addChild و حذف آن

سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و آماده به پاسخگویی به سول من:)

1- اول اینکه چه طوری میشه مثلا در فریم 5 یک عکس از بیرون لود کردیم addChild کردیم رو مثلا در فریم 3 حذفش کنیم؟
2-دوم اینکه چه جوری میتویم مثلا در فریم 5 یک موی کلیپ که خودش توی یه موی کلیپ دیگه هست و اونم توی یه موی کلیپ دیگه هست بگیم بابای اولی بره فریم 1 و بابای دومی هم بره فریم 1 یعنی کلا در یک فریم میشه به دو تا موی کلیپ در استیج های مختلف دستور داد؟ مثلا نوشت:
[JSS]

MovieClip(MovieClip(parent).parent).gotoAndStop(1);
MovieClip(parent).gotoAndStop(1[/JSS])

ممنون

دوستان عزیز همون سوال 1 رو جواب بدید ممنون میشم بیخیال 2 ! همین یه سوال رو بتونم جواب بگیرم کوه کندم !
چه طوری میشه مثلا در فریم 5 یک عکس از بیرون لود کردیم addChild کردیم رو مثلا در فریم 3 حذفش کنیم؟

آخه وقتی remove می کنم اخطار میده
Cannot access a property or method of a null object reference.

من میخوام تصویر در فریم 2 مووی کلیپ MC اضافه بشه
و بعد پاکش کنم بدون اینکه برگردم به اون فریم دو ، مثلا در فریم 3 دستور می دم پاک شه اخطار میده!

Amir02111

Member
این Error به خاطر اینکه تصویر شما در فریم 3 وجود نداره تا بهش دسترسی پیداکنه و اونو پاکش کنه.

زمانی که می خواید یه شی رو از صفحه پاک کنید باید اون شی وجود داشته باشه تا پاک بشه و اگه نباشه با همچین خطایی مواجه میشید

آخرین ویرایش:
دوست عزیز هر جا می خوای اضافه شه باید addChild بکنی هرجا میخوای پاک شه باید removeChild بکنی! حالا چرا اخطار میده؟! چون توی اون فریم چیزی نیست که بخواد پاک شه! شما یه object رو تو یه فریم دیگه اضافه کردی میخوای تو فریم قبلی که نیست پاک کنی؟! همچین چیزی نمیشه مگر اینکه این object توی اون فریم هم باشه

کل داستان اینه

002_copy.jpg
این گل و بونه ها :
Gol_ref_L.png
با رنگ های مختلف هرکدوم یک کلید هست! که وقتی موس میاد روی هرکدوم قراره اون توضیحات نشون داده بشه...(اون توضیحات همرنگ)
من باز شدن دکمه ی تنها رو ساختم یعنی باز شدن این : مثلا اسمش (دکمه ی 1)
Gol_D_R.png
هر دکمه متن خودش رو از xml میگرفت و برای خودش نشون میداد
و گفتم چه کاریه برای هر رنگ یه دکمه بسازم بیام با افکت های خود فلش رنگ بسازم براش... اما قرار بود دکمه ها عکس هم داشته باشه و عکس رو از xml بخونه ، اما این افکت من روی رنگ عکس هم تاثیر میزاشت!!....
به خاطر همین" دکمه ی 1 "را داخل یک دکمه ی دیگه به نام "دکمه ی 2 "گذاشتم تا عکس داخل "دکمه ی 2" لود شود و "دکمه ی1" را با تغیر رنگ داخل "دکمه ی 2" بزارم...

حالا من در داخل دکمه ی 2 چجوری addchild کنم کنم که زمانی که موس out شد remove بشه؟

خواهش میکنم کمک کنید !

آخرین ویرایش:
اونجوری که من فهمیدم شما میخواید وقتی موس روی اون کلید رفت اون عکسا نمایش داده بشه... خیلی سادست ... ببین دوست عزیز

شما باید listener تعریف کنی برای کلیدت ! یک MouseEvent.MOUSE_OVER که وقتی رفت روی کلید addChild کنه عکس اول رو و اگه از عکس اول خارج شد ! یعنی یه listener دیکه MouseEvent.MOUSE_OUT عکس رو removeChild کنه
واسه هر دکمه بنویس همینو !

جدیدترین ارسال ها

بالا