بی بی کد AronBrothers " Batic Furniture Samples "

c-aron

New Member
دوستان و اساتید از همگی ممنونیم ... نظراتتون باعث افتخار ماست . لطف دارید ...

3D Art

Member
ممنون . ما از مایا برا مدلینگ استفاد کردیم . بخصوص مبل رو کلأ با مایا زدیم .
میتونم بپرسم وایر رو برا چی می خواین !!! البته ما تازه واردیم اما احنمالأ میخوای از صحت کار مطلع شی که مثلأ صاحب اثر ماییم یا نه .... :wink:

1چیزیو می دونین بسیار باعث تاسف که نه فقط اینجا بلکه خیلی از وبسایتها ما دیدم کسانی رو که با گذاشتن کاره دیگران سعی در بزرگ کردن خودشون داشتند و دارن . چرا کاری می کنیم که همه دنیا و متخصصین امر CG ما ایرانیها رو عمرأ به حساب نمیارن .
ما تووی این 2روزی که عضو شدیم ، همینجا توو همین فروم کاره بسیاری از CGکارهای اونوری رو دیدیم . جالب اینجااس که کلی مشاهده هم میشه و تعریف تمجیدم ملت عزیزموون نثار زحمات بیدریغ دوستانمون میکنن ... متاسفم ...

بیا من پروفایل یا حتی سایت یه چندتا از دووستاموونو بهت بدم که شاید توام مث همه بچه های گروه که توو این 2روز کلی اعصاب خوردی کشیدن ببینی به چه وضعی داره پیش میره اوضاع بچه های ایران زمین و تا به کی ............

مشاهده پیوست 87895

درود دوستان گرامی
به انجمن مجید آنلاین خوش اومدید و امید وارم کارهای بهتری از شما در اینجا ببینیم
اکثر بچه های این انجمن تو اکثر cg forum های دنیا عضو هستند از سایت های روسی و ایتالیایی و برزیلی تا سایت های بین المللی ... مطمئنا درصد اینکه کاری توی این فروم گذاشته بشه و تشخیص دزدی بودن کار بیشتر از نصف روز طول بکشه خیلی خیلی پایینه ...
سایتی مثل http://molavian.com که سایت dfm.ir تبلیغش میکرد با پیگیری های فرشید ( مدیر انجمن ) از سایت dfm پاک شد فقط به دلیل دزدی بودن کار هاش
حالا من نمیدونم شما کدوم کار رو اینجا دیدید که دزدی بوده و تاپیکش قفل نشده ؟
لینک ها رو لطفا همین جا به اشتراک بگذارید ...

ضعیف بودن cg ایران به دلیل ورود افراد غیر متخصص و حضور اونها در بازار کار هست . کسانی که با یک سال آموزش وارد دنیای cg میشن و چون اقتضای بازار ایران همینه و کارفرما های محترم دنبال هزینه کردن پول کمتر هستند کیفیت کار ها رو به زوال میره ... بار ها انسان هایی رو دیدم که خواستن از کیفیت کار کم کنم تا هزینه کار کمتر بشه ...

*farshid*

کاربر VIP
ما تووی این 2روزی که عضو شدیم ، همینجا توو همین فروم کاره بسیاری از CGکارهای اونوری رو دیدیم . جالب اینجااس که کلی مشاهده هم میشه و تعریف تمجیدم ملت عزیزموون نثار زحمات بیدریغ دوستانمون میکنن ... متاسفم ...
از این اتفاقات هر سه سال یک بار شاید یک نمونه اتفاق بیوفته! ... شما میگین کلی کار مشاهده کردین که دزدی بودن ... یکی ندونه فکر میکنه نصف کارای گالری دزدی هستند

c-aron

New Member
مدیر من میگم کارایی هست که اینطوریه شرایطشون ... اینجا کلی کاره خوب که نیس مثه سایتایی که بچه ها گفتن ، اگه توو کارای خوب بچه ها میگیم کاری هست ، یعنی توو همون اندک کارای خوب بچه های ما نباس این اتفاقا بیافته ... مگه چقد کاره خوب میشه توو این مملکت کرد. اصن چقد فرصت کاری پیش میاد . کیه که ارزش بزاره . اصن cg اینجا تعریف نداره چه برسه که بخواد بهش پرداخته هم بشه ... خب پس فقط یه افسوس میمونه برا ما ایرانیا که تا به کی ...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
خب شاید c-aron عزیز منظورش به خیلی از کارهای بچه های همین سایت از جمله فرشید مدیر هست که کارهاش توی بولتن اورموشن رفته یا خیلی از بچه ها مثل افشین که تو مسابقات مقام آورده. یا کار روهام برای کلبه رویایی... اسم یوزها رو دقت کنی می بینی مثلا نوشته f-tabande که مدیر فرخ هست یا farshiddd توی اورموشن همین فرشید مدیر خودمون هست که تا جایی که من یادمه 6 از کارهاش تا بولتن اورموشن رفته.

http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=92579

سلام خسته نباشین من بک نظر می خواستم بدم شاید بد نباشه مثلا اگه نگاه کرده باشین تاپ گالری ما بیشتر طرح هایی توش گذاشته میشه که آرتیستی باشه این خیلی خوبه ولی به نظرم بولتن اورموشن کارهایی رو می زاره که هم شامل معماری های برازنده و رندرهای تاپ
گاهی دیده می شه که کارهایی گذاشته شده در مجید آنلاین که تاپ گالری نرفته ولی به راحتی وارد بولتن اورموشن شده این خیلی خوبه استاندارد های تاپ گالری ما فراتر باشه ولی بهتره با معیار های اورموشن سنجش بشه
از نظر من یک سری کارها ممکنه درحد وایپ (نه وایپ خودمون)باقی مونده باشه که کاربر بیشتر ترغیب میشه اثرش رو پرورش بده ولی یک سری کارها که حد خوب و استانداردی داره بهتره حالتی مثل بولتن باشه یا تاپ گالری خودمون یکم معیاراش عوض بشه )(احتمالا 20 30 درصد از کارای ما در حد بولتون هست) اینجوری کاربر ترغیب میشه اثراتش رو در معرض نمایش بذاره نه اینکه کارو بذاری یکی بیاد بگه فرش پشماش فر خورده :green: ایرج میرزا
و شاید در کنارش اثر برتر ماه و برگزیده ها که وجه تمایز کارهای خوب و عالی و متوسط قرار میگیره و کاربر برای رسیدن به کار خوب تلاش کنه این سیستم شاید بتونه حد گالری مارو ببره بالا و انگیزه و رقابت خوبی ایجاد کنه و سالم
و این سنجش و معیار براحتی می تونه توسط فرشید و افشین و دوستان متخصصمون انجام بشه اگه شد یک رفراندوم برگزار بشه و این گزینه تحلیل و آنالیز بشه بد نیست
مرسی و شرمنده از دوستان گرامی

آخرین ویرایش:

c-aron

New Member
خب شاید c-aron عزیز منظورش به خیلی از کارهای بچه های همین سایت

اصلا اینطور نیس . ببینید بچه ها من اصلا شخصی رو متهم نکردم و نمی کنم ، ما فقط ارتقاء بهترین فروم این مملکت رو مد نظر داریم . اگه می خوایم با واقعیت کنار بیایم ، اینم باس قبول کنیم که این فروم زمانی تجلی بیشتری پیدا می کنه که این اتفاقا نباشه تووش .آیا توو همین سایت اور یا مابقی آیا کسی میره کاره کس دیگه ای بزاره . واقعا چرا این اتفاق نمیافته ؟ ... من میگم رو افکاری مثه Pakzad_saeed باس کار کنیم . روو پیشرفت فروم .خیلی راه ها میشه باشه و مطمئنیم که ما همه با هم میتونیم اینجارو پر قدرتش کنیم .
من خودم شخصا با خیلی از بچه های اونور آبی اورموشن در ارتباطم و تقریبا هر روز تو challengeهای ریزی همچین شرکتی می کنیم حتی توو قالب TeamWork هم پیش اومده کار کنیم و نمی خوام سوءتفاهم شه که احیانا حواسمون به اطراف نیست،نه،برعکس ما دو سال که تقریبا به طور جدی کارا بیشمار بچه های ایرانو دنبال میکنیم و فرشید و فرخ از کسانی هستند که ما همیشه تو محفلامون ازشون به افتخار و بزرگی یاد کردیم ، همیشه و هیچ بحثی ام توش نیس که جزء بهترینامونن . ولی آیا حد ما ایرانیا 2نفره ، 10نفره ما ثابت کردیم با فرخ ها و فرشیدهایی که بدون امکانات و هیچ حمایتی اینیم ، خدا میدونه اگه حمایت و مشارکتی که از همین بچه ها توو همین فروم از کارا خودمون میشه اون وقت چه غول هایی برا CG این مملکت پیدا می کنیم ... ممنونم از همه . از همه بینهایت ممنونم . بچه ها بیاین خودمونو یکم فرامووش کنیم و اسم این مملکت و جا بندازیم . ما هیچ کمی از این روسیه ور دلموون نداریم ... چیزی که ما داریم ذات پر استعداده ... یا علی

c-aron

New Member
سعید شدیدا بات موافقم :green: ... ما راه میخوایم و راه های متعددی هست ... باس ایده هارو برا ترقیمون بکار بگیریم.

Hamed

Active Member

اصلا اینطور نیس . ببینید بچه ها من اصلا شخصی رو متهم نکردم و نمی کنم ، ما فقط ارتقاء بهترین فروم این مملکت رو مد نظر داریم . اگه می خوایم با واقعیت کنار بیایم ، اینم باس قبول کنیم که این فروم زمانی تجلی بیشتری پیدا می کنه که این اتفاقا نباشه تووش .آیا توو همین سایت اور یا مابقی آیا کسی میره کاره کس دیگه ای بزاره . واقعا چرا این اتفاق نمیافته ؟ ... من میگم رو افکاری مثه Pakzad_saeed باس کار کنیم . روو پیشرفت فروم .خیلی راه ها میشه باشه و مطمئنیم که ما همه با هم میتونیم اینجارو پر قدرتش کنیم .
من خودم شخصا با خیلی از بچه های اونور آبی اورموشن در ارتباطم و تقریبا هر روز تو challengeهای ریزی همچین شرکتی می کنیم حتی توو قالب TeamWork هم پیش اومده کار کنیم و نمی خوام سوءتفاهم شه که احیانا حواسمون به اطراف نیست،نه،برعکس ما دو سال که تقریبا به طور جدی کارا بیشمار بچه های ایرانو دنبال میکنیم و فرشید و فرخ از کسانی هستند که ما همیشه تو محفلامون ازشون به افتخار و بزرگی یاد کردیم ، همیشه و هیچ بحثی ام توش نیس که جزء بهترینامونن . ولی آیا حد ما ایرانیا 2نفره ، 10نفره ما ثابت کردیم با فرخ ها و فرشیدهایی که بدون امکانات و هیچ حمایتی اینیم ، خدا میدونه اگه حمایت و مشارکتی که از همین بچه ها توو همین فروم از کارا خودمون میشه اون وقت چه غول هایی برا CG این مملکت پیدا می کنیم ... ممنونم از همه . از همه بینهایت ممنونم . بچه ها بیاین خودمونو یکم فرامووش کنیم و اسم این مملکت و جا بندازیم . ما هیچ کمی از این روسیه ور دلموون نداریم ... چیزی که ما داریم ذات پر استعداده ... یا علی

سلام
آریان خوبی چطوری؟؟؟
خیلی خوب بود توضیحاتت که شاید کمی از این بحث های سنگین و نقطعه نظر های موشکافانه دور بشیم و کلیت کاراو ببینیم...همون جور که استاد بزرگ من افشین گفت اینجا واقعا تصمیم گیری راجبعه گالری...کاربرهای متخصص...مدیران...واقعا حرفه ای پیگیری میشه...بدون تعارف بگم اینجا همون اورموشنه...چندتا دلیل...

1 - کارای که میره گالری واقعا روش بحث میشه و حساب شده میره(اینجا میتونم توی این همه صفحه به تو نشون بدم چقدر کار تاپ داریم ولی چون نکات منفی داره نرفته گالری)(کسانی هم که نظر میدن کار بره گالری یا نره واقعا این کارن جالبه این آدما بعضی هاشون همونای بودن که مجید آنلاین کمکشون کرده تا بتونن گنده بشن تو کارشون)
2 - تو یه کشور به بزرگی سایت مجید و این همه فروم تو در تو نیست یا اگر باشه انگشت شماره (دقت کن ببین روزانه چند نفر عضو این سایت میشن)
3 - همه اونای که با اونور آبی ها کار میکنن میدونن اسمه مجید آنلاین فقط ایرانی بازدید کننده نداره...(همین داواری مسابقات قبلی)
....
تنها نکته برتر اون سایت اینکه به خاطره زبانش بین الملی تر همین...
من تا حالا مدیریت نکردم یه فروم چون در حدش نیستم...ولی این خوب میدونم که اصلا کار راحتی نیست...من چند سالی هست عضو اینجام چندتا مدیر دیدم همشون خوب دانا مدبر...اما فرشید یه چیز دیگه بود تو هموشون چرا چون دلسوازانه کار کرد ولی تا کی بابا آدم خودش کار داره درس داره زندگی داره میدونیم کم لطفی تو کار کم نیست ولی همین این لطفای کوچیک مجید آنلاین اونور آب باید دلار بالاش خرج کنی تا یادت بدن تو یه دی وی دی...
تو خودت یکیش آریانا شروع کن به تقویت بچه ها البته باز من یک هفته ای ایران نیستم اما از موقعه ای که برگردم پایه هر کمکی هستم...زنها حرف میزنن...ولی....مردا عمل میکنن...
من از حرف زدنت خوشم میاد...من جلو خیلی از دوستان برای اعتبار خودم برای یک فردی که جویای نامه مایه گذاشتم پس بهتر بسازیم تا تخریب کنیم...آریان وقتی تو این جوری میگی بچه های ایران رو دنبال میکینم آدم فکر میکنه تو فضایی!!! من فکر میکنم هرکی بیشتر بلده باید خاکی تر بشه...آریان کسی رو میشناسم اینجا آسته میره آسته میاد و کار خودشو میکنه...اما مطمئنم اگر شرایط ایدال بود الن یکی از بزرگترین سی جی کارای دنیا مشید که ماها تا الان دیدیم...اما میاد تو مجید آنلاین و میشه مثله بقیه به همه یاد میده بدون حرف و حاشیه....

من امیدوارم ما همه مرد باشیم از جمله خودم...

علی علی

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام

کارت عالی شده

بابا دوست باشیون دست بندازین رو شونه های هم

آقا چرا کسی یه سوال در مورد اتوکد نمی پرسه یعنی همه کدو حرفه ایی بلدن یعنی من نمی تونم جواب سوالاتونو تو بخش اتوکد بدم خدایی من دوست دارم یه کمکی بکنم ------------------- دوستان برام دعا کنید فردا کنکور کارشناسی دارم ممنون می شم

ssevil

Well-Known Member
[
البته باز من یک هفته ای ایران نیستم اما از موقعه ای که برگردم پایه هر کمکی هستم...زنها حرف میزنن...ولی....مردا عمل میکنن...

برادر حامد stop
بد جور داری تند می ری چه خبره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عمل تو کار یعنی هر بار می ری و میای جار بزنی تو سایت نیستم ایران !!!!!!!!!!!!

برادر حامد خیلی بالا ها نرو عمل زن و مرد نداره
اگه عمل به چند تا رندر که .........

منظورت از مرد و زن چیه دقیقا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بی زحمت کمی بیا پایین

c-aron

New Member
حامد جان ممنون . اینا دردودلای مشترکه . ایشالا ایشالا حسابی بتونیم همه برا مجید و cgمونمفید باشیم ... آقا خوش بگذزه .

Hamed

Active Member
[

برادر حامد stop
بد جور داری تند می ری چه خبره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عمل تو کار یعنی هر بار می ری و میای جار بزنی تو سایت نیستم ایران !!!!!!!!!!!!

برادر حامد خیلی بالا ها نرو عمل زن و مرد نداره
اگه عمل به چند تا رندر که .........

منظورت از مرد و زن چیه دقیقا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بی زحمت کمی بیا پایین

سلام خواهر سویل...باریکلا نه مثله اینکه تمرین کریدن حسابی...اشتباه برداشت نکن اصلا منظورم این نبود زنا نمیتونن کاری بکنن...یجور تلنگور کوچیک بود ماشالا شما که چادرو بستی به کمرت داری همیجوری با طرحای خوبتون سایت و جارو میکنی...در مورد ایران نبودنم برای کسی که مثله شما حساس باشه... میگن دیگه خانوما... مهمه والا دلایل داشتم از گفتنش که متاسفانه تو جوری که دوست داشتی برداشت کردی...متاسفم برای خودم ...سویل جان واقعا از تو انتظار چینین برخوردی نمیرفت...

اگر شما سرکار خانوم سویل ناراحت شدین بنده معذرت میخوام .....................................................................................................................................................................................................

علی علی

m.n1362

Member
سلام...به به خیلی خوب شده اما حیف این کار خوب که به جای اینکه توضیح بدید همه یه چیزی یاد بگیرین تو حاشه رفتید یکی گفت فریم بذارید انقدر حرفش زشت بود؟؟درخت هر چی پربار تر افتاده تر..شما که تو سایتا خارجی چلنج دارید چرا؟؟علت اینکه همیشه عقب میافتیم همین کاراست دیگه در حد این سایت نیست این کارا به خدا خواهشا یکم اگه دوست دارید راجع به کار پست پرو کارتون و ...توضیح بدید اصلا فکر کن من میگم کار شما خیلی بده کار خودتون نیست شما که کارتون خوبه باید به من بفهمونید....مثل من و فرخ این همه حرف زدم بهش یه کاری کرد خودم پشیمون شدم انقدر بزرگواره بزرگی به کار خوب نیست ...عارفم مطمیینن واسه ارتقا بچه ها یه چیزی گفته..بازم ممنونم یه توضیح بدید....

c-aron

New Member
سلام...به به خیلی خوب شده اما حیف این کار خوب که به جای اینکه توضیح بدید همه یه چیزی یاد بگیرین تو حاشه رفتید یکی گفت فریم بذارید انقدر حرفش زشت بود؟؟درخت هر چی پربار تر افتاده تر..شما که تو سایتا خارجی چلنج دارید چرا؟؟علت اینکه همیشه عقب میافتیم همین کاراست دیگه در حد این سایت نیست این کارا به خدا خواهشا یکم اگه دوست دارید راجع به کار پست پرو کارتون و ...توضیح بدید اصلا فکر کن من میگم کار شما خیلی بده کار خودتون نیست شما که کارتون خوبه باید به من بفهمونید....مثل من و فرخ این همه حرف زدم بهش یه کاری کرد خودم پشیمون شدم انقدر بزرگواره بزرگی به کار خوب نیست ...عارفم مطمیینن واسه ارتقا بچه ها یه چیزی گفته..بازم ممنونم یه توضیح بدید....

خوب عزیز . چشم . شما بفرما من توضیح می دم . با ناظمم کاملا موافقم . من در خدمتم .
:wink:

من چند تا سوال بپرسم
اون چیه که توی اون گویه روشنه ؟ چجوری ساخته شده ؟
بگراند توی فتوشاپ اضافه شده یا تو رندر هم بوده ؟
فوکوس رو با دوربین در اوردین یا z-deatph ؟ به نظر شما کدومش بهتره ؟
برای پست پراداکشن از پلاگین برای فتوشاپ استفاده کردین؟ اگه اره چی بوده ؟

m.n1362

Member
خیلی عالی که انتقاد پذیری...خوب کل کارو اگه دوست داری یه آموزش بذار البته این کاملا دل به خواهی یه عکس از نوع نورپردازی color mapiing پست پرو داکتت البته بازم میگم اگه میخوای و میتونی اگرم خواستی کلی بگو به درد همه میخوره ..ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا