بی بی کد AronBrothers " Batic Furniture Samples "

c-aron

New Member
ممنون . ما از مایا برا مدلینگ استفاد کردیم . بخصوص مبل رو کلأ با مایا زدیم .
میتونم بپرسم وایر رو برا چی می خواین !!! البته ما تازه واردیم اما احنمالأ میخوای از صحت کار مطلع شی که مثلأ صاحب اثر ماییم یا نه .... :wink:

1چیزیو می دونین بسیار باعث تاسف که نه فقط اینجا بلکه خیلی از وبسایتها ما دیدم کسانی رو که با گذاشتن کاره دیگران سعی در بزرگ کردن خودشون داشتند و دارن . چرا کاری می کنیم که همه دنیا و متخصصین امر CG ما ایرانیها رو عمرأ به حساب نمیارن .
ما تووی این 2روزی که عضو شدیم ، همینجا توو همین فروم کاره بسیاری از CGکارهای اونوری رو دیدیم . جالب اینجااس که کلی مشاهده هم میشه و تعریف تمجیدم ملت عزیزموون نثار زحمات بیدریغ دوستانمون میکنن ... متاسفم ...

بیا من پروفایل یا حتی سایت یه چندتا از دووستاموونو بهت بدم که شاید توام مث همه بچه های گروه که توو این 2روز کلی اعصاب خوردی کشیدن ببینی به چه وضعی داره پیش میره اوضاع بچه های ایران زمین و تا به کی ............

0000.jpg

Hamed

Active Member
میتونم بپرسم وایر رو برا چی می خواین !!! البته ما تازه واردیم اما احنمالأ میخوای از صحت کار مطلع شی که مثلأ صاحب اثر ماییم یا نه .... :wink:

1چیزیو می دونین بسیار باعث تاسف که نه فقط اینجا بلکه خیلی از وبسایتها ما دیدم کسانی رو که با گذاشتن کاره دیگران سعی در بزرگ کردن خودشون داشتند و دارن . چرا کاری می کنیم که همه دنیا و متخصصین امر cg ما ایرانیها رو عمرأ به حساب نمیارن .
ما تووی این 2روزی که عضو شدیم ، همینجا توو همین فروم کاره بسیاری از cgکارهای اونوری رو دیدیم . جالب اینجااس که کلی مشاهده هم میشه و تعریف تمجیدم ملت عزیزموون نثار زحمات بیدریغ دوستانمون میکنن ... متاسفم ...

بیا من پروفایل یا حتی سایت یه چندتا از دووستاموونو بهت بدم که شاید توام مث همه بچه های گروه که توو این 2روز کلی اعصاب خوردی کشیدن ببینی به چه وضعی داره پیش میره اوضاع بچه های ایران زمین و تا به کی ............

مشاهده پیوست 87895

درود
آخیش یکی اومد که حرف دل آدمو میزنه(من منظورم به شخص خاصی نیست اشتباه برداشت نکنیم کلی گفتم)...سلام کار بسیار عالی شده...خسته نباشی نقص ندیدم...خوشحالم از این دیده باز و عالیت نسبت به cg

پیشنهاد برای تاپ گالری

علی یار شما

آخرین ویرایش:

c-aron

New Member
حامد جان آقا اولین کسی بودی که خدایی هم من هم بچه ها به کارت ایول گفتیمو گفتیم : این خودشه ... دقیقآ ... ما هم کلی مطرح کردیم . اما آقا من 1کی بشخصه با کارات حال کردم و خوشحالم که اینجا می بینمت ... یا علی برادر ...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.سوء برداشت شده.الکی شلوغش نکنین.سفره های دلتون رو یهو باز نکنین.:-?

بند 7 _ گذاشتن وایر فریم ، اسکرین شات و رندر از زوایای دیگر مجاز است اما الزامی نیست ، ولی در صورت درخواست مدیر انجمن حتما موارد درخواستی باید اضافه شوند .
(بدیهیست که گذاشتن وایر فریم و اسکرین شات و حتی making of می تواند بیانگر زحمات شما بر روی مدلسازی و تمام بخش های اثرتان باشد )

برای اینکه سوء تفاهم هم جایی بوجود نیاد خب توضیح در مورد کار میزارن.مثلا پروژه این هست.اینقدر زمان برد.:wink:
مطمئن باشین اگه می دونستم کار خودتون نیست پست نمی زدم.تقریبا چون همیشه کارهای سایت هایی مثل اورموشن و رونن بکر من رو ذخیره میکنم تقریبا کارارو میشناسم. سرچ عکس گوگل هم هست که اگه کاری کپی باشه پیدا کردنش 2 سوت هست.

خب حالا خیر مقدم میگم خدمت دوست حرفه ای البته باید بگم تیم حرفه ای.امید وارم عیدتون هم مبارک باشه.
:oops:
کار خیلی خوبی شده.توش نکات خیلی زیادی به چشم میاد.
یه توضیحی بدین عنوان پروژه چی بوده و موضوع اصلی طرح چی بوده.چیزی که الان به چشم میاد یه کاتالوگ برای مبلمان هست.
چیزی که خودشو خیلی خوب نشون میده زاویه یابی و انتخاب زاویه مناسب هست.البته یه کوچولو توی ویو دوم یا کاری میکردین مبل و شومینه (اگه اشتباه نکنم) نصفه دیده بشن یا کامل دیده بشن.
تطبیق پرسپکتیو دوربین با تصویر بک گراند عالی شده. متاسفانه خیلی از بچه ها رعایت نمی کنن.یعنی در اصل اصول پرسپکتیو هست.اما خب یاد نمی دونن یا بی توجهی می کنن
فوکوس ها خیلی به اندازه هست.اصلا تو ذوق نمی زنه.البته توی ویو یک اگه یه پرده کمتر میشد شاید بهتر میشد.یا اگه این اندازه باشه افکت Broken efect که توی دوربین وی ری هست هم جالب هست.البته افکلت بروکن برای خیلی کلوز آپ هست.
مدل سازی عالی شده.گوشه های مبل خیلی خوب در اومده.همینطور چین ها و شاهکار کارتون فاز شیدر سازی هست که باعث شده چین و چروکها و به طور کلی مدل خودشو به طرز اعلاء نشون بده.
نور پردازی کار خیلی خوب شده.حد وسط هست نه افراط و نه تفریط.
اما چیزی که باعث شده کار دگرگون بشه پست پروداکشن هست.با پلاگین خاصی جمع کردین یا با خود فتوشاپ هست.البته کار هنری هست.اما ایکاش یه کوچولو کمتر میشد.
کار به لحاظ ترکیب بندی زاویه یابی رنگ بازی نورپردازی مدلسازی شیدر سازی نمره کامل میگیره. پیشنهاد من برای تاپ گالری.
:rose:

و خواهش. شمایی که کارتون اینقدر خوبه یه وظیفه ای هم دارین و اون کمک به دیگران هست.فعالیتتون رو بیشتر کنین. سعی کنین کار بچه ها رو نقد کنین.ایرادات کارها رو بگیرین.نقد به نظرم باید تند باشه. چون گالری که پر بشه از به به فایده زیادی نداره.
منتظر کارهای دیگه شما هستیم.

ssevil

Well-Known Member
سلوم
عارف من عاچق اینم قوانین فروم و حفظی بهتر از مدیرا الرژی داری رو قوانین :green:
من این کار و خیلی دوست می دارم مخصوصا رنگ مبلش و دلچسبه
کلا خوججل شده
با این قضیه شدیدا موافقم اول دانشو علممون و تو کار خودمون نشون بدیم بعد اشکال بگیریم بهم
اما اما اما .......
شدیدا مخالف غرور کاذب بعد ردر گرفتن های عالی هستم
رندر عالی مساوی نیست با غرور
من منظورم با صاحب تاپیک نیست چون اصلا نمیشناسمش

من می گم تخریب نکنیم کار همو نقد کنیم
مغرور نشیم از کارای خودمون تشویق کنیم هم و
فکر نکنیم 4 تا رندر بگیریم اخر حرفه ای هستیم

و در پایان کارت بی نهایت دوست داشتنی و خوججله :rose:

c-aron

New Member
عارف جان شما آقایی ...
کامنتت نشان از لطف و بزرگواریته ...
بسیار مفید و سرگشاده بود مطالبت و واقعأ استفاده کردیم . لطفتو رسوندی ...

میدوونی ما هم مثه خیلیای دیگه یا باس شانس بیارایم که کارفرمای عالی و قدرشناسی به پستمون بخوره(مثله این کار) یا که باس برا دل خودمون یه وقتایی یه کارایی کنیم که واقعأ ارضامون کنه ، رو همین حساب اکثر کارامون شاید چندان نشه ازش به عنوان یه امضا یاد کرد و با توجه به وسواس کاری کلأ بحساب نمیاریمشون ( اون دوتا پیش فرض رو ما که زیاد گیر نیاوردیم )... اما راجع به این کار :

آره مال مجله اس . البته به عنوان نمونه ارائه شده و قراره جهت بیلبورد و تبلیغات خود شرکت مورد استفاده قرار بگیره ... (با کمی تغییرات دیگه که باس انجام بدیم).
در مورد پست پرو هم باس بگم ما کلأ با PS فقط کا می کنیم و پلاگینی هم استفاده نمی کنیم تو کارا ... چون تیپ رفتاریموون بشتر رندر خیزه تا پست خیز . یعنی Composition & Concept مهمترین نقشو براموون داره . و اساسأ پست رو فقط به عنوان جلا استفاده می کنیم .
میدونی : من اساسأ نقد رو قبول دارم اما نقدی که ضعفه 1کار رو برسونه . میدونی . کلیت کاره cg همیشه و همیشه درگیره جزییات . اما اگه کاری کلیت عالیی داره قطعأ جزییاتیو داشته که نمره لازمو آورده . اینجاس که نقد اون کار بنظر من صرفأ ادعای فضله ... کاری که خوبه ، خوبه . باس بدونیم نیمی از افرادی که تو مملکت ما منتقدن یا اصلأ میانو نقد میکنن افرادین که خودشون تخصص لازم رو ندارن . واقعا من خودم توو این فروم توو این دو روز بارها کارهای خوبیو دیدم که با نقدهای مسخره ای همراه بوده . که جا داره آدم داد بزنه بگه آخه کی داره این نقدارو مینویسه ...

نقد کردن آسونه. خیلی ام آسونه . الان از یه فرده ناآگاهم اگه بپرسیم میتونه راحت از کارامون ایراد بگیره . اما ب نظرم اونچه در CG مهمه Creativity و تصویر خواناس . زحمت توی کارای خوب برای هممون آشکاره و ایرادهارو مطمئنیم خود صاحبان این آثار قوی بهتر از ما و سایر دوستان منتقد می دونن . لذا ما خط مشی خودمون رو بر این مسیر قرار دادیم ...
راجع به مطلب آخر هم باس بگم اگه وقت و شرایط باشه حتمأ و حتمأ . حضور ما در این فروم باعث سعادت و افتخاره و با این همه استعدادی که توو این مدت اینجا و از بچه های خودمون دیدیم واقعأ مارو به سر ذوق آورده که می بینبم برو بچه های مملکت خودمون بااین همه محدودیتها این همه حرف برا گفتن دارن .

باز هم سپاس و سپاس فراوان...

Mehroo

Member
خیلی خوشم اومد
هم از کارت
هم از حرفات " شاید بغض تو گلوی خیلی ها باشه "

همه چیز به اندازست از پرسپکتیو مناسب بکگراند گرفته تا شدت نور ها و شیدر سازی
به نظرم کار ارزش تاپ گالری رو داره

c-aron

New Member
سلوم
عارف من عاچق اینم قوانین فروم و حفظی بهتر از مدیرا الرژی داری رو قوانین :green:
من این کار و خیلی دوست می دارم مخصوصا رنگ مبلش و دلچسبه
کلا خوججل شده
با این قضیه شدیدا موافقم اول دانشو علممون و تو کار خودمون نشون بدیم بعد اشکال بگیریم بهم
اما اما اما .......
شدیدا مخالف غرور کاذب بعد ردر گرفتن های عالی هستم
رندر عالی مساوی نیست با غرور
من منظورم با صاحب تاپیک نیست چون اصلا نمیشناسمش

من می گم تخریب نکنیم کار همو نقد کنیم
مغرور نشیم از کارای خودمون تشویق کنیم هم و
فکر نکنیم 4 تا رندر بگیریم اخر حرفه ای هستیم

و در پایان کارت بی نهایت دوست داشتنی و خوججله :rose:

بینهایت سپاسگذارم ... ما اساسأ میگیم اصلأ توو cg ته نیس که بخواد غرور باشه ... پس همه با هم برا تجلی نام ایران در cg باس کمربندامونو محکم کنیم ...

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
میتونم بپرسم وایر رو برا چی می خواین !!! البته ما تازه واردیم اما احنمالأ میخوای از صحت کار مطلع شی که مثلأ صاحب اثر ماییم یا نه ....

1چیزیو می دونین بسیار باعث تاسف که نه فقط اینجا بلکه خیلی از وبسایتها ما دیدم کسانی رو که با گذاشتن کاره دیگران سعی در بزرگ کردن خودشون داشتند و دارن . چرا کاری می کنیم که همه دنیا و متخصصین امر CG ما ایرانیها رو عمرأ به حساب نمیارن .
ما تووی این 2روزی که عضو شدیم ، همینجا توو همین فروم کاره بسیاری از CGکارهای اونوری رو دیدیم . جالب اینجااس که کلی مشاهده هم میشه و تعریف تمجیدم ملت عزیزموون نثار زحمات بیدریغ دوستانمون میکنن ... متاسفم ...

با سلام
کارتون خیلی عالیه و امیدوارم ادامه دار باشه
در مورد وایر شما اگه لطف کنین قوانین گالری رو ببینین کاملا متوجه میشین که چرا باید وایر از کارتون بزارید
موضوع شک کردن نیست احتمالا چون تازه وارد شدین خبر ندارین بعضی کاربران که بن هم شدن کار دیگران رو به اسم خودشون گذاشتن و و قتی وایر خواسته شده ازشون دیگه خبری نشده ازشون
موفق و پیروز باشید

c-aron

New Member
با سلام
کارتون خیلی عالیه و امیدوارم ادامه دار باشه
در مورد وایر شما اگه لطف کنین قوانین گالری رو ببینین کاملا متوجه میشین که چرا باید وایر از کارتون بزارید
موضوع شک کردن نیست احتمالا چون تازه وارد شدین خبر ندارین بعضی کاربران که بن هم شدن کار دیگران رو به اسم خودشون گذاشتن و و قتی وایر خواسته شده ازشون دیگه خبری نشده ازشون
موفق و پیروز باشید

بزرگواری دوست من

c-aron

New Member
خیلی خوشم اومد
هم از کارت
هم از حرفات " شاید بغض تو گلوی خیلی ها باشه "

همه چیز به اندازست از پرسپکتیو مناسب بکگراند گرفته تا شدت نور ها و شیدر سازی
به نظرم کار ارزش تاپ گالری رو داره

عزیز لطف کردی .. ممنونیم ...

max vray

کاربر VIP
سلام
خوشمان امد کار خوبی شده...افرین
تکسچر نور مدل متریال همه خوب هستش
رندر دوم از رندر اول بهتر هستش چون focal point بهتر و موثر تری داره.
اما شدت نور تو رندر اول خیلی خوب با ابعاد پنجره کناریش تناسب داره اما تو رندر دوم شدت نور خیلی زود کم میشه و عمق نداره احتمالا علتش هم وجنتینگی هستش که تو پستپرو بهش دادی اما چون کلیت نیمه پاینی کار به تاریکی میل داره از جمل رنگ کف و فرش برای همین تاثیر وجنتینگ ماهیت خودش از اشتباه به قوت کار تغییر میده.
افکت کروماکی کمی تو رندر دوم زیاد داره حس میشه اما چون چشم از لبه های پنجره به مبل و شومینه منحرف میشه تو نگاه اول اصلا حس نمیشه
خیلی وقت بود یک نقد خوب رو کار کسی نزده بودم:green:
موفق باشی

به به چه کار آرتیستی شده
چند نفر بودین ؟ :green: نقد رو دوستان عزیز انجام دادن فقط به نظرم یکم سابدیوایز FOCAL POINT رو بیشتر می کردی و سابدیوایز نور
منم از این مبل خیلی خوشم میومد و می خواستم مدل کنم ولی تو سری جدید آرک مدل هست
یکم کیفیت کلی بیشتر بشه دیگه واقعا تاپ گالریه

sallarmelli

Active Member
همون جا که کارت رو دیدم مطمئن بودم کارت بازخورد خوبی خواهد داشت.

خوشحالم که پیش بینیم خوب از آب در اومد.

در کل و جز کار شکیلی هست. کلی لذت بردم . فقط یه نمه با آتیشش مشکل دارم . همین

موفق

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا