saeedmagic
Member
سلام کاره خوبی شده بهتون تبریک می گم
ممنون . ما از مایا برا مدلینگ استفاد کردیم . بخصوص مبل رو کلأ با مایا زدیم .
میتونم بپرسم وایر رو برا چی می خواین !!! البته ما تازه واردیم اما احنمالأ میخوای از صحت کار مطلع شی که مثلأ صاحب اثر ماییم یا نه ....
1چیزیو می دونین بسیار باعث تاسف که نه فقط اینجا بلکه خیلی از وبسایتها ما دیدم کسانی رو که با گذاشتن کاره دیگران سعی در بزرگ کردن خودشون داشتند و دارن . چرا کاری می کنیم که همه دنیا و متخصصین امر CG ما ایرانیها رو عمرأ به حساب نمیارن .
ما تووی این 2روزی که عضو شدیم ، همینجا توو همین فروم کاره بسیاری از CGکارهای اونوری رو دیدیم . جالب اینجااس که کلی مشاهده هم میشه و تعریف تمجیدم ملت عزیزموون نثار زحمات بیدریغ دوستانمون میکنن ... متاسفم ...
بیا من پروفایل یا حتی سایت یه چندتا از دووستاموونو بهت بدم که شاید توام مث همه بچه های گروه که توو این 2روز کلی اعصاب خوردی کشیدن ببینی به چه وضعی داره پیش میره اوضاع بچه های ایران زمین و تا به کی ............
مشاهده پیوست 87895
از این اتفاقات هر سه سال یک بار شاید یک نمونه اتفاق بیوفته! ... شما میگین کلی کار مشاهده کردین که دزدی بودن ... یکی ندونه فکر میکنه نصف کارای گالری دزدی هستندما تووی این 2روزی که عضو شدیم ، همینجا توو همین فروم کاره بسیاری از CGکارهای اونوری رو دیدیم . جالب اینجااس که کلی مشاهده هم میشه و تعریف تمجیدم ملت عزیزموون نثار زحمات بیدریغ دوستانمون میکنن ... متاسفم ...
خب شاید c-aron عزیز منظورش به خیلی از کارهای بچه های همین سایت
اصلا اینطور نیس . ببینید بچه ها من اصلا شخصی رو متهم نکردم و نمی کنم ، ما فقط ارتقاء بهترین فروم این مملکت رو مد نظر داریم . اگه می خوایم با واقعیت کنار بیایم ، اینم باس قبول کنیم که این فروم زمانی تجلی بیشتری پیدا می کنه که این اتفاقا نباشه تووش .آیا توو همین سایت اور یا مابقی آیا کسی میره کاره کس دیگه ای بزاره . واقعا چرا این اتفاق نمیافته ؟ ... من میگم رو افکاری مثه Pakzad_saeed باس کار کنیم . روو پیشرفت فروم .خیلی راه ها میشه باشه و مطمئنیم که ما همه با هم میتونیم اینجارو پر قدرتش کنیم .
من خودم شخصا با خیلی از بچه های اونور آبی اورموشن در ارتباطم و تقریبا هر روز تو challengeهای ریزی همچین شرکتی می کنیم حتی توو قالب TeamWork هم پیش اومده کار کنیم و نمی خوام سوءتفاهم شه که احیانا حواسمون به اطراف نیست،نه،برعکس ما دو سال که تقریبا به طور جدی کارا بیشمار بچه های ایرانو دنبال میکنیم و فرشید و فرخ از کسانی هستند که ما همیشه تو محفلامون ازشون به افتخار و بزرگی یاد کردیم ، همیشه و هیچ بحثی ام توش نیس که جزء بهترینامونن . ولی آیا حد ما ایرانیا 2نفره ، 10نفره ما ثابت کردیم با فرخ ها و فرشیدهایی که بدون امکانات و هیچ حمایتی اینیم ، خدا میدونه اگه حمایت و مشارکتی که از همین بچه ها توو همین فروم از کارا خودمون میشه اون وقت چه غول هایی برا CG این مملکت پیدا می کنیم ... ممنونم از همه . از همه بینهایت ممنونم . بچه ها بیاین خودمونو یکم فرامووش کنیم و اسم این مملکت و جا بندازیم . ما هیچ کمی از این روسیه ور دلموون نداریم ... چیزی که ما داریم ذات پر استعداده ... یا علی
البته باز من یک هفته ای ایران نیستم اما از موقعه ای که برگردم پایه هر کمکی هستم...زنها حرف میزنن...ولی....مردا عمل میکنن...
[
برادر حامد stop
بد جور داری تند می ری چه خبره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عمل تو کار یعنی هر بار می ری و میای جار بزنی تو سایت نیستم ایران !!!!!!!!!!!!
برادر حامد خیلی بالا ها نرو عمل زن و مرد نداره
اگه عمل به چند تا رندر که .........
منظورت از مرد و زن چیه دقیقا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بی زحمت کمی بیا پایین
سلام...به به خیلی خوب شده اما حیف این کار خوب که به جای اینکه توضیح بدید همه یه چیزی یاد بگیرین تو حاشه رفتید یکی گفت فریم بذارید انقدر حرفش زشت بود؟؟درخت هر چی پربار تر افتاده تر..شما که تو سایتا خارجی چلنج دارید چرا؟؟علت اینکه همیشه عقب میافتیم همین کاراست دیگه در حد این سایت نیست این کارا به خدا خواهشا یکم اگه دوست دارید راجع به کار پست پرو کارتون و ...توضیح بدید اصلا فکر کن من میگم کار شما خیلی بده کار خودتون نیست شما که کارتون خوبه باید به من بفهمونید....مثل من و فرخ این همه حرف زدم بهش یه کاری کرد خودم پشیمون شدم انقدر بزرگواره بزرگی به کار خوب نیست ...عارفم مطمیینن واسه ارتقا بچه ها یه چیزی گفته..بازم ممنونم یه توضیح بدید....