من مشکل دارم برای دوماین را بسازم اما قبول نمیکنه به من بوصیح بده مرسی
S shahram-shahidi New Member Oct 9, 2005 #1 من مشکل دارم برای دوماین را بسازم اما قبول نمیکنه به من بوصیح بده مرسی
Parham Well-Known Member Oct 9, 2005 #2 با این توضیحات کسی نمیتونه به شما کمک بکنه ! لطفا بیشتر در مورد مشکل خودتون اطلاعات بدید ...
S shahram-shahidi New Member Oct 11, 2005 #3 من مشکل دوماین داریم مثل من دوماین در شبکه را درست مکینم اما قبول نمیکنه. به من راهنمائی کنه مرسی
م مشتاق دانستن New Member Oct 25, 2005 #7 با سلام منم یه همچین مشکلی دارم قبلا دو تا دستگامو با هم شبکه کردم (ورک گروپ زده بودم ) حالا می خوام دومین بزنم ولی ارور می گیره (ارور راجع به اسم و dns و .........) یکی می تونه کمک کنه لطفا
با سلام منم یه همچین مشکلی دارم قبلا دو تا دستگامو با هم شبکه کردم (ورک گروپ زده بودم ) حالا می خوام دومین بزنم ولی ارور می گیره (ارور راجع به اسم و dns و .........) یکی می تونه کمک کنه لطفا
H HAMED SEIFI Member Oct 25, 2005 #8 سلام شما باید تمامی مراحلی رو طی کردین رو بگین بعد اولین جایی رو که به مشکل برخوردین رو بگین مطمئن باشید آدمایی هستند که مشکلتون رو حل کنن موفق باشید
سلام شما باید تمامی مراحلی رو طی کردین رو بگین بعد اولین جایی رو که به مشکل برخوردین رو بگین مطمئن باشید آدمایی هستند که مشکلتون رو حل کنن موفق باشید
م مشتاق دانستن New Member Oct 25, 2005 #9 سلام به همه می شه اصلا یه نفر نحوه ی domain زدن رو یاد بده؟؟؟!!!!!!!!!!
A ahmad_h New Member Oct 27, 2005 #10 توی 2000 , 2003کمی با هم فرق میکنه ولی فکر کنم مشکلت از اینه که dnsنصب نکردی به هر حال باید بیشتر توضیح بدی
توی 2000 , 2003کمی با هم فرق میکنه ولی فکر کنم مشکلت از اینه که dnsنصب نکردی به هر حال باید بیشتر توضیح بدی