ممنون . ما از مایا برا مدلینگ استفاد کردیم . بخصوص مبل رو کلأ با مایا زدیم .
میتونم بپرسم وایر رو برا چی می خواین !!! البته ما تازه واردیم اما احنمالأ میخوای از صحت کار مطلع شی که مثلأ صاحب اثر ماییم یا نه ....
1چیزیو می دونین بسیار باعث تاسف که نه فقط اینجا بلکه خیلی از وبسایتها ما دیدم کسانی رو که با گذاشتن کاره دیگران سعی در بزرگ کردن خودشون داشتند و دارن . چرا کاری می کنیم که همه دنیا و متخصصین امر cg ما ایرانیها رو عمرأ به حساب نمیارن .
ما تووی این 2روزی که عضو شدیم ، همینجا توو همین فروم کاره بسیاری از cgکارهای اونوری رو دیدیم . جالب اینجااس که کلی مشاهده هم میشه و تعریف تمجیدم ملت عزیزموون نثار زحمات بیدریغ دوستانمون میکنن ... متاسفم ...
بیا من پروفایل یا حتی سایت یه چندتا از دووستاموونو بهت بدم که شاید توام مث همه بچه های گروه که توو این 2روز کلی اعصاب خوردی کشیدن ببینی به چه وضعی داره پیش میره اوضاع بچه های ایران زمین و تا به کی ............
مشاهده پیوست 87895
سلوم
عارف من عاچق اینم قوانین فروم و حفظی بهتر از مدیرا الرژی داری رو قوانین
من این کار و خیلی دوست می دارم مخصوصا رنگ مبلش و دلچسبه
کلا خوججل شده
با این قضیه شدیدا موافقم اول دانشو علممون و تو کار خودمون نشون بدیم بعد اشکال بگیریم بهم
اما اما اما .......
شدیدا مخالف غرور کاذب بعد ردر گرفتن های عالی هستم
رندر عالی مساوی نیست با غرور
من منظورم با صاحب تاپیک نیست چون اصلا نمیشناسمش
من می گم تخریب نکنیم کار همو نقد کنیم
مغرور نشیم از کارای خودمون تشویق کنیم هم و
فکر نکنیم 4 تا رندر بگیریم اخر حرفه ای هستیم
و در پایان کارت بی نهایت دوست داشتنی و خوججله
ممنون . ما از مایا برا مدلینگ استفاد کردیم . بخصوص مبل رو کلأ با مایا زدیم .
میتونم بپرسم وایر رو برا چی می خواین !!! البته ما تازه واردیم اما احنمالأ میخوای از صحت کار مطلع شی که مثلأ صاحب اثر ماییم یا نه ....
1چیزیو می دونین بسیار باعث تاسف که نه فقط اینجا بلکه خیلی از وبسایتها ما دیدم کسانی رو که با گذاشتن کاره دیگران سعی در بزرگ کردن خودشون داشتند و دارن . چرا کاری می کنیم که همه دنیا و متخصصین امر CG ما ایرانیها رو عمرأ به حساب نمیارن .
ما تووی این 2روزی که عضو شدیم ، همینجا توو همین فروم کاره بسیاری از CGکارهای اونوری رو دیدیم . جالب اینجااس که کلی مشاهده هم میشه و تعریف تمجیدم ملت عزیزموون نثار زحمات بیدریغ دوستانمون میکنن ... متاسفم ...
بیا من پروفایل یا حتی سایت یه چندتا از دووستاموونو بهت بدم که شاید توام مث همه بچه های گروه که توو این 2روز کلی اعصاب خوردی کشیدن ببینی به چه وضعی داره پیش میره اوضاع بچه های ایران زمین و تا به کی ............
با سلام
کارتون خیلی عالیه و امیدوارم ادامه دار باشه
در مورد وایر شما اگه لطف کنین قوانین گالری رو ببینین کاملا متوجه میشین که چرا باید وایر از کارتون بزارید
موضوع شک کردن نیست احتمالا چون تازه وارد شدین خبر ندارین بعضی کاربران که بن هم شدن کار دیگران رو به اسم خودشون گذاشتن و و قتی وایر خواسته شده ازشون دیگه خبری نشده ازشون
موفق و پیروز باشید
خیلی خوشم اومد
هم از کارت
هم از حرفات " شاید بغض تو گلوی خیلی ها باشه "
همه چیز به اندازست از پرسپکتیو مناسب بکگراند گرفته تا شدت نور ها و شیدر سازی
به نظرم کار ارزش تاپ گالری رو داره