ای ول ای ول
آقا امین و ایول :d
امين جون كارت خيلي خوبه
ولي من سوال دارم ازت، اون قسمتي كه دور پنجره هاست رو چجوري بايد ساخت، منظورم بيشتر براي متريال هست
بزار بهتر بگم، دور شيشه ها رنگش مشكي هست ولي برجسته نيست شما يه مقدار برجسته درستش كردي، برا اينكه برجسته نباشه ولي صاف و تميز متريال بخوره بايد چكار كرد؟
سوال بيخودي پرسيدم!!!
سوال بعديم درباره رينگشه، اونو چجوري مدل كنيم از يه plane شروع كنيم يا ... خلاصه يكم سخته درباره اونم يه توضيح بده
ما مخلصيم
آخه بعضي وقتا برا متريال، حالت قرار گيري سگمنتها مهمه، اينطور نيست؟(شايد من بلد نيستم)هنوز خیلی زوده که برا رنگ تصمیم بگیریم . فعلآ مدلینگ
منظورت اينه كه يكي از قسمتهاي رينگ رو ميسازي بعد اونو با symmetry به هم ميچسبونيمن با plane میسازم
آخه بعضي وقتا برا متريال، حالت قرار گيري سگمنتها مهمه، اينطور نيست؟(شايد من بلد نيستم)
منظورت اينه كه يكي از قسمتهاي رينگ رو ميسازي بعد اونو با symmetry به هم ميچسبوني
اینم مال من.مدلینگ منو یه شوخی فرض کنین خودم می دونم که خیلی بده.پس زیاد تو انتقاد کردن سخت نگیرین.
همگي كارتون تا اينجا عالي بوده. از امين جان بازم تشكر ميكنم بابت اين همه توجهي كه به دوستاش داره.
خدا نصيب ما هم بكنه!
موفق باشيد.
يك پر رينگ رو بساز بعد براي چهار پر، از دوتا سايمنتري و براي 5 پر از 3 تا استفاده كنرينگ رو ميسازي بعد اونو با symmetry
فكر كردي ميترسم؟
اينكاره نيستي داداش!