با اجازه استادان محترم ، من فکرمی کنم ، پهنای باند : مقدار اطلا عاتی هست که از host ، دریافت و یا ارسال می شود و کسی که پهنای باند آنلیمیت ارائه می دهد یعنی برای این میزان محدودیتی قرار نمی دهد
کاملا برداشت شما درست است ولی اینو بدانید که هیچ سروری نمی تونه دریافت یا ارسال نامحدود داشته باشه ، پس چطور این سرویس را به شما ارائه می دهد ؟
شاید بگید که آنقدر پهنای باند دارد که بتونه نیاز منو برآورده کنه .
ولی اینو بدانید که اگر شما آنقدر تبادل اطلاعاتتان و ترافیک سایتتان بالا باشد که مثلا روزی حداقل یک گیگ پهنای باند مصرف میکنید ، ایا آصلا سرور توانایی و قدرت نگهداری چنین سایتی را دارد ؟؟؟
هاستینگ های خارجی هم هستند که چنین آفرهایی دارند و بعضا حتی فضا و پهنای نامحدود ارائه می کنند .
یکی از دوستان که چنین سرویسی را می خواست من با کارت اعتباری براش خریداری کنم که هزینه ماهیانه آنهم فقط 3.95 دلار در ماه بود ، خوشحال بود که با این سرویس می تونه که آپلود سنتر راه بندازه و ملت هرچقدر می خوان فایل آپلود کنه .
جالبه بدونید که اکانت ایشان در کمتر از 10 روز به بهانه استفاده زیاد از منابع سرور ساسپند شد !
پس بداینید که فقط پهنای باند نیست ، مهم ترین مسئله میزان ریسورس و منابعی ای که سرور در اختیار شما قرار می دهد .
حالا صحبت من اینه که اگه واقعا آنقدر مصرف پهنای باند دارید که این هاستینگ های معمولی جواب نمی دند ، بدانید که هاست شما هم در این سرویسهای نامحدود دوامی نخواهد آورد و اگر برای شرورع کار است و می خواهید در آینده هم هیچ وقت مشکل پیدا نکنید که چرا اینقدر بلند پروازی که باعث بشه خیلی از گزینه ها برای انتخاب هاستینگ را کنار بزنید .
امیدوارم منظور من را درک کرده باشید !