as2 به as3

شروع موضوع توسط lilibit ‏22 جولای 2011 در انجمن Action Script 3

  1. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    با سلام و عرض ادب
    میخوام یه فایل و از as2 به as3 تبدیل کنم بعد از تبدیل یه سری syntax error میده
    1-invalid xml name
    هر کی جواب داد به عنوان جایزه بقیه error ها رو بهش میگم
    مرسی
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
  2. armanbm

    armanbm کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    517
    تشکر شده:
    462
    امتیاز دستاورد:
    16
    داداشم لطفا پیوست کن. اینطوری که نمیشه که!
    این ارور معنیش اینه که اسم فایل xml اشتباهه! حالا از اونجایی که ارور های فلش دقیق نیستش اصلا. لطفا اون فسمته کد رو که این ارور رو میده بزار.
    البته با تجربه تر ها شاید از رو همین ارور هم تشخیص بدن.

    راستی با چی تبدیل کردییی؟؟؟
     
    نوشته شده توسط armanbm در ‏22 جولای 2011
    lilibit از این پست تشکر کرده است.
  3. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    من خواهرتم برادر،
    cs5 تو publish setting میتونی as رو تغییر بدی
    یادم رفت بگم مشکل اینه که هیچ فایل خاجی با خودش نداره من نمی تونم اینجا فایل بفرستم . میتونم؟
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
  4. armanbm

    armanbm کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    517
    تشکر شده:
    462
    امتیاز دستاورد:
    16
    عذر میخوام اگه جسارت کردم.
    منظور من دوست گرامی بود.
    اگه امکانش هست اون قسمت از کدی که ارور میده رو در اینجا کپی کنید و درون تگ php قرار دهید تا نوشته ها درست نمایش داده شوند.
    با تشکر.
     
    نوشته شده توسط armanbm در ‏22 جولای 2011
  5. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    خواهش میشه عزیزم منم قصد جسارت نداشتم شوخی بود
    PHP:
    function testHit(mc1, mc2)
    {
        if (Math.abs(mc2._x - mc1._x)) < (mc1._width / 2) {
            if (Math.abs(mc2._y - mc1._y)) < (mc1._height / 2)
        {
            return true;
        }
        else
        {
            return false;
        }}
    }

    invalid xml name
    syntax error: expecting xmltagendend befor end of program
    syntax error: expecting rightbrance befor end of program
     
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
    armanbm از این پست تشکر کرده است.
  6. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    میتونم تو cs5 فایلی رو با فرمت fla برای cs3 ذخیره کنم؟
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
  7. armanbm

    armanbm کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    517
    تشکر شده:
    462
    امتیاز دستاورد:
    16
    نه فقط یک ورژن عقب تر از ورژن فعلی میتونین.
    یعنی با CS5 میتونین برای CS4 ذخیره کنین. بعد با CS4 برای CS3 . که میبینین درد سرش زیاد شد!!!

    -----

    عجیبه اینجا که شما اصلا از فایل xml استفاده نکردید. یک تست برخورد ساده هست. مطمئنین ارور از این قسمت کدشه؟
     
    نوشته شده توسط armanbm در ‏22 جولای 2011
  8. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    رو هر سه تا error کلیک میکنم همین قسمت و نشون میده
    if دوم و خودم گذاشتم به and بین دو تا مقایسه خطا میداد منم با دوتا if حالت and و ایجاد کردم
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
  9. armanbm

    armanbm کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    517
    تشکر شده:
    462
    امتیاز دستاورد:
    16
    الان دیدم . جفت if ها از نظر پرانتز گذاری اشتباه دارن.
    <code>

    function testHit(mc1, mc2)
    {
    if ((Math.abs(mc2._x - mc1._x)) < (mc1._width / 2)) {
    if ((Math.abs(mc2._y - mc1._y)) < (mc1._height / 2))
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }}
    }




    </code>

    یعنی عبارت شرط if باید کلش داخل یک پرانتز باشه. چک کنین ببینین چی میگه.
     
    نوشته شده توسط armanbm در ‏22 جولای 2011
    massoudn و lilibit از این پست تشکر کرده اند.
  10. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    global.cnt=0; توی 2 داشت من به جای global اومدم _root گذاشتم الان error میده
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
  11. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    یه this جاش گذاشتم درست شد اما بازم تو if سه تا خطا دیگه میده
    call to a possibly method setproperty
    call to a possibly method eval
    access of undefined property _visible
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
  12. armanbm

    armanbm کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    517
    تشکر شده:
    462
    امتیاز دستاورد:
    16
    ما توی as3 دیگه از _root و _visible و همچنینی setProperty نداریم. اگه کد شما با اکشن دو نوشته شده خوب طبیعتا نمیشه جای اکشن 3 گذاشتش. مگر اینکه تمام تفاوت ها رو معادل سازی کنیم.

    شما اون خط setproperty رو بنویس من معادل as3 رو میگم. همچنین خط بقیشون رو.
     
    نوشته شده توسط armanbm در ‏22 جولای 2011
  13. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    setproperty رو باید از کجا پیدا کنم؟
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
  14. JavidFlasher

    JavidFlasher کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    901
    تشکر شده:
    792
    امتیاز دستاورد:
    93
    برای ارتباط بین as2و as3اگه میخواین که فکر نمیکنم منظورتون باشه از کلاس ASBridgeاستفاده کنید.
    تو این کد که as2هست برای استفاده در as3کافیه آندر لاین اول proprtyها رو برداری و دیتا تایپ ورودی های تابعت رو مشخص کنی
    و برای مقایسه به جای andاز ||استفاده کن
    اون ارور invailed xml... هم به خاطر اینه که شما دوتا پرانتز انداختین و بعدش عملگر گذاشتی که یکیش اضافه !
    چنین حالاتی رو برای شرطی کردن دسترسی به xmlبوسیله مقایسه attributeهست.به خاطر همین کامپایلر اشتباهش میگیره با اون . .

    منظور آقا آرمان مشخصه های شی mc1و mc2هست هر مشخصه ای!
     
    نوشته شده توسط JavidFlasher در ‏22 جولای 2011
    armanbm و lilibit از این پست تشکر کرده اند.
  15. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    فقط نمی دونم دیتا تایپ ورودی تابع و کجا تعین کنم آقا آرمان گفت تو 3 اینطوری تعریف نمی کنیم رفتم دنبالش دیدم _visible رو به جاش
    PHP:
    "mc1",visibility)="0"
    باید بزارم
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
  16. JavidFlasher

    JavidFlasher کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    901
    تشکر شده:
    792
    امتیاز دستاورد:
    93
    اینی که شمت میگین دو چیز متمایزه:

    PHP:
    mc.visible=false
    PHP:
    function funcName (arg1:DataType,arg2:DataType)
     
    نوشته شده توسط JavidFlasher در ‏22 جولای 2011
  17. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    اون مشکل حل شد حالا
    PHP:
    eval("j"+i)
    چکار کنم؟
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
  18. lilibit

    lilibit New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    PHP:
    ji.visible="0"
    رو قبول میکنه اما j+i چی؟
     
    نوشته شده توسط lilibit در ‏22 جولای 2011
  19. JavidFlasher

    JavidFlasher کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    901
    تشکر شده:
    792
    امتیاز دستاورد:
    93
    PHP:
    this["j"+i].visible=false
     
    نوشته شده توسط JavidFlasher در ‏22 جولای 2011
  20. armanbm

    armanbm کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    517
    تشکر شده:
    462
    امتیاز دستاورد:
    16
    نه من این رو نگفتم!! درستش اینه :

    mc1.visiblity = false;
     
    نوشته شده توسط armanbm در ‏22 جولای 2011

به اشتراک بگذارید