خیلی زیباست مدلت ، خسته نباشی معلومه خیلی زمان برده ، یه رندر کثیف هم ازش بگیری دیگه عالیه ...
سلام. آره تقریبا زیر 1 ماه شد. دلیلش هم این بود که هی مجبور میشدم آهسته ببینم برای اینکه اعداد قسمت ها همان باشه. چون اگر همون نمیشد اناتومیش به هم میخورد. منم وسواس دارم تو 3 دی مثلا خط کش بزار همه پیچ ها و جزئیات فاصلشون یکی هست
. الیگن می کردم که دقیق وسط در بیاد. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشید
خیلی خوب شده. کاملاً مشخصه کلی براش زحمت کشیدی. خسته نباشی.
حالا اگه مَردی UV شو سِت کن!
شوخی کردم داداش. موفق باشی
مرسی سعید جون. آره خیلی روش وقت گزاشتم. تو اینکار هم کمر درد گرفتم هم انگشت دستم تا چند روز سر شده بود بهش چاقو میزدم خون در نمیومد
. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی
سلام علی جان
مدلینگش که خیلی عالیه و حجیمه
چقدر وقت برد ساختنش ؟
خیلی جزییاتش زیاده
دیگه فکر کنم با دیدن این آموزش مدلینگت به حد اوجی رسیده
خسته نباشی
سلام داش عماد خودمون. توضیحات رو معلومه نخوندیا شیطون. والا خیلی چیزه خاصی تو این آموزش یاد نمیداد. ولی فهمیدم می تونم همچین چیزی مدل کنم. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی
27
میلیون پلی شده
گرافیکت چیه؟
مدل ها خیلی خوب شدن خسته نباشی
پس تکسچرو ایناشا چرا کار نکردی؟
به نظر من واسه رندر گرفتن آموزشا را می نداختی کنار خودت یه رندر باحالتر می گرفتی
موفق و خوش باشی
سلام داش مهران خودمون. آره سیستمم رو مشخصاتش رو مینویسم. به زور تو ویپورت میشه حرکت کرد
. والا باهات موافقم ولی تکسچر کردن این کار فکر کنم 1 سال بشه خودش. رنگ مال اون قرمز شد ماله من بهش ور رفتم این رنگی شد. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی
ااااااووه عجب مدلینگی.چه همه سنگین.خوب هم هستش.عالیه افرین.وقت کردی رو نور و متریالش کار کن.
موفق باشی.
مرسی مکس . لطف داری. آره متریالش اینها جای کار داره ولی خوب من با منتال ری خیلی کار نکردم .حالا بعدا شاید با وری بهش ور برم ببینم چی به چیه. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی
سلام
قشنگ معلمومه از رندرت که کار رو از روی کارهای eat3D زدی
کار خیلی خوبی شده به غیر از texturing یه مرد هم میخواد برای Rigging.
باز میگم کار خیلی خوبی شده
بوبو از اون حرف ها بودا. من خودم خط اول گفتم جیگر .
ولی ماله اون قرمزش کرد تو فتوشاپ. منم بهش ور رفتم خوشگل ترش کردم . از ماله اون هم بهتر شد.والا من ریگ رو قدیم یکمی کارکردم ولی الان 100 ساله دست بهش نزدم. ریگ این کار خودته. قیافه من به این حرفها میخوره آخه.تکسچرش هم که کاره حضرت ایوبه. صبر خیلی می خواد. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی
واقعآ خسته نباشی ..ایولا عالی شده
بابت صبر و تلاشت هم بهت تبریک میگم ..حتمآ تجربه ی خوبی شده برات /
در مورد او نکاتی که در مورد آموزشی گفتی به نظرم نیاز نیست مادلر فریم فریم کار رو ضبط کنه کسی که داره آموزش رو میبینه هم باید خودش وارد جریان کار بشه و دیدی که خودت هم ....
در هر صورت موفق باشی
.مرسی حسین جان. آخه من به آموزش های دیجیتال توتورز و آموزش های دیگه تو نت عادت کرده بودم. این رو همون اولین پارت که دیدم تعجب کردم. دیدم طرف مثل اینکه بیرون روی داه . تند تند میزنه میره جلو. ولی خدا رو شکر درستش کردم. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی