جالبی شده... می شد یه ذره به جزئیات پرداخت و یه مقداری هم روی اون مو های بلند کار کرد...
در هر صورت جالب شده..

موفق باشید.

طرح حتی یک درصد هم EMO نیست ، این استایل ادی و 60 % شبیه به GOthic واسه توضیح و درک خوب EMO و استایل هاشون باید DARK METAL و EMO ROCK گوش کنید و ببینید ...
Emo دو بخش داره : استایل ، نوع زندگی
شرمنده بابت نام گذاری غلط . عرض کردم که واقعا خودم هم نمیدونستم اسم کارو چی بذارم . ممنون که راهنمایی کردید اصلا حواسم به gothic نبود حالا اصلاحش میکنم : دی تصاویر ابتایی رو هم ضمیمه میکنم

LinkinForEver

اخ شرمنده نقد رو یادم رفت ...
خب بسیار کار خوبی شده اما کلاهش فقط بد درومده روش بیشتر کار کن:rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
خسته نباشی ، از کلیت کار خوشم اومد.
راستی موهای اضافی چرا گوششو خراب کرده ؟ چون موها به سمت پشت و بالا میره ، نه روی گوش
موفق باشی

من به عنوان یک تازه کار اعلام میکنم که کار خیلی زیبایی هست:paint:
لطفا اگه میشه تابستون آموزش یک نسخه از چنین کار هایی رو واسه دانلود بزار.
موفق باشید

mahdianco

Member
سلام
این همه وقت که گذاشتی کاش روی یک چیز دیگه کار میکردی ، منظورم طرح با محتوای بهتر
اول برای کار باید فلسفه داشت بعد روی کار پیادش کرد

هنرمند باید برای کارهاش هدف و اصالت داشته باشه وگرنه به پوچی میرسه .

yas_d

Member
سلام
این همه وقت که گذاشتی کاش روی یک چیز دیگه کار میکردی ، منظورم طرح با محتوای بهتر

شما از هنر چی‌ می‌فهمید که اینطور کار رو می‌کوبید دوست من؟
ایشون گفت کارش مفهومیه؟
ببینم فیلم avengers مفهومیه؟
یا اینکه همهٔ کار‌ها و پوستر‌ها مفهومین؟
خیلیشون فقط زیبا هستن و میخوان قدرت درک نرم افزریو نشون بدن و کار‌هاشون رو دوست دارن زیبا جلو بدن، کار ایشون هم از نظر شما شاید بی‌ مفهوم اما کار زیبایی‌ انجام دادن هم به لحاظه idea هم به لحاظه کار اجرایی
ضمن اینکه هنر یک چیز کاملا شخصی‌ هستش و هر فرد آزاده چیزی که توی ذهنش هست رو پیاده کنه و شما به عنوانه یک بیننده میتونی‌ فقط راجعبه کار نظر بدی نه اینکه بگی‌ کارت اشتباه هست - متاسفانه اگه دقت کنید یک بچه هم که بخواد توی دوران کودکی خلاقیتش رو نشون بده میزنن تو سرش که این چیه روی دیوار کشیدی یا این چه نقاشی کشیدی ‌اسب که این شکلی‌ نیست یا خورشید که این رنگی‌ نیست - دیگه نمی‌فهمن که این بچه رو از بچگی‌ش ارتباطش رو با خلاقیتش قطع می‌کنن - کسی‌ حق نداره بگه هنر کسی‌ بی‌ ارزش - فقط راجعبه اجرای کار میتونید نظر بدین
لطفا دیگه اینطور کار کسیو زیر سوال نبرید

آخرین ویرایش:

yas_d

Member
و اما راجعبه کار:paint:
من فکر می‌کنم کلیت کار خوب شده
فقط یکم روی موهاش بیشتر کار کن یکم مصنوعی شده
روی اون شعله‌های آتیش و ذرات آتیش هم همینطور هنوز جای کار دارن
از تمه رنگیه کار هم بسیار خوشم اومد
موفق باشی‌:rose:

سلام

و اما راجعبه کار:paint:
من فکر می‌کنم کلیت کار خوب شده
فقط یکم روی موهاش بیشتر کار کن یکم مصنوعی شده
روی اون شعله‌های آتیش و ذرات آتیش هم همینطور هنوز جای کار دارن
از تمه رنگیه کار هم بسیار خوشم اومد
موفق باشی‌:rose:
بازم مرسی از دوستان, در مورد فلسفش بگم که من قرار نیست کار هنر فلسفی کنم چون هنوز به اونجا نرسیدم اینها همه نمونه کارن میذارم که دوستان نظر بدن و رفع اشکال بشه و این کار هم بیشتر برای من جنبه تکنیکی داشت که همانطور که پست اول نوشتم مخصوصا بخاطر موهاش
Yas-d عزیز از نظر شما هم ممنونم آره خب موهاش خوب نشده ینی گفتم که زیاد وقت نزاشتم بعد شعله آتش رو هم همینطوری گذاشتم :دی بعد ایام امتحانات وقت شد بیشتر روی جزئیات کار میکنم

.:BEHNAM:.

Active Member
دوست داشتم . مخصوصا مو ها و ادیت لباس رو و فرهنگ کپی رایت ایده از همه بهتر بود .

موفق و شاد باشی

mahdianco

Member
بازم مرسی از دوستان, در مورد فلسفش بگم که من قرار نیست کار هنر فلسفی کنم چون هنوز به اونجا نرسیدم اینها همه نمونه کارن میذارم که دوستان نظر بدن و رفع اشکال بشه و این کار هم بیشتر برای من جنبه تکنیکی داشت که همانطور که پست اول نوشتم مخصوصا بخاطر موهاش
Yas-d عزیز از نظر شما هم ممنونم آره خب موهاش خوب نشده ینی گفتم که زیاد وقت نزاشتم بعد شعله آتش رو هم همینطوری گذاشتم :دی بعد ایام امتحانات وقت شد بیشتر روی جزئیات کار میکنم

دوست عزیز از انتقاد پذیری بالاتون معلومه که ادم منطقی هستید و به نظرات دیگران احترام میگذارید . منظور من کوبیدن طرح نبود ، فقط به طور صریح در مورد کارتون نظر دادم .

در مورد Yas-d شانس آوردیم در مورد طرح شما چیزی نگفتیم . اینجا جای جدل و کوبیدن نیست . اگر تو جملات من کمی فکر میکردید ! میتوجه حرف من میشدید .

اگر هم همه طرح میذارن ما باید به به چه چه کنیم دیگه باید فروم رو جمع کنیم . در مورد جمله تند خودتون هم باید بگم نشانه شخصیت خودتونه هیچ کس اینجا ادعایی نکرده فقط نظرشو گفته ولی شما معلومه که تازه به دوران رسیده این از اون ادما که فکر میکنن بدون استاد به آخرش رسیدن !

اگر به شما فرهنگ و هنر یاد میدادن اینطوری به کسی نمیپریدید . شما به خودتون اجازه دادید به نقل قول دیگران بپرین ولی من که در مورد کاری که ایشون برای نظر خواهی گذاشتن نباید نظر بدم !!!

در مورد صحبت خودم روش واستادم و هنوز هم معتقدم که اول باید فلسفه داشت بعد دست به قلم برد . اگر کسی که میخواد کاسب بشه اول بره دنبال فرهنگ و فلسفش دیگه موقع کاسب شدن دزدی نمیکنه ، کم فروشی نمیکنه و سر کسی کلاه نمییزاره .

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

اگر هم همه طرح میذارن ما باید به به چه چه کنیم دیگه باید فروم رو جمع کنیم . در مورد جمله تند خودتون هم باید بگم نشانه شخصیت خودتونه هیچ کس اینجا ادعایی نکرده فقط نظرشو گفته ولی شما معلومه که تازه به دوران رسیده این از اون ادما که فکر میکنن بدون استاد به آخرش رسیدن !

خب دوست عزیز

با قسمت های ابی شده کاملا مواققم ...
با قسمت های قرمز مخالف ، Yas_d عزیز یکیم حساس اند رو این نقد ها ، شما خیلی تند رفتی ایشون هم تذکر دادند
ایشون تو یک سال اندازه یک Master بالا رفته ، الان از افراد برجسته ی سایت محسوب میشن ،
پس خواهشن درست برخورد کنید ...

mahdianco

Member
خب دوست عزیز

با قسمت های ابی شده کاملا مواققم ...
با قسمت های قرمز مخالف ، Yas_d عزیز یکیم حساس اند رو این نقد ها ، شما خیلی تند رفتی ایشون هم تذکر دادند
ایشون تو یک سال اندازه یک Master بالا رفته ، الان از افراد برجسته ی سایت محسوب میشن ،
پس خواهشن درست برخورد کنید ...

دوست عزیز ، زیاد بودن تعداد تشکر ها و ... نشانه شخصیت و هنردوستی کسی نیست . اگر تو جملات Yas_d دقت کنید متوجه میشید که ایشون بیشتر به افراد توهین میکنن تا تذکر بدن .
شما از هنر چی‌ می‌فهمید که اینطور کار رو می‌کوبید دوست من؟

من نه هنرمندم نه چیز دیگه و با این رفتار که از ایشون دیدم از این بابت خوشحالم .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
لطف کنید بحث رو همینجا تموم کنید ممنون میشم فقط در مورد خود کار نظر بدید

جناب mahdianco هدف از هنر برای هر کس معنی خاصی داره
پس نمیشه بگیم چون شما ایده آلتون چیز دیگه ای هست بخوای یک سبک خاص رو زیر سوال ببری
دقیقا مصداق ترانه سنتی و راک و ... هست
لطف کنید اگر بحث روی تکنیک نور پردازی یا پختگی کار دارید بیان کنید از بحث های حاشیه ای هم بپرهیزید
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا