بی بی کد AronBrothers " Batic Furniture Samples "

c-aron

New Member
اون چیه که توی اون گویه روشنه ؟ چجوری ساخته شده ؟
بگراند توی فتوشاپ اضافه شده یا تو رندر هم بوده ؟
فوکوس رو با دوربین در اوردین یا z-deatph ؟ به نظر شما کدومش بهتره ؟
برای پست پراداکشن از پلاگین برای فتوشاپ استفاده کردین؟ اگه اره چی بوده ؟

منظورت شومینه س ... ؟
کلا همیشه همه کارارو توو رندر قرار میدیم و سعی می کنیم رندر رو به حد اعلی نزدیک کنیم ، فقط حال و هوارو توو ps دست میگیریم ...
فوکوس رو هم با دوربین در آوردیم ، نمیدونم من به شخصه با جفتش راحتم و نتیجه مناسبی میگیرم . اما خب فک می کنم کار توو ps لذت بخش تره . لااقل اینطور احساس می کنم ...
نه نه ، اصلا . توو پستای قبلی هم بوود گمانم . نه ، کلا به پلاگین اعتقاد ندارم ، چون کلا بیشتر رو حال و هوا کار می کنیم ، نیازی به ps آنچنانی نمی بینیم معمولا ...

ممنونم دوست من .

c-aron

New Member
خیلی عالی که انتقاد پذیری...خوب کل کارو اگه دوست داری یه آموزش بذار البته این کاملا دل به خواهی یه عکس از نوع نورپردازی color mapiing پست پرو داکتت البته بازم میگم اگه میخوای و میتونی اگرم خواستی کلی بگو به درد همه میخوره ..ممنونم

عزیز واقعا میگم، واقعا وقتی برا ساخت TUT ندارم . اما اوون چیزیو که همیشه توو کارم ، شخصا رعایت میکنم "متریال" هستش . و همیشه توو تمام آموزشا گفتم که مهمترین چیز متریال هستش و به این توصیفات برخی دوستان که Setup یا Lighting رو در Vray عامل اصلی میدونن اعتقادی ندارم . هیچ وقت هم تنظیمات آنچنانی برا کارمون نمی کنیم . حتی توو کلاساموونم توو 1جلسه تموومش میکنیم و به تعاریفش بسنده می کنیم . ناگفته نمونه که تنظیمات مطلوب با تمرین به راحتی دست یافتنیه . "هیچ رندری قوی نمیشه مگه که متریال قویی داشته باشه" . کسی که بافت، نور و عناصر طراحی رو بشناسه ، بدون شک میتونه رندر عالی خلق کنه . من کلا اوایل دوران CG شاید حتی دو-سه روز تمام متریال کارامو عوض میکزدم(با کلیم اعصاب خوردی) . و الان دیگه تقریبا برام خیلی راحت شده انتخاب و طراحی . طراح در هر زمینه ای به نظرم باس حساس باشه و خوشبختانه این حساسیت به صورت افراطی می توونه نتایج عجیبی به همراه بیاره ...

امیدواذم تا حدی مسیر کارمو گفته باشم . از حیث معنوی البته ....

emad04

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
کارت خیلی خوبه و معلومه حرفه ای کار کردی
امیدوارم به گالری بیشتر سر بزنی و کارهای بچه ها رو هم دنبال کنی
خسته نباشی

m.n1362

Member

عزیز واقعا میگم، واقعا وقتی برا ساخت TUT ندارم . اما اوون چیزیو که همیشه توو کارم ، شخصا رعایت میکنم "متریال" هستش . و همیشه توو تمام آموزشا گفتم که مهمترین چیز متریال هستش و به این توصیفات برخی دوستان که Setup یا Lighting رو در Vray عامل اصلی میدونن اعتقادی ندارم . هیچ وقت هم تنظیمات آنچنانی برا کارمون نمی کنیم . حتی توو کلاساموونم توو 1جلسه تموومش میکنیم و به تعاریفش بسنده می کنیم . ناگفته نمونه که تنظیمات مطلوب با تمرین به راحتی دست یافتنیه . "هیچ رندری قوی نمیشه مگه که متریال قویی داشته باشه" . کسی که بافت، نور و عناصر طراحی رو بشناسه ، بدون شک میتونه رندر عالی خلق کنه . من کلا اوایل دوران CG شاید حتی دو-سه روز تمام متریال کارامو عوض میکزدم(با کلیم اعصاب خوردی) . و الان دیگه تقریبا برام خیلی راحت شده انتخاب و طراحی . طراح در هر زمینه ای به نظرم باس حساس باشه و خوشبختانه این حساسیت به صورت افراطی می توونه نتایج عجیبی به همراه بیاره ...

امیدواذم تا حدی مسیر کارمو گفته باشم . از حیث معنوی البته ....
ممنون ....نه منظورم این نبود .....منم به ستینگ اعتقادی ندارم منظورمو بد گفتم شرمنده.......روند کارمنظورم بود...به هر حال خیلی خوب بود ممنونم.

SinaTR

Well-Known Member
چقدر بده که بعضيا بحث زن و مرد رو می کشن وسط....

آقا رندرتون خيلی قشنگ شده خيلی حال کردم به غير او آتيش شومينه
موفق باشی
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا