Elisha Cuthbert :)

mosi34

Member
اولا خیلی ممنونم که این حقیر رو قابل دونستین ودعوت کردین.

ثانیا . بگم که من از دیجیتال پینتینگ هیچی حالیم نیست یه وقت اگه حرفی از دهنم پرید بذارید به حساب نادونیم.

با دوستان موافقم کارت خیلی عالی شده مخصوصا که با موس بوده . تناسبات و ... رو خیلی عالی در آوردی . رنگها خیلی طبیعی شده و...

فقط سایه روشن هارو به حد اعلا نزدی و فقط عالیه . :دی . اگه کمی بیشتر حوصله کنی سایه هاتم میرسه به زیبائی بقیه طرح

moslancer2

Member
اولا خیلی ممنونم که این حقیر رو قابل دونستین ودعوت کردین.

ثانیا . بگم که من از دیجیتال پینتینگ هیچی حالیم نیست یه وقت اگه حرفی از دهنم پرید بذارید به حساب نادونیم.

با دوستان موافقم کارت خیلی عالی شده مخصوصا که با موس بوده . تناسبات و ... رو خیلی عالی در آوردی . رنگها خیلی طبیعی شده و...

فقط سایه روشن هارو به حد اعلا نزدی و فقط عالیه . :دی . اگه کمی بیشتر حوصله کنی سایه هاتم میرسه به زیبائی بقیه طرح

شما بزرگی دوست عزیز... لطف داری ممنونم از نظرت... آره باید روی سایه ها کار بشه... دیگه هم از این مباحث که به خودت میگی نگو مگه آدم باید حتما از یه موضوع سر رشته داشته باشه... شما به دید یک بیننده گل باید بیای نظر بدی... پس این حرف رو نزن... مرسی از اینکه در کار من دقت کردی عزیز:rose::rose::rose:

سلام کار خوبی شده موفق باشی تو کارهای آیندت موهاش نافرم هش نمیاد بقیه خوبه اونم با موس منم تازگیهای بعد از مدتها بلاخره اومدم سراغ فتوشاپ دارم از نو شروع میکنم عاشق نقاشی دیجیتال شدم یواش یواش دارم کار میکنم اگر خدا بخواد منم یه روزی چند تا کار میذارم اونم نقاشی ایرانی

moslancer2

Member
سلام کار خوبی شده موفق باشی تو کارهای آیندت موهاش نافرم هش نمیاد بقیه خوبه اونم با موس منم تازگیهای بعد از مدتها بلاخره اومدم سراغ فتوشاپ دارم از نو شروع میکنم عاشق نقاشی دیجیتال شدم یواش یواش دارم کار میکنم اگر خدا بخواد منم یه روزی چند تا کار میذارم اونم نقاشی ایرانی

دوست عزیزم ممنون از نظر لطفت... امیدوارم شما هم همیشه موفق باشی... شرمنده اگر دیر پاسخ میدم... چند مدتی نبودم... امیدوارم که در آینده کارهای شما رو ببینم...:rose::rose::rose::rose:

Amir storm

Well-Known Member
راستی یه انتقاد
کسی که نمبی تونه به زیبایی کار منکر بشه
ولی چراElisha cuthbert
این همه بازیگر ایرانی و خارجی خوب آدم قحطی بود...!
واسه کسی هنرت رو خرج کن که ارزشش رو داشته باشه
این نظر شخصیه منه
موفق باشی یاعلی

moslancer2

Member
راستی یه انتقاد
کسی که نمبی تونه به زیبایی کار منکر بشه
ولی چراElisha cuthbert
این همه بازیگر ایرانی و خارجی خوب آدم قحطی بود...!
واسه کسی هنرت رو خرج کن که ارزشش رو داشته باشه
این نظر شخصیه منه
موفق باشی یاعلی

سلام...
دوست عزیزم راستش نمی دونم چی بگم اما واقعا فقط تنها کار من هست که به یک بازیگر خارجی ربط پیدا میکنه؟؟؟ شما کار دوستان دیگه که در باره مثلا liv tylor و یا شخصیت های دیگه هست رو ندیدی؟؟؟ راستش اگر بری سمت یک بازیگر ایرانی معلوم نیست چه عواقبی داشته باشه (حتی اگر خانوم باشه، اونم برای تمرین نه برای کار که باید اجازه بگیری)... من دارم روی یک طرح از شهاب حسینی کار میکنم ولی فعلا در سفر کاری هستم و وقتی برگردم ادامه کار رو انجام میدم... ولی این دلیلی بر این نیست که elisha و یا هر کس دیگه برای من ارزشی داشته باشه... برای اینکه این عکس رو داشتم و برای اینکه تمرین کنم این کار رو انجام دادم... ولی نمی دونم چی باید بگم... دوست عزیز دیگری هم گفتن من هم گفتم چشم... ولی دارم میبینم که فقط برای اینکار داره این حرف مطرح میشه برام جای تعجب داره...:-?
در هر صورت ممنونم ازت دوست عزیز... یا حق:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا