CD-LOCK(يك برنامه براي قفل گذاشتن روي سي دي)

desperado

Member
اقا هر كي دانلود كرده لطفا اين كراكشو بذاره اينجا
من هر كاري كردم دانلود نشد

desperado

Member
اقا من كارهايي كه گفتيد كردم ولي وقتي كد ريجيستري را ميدي اين پيغامو ميده
registeration key was entered incorrectly
اشکال کار کجاست؟

PC man

Active Member
آقا خوب بود.خيلي ممنون وليس امتحان كنين تو windows 98 هم كار مي كنه يا نه واسه من و كامپوتر دوستام فقط xp كار مي كنه.كركش هم دادم.رجيستري هم كردم

worldman_safa

Active Member
با سلام

با سلام

آقا من نصب كردم و كركم كردم !

ولي وقتي مي خواي قفل رو بزاري تو ساخت فايلش ميگه مه نمي تونه يه فايلشو پيدا كنه :roll:

ممنون مشم راهنماييم كنيد

يا حق

desperado

Member
این برنامه هم همون کار را انجام میده البته کار باهاش راحتتره اینم کراکشTCX3-h.mCDIf1cE5F

اینم لینک دانلودشدانلود کنید
حجمش4/1 مگابایته اسمشم اینهCryptCD3

a Truth Seeking

Active Member
مجيدجان به خاطر نرم افزاري كه معرفي كردي ازت ممنونم البته من تا حالا با اين نرم افزار كار نكردم كه بخوام نظري دربارش بدم اما در مورد CryptCD كه desperado عزيز معرفي كردن چند توضيح اضافه بدم من الان چند ماهي مي شه كه از اين نرم افزار استفاده مي كنم و تا حالا هم مشكلي باهاش نداشتم.
بطور خلاصه در مورد امكانات نرم افزار CryptCD مي شه به موارد زير اشاره كرد.
رمز گذاري برروي فايلها همراه با ساخت Autorun براي سي دي و اعمال سفارشي سازي در ساخت اين Autorun كه قابل تاثير برروي قسمت هاي زير است :
رنگ پس زمينه صفحه ورود.
تغيير در اندازه - رنگ و نوع فونت نوشته هاي صفحه ورود.
قرار دادن عكس براي صفحه ورود.
درضمن بعد از وارد كردن رمز قرار داده شده بر روي فايل ها در صفحه ورود Autorun شما به صفحه بعد مي رين كه در اونجا تمام فايل ها و پوشه هاي رمز گذاري شده قابل دسترسي هست مشكلي در استفاده از فايل هايي رمزگذاري شده در اين حالت نيست و حتي شما براي در آوردن فايل هاتون از داخل رمز مي تونين اونهارو براحتي Export كنين جالبتر از همه اينكه فايل هايي كه بوسيله اين نرم افزار رمزگذاري مي شن به صورت فايلهايي با پسوند DAT نمايش داده مي شن يعني اگر كسي رمز ورود و دسترسي رو نداشته باشه حتي از ماهيت كلي فايل هاي شما هم نمي تونه اطلاع حاصل كنه.
حجم نرم افزار 1.43 مگابايت و شماره سريال اون رو هم desperado عزيز پيش از گفتن.

EHSAN_J

Active Member
آقا خيلي خوب بود من اين نرم افزار را همان اول دانلود كردم ولي نمي تونم با هاش درست كار كنم اگر جايي توضيحي در مورد كار با اين نرم افزار هست لطفا لينك اون را بزارين

ممنون

ye_mojud

Member
اقا سلام . حالا كه بحث سي دي قفل شد اگه خدا بخواد و وقت بشه چند تا از قفل هاي سي دي و روش قفل گذاري سي دي رو براتون سعي ميكنم به همراه شكل تو يه فايل پي دي اف بذارم اينجا . ولي سوالي كه از دوستاني كه توي اين زمينه يعني قفل گذاري روي سي دي اشنايي دارن اين هست كه چه نوع قفلي رو روي سي دي ميشه گذاشت كه اين بر نامه كلون سي دي نتونه رايتش كنه . ببينيد من چند نوع قفل مثل : vob - overburn - dummy size - mixed mode - cd extera - cd shield - رو امتحان كردم ولي اين برنامه كلون سي دي مثل اب خوردن رايت ميكنه. و به هر چزي شبيه هست جز قفل سي دي . اگه كسي قفلي رو سراغ داره كه سي دي رو در برابر برنامه هايي نظير كلون سي دي محافظت كنه بگه . در ضمن نگيد كه چنين قفلي وجود نداره چون من خودم دو تا از اين قفل ها رو ديدم ولي خب نه اسم نوع قفل رو ميدونم چيه و نه برنامه اي كه باهاش قفل رو ايجاد كردن .

alireza_a4

Member
آقا دستت درد نكنه
من مدتها بود دنبال يه همچين موجودي بودم

ولي از قرار معلوم لينكت خرابه

مي شه دوباره چك كني و به من خبر بدي

ممنونم
عليرضا

wish

Member
[/quote]كلون سي دي مثل اب خوردن رايت ميكنه.
عزيز معمولا ايراني ها بهترين قفل ساز هاي دنيا هستن و البته كمي هم قفل شكن ولي اون برنامه هايي كه شما ميخواين من تا حالا جايي مجانيش رو نديدم

جدیدترین ارسال ها

بالا