dpi 10??!?

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سارا خانوم فکر کنم سر اون قبلیه بهتون بر خورده که هنوزم یادتونه ....
297.gif

dpi که شما میگی درسته تو کار چاپی تاثیر داره ولی به دستگاهش و به نوع کارش و حتی کاغذشم ربط داره
اگه اینجوریه یه دفه 600 dpi بگیریم که بشه آخر کیفیت .... به نظر شما میشه؟؟ یا تاثیری داره؟؟؟؟
13.gif

cold

Member
دقیقا مسئله اینه که نیازی به بالا گرفتن رزولوشن نیست اما دلیل نمیشه که بگیم نباید بالا بگیریم . دلیلش فقط اینه که به علت فاصله ای که طرح ها از بیننده دارن رزولوشن های 100 هم کیفیت مطلوب دارن . میخواین این جریان رو امتحان کنین ؟ یه پوستری رو که قراره فقط و فقط از فاصله 2 متری بیشتر دیده بشه رو با رزولوشن 100 بزنین هیچ اتفاقی براش نممیافته . اما اگه همونو برین از جلو نگاه کنین میبینین که بی نهایت بی کیفیت هستش .

ایناهای که گفتم فقط و فقط در رابطه با چیزهایی بود که شنیدم و خوندم . من تجربه کار چاپیم زیاد نبوده . برای همین فقط طبق شنیده ها و مطالعات صحبت کردم . بازم اگه اشتباه گفتم به بزرگی خودتون ببخشید دوستان من . :)

NaviD.R.R

Member
دوستان منم همینو میگن . وقتی کار فلکسی و بنر با رزولوشن 50 جواب داده و هیچ مشکلی نداشته چرا بیام با رزولوشن 100 کار کنم که حجم فایل سنگین تر بشه !!
به هر حال این نظر من بود و شما هر Dpi که می خواین کار کنین .

nima_dsnr

کاربر VIP
حالا که بحث این همه ادامه پیدا کرد یک نفر که تجربه بیشتری توی این زمینه داره بیاد لطف کنه یه نتیجه گیری کلی انجام بده.
چون یه بحث همین جور داره به تناوب تکرار میشه !!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب این بحث ظاهرا بصورتی شده که هر کسی باید خودش تجربه کنه. خوب نوید تجربه کرده میگه 50 به بالا نیاز نیست. بقیه هم روشهای خودشون رو میگن. پس نتیجه میگیرم این کار باید بصورت تجربی باشه و هر کس باید خودش تجربه کنه تا اون نتیجه ای که میخواد رو بگیره.

موفق باشید
سارا

از همه دوستان که تجربه شونو در اختیارم قرار دادن ممنون و متشکرم.

شاد و سرفراز باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا