قالب CodeName : Big Boss (Boldozer) T_T

nc_hamid

Member
سلام
واقعا خسته نباشی . خیلی خوب شده .با این مدل های پر جزئیات خیلی حال می کنم !!!!!
من این آموزشو دارم . میدونم چی می گی. اونقدر سرعت فیلم رو بالا بردن که ادم بار اول که می بینه سرش درد می گیره!!!!

Mehran coyote

Well-Known Member
ریفیق segment بالا بیشتر RAM میخوره تا VGA
نه دادا :green:
کاری به فضای اشغال شده تو رم ندارم
من گفتم گرافت چیه که چطوری تو ویپورت راحت بدون تیک زدن کار کردی
موتور نیترو از گرافیک برای ویوپورت استفاده می کنه مگه اینطور نیس؟
البته می دونم اسموس رو برمی داره و روش کار می کنه ولی بازم دلم می خواد گرفیک رفیقمونو بدونم

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی زیباست مدلت ، خسته نباشی معلومه خیلی زمان برده ، یه رندر کثیف هم ازش بگیری دیگه عالیه ...

سلام. آره تقریبا زیر 1 ماه شد. دلیلش هم این بود که هی مجبور میشدم آهسته ببینم برای اینکه اعداد قسمت ها همان باشه. چون اگر همون نمیشد اناتومیش به هم میخورد. منم وسواس دارم تو 3 دی مثلا خط کش بزار همه پیچ ها و جزئیات فاصلشون یکی هست :lol: . الیگن می کردم که دقیق وسط در بیاد. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشید :rose:

خیلی خوب شده. کاملاً‌ مشخصه کلی براش زحمت کشیدی. خسته نباشی.

حالا اگه مَردی UV شو سِت کن!‌ :green:
شوخی کردم داداش. موفق باشی
مرسی سعید جون. آره خیلی روش وقت گزاشتم. تو اینکار هم کمر درد گرفتم هم انگشت دستم تا چند روز سر شده بود بهش چاقو میزدم خون در نمیومد :lol:. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

سلام علی جان
مدلینگش که خیلی عالیه و حجیمه
چقدر وقت برد ساختنش ؟
خیلی جزییاتش زیاده
دیگه فکر کنم با دیدن این آموزش مدلینگت به حد اوجی رسیده
خسته نباشی
سلام داش عماد خودمون. توضیحات رو معلومه نخوندیا شیطون. والا خیلی چیزه خاصی تو این آموزش یاد نمیداد. ولی فهمیدم می تونم همچین چیزی مدل کنم. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

27
میلیون پلی شده :shock: گرافیکت چیه؟
مدل ها خیلی خوب شدن خسته نباشی

پس تکسچرو ایناشا چرا کار نکردی؟
به نظر من واسه رندر گرفتن آموزشا را می نداختی کنار خودت یه رندر باحالتر می گرفتی

موفق و خوش باشی:rose:
سلام داش مهران خودمون. آره سیستمم رو مشخصاتش رو مینویسم. به زور تو ویپورت میشه حرکت کرد :lol:. والا باهات موافقم ولی تکسچر کردن این کار فکر کنم 1 سال بشه خودش. رنگ مال اون قرمز شد ماله من بهش ور رفتم این رنگی شد. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

ااااااووه عجب مدلینگی.چه همه سنگین.خوب هم هستش.عالیه افرین.وقت کردی رو نور و متریالش کار کن.
موفق باشی.
مرسی مکس . لطف داری. آره متریالش اینها جای کار داره ولی خوب من با منتال ری خیلی کار نکردم .حالا بعدا شاید با وری بهش ور برم ببینم چی به چیه. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

سلام
قشنگ معلمومه از رندرت که کار رو از روی کارهای eat3D زدی
کار خیلی خوبی شده به غیر از texturing یه مرد هم میخواد برای Rigging.
باز میگم کار خیلی خوبی شده

بوبو از اون حرف ها بودا. من خودم خط اول گفتم جیگر . :lol:ولی ماله اون قرمزش کرد تو فتوشاپ. منم بهش ور رفتم خوشگل ترش کردم . از ماله اون هم بهتر شد.والا من ریگ رو قدیم یکمی کارکردم ولی الان 100 ساله دست بهش نزدم. ریگ این کار خودته. قیافه من به این حرفها میخوره آخه.تکسچرش هم که کاره حضرت ایوبه. صبر خیلی می خواد. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

واقعآ خسته نباشی ..ایولا عالی شده

بابت صبر و تلاشت هم بهت تبریک میگم ..حتمآ تجربه ی خوبی شده برات /

در مورد او نکاتی که در مورد آموزشی گفتی به نظرم نیاز نیست مادلر فریم فریم کار رو ضبط کنه کسی که داره آموزش رو میبینه هم باید خودش وارد جریان کار بشه و دیدی که خودت هم ....

در هر صورت موفق باشی

.مرسی حسین جان. آخه من به آموزش های دیجیتال توتورز و آموزش های دیگه تو نت عادت کرده بودم. این رو همون اولین پارت که دیدم تعجب کردم. دیدم طرف مثل اینکه بیرون روی داه . تند تند میزنه میره جلو. ولی خدا رو شکر درستش کردم. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
با این اوضائی که گفتی شانس آوردی تمومش کردی:lol:
خیلی عالی و پر جزئیات شده، منم از این مدل ها ساختم میدونم چقدر خسته کننده ست، خسته نباشی!
یه مرد میخواد تکسچر حرفه ای بهش بده و بعد از درست کردن یه محیط مربوط به اون،یک رندر حسابی بگیره...

سلام باران حون. والا تو فکرش بودم از همون اوایل. ولی خیلی سنگینه. دیگه دستگاهه داره منفجر میشه . خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

وای عجب کاریه
ترکوندی
خدا قوت
سالارجون . مرسی. لطف داری شما. خیلی لطف کردی نظر دادی . موفق باشی :rose:

به به گل گل کاشتی همشهری . خیلی توپ شده .ببین چی کار میکنن این بچه های قم:rose::) فقط همشهری
منم میمیرم برا این جور کارا .میخواستم یه تراکتور با تمام جزئیتاش مدل کنم ولی هنوز وقت نشده.همشهری این آموزشی رو میتونی به دستم برسونی؟؟؟:rose:

راستی اسم شریفتون چیه؟

سلام بر مجتبی جون همشهری خودم. مرسی آره مشکلی نداره. باهام تو پیغام خصوصی هماهنگ کن. بهت میدم . اسمم دادماس هستش :paint:. نه علی هستش. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی:rose:

بسیار عالی
از رفرنس نیز بهتر و پر جزئیات تر شده
کارهای به این سنگینی واقعا حوصله میخواد(و کوله باری از تجربه به همراه داره)
موفق و موید باشی
مرسی مکس پین جون. آره حوصله که بد می خواد. فقط منظورت رو من نفهمیدم از رفرنس!؟ چون همه عکس ها کار خودم بود. این کار ترکیب چند تا بولدوزره
والا چیزه خاصی یادم نداد به اون صورت. یعنی میشه گفت بلد بودم همه رو از آموزش های قبلی. شاید چند تا نکته کوچیک ولی اعتماد به نفسم رفت بالا . خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

سلام فوق العاده مدل شده فوق العاده
در مورد آموزش های gnomon workshop کلا همه آموزش هاش اینجوریه سرعت ویدیو رو بالا می بره و خود سازندش خلاصه کار رو توضیح میده اما digital tutors آموزش هاش ساده تره و میشه خیلی راحت از روی دستشون کار کرد برای کسی که می خواد از اول شروع کنه digital tutor بهتره
خیلی صبر حوصله می خواد که از روی آموزش های gnomon کار بکنی خیلی صبر می خواد آفرین خسته نباشی:rose:

مرسی. آموزش eat 3d بودش. آره گنوم هم آموزشش داغونه. بازم به این بهتره. اون که از مکینگ اف هم گزرونده. پارت 1 رو باز می کنی مدل بیشترش آمادس. اصلا خوب نیست آموزششاشون. دیجیتال توترز بهترینه.خیلی لطف کردی نظر دادی .موفق باشی :rose:

سلام خسته نباشی واقعا گل کاشتی
سلام یاس جون. مرسی شما لطف داری.خودت گلی. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی.:rose:

جای یه رندر قوی خالیه تا کار بی نقص بشه...
آره موافقم. مرسی . خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

سلام
کارتون پرجزئیات هست و مشخصه با دقت مدل شده, فکر میکنم با این کار تو مدلینگ خیلی چیزها یاد گرفتید, بنظرم الان وقتتون رو رو تکسچر, نور و رندر این کار بزارید, که خروجیش فوق العاده میشه
.
سلام بهرتین خان. اره خط کش بزاری می فهمی.از الیگن استفاده کردم که مه چیز وسط خوب قرار بگیره. به خاطر همین هم زمان زیاد برد. یکی از دلیلاش این بود. اره باهات موافقم. حالا اگر بشه. یک رندر هم شاید با تکسچر این ها و وری بگیرم.خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

سلام
آفرین کار بسیار خوبی شده علی جون
صبر و حوصلت هم که معرکس.بهت تبریک می گم
موفق باشی
:rose:
سلام عباس حون. مرسی. خیلی لطف کردی نظر دادی . موفق باشی :rose:

ریفیق اشون گفتم eat3D نه Gnomon که فکر کنم Gnomon هم فقط برای مایا آموزشی داره، من آموزشی برای مکس ندیدم ازش چون رفیقمون مکس کار هستند.

نه بوبو جون. گنوم آموزش برای مکس هم داره ولی آموزشش هاش اصلا خوب نیست. از مکینگ اف هم یک چیز اون طرف تر هستش. من خودم 2تا آموزش برای مکس ازش دارم مفت نمیرزه.

madmaster_3d

Well-Known Member
من هیچی با را گفتن ندارم به جز یه خدا قوت اساسی چ.ن من هیچ موقع خسته نباشی نمی گم

مام یعنی می تونیم یه روز با تمرین زیاد از کارا کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
سلام جواد جان. معلومه که می تونی. منم اون اولا که شروع کرده بودم یک کاری از یکی میدیدم میگفتم اه کاش من هم می تونستم . فقط تمرین می خواد و صبر داشته باش. همین.ممکنه شکست هم بخوری چند باری ولی تسلیم نشو. علاقه داشته باشی خیلی راحت می تونی از این خفن تراش رو بزنی. صبر داشته باش بازم میگم. خیلی لطف کردی نظر دادی . موفق باشی :rose:

سلام
واقعا خسته نباشی . خیلی خوب شده .با این مدل های پر جزئیات خیلی حال می کنم !!!!!
من این آموزشو دارم . میدونم چی می گی. اونقدر سرعت فیلم رو بالا بردن که ادم بار اول که می بینه سرش درد می گیره!!!!
حمید جون دمت گرم اومدی گفتی. شاهد پیدا شد. خدا رو شکر ( شوخی ). آره آموزشش کلا 16 بخش هستش. هر بخش هم بین 20 دقیقه تا 1ساعت فکر کنم 10 20 دقیقه
. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

تو این کار خیلی وقت گزاشتم و با ابزار align سعی کردم همه چیز سر جای خودش باشه و اندازه بین پیچها مثلا یکی هستش. تا این حد. یکمی وسواس زیاد نشون دادم . کمر درد که گرفتم تو این کار. انگشتم هم سر شده بود از بس روی موس بود. بهش چاقو زدم خون در بیاد درست شه. خون هم نمیومد :lol:. خلاصه باهاش ورزش کردم با این چیزا برای مچ هستش تا درست شد یواش یواش.
این کار رو قبول دارم از نظر متریال این ها خیلی معمولیه ولی برای تاپ گالری زدم . البته از اون اولش هم می دونستم که اونجا نمیره به دلیل بــــــــــوق

در کل از همه دوستانی که مارو قابل دونستن و نظر دادن و یا ندادن و تشکر کردن و دیدن کردن خیلی خیلی تشکر می کنم.گل هم خوشبختانه به همه رسید از اینها

madmaster_3d

Well-Known Member
رندر وایر فریم هم گزاشتم . چون می خواستم سایت پی سی ورد هم کارم رو بزارم تو یک سایت آپ کردم و لینک گزاشتم
راستی مشخصات دستگاهم رو هم می نویسم که مهران جون می خواستن

CPU i5 2500k
Ram Corsair 4 gig 2000bus (default 1333
VGA Geforce GTX 550 Ti
Motherboard Asus p8p67

البته رم رو مطمئن نیستم دیفالت روی 1333 هستش یا 1600 ولی فکر کنم همون 1333 باشه . معمولا رم ها روی 1333 دیفالتشون هست. بعضی مادربوردها با توجه به سی پی یو شما رم رو روی 1600 دیفالت میزاره.

راستی قضیه امتیاز اینها چیه؟! چرا من ندارم.
:lol:. منم یادمه چندتا داشتم . اون ها رو هم ازم گرفتن. چی هست. جایره میدن!؟
موفق باشید

آخرین ویرایش:

hamed.f

Well-Known Member
خيلی خوب کار کردی ،بهت تبريک ميگم:oops:
اگه به همين خوبی که مدل کردی،material و رندر و...هم انجام مي دادی حتماً کارت ميرفت تاپ...:neutral:
باز هم منتظر اينجور کارهای زيبا ازت هستم:rose:

inter77

Member
سلام واقعا خسته نباشی عالی شده عالی قفط کاش تو یه استدیو میزاشتی رندر می گرفتی با نور پردازی دقیق تر.خسته نباشی.

maya_22

Well-Known Member
من الان دیدم خیلی خوب بود تبریک میگم یک تکستچر و رندر خوبم منتظرم بگیری
موفق باشی

Ali_CG

Well-Known Member
خیلی باهات حال کردم . . .
مخصوصا با حوصلت !
آفرین . . .

E-power

کاربر متخصص
آهرررررین
.
مدلسازی که خیلی خوبه . به نظرم برو سراغ آنرپ :green:
آنرپ و تسکچر هم لذت خودشو داره .
فرصت کردی حتما مراحل بعدی رو شروع کن .

.
موفق باشی

maxpin206

Well-Known Member
QUOTE=E-power;1245215]مرسی مکس پین جون. آره حوصله که بد می خواد. فقط منظورت رو من نفهمیدم از رفرنس!؟ چون همه عکس ها کار خودم بود. این کار ترکیب چند تا بولدوزره
والا چیزه خاصی یادم نداد به اون صورت. یعنی میشه گفت بلد بودم همه رو از آموزش های قبلی. شاید چند تا نکته کوچیک ولی اعتماد به نفسم رفت بالا . خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:[/QUOTE]

منظورم از رفرنس کار اصلی که قبل مدل شده شما زحمتشو کشیدیدن دوباره مدل کردید
productmain_01.jpg

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی قشنگ شده.معلومه حسابی وقت گذاشتی.جا داره به خاطر توضیحات خوبت یه تشکر جانانه ازت بکنم!

اساتیدی مثل مجید سی جی یا پژمان باید نظر کارشناسی بدن چون اینها بیشتر دنبال جک و جونور هستن!
به نظرم فاز مدل سازی نمره کامل رو گرفتی.دیگه قصد ادامه دادن نداری؟ حیف هست.میتونی با شیدر و نور بترکونی و به تاپ گالری راه پیدا کنی.
موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
خيلی خوب کار کردی ،بهت تبريک ميگم:oops:
اگه به همين خوبی که مدل کردی،material و رندر و...هم انجام مي دادی حتماً کارت ميرفت تاپ...:neutral:
باز هم منتظر اينجور کارهای زيبا ازت هستم:rose:
مرسی حامد جون. آره. حالا احتمالا بعدا روی متریال و رندرش کار کتم. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

سلام واقعا خسته نباشی عالی شده عالی قفط کاش تو یه استدیو میزاشتی رندر می گرفتی با نور پردازی دقیق تر.خسته نباشی.
سلام. مرسی. آره تو فکرش هستم. ولی فعلا فکر نمی کنم. معلوم نیست. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
من الان دیدم خیلی خوب بود تبریک میگم یک تکستچر و رندر خوبم منتظرم بگیری
موفق باشی
مرسی مایا. والا فعلا میگم دارم روی مدل کردن تمرین می کنم . حالا شاید بگیرم. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی:rose:

خیلی باهات حال کردم . . .
مخصوصا با حوصلت !
آفرین . . .
مرسی علی جون. هر کی با ما حال کنه ما 10 برابر باهاش حال می کنیم :lol:. خیلی لطف کردی نظر دادی . مرسی :rose:

آهرررررین
.
مدلسازی که خیلی خوبه . به نظرم برو سراغ آنرپ :green:
آنرپ و تسکچر هم لذت خودشو داره .
فرصت کردی حتما مراحل بعدی رو شروع کن .

.
موفق باشی
مرسی احسان جون. آره ولی انرپ یک کار مثل این خودش رمان زیادی می خواد حداقل برای من. فعلا می خوام مدلینگ تمرین کنم. خیلی لطف کردی نظر دادی . موفق باشی :rose:

منظورم از رفرنس کار اصلی که قبل مدل شده شما زحمتشو کشیدیدن دوباره مدل کردید
گرفتم :))

سلام.خیلی قشنگ شده.معلومه حسابی وقت گذاشتی.جا داره به خاطر توضیحات خوبت یه تشکر جانانه ازت بکنم!

اساتیدی مثل مجید سی جی یا پژمان باید نظر کارشناسی بدن چون اینها بیشتر دنبال جک و جونور هستن!
به نظرم فاز مدل سازی نمره کامل رو گرفتی.دیگه قصد ادامه دادن نداری؟ حیف هست.میتونی با شیدر و نور بترکونی و به تاپ گالری راه پیدا کنی.
موفق باشی
به به ارف جون. مرسی . همه ماشالا تو سایت استادن از جمله خودت. چرا حالا بعدا احتمالا برم سراغ تکسچر و رندر استودیو با hdri . الان می خوام مدلینگ تمرین کنم. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی.:rose:

باز هم دوستان تشکر می کنم . لطف کردید:mad:

iman13

Well-Known Member
تو بحث مدل سازی هیچ حرفی واسه گفتن نمونده جز اینکه عالی کار کردی ولی همون جور که دوستان گفتن حیفه که یه خروجی
خوب ازش نگیری
به نظر منم با یه رندر خوب راحت میره تاپ گالری

elya3

Well-Known Member
خسته نباشی دوست عزیز عالی شده به این میگن بلدوزر
دمت گرم

madmaster_3d

Well-Known Member
تو بحث مدل سازی هیچ حرفی واسه گفتن نمونده جز اینکه عالی کار کردی ولی همون جور که دوستان گفتن حیفه که یه خروجی
خوب ازش نگیری
به نظر منم با یه رندر خوب راحت میره تاپ گالری
مرسی ایمان جون. تو فکرش هستم. البته نمی دونم فعلا تو ریکاوری هستم یکمی .شاید فعلا یکی از کارهای قدیمم رو رندر بگیرم. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

خسته نباشی دوست عزیز عالی شده به این میگن بلدوزر
دمت گرم
الیاس جون شما آقایی. خیلی لطف کردی نظر دادی. موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا