سلام
کارتون رو تو FB دیده بودم نظر هم دادم. البته اونجا من فضا رو زیاد مناسب بحث تخصصی نمی بینم . اما اینجا بهتر می شه راجع به کار صحبت کرد
کار خیلی خوبی انجام شده با قابلیت های زیاد به نسبت ریگ های معمولی . اما می شه ارتقا ش داد که یه ریگ حرفه ای تر بشه ( هر چند این ریگ خودش حرفه ایه)
جالبه که من حدود یک سال پیش یه اتو ریگ با همین خصوصیات البته با استفاده از Pen Attribute Holder نوشته بودم که جدیدا یه سری تغییرات توش دادم و می خوام بدم.
می گذارمش ببینین .
می تونیم با هم تعامل داشته باشیم تا تو این زمینه پیشرفت کنیم .
راستی شما کار رو تنها انجام دادید یا کار مشترکه . و اینکه چند خط برنامه شد و چقدر ازتون زمان برد؟
سلام حمید رضا جان !
اتفاقا وقتی قبلا اون ریگ رو گذاشتم با سید سر همین قضیه صحبت کردیم .
Cat خیلی ابزار خوبیه به شرط اینکه کاربرش حرفه ای باشه . چون رابط با max Script هم داره Develop هم می شه . ( یه ToolKit خیلی حرفه ای براش هست که توش Mirror و Save Pose و حتی GUI داره)
اما اون وسعتی که کار با Bone بهت می ده باعث می شه که تو کارهای حرفه ای سمت CAT نری ( هر چند کار های حرفه ای و خوبی من از CAT دیدم) خلاصه خودت که اینکاره ای !!