||||||2 نا کار برای عید غدیر|||||||||||

وضعیت
موضوع بسته شده است.

205

Member
سلام

دیدم یکی از بچه ها با Illustrator و فوتوشاپ یه کار درست کرده.
منم گفتم یه چیزی درست کنم.

اینا رو تقدیم می کنم به همه ی مجید آنلاینی های باصفا.

عید غدیر خم مبارک.

[hr:63b04b0a32]
ghadir27kg.jpg

ghadir36qa.jpg

اینم فایلهایی که ازشون استفاده کردم:
islamic572hm.gif

این Style داخل "علی" دوم.:
http://home.ripway.com/2004-12/214531/Style(3).rar

3.3 MB

اینم PSD علی و اسلیمی که قبلا توی همین انجمن بوده:
http://home.ripway.com/2004-12/214531/Desktop.rar

راستی لوگوی جدیدم چطوره؟؟؟؟؟

عید بر همه مبارک.

فعلا :arrow:

اين عيدها و تبريك گفتن ها مال تازيان عرب سوسمار خوار است

توجه داشته باشيد ما ايراني هستيم واين دين وارداتي به ايران كه بزور وادارمان كردند كه به ان ملحق شويم
توچه داشته باشيد همين تازيان عرب تا چند ماه پيش در تلاش بودند نام خيلج فارس براي هميشه از جغزافيا حذف كنند
توچه داشته باشيد همين تازيان عرب با ايجاد تفرقه در اهواز سعي در جدايي خوزستان از ايران دارند
توچه داشته باشيد حشنهاي مهرگان وخرمن كوبي و ادريبهشت و نيمه تابستان همه بفراموشي سپرده شده و تنها عيد نوروز برايمان مانده كه آنهم محلوطي بين تاري و پارسي شده است و نوروزمان هم نوروز اصل نيست
توجه داشته باشيد كه فرهنگ و آيين شما را مي دزد و بجايش فرهنگ عزار و ياس و نا اميدي مي دهد
توجه داشته باشيد شهر بانوي ايران را به اسارت گرفتند تا كد بانوي حسين شود
توجه داشته باشيد فرش بهارستان ايران را هزار تكه كردند تا بدينوسيله فرهنگ فرش ايران را نابود كنند تمام اينها به پيشنهاد علي و به فرمان عمر بود
توجه داشته باشيد ............
ايراني افتخار ايراني است نه افتخار تازيان

205

Member
saman_sweden2 گفت:

توجه داشته باشيد ما ايراني هستيم واين دين وارداتي به ايران كه بزور وادارمان كردند كه به ان ملحق شويم
توچه داشته باشيد همين تازيان عرب تا چند ماه پيش در تلاش بودند نام خيلج فارس براي هميشه از جغزافيا حذف كنند
توچه داشته باشيد همين تازيان عرب با ايجاد تفرقه در اهواز سعي در جدايي خوزستان از ايران دارند
توچه داشته باشيد حشنهاي مهرگان وخرمن كوبي و ادريبهشت و نيمه تابستان همه بفراموشي سپرده شده و تنها عيد نوروز برايمان مانده كه آنهم محلوطي بين تاري و پارسي شده است و نوروزمان هم نوروز اصل نيست
توجه داشته باشيد كه فرهنگ و آيين شما را مي دزد و بجايش فرهنگ عزار و ياس و نا اميدي مي دهد
توجه داشته باشيد فرش بهارستان ايران را هزار تكه كردند تا بدينوسيله فرهنگ فرش ايران را نابود كنند تمام اينها به پيشنهاد علي و به فرمان عمر بود

عزیز اینجا انجمن فوتوشاپه و جای این بحث ها نیست.

استغفر الله.

......................

فعلا.

عیده همه مبارک.

من افتخار می کنم که شیعه هستم.!!!!!!! 8)

205

Member
در ضمن یادم رفت .

دوستان خواهش می کنم کسه دیگه ای ارسال بی راهه نده

با تشکر.

YTERROR

Active Member
سلام آقا باحال بود

سامان جان يعني شما از خودت عقل نداري و همه چي رو به زور مي بيني همه ايرانيا از روي عقل و فهمي كه داتشن اسلام رو قبول كردن نه زور و ......

205

Member
YTERROR گفت:
سلام آقا باحال بود

سامان جان يعني شما از خودت عقل نداري و همه چي رو به زور مي بيني همه ايرانيا از روي عقل و فهمي كه داتشن اسلام رو قبول كردن نه زور و ......

عزیز دل ممنون

ولی کاش نمی زدی :oops: :wink: :oops: :wink:

الان اینجا می شه معرکه.

شر منده دیگه :oops: :oops: :oops:

---------دوستان دیگه خواهش می کنم دیگه ادامه ندید----------------

فعلا :arrow:

205 گفت:
saman_sweden2 گفت:

عزیز اینجا انجمن فوتوشاپه و جای این بحث ها نیست.

استغفر الله.

......................

فعلا.

عیده همه مبارک.

من افتخار می کنم که شیعه هستم.!!!!!!! 8)

درضمن اينجا نمايشگاه اسلامي هم نيست
منم افتخار مي كنم كه از اسلام نفرت دارم

YTERROR گفت:
سلام آقا باحال بود

بله آقا روح الله

همين عقل حكم مي كند كه انسان انتقاد بكند ولي اگر شما عقل داشتيد هرگز زير بار زور نمي رفتيد

mahdi pour

Member
به به آقا سامان خوش آمديد . چند ماهي نبوديد .
از زمان بالا گرفتن بحث براي امام حسين و .... حتما يادت هست .
از آقا مجيد خواهشمنديم كه جواب اين آقاي ... را بدهد تا دوباره متنند بار پيش مسئله بزرگ و حاد نشود

mahdi pour گفت:
به به آقا سامان خوش آمديد . چند ماهي نبوديد .
از زمان بالا گرفتن بحث براي امام حسين و .... حتما يادت هست .
از آقا مجيد خواهشمنديم كه جواب اين آقاي ... را بدهد تا دوباره متنند بار پيش مسئله بزرگ و حاد نشود

شما قبلا جواب را داده اي اين را به عموم ميذارم تا همه ببينند اين نامه شما است

سلام بازم آمدي براي هرزه گويي
mahdi pour گفت:
سلام
آقا سامان كه نميدانم چرا و براي چي اين قدر كستاخ و بي پرئا هستي .
دفعه پيش ( چند ماه پيش ) كه رفتي و ديگه گفتيم راحت شديم سايت داشت باحال ميشد . اما مثل اينكه شما جنون شيطاني داريد كه به مسلمانها بد وبيراه ميگي . خوب قربانت بشه همان دين وديانتت اگه نميتوني اين همه افتخار و شادي و شعف را در مسلمانها با داشتن عيدي كوچك ببيني برو داخل برف و يخ بشين .
اگر بخواي ادامه بدي ما هم هستيم . جانم فداي علي فداي علي . تا كر شود هرآنكه نتواند بيند .
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

درضمن دين با سياست برابر است اگر مسايل سياسي در اين سايت قراره مطرح نشود مسايل ديني هم بايد ممنوع شود
اگر قرار مسايل ديني باشه من بدون توهين انتقاد خودم را خواهم كرد

و تا بحال نه به دين و نه به سياست توهين كرده ام انتقاد سازنده
ولي شما توهين مي كنيد كه خوب نيست

mazlum

Member
مرسي.خيلي جالب بود

saman_sweden2 گفت:

آقا خوشت نمي ياد نگاه نكن. :lol:
بعدشم اين چرنديات چيه اينجا نوشتي. :evil:

عیده همه مبارک.

arashsoft

Well-Known Member
بچه ها به هم توهين نكنيد
هر كي هر جور عشقشه رفتار نكنه
مسلمونا به هم تبريك گفتن
حالا اگه كسي اين بين نظرش با بقيه فرق داره مسالمت آميز بگه .. اگه هم نمي تونه همرنگ بقيه بشه
اگه باز هم نمي تونه اصلا پست نگذاره

arashsoft گفت:
بچه ها به هم توهين نكنيد
هر كي هر جور عشقشه رفتار نكنه
مسلمونا به هم تبريك گفتن
حالا اگه كسي اين بين نظرش با بقيه فرق داره مسالمت آميز بگه .. اگه هم نمي تونه همرنگ بقيه بشه
اگه باز هم نمي تونه اصلا پست نگذاره
درود به شما دوست عزيز

اگر به نوشته هاي من دقت كنيد من اصلا توهين نكرده ام بلكه انتقاد كرده ام ولي چه ميشه كرد دوستان از كوره در رفته اند و هر چه خواسته اند بمن نوشته اند

اما در پاسخ شما عزيزم

دين با سياست برابر است اگر مسايل سياسي در اين سايت قراره مطرح نشود مسايل ديني هم بايد ممنوع شود

نظر من اين است
خوب منم فردا يك موضوع سياسي مطرح كنم بگم دوستاني دوست ندارن نظر ندهند اين نميشه در يك جو مسالمت آميز بايد از هم انتقاد كرد
من اين را ضعف قانون مجيد آن لاين مي دانم كه اگر مسايل سياسي ممنوع شده بايد مسايل ديني ممنوع شود چرا كه رهبر كبير انقلاب امام خميني فرمود دين از سياست جدا نيست
حداقل به حرف رهبر انقلاب اعتنا شود كه هردورا بايد ممنوع كنند يا هردو را به يكسان آزاد كنند
اينجا انجمن گرافيك نه دين و سياست اينكه در لواي گرافيك يه موضوع مذهبي بيرون بدهيم اين نمي شود حرف من اين است
اگر هم حرف بدي زده ام ديگران قضاوت كنند

و تا بحال نه به دين و نه به سياست توهين كرده ام و انتقاد سازنده دارم
ولي دوستان بمن توهين مي كنند كه خوب نيست

Mandana

Active Member
سامان جان مطمئني انتقاد بوده اونهم سازنده؟
كاري هم به دين و اسلام و اين چيزا ندارم ولي هر كاري كه خوشت نمياد اون كار رو نبايد به سر يكي ديگه بياري چون مسلما اونهم خوشش نمياد.
نميخوام حرفي بزنم كه ناراحت بشي ولي وقتي اينطوري حرف بزني بچه ها نميگن حالا اين سامانه چون رك حرف ميزنه اينجوري ميگه
ميگن كلا همه مسيحيا همين طور بد اخلاقن...شما كه نميخواي برداشت بدي بشه از شما نه؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا