Elisha Cuthbert :)

moslancer2

Member
با سلام خدمت شما دوستان و همراهان عزیزم...:rose:
سومین کار نقاشی دیجیتال من برای شما عزیزان این بار کمی متفاوت تر از قبل هست...

در ابتدا بگم که سایه پردازی کار رو کاملا دلخواه انجام دادم و در حد یه کار رتوش شده کار کردم (چون دیدم زیباتر میشه)
و اینکه برای موها هم بهانه نمیارم چون اولش کشیدم دیدم خیلی خراب شد به این حالت در آوردمش (علت هم اینه که من هنوز توی نقاشی دیجیتال استاد نشدم اونم با ماوس:green:) اما دیدم خوب شد (از دید خودم) دیگه کاریش نکردم...

توضیحــات کار:

مدت زمان: 7 ساعت + اضافات اعم از استراحت، تماشای تلویزیون، خوردن چای و شام، تنقلات (از عصر روز شنبه تا ساعت 2 بامداد روز یکشنبه)

وسیله انجام کار: مـــاوس (بدون تبلت مثل همیشه البته خواستم برم سمتش برای موها اما نرفتم تا دیگران نظر بدن بعد. میدونم بارها نظر دادن اما دسته خودم نیست شاید از تبلت وحشت دارم:shock:)

در آخـر هم امیدوارم که مورد قبول واقع بشه:rose:

پیوست ها

• my-elisha-digital-painting.jpg
    my-elisha-digital-painting.jpg
    154.1 کیلوبایت · بازدیدها: 79

reza_playmat

Active Member
سلام مصطفی جان بازم مثل همیشه یه کار عالی انجام دادی.
چشم ها رو واقعا عالی کار کردین بقیه قسمت ها هم با توجه به کار با ماوس خیلی خیلی عالی شده. من شخصا هرچی به اثرتون نگاه کردم متوجه ایرادی نشدم فقط یه مشکل کوچک که خودتون هم اشاره کردین همون موها هستش که بازم خوب کارشده ولی یه جورایی تو ذوق میزنه! شاید واسه اینه که تصویر اصلیو کنارش گذاشتین!
در ضمن بنده یه نظر شخصی دارم اگه تو کار با ماوس تسلط بیشتری پیدا کنید خیلی با ارزش تر از تبلت هستش البته این نظر شخصیه که اگر خودم استعداد جنابعالی رو داشتم حتما کار با ماوس رو پیش میگرفتم.
با اجازتون سیوش کردم استاد...
پاینده باشید

PrinceofCs

Well-Known Member
با توجه به اینکه با موس کار کردی کار خوبی ارائه شده. به جز موها که خودت گفتی . چشمها و ابروها + سایه کاری ها هنوز جای کار داره ...
لب + دندانها خوب شده آفرین

moslancer2

Member
سلام مصطفی جان بازم مثل همیشه یه کار عالی انجام دادی.
چشم ها رو واقعا عالی کار کردین بقیه قسمت ها هم با توجه به کار با ماوس خیلی خیلی عالی شده. من شخصا هرچی به اثرتون نگاه کردم متوجه ایرادی نشدم فقط یه مشکل کوچک که خودتون هم اشاره کردین همون موها هستش که بازم خوب کارشده ولی یه جورایی تو ذوق میزنه! شاید واسه اینه که تصویر اصلیو کنارش گذاشتین!
در ضمن بنده یه نظر شخصی دارم اگه تو کار با ماوس تسلط بیشتری پیدا کنید خیلی با ارزش تر از تبلت هستش البته این نظر شخصیه که اگر خودم استعداد جنابعالی رو داشتم حتما کار با ماوس رو پیش میگرفتم.
با اجازتون سیوش کردم استاد...
پاینده باشید

ممنونم از نظرت لطفت دوست عزیزم... منم خودم با موها هنوز مشکل دارم راستش من همیشه کارم با ماوس هست برای همین قبلا به دوستان گفتم بهترین ماوس رو برای کار همیشه میگیرم... اما این سومین کار من در حیطه نقاشی دیجیتال هست و راستش شاید روی کاغذ بهتر دربیارم... اما همیشه تا این مدت چند سال هیچ موقع سمت این موضوع نرفته بودم ولی از موقعی که تصمیم به فعالیت جدی در انجمن مجیدآنلاین (که میشه گفت اولین فرومی بود که من عضو بودم از خیلی وقت پیش و اولین فرومی که شروع به پست زدن کردم) با دیدن کارهای اساتید گلم مثل سید برهانی و گیلاس و باقی دوستان تصمیم گرفتم که بالاخره این کار رو هم شروع کنم و چون شاید پیش زمینه کار سنتی رو (روی کاغذ داشتم) کمی برام جالب بود... اما اینکه با ماوس کار میکنم به خاطر عادت هست نه اینکه از تبلتم بدم بیاد...
موها رو در آوردنش با ماوس به خاطر زاویه های مختلف سخت میشه در آورد... کار (عقاب من-دومین دیجیتال نقاشی من) شاید راحت تر بود چو حالت پر رو میشد به علت کوتاه بودن اون در آورد... اما مو هنوز برای کار جا داره و باید تمرین کنم...
تمرین تمرین و تمرین... کار نقاشی دیجیتال شاید از طراحی گرافیکی و تبلیغاتی راحت تر به نظر بیاد اما بعضی مواقع هنر درآوردن یک تار مو قدرت کار رو بالا میبره:wink:
منم باید حسابی تمرین کنم... اونم با ماوس:paint:
اما تبلت رو هم شروع میکنم چون دستم رو دارم با ماوس گرم میکنم تا به اون هم برسم:neutral:
فدات عزیز اجـازه ما هم دست شماس... مرسی از اینکه نظر دادی:rose:

hsajj

Member
واقعا عالی شده (با ماوس)
البته موها یکمی اشکال داره که خودت گفتی و دوستا هم گفتن
چرا سراغ تبلت نمیری ؟ برو دیگه :snap:
خسته نباشی عزیز :rose:

moslancer2

Member
با توجه به اینکه با موس کار کردی کار خوبی ارائه شده. به جز موها که خودت گفتی . چشمها و ابروها + سایه کاری ها هنوز جای کار داره ...
لب + دندانها خوب شده آفرین

ممنونم دوست عزیزم... حتما کار میکنم... بالاخره ما تازه کاره این کار (هنـر) هستیم... باید تمرین کنم...:rose:

صورتش خیلی خوب شده
فقط اگه رو موهاش هم کار کنی دیگه عالی میشه (شما که استادی :wink: )

مرسی عزیز... ما شاگردیم... هنوز داریم یاد میگیریم... آره موها رو خودم هم قبول ندارم راسش رو بخوای اول خواستم صورت رو در یه زمینه بزارم اما دیدم بهتره نقد بشم تا اینکه کار رو ناقص کنم... دقت کنی دور موها شارپ هست برای اینکه بعد که تصمیم گرفتم موها رو اضافه کردم و بعد بریدم...:)
باید تمرین کنم تمرین تمرین تمرین:rose:
مرسی ازت

واقعا عالی شده (با ماوس)
البته موها یکمی اشکال داره که خودت گفتی و دوستا هم گفتن
چرا سراغ تبلت نمیری ؟ برو دیگه :snap:
خسته نباشی عزیز :rose:

حسین جان گلم مرسی از نظر زیبات... بابا میرم چشم... بذار یکم دستم از ماوس کنده بشه... جای تلبت رو روی میزم باز کنم یکم باهاش بیشتر کار کنم بلکه فشار قلم دستم بیاد... چشم... راستش مواقعی که با تبلت تمرین میکنم هنوز میبینم جای کار زیاد داره باید دستم راه بیوفته بعد کارام رو بذارم... فعلا اینجوری دست گرمی اصول رو یاد بگیرم بعد با اون کارای کم نقص تر بذارم:paint:
فدات عزیزم:rose:

king75

Member
یک سوال با فتوشاپ زدی؟ بدون تبلت که خیلی سخته؟

گوشش زیاد خوب نشده و مو هاش !

گوشواره ها اندازه هم نیستند و باید قرینه باشند @

لب و دندان عالیه

MOSTAFA

کاربر فعال
با توجه به این که با موس کار کردی، خوب شده
روی سایه ها و جزئیات صورت بیشتر باید کار کنی...
مردمک چشم ها بنظر وسط نمیان...
در کل خوبه ولی باید دیگه کار با تبلت رو شروع کنی چون یکی از ارکان اصلیه دیجیتال پینتینگ تبلت هست...
موفقیتـ

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
كار خيلي خوبي شده
تبريك ميگم
يك سري جزييات هست كه بدون پرسسور نميشه انجام داد اگر هم بشه كلي تنظيم كردن و هدر دادن وقت رو لازم داره !!‌
پس باز هم پيشنهاد ميكنم بريد سراغ تبلت شما هم كه مشالله استعدادشو داريد !
يه سوال هم دارم : گوشواره هه چرا حلقش سبزه ؟ تو تصوير اصلي طلايي ميزنه :دي

موفق باشيد دوست گلم

moslancer2

Member

مرسی عزیزم... ممنونم:rose:

یک سوال با فتوشاپ زدی؟ بدون تبلت که خیلی سخته؟

گوشش زیاد خوب نشده و مو هاش !

گوشواره ها اندازه هم نیستند و باید قرینه باشند @

لب و دندان عالیه

سلام عرفان جان مرسی از نظرت... آره عزیز با فتوشاپ هست... بالاخره هر کاری سختی داره هیچ چیزی به آسونی به دست نمیاد... درمورد گوشواره ها اگر توی عکس هم ببینی قرینه نیست من یکم هم خودم روش کار کردم... آره گوش هم زیاد وقت نذاشتم چون چیز زیادی ازش معلوم نیست... بازم مرسی از نظرت:rose:

ممنونم عزیز جان...:rose:

با توجه به این که با موس کار کردی، خوب شده
روی سایه ها و جزئیات صورت بیشتر باید کار کنی...
مردمک چشم ها بنظر وسط نمیان...
در کل خوبه ولی باید دیگه کار با تبلت رو شروع کنی چون یکی از ارکان اصلیه دیجیتال پینتینگ تبلت هست...
موفقیتـ

مرسی هم اسم جان... چشم در موارد بعد حتما کار میشه روش...:rose:

كار خيلي خوبي شده
تبريك ميگم
يك سري جزييات هست كه بدون پرسسور نميشه انجام داد اگر هم بشه كلي تنظيم كردن و هدر دادن وقت رو لازم داره !!‌
پس باز هم پيشنهاد ميكنم بريد سراغ تبلت شما هم كه مشالله استعدادشو داريد !
يه سوال هم دارم : گوشواره هه چرا حلقش سبزه ؟ تو تصوير اصلي طلايي ميزنه :دي

موفق باشيد دوست گلم

مرسی از شما استاد عزیز... مشوق من در اینکار... گوشواره ها بخاطر اضافه کردن رنگ مشکی هست برای سایه که ترکیبش اینجوری شد... زردیش رفت... راستش رو بخوای سوتی بدی شده چون شب بود که به گوشواره ها رسیدم دقت نکردم... درست میکنمش... مرسی از توجهتون به کار:rose:

:shock::soot:
:clap: فقط میتونم بگم ،فکم چسبیده کف اطاق ، یکی بیاد جمعش کنه :shock:

این حرفا چیه دوست جانم... شما لطف داری مرسی از نظرت:rose:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام دوست جان
خوبین
عیدتون مبارک باشه و اینا :دی
آقا خیلی کار قشنگی شده در نگاه اول من کمی جا خوردم یعنی
میدونی دور نمای کار فوق العاده است
اما توش که یکمی دقیق میشی مثل همون سایه ها و قسمت موها
یکمی یک چیزایی خودشون رو نشون میدن
ولی در کل فوق العاده است
من که لذت بردم
راستی با موس به این سختی خب چرا از نبلت استفاده نمیکنی...
( فوضولی نشه و اینا : دی)
و ممنونم که بازم من رو به دیدن کارهات دعوت کردی بامرام :rose:

moslancer2

Member
سلام دوست جان
خوبین
عیدتون مبارک باشه و اینا :دی
آقا خیلی کار قشنگی شده در نگاه اول من کمی جا خوردم یعنی
میدونی دور نمای کار فوق العاده است
اما توش که یکمی دقیق میشی مثل همون سایه ها و قسمت موها
یکمی یک چیزایی خودشون رو نشون میدن
ولی در کل فوق العاده است
من که لذت بردم
راستی با موس به این سختی خب چرا از نبلت استفاده نمیکنی...
( فوضولی نشه و اینا : دی)
و ممنونم که بازم من رو به دیدن کارهات دعوت کردی بامرام :rose:
ممنونم دوست جان عزیزم... مرسی از اینکه اومدی... مرسی از اینکه نظر دادی... آره جزئیات بعضی جاها خوب در نیومده هر چی باشه ما هنوز تازه کاریم... فعلا بذار اصول کار نقاشی دیجیتال رو بهتر یاد بگیرم بعد کارهای خوب (نه قوی چون استاد هست من جسارتی نمی کنم ولی میگم در حد قوی) میذارم...:rose:
فدات عزیز جانم... یا حق:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا