سلام. مرسیسلام
کارت عالیه حسام جان.متریالا خیلی خوب ساختی
یه وایرم بزار
موفق باشی
این استودیو فرق داره. از 2 تا hdri و حدود 10 تا نور استفاده کردم..
عالیه حسام واقعا لذت بردم..
فقط این استدیوت تو همه ی کارهات همینه درسته؟
سلام. خوشحالم که خوشت اومدهسلام.به به.کار خیره کننده و فوق العاده ای شده.
رنگ بندی عالی شده.مشکی و قرمز عالی شدن کنار هم
استدیو هم جالب شده.
افکت های نور کارو خیلی قشنگ کرده
ویو ها عالی شدن.
اما به نظرم اینها رو برطرف کن که یه بار دیگه تاپ گالری مزین بشه.
1- فوکوس نداری تو کارت.به دوربین خود وی ری فوکوس بزن.حالت 6 ضلعی بزار.عدد f-number رو کم کن که روی یه نقطه فوکوس بشه.
2- از فیلتر آنتی الیاسینگ cutmol rom استفاده نکن.خیلی سطوح رو زیادروی شفاف میکنه.vray sinc filter استفاده بکن.
بهت خدا قوت میگم.
از کجا فهمیدی به دل گرفتم؟ من اصلا یادم نمیاد حالا چی خواسته بودم؟؟؟حسام جان یه بار از ما یه چیزی خواستی نرسیدم جواب بدم فکر کنم به دل گرفتی خدایش اون موقعه به شدت در گیر بودم و حتی به خیلی از کارام هم نمیرسیدم به دل نگیر و من عذر خواهی میکنم که جواب ندادم ما رو ببخش
این رندرات هم یکی از یکی قشنگ تر شد بهت تبریک میگم
سلام مرسی . خیلی وقت گذاشتم تا آج لاستیکا رو هم تو رندر نشون بدم ولی نشد همینم تو فوتوشاپ روشنتر کردمسلام حسام .
کارت خیلی عالی شده . تبریک می گم .
رینگ و لاستیکش خیلی عالی در اومده و معلومه که تمام جزییاتشو ساختی . فقط یه خورده احساس می کنم توی رندر ها تایر مشکیه اگر آج ها مشخص تر باشه بهتره . اگر اتاق هم بذاری براش نور علی نور العین حبیبی میشه .
رندر هات هم مثل مدل عالی .
خسته نباشی
ممنون. من انقدر نگاه کردم دیگه نویز نمیبینمخیلی خوشگل شده
اورین اورین
فقط به شخصه معتقدم اساسا این lens flare ها کار رو خراب میکنن یه جورائی غیر طبیعی میشه
نویز های استودیو رو هم رفع کنی دیگه عالی میشه
حدود 10 روز طول کشیدآقا خیلی خیلی قشنگه و حرفه ای . بیشتر به خاطر متریالش قشنگ شده. چند روزه ساختیش؟!
یه hdri که گرادیانت هست و تو قسمت enviroment گذاشتم. یکی هم به مپ vray light dome دادمعالی فقط سوییچشم بده یک دوری بزنیم ببینیم موتورش مذل کردی یا نه
عالی فقط نویز داره که اونم فکر کنم واسه افکت گذاشتی.یک سوال چجوری 2 تا hdri به کارت دادی؟!
موفق و پیروز باشی
سلام. لاستیکا رو مبهم کردم بچه ها برن تو فکرسلام...خیلی عالی شده مخصصا رندر از کنار رو خیلی دوست دارم...فقط یکم لاستیکهای تو ابهام هستن یکم متریال پردازی میطلبن.
موفق باشی...
ممنون. مرسی. تشکرسلام حسام جان واقعا که استادی ...
از اولشـم می دونستـم آخـرش این میشـه ... کـارت درستـه داداش ...
موفق و سربلند باشی ...
سلام مدیر، خوبی مدیر، مرسی مدیرواااای چقد خوشگل شده، خیلی عالیه. من با تکسچرا و متریالایی که به ماشینت دادی فوق الهاده حال کردم، تو مایه های ماشینای مسابقات ناسکار شده.
من با رندر اولی و آخری بیشتر از همه حال کردم.
من پیشنهاد برای تاپ گالری میدم.
آخه عموم بچه هایی که کار ماشین می کنن، از متریال های تک رنگ و ساده استفاده می کنن و به نظرم این نمونه کار شما اولین ماشین با این سبک متریال هست و جای تقدیر داره که کار متفاوتی زدین.
شاد باشید و موفق.
ای جانم رندر.عمرا اگه خود واقعیش انقدر خوشگل باشه
ممنونواقعا زیباست. بسی کیف کردیم حسام جانخدا قوت پهلوون
سلام. مرسیسلام
به به ماشین خفنی.eyvallllllll
تبریک مگم خیلی زیباست.