audio recorder

hossein.mahdavi

New Member
سلام دوستای گلم خوبین ؟
من یک سورس برای ضبط صدا از طریق میکروفن توسط اکشن اسکریپت 3 گیر آوردم خیلی خوب جواب می ده ولی نمی دونم چطوری می شه بعد از ضبط صدا
به جای اینکه مسیر ذخیره فایل را از ما بپرسه مستقیم خودش با نامی که ما براش تعیین می کنیم در کنار فایل فلش ذخیره شه. از اساتید خواهش دارم اگه
ممکنه من را در این زمینه راهنمایی کنن .
با تشکر

پیوست ها

• source.zip
    54.7 کیلوبایت · بازدیدها: 37

hossein.mahdavi

New Member
مرسی عالی بود...
سلام جناب هادی اگه ممکنه به این خط برنامه که تو کلاس main.as است دقت کنید .
private function recordComplete(e:Event):void
{
fileReference.save(recorder.output, "recording.wav");
}
این خط از برنامه باعث می شه که پس از ضبط صدا پنجره ذخیره فایل باز بشه و محل ذخیره فایل را با نام recording.wav باز کنه
اما من نمی خوام که این اتفاق بیفته و می خوام که پس از ضبط صدا و کلیک روی دکمه pause فایل صوتی مستقیما در کنار فایل فلش ذخیره بشه اما نمی دونم باید چی کار کرد آخه من با
Action Script 3 زیاد کار نکردم و با دستورات ACtion 2 آشنایی دارم . ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنی

++Hadi++

Active Member
برای این کار مجبورید از adobe air یا از برنامه های جانبی مثل mdm استفاده کنید.البته تو ادوب ایر (اگه کارتون لوکال و اجرایی هست) بهتره استفاده شه.تو ایر یه کلاسی به اسم File هست که باهاش کار کردم و عالی هست و می تونید بدون نیاز به file reference و browse فایلی رو لود یا سیو کنید.می تونم بنو.یسمش ولی یه کم وقتم کمه...در ضمن ایر فلش cs6 قابلیت embed رفرنس های ایر رو داره و دیگه نیازی به نصب air runtime نداره....

جدیدترین ارسال ها

بالا