4 هارد اکسترنال چی بگیرم که یه عمر واسم بمونه

Meel

New Member
سلام

سال نو مبارک

من یک ترابایت برای فیلم و شو هایی که دارم نیاز دارم

یک ترابایت برای آرشیو اهنگ ام

500 گیگا یایت برای عکس

و 200 گیگ هم برای دیگر اطلاعات

هارد اکسترنال می خوام بگیرم که بین سیستم محل کار و منزل بتونم استفاده کنم

به نظر خودم 4 تا هارد بگیرم اگه اتفاقی برای یکیش افتاد ریسکش کمتره

با بودجه حدود 500 هزار تومن ( 100 تومن بالاتر شد مسئله ای نیست ) چه مارکی و چه هاردی بگیرم

خیلی ازش کار نمی کشم ولی می خوام سال ها نگهدار ارشیوم باشه

مرسی

SPD

Member
من خودم الان سه تا هارد اکسترنال که دو تا یه ترابایت هستن و یکی 500 گیگ حدود یک سال استفاده میکنم هیچکدوم آخ نگفتن ... مخصوصا هارد اکسترنال 500 گیگ که جای فلش استفاده میکنم ...

واقعا عالی هستش ... اگه عکسش رو بزارم تعجب میکنی .. کلی از فاصله های مختلف از دستم افتاده اما هنوز داره برام کار میکنه ... واقعا هارد ضد ضربه ای هستش....

سرعت انتقال فایلهاش هم بالاست ...

ArTaBaZ

Well-Known Member
من خودم الان سه تا هارد اکسترنال که دو تا یه ترابایت هستن و یکی 500 گیگ حدود یک سال استفاده میکنم هیچکدوم آخ نگفتن ... مخصوصا هارد اکسترنال 500 گیگ که جای فلش استفاده میکنم ...

واقعا عالی هستش ... اگه عکسش رو بزارم تعجب میکنی .. کلی از فاصله های مختلف از دستم افتاده اما هنوز داره برام کار میکنه ... واقعا هارد ضد ضربه ای هستش....

سرعت انتقال فایلهاش هم بالاست ...

سلام
خب شما نگفتین از چه هاردی استفاده می کنید !
بگید تا شاید به درد ما هم بخوره
ممنون

nima_dsnr

کاربر VIP
من تفاوت کارایی مارکها زیاد برام اثبات نشده
ولی میگن seagate بهتره
با این تفاسیری که شما میگی 3 تا هارد 1 ترا برای کارهاتون کافی هست.

Radars

Member
کلا سی گیت رو بیشتر ازش تعریف می کنند. مدل های بیشتری هم داره. ولی من خودم وسترن دارم و راضی هستم.
هارد های سی گیت جدید با رابط
usb 3.0 یک ترابایت باید حدود 130-140 باشه و 500 گیگش هم حدود 70-80 تومن باشه.

یکی از این دو تا مارک رو بگیرید. مارک های دیگه هم تو بازار هستند که ارزونتر هستند ولی اینها بهتر هستند. موفق باشید.

Member
هارد GoFlex یک پک هارد ساتای لپ تاپه + یک تبدیل ساتا به یو اس بی با یکی از این هاردها میتونی هر هاردی رو که ساتا میخوره رو به صورت اکسترنال استفاده کنی

alionline1366

Active Member
بهترین هارد اکسترنال موجود segate یا freegaفe هست من الان یک رک هارد 5 تایی دارم 5 تا 1 ترابایت 1 سالی هست هیچ کدوم آخ نگفتند

جدیدترین ارسال ها

بالا