♥ یک خونه تکونی...به نظر همه ی شما نیازمندیم ♥

AMiR

Active Member
ممنون بابت تغییرات
یک پیشنهاد
تو تنظیمات یک چیزی هست که یک کادری هست که توش اسمهمه موبایل ها زده
همش
بعد شما موبایل خودتو انتخاب میکنی
بعد اگه خواستی میتونی بزنی نمایش
تا کنار پروفایل کوچیک عکس موبایل میندازه
خیلی جالبه
این قابلیت واسه نام خودرو هم هست
که خیلی جالب نیست
ولی واسه موبایلش خیلی خفنه
308czdw.jpg
فک کنم اونوقت یه انجمن موبایل هم بخوایم! که داستان جداگانه و طویلی ئه

MadikaCo

Well-Known Member
دوستان ممنون که به نظر من اهمیت دادین و عمل کردین

ممنون:-?موفق باشید

Mandana

Active Member
دوستان ممنون که به نظر من اهمیت دادین و عمل کردین

ممنون:-?موفق باشید

کارها باید به نوبت انجام بشه دوست جان ^.^ بر فرض نمیشه اول مد ها رو نصب کرد بعد وی بی رو آپدیت کرد.ولی مطمئن باش کارهایی که به بهبود سایت کمک کنه رو انجام میدیم.موفق باشی حبیبی
download.aspx

hosienmax100

3D Artist
عالی...........

عالی......................

عالی.....................

تا اینجا عالی بود دسته همتون درد نکنه :بوس

موفق باشید

NAKOOT

Well-Known Member
اولن مرسی از بچه هایی که برا بالا بردن پرچم ئه سایت در تلاشن
Dance_til_ya_can__t_no_moe_by_de_Mote.gif

بعدش یه چیزی، چرا وقتی پیغام خصوصی میاد اون کادر اون بالا مثل قبل رنگش سبز نمی شه؟!
_please__revamped_by_bad_blood.gif

من گالری ساختم کارام رو هم آپ کردم ولی گالری رو نمایش نمی ده! کارا باید تائید بشه یا ایراد از منه؟!
goodsigh.gif

AMiR

Active Member
اولن مرسی از بچه هایی که برا بالا بردن پرچم ئه سایت در تلاشن
Dance_til_ya_can__t_no_moe_by_de_Mote.gif

بعدش یه چیزی، چرا وقتی پیغام خصوصی میاد اون کادر اون بالا مثل قبل رنگش سبز نمی شه؟!
_please__revamped_by_bad_blood.gif

من گالری ساختم کارام رو هم آپ کردم ولی گالری رو نمایش نمی ده! کارا باید تائید بشه یا ایراد از منه؟!
goodsigh.gif
یحتمل ، باید تائید بشه شهرام جون
tu4d3ydzm97m02dcj2mh.gif

hellboy3d

Member
سلام
یه سوال داشتم از ماندانا خانوم الان
گروه ها دارن تشکیل میشن می خواستم بدونم کسی رو اونها نظرات می کنه
یا کلا دست کاربراست
ممنون

roohollah

Banned
به جان شما که نه! به جان خودم کارام صحنه نداره!:lol:
گالری منم هنوز نشون نمیده! :shock:
البته اینترنت سرعتش این چند روزه داقون شده، لاکن:
الا ای صاحب سایتم کجایی؟ ------------------نمی آید همی گو آشنایی.
همه پوشه بماندند درجا -----------------------ز دستورت به تایید و فنایی.
چه گویم که بگشتست چوشه ات پر ---------وز آن پیغام های بی نوایی.

:D

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
اون که توی پروفایلتون میبینین فعلن آلبوم عکسه.گالری هنوز کار داره تا تموم بشه اما خیلی ملوسه گالری ئه ^.^
ولی این گآلبومه توی پروفایل چون تنظیماته ادمینش مثله آدم نیست مجبورم همینجوری بذاریم فعلن.عکسهایی که می خواین رو توش بذارین بعد به می یا صادق پخ بزنین بگین آلبوم تون رو تائید کنیم.آخه این مساله ی فیلچیزینگه ایران خیلی داره سخت می گیره و برای یک عکس نمی تونیم کل سایت رو قربانی کنیم.
ولی گالری که راه بیافته دیگه این مسائل رو نداریم
اما فعلن آره.باید تائید بشه
دوست جان hellboy در زمینه ی گروه ها نظری ندارم.فکر می کنم فعلن دست کاربرها باشه، اگر لازم شد ما هم نظارت می کنیم.
موفق باشین ^.^

H-M-P

Member
به نظر من همگی خسته نباشید ! یادمه یه روز گلاب به روتون بله دیگه خودتون میدونین کجا رو میگم ! اونجا بودم به فکرم اومد که چی میشد یه بار بری صفحه اصلی سایت مجید آنلاین قالب تاریخیش رو نبینی یا یه تفاوتی کرده باشه البته به جز آمار و لینک های دوستان ! خلاصه گفتم اینو مطرح کنم دیدم مطرح نکنم بهتره آخه حسش نیست کسی حال نداره از این کارا بکنه خلاصه این جریان برا 2 ماه پیشه که اونجا فکر کردم ! به نظر من بهتره یا اصلا بخش اخبار نباشه یا اگر هست بصورت روزانه آپتودیت بشه من شخصا میتونم کمک کنم یه سری افراد رو که علاقه مندن انتخاب کنین به عنوان خبرنگار سایت برن خبر جمع کنن بیارن بدن به شما هم بزارین ! بعدش هم الان کی از صفحه اصلی استفاده میکنه هیچ کس ! منظورم عمو هیچ کس نیست بلکه منظورم هیچ کدوم از بچه ها هستش ! آخه باسه چی برن ؟ نه خبر جدید هست نه مطلب و آموزش ها برتر فروم اونجا گذاشته میشه خلاصه بهتره یه فکر اساسی به حال صفحه اول از بابت آپتودیت فروم به نسخه 3.7 هم تشکرات لازم رو میکنم چون کار خوبی کردین دیر یا زود باید میشد خلاصه خسته نباشید ! بعدش هم فکر کنم یه شونصد نفری گفتم یه بار هم من بگم این قالب خوبه برای فروم ولی بهتره رنگ و لعابش یکمی تغییر کنه یعنی قالب در جاش بمونه فقط به جای رنگ آبی از رنگ های دیگه ای استفاده بشه خب دیگه مزاحم نمشیم ! سلام برسونین !

موفق باشید !

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور

H-M-P

Member
هنگام آپتدویت این تغییر کرده ! برای راحتی میتونند از تنظیمات سی پنل آیکون رو تعریف کنند که برای کلیه صفحات اد بشه این آیکون !

موفق باشید .

Mandana

Active Member
ماني اين ايكون نبايد تعويض بشه ؟
می خنگ.کدوم آیکون حبیبی؟
11631.gif
9519.gif

بچه ها جز روح الله و نوید و شهرام اگر کسه دیگه ای هم عکس آپ کرده بگه.بهر حال دارم آلبومه این سه تا رو تاهید می کنم .با این اینترنته ذغالی یکم طول می کشه.شرمنده
62qvyow9f7r42vbb5kyq.gif

alionline1366

Active Member
مانی خانوم اون آیکون که میگن اگه با اپرا سایت رو باز کنید و یا با اینترنت اکسپلورر که سایت رو بوکمارک کنید ایکونی برای سایت نمایش اده میشود اون آیکون الان شده آیکن پیش فرض ویبولتین که با آپلود کردن یک آیکون دلخواه با نام favicon.ico در روت فروم ایکون به آیکون دلخواه شما عوض میشه

hellboy3d

Member
سلام
من یه دو تا سوال اساسی برام پیش اومده
اول اینکه البومم رو براحتی می تونم ببینم .............؟
دوم اینکه ماندانا خانوم اسم شما مانی ؟؟؟؟؟
مانی خانوم اون آیکون که میگن اگه با اپرا سایت رو باز ..................
موفق باشید

H-M-P

Member
میگما فکر کنم تنظیمات این آلبوم رو میتونین طوری تغییر بدین که کاربر هرچی میخواد خودش بزاره برا خودش و این همه زحمت فیلترینگ زیر دست ماندانا خانم نیوفته نه !؟ یعنی کارتون خیلی راحت میشه .

موفق باشید .

Mandana

Active Member
مانی خانوم اون آیکون که میگن اگه با اپرا سایت رو باز کنید و یا با اینترنت اکسپلورر که سایت رو بوکمارک کنید ایکونی برای سایت نمایش اده میشود اون آیکون الان شده آیکن پیش فرض ویبولتین که با آپلود کردن یک آیکون دلخواه با نام favicon.ico در روت فروم ایکون به آیکون دلخواه شما عوض میشه

لول آخه تاینی پیک برام فیل تر هستش.من دیدم فقط نوشته این نباید عوض بشه عکس هم نداشت داشتم شاخ در می آوردم.العان که گفتی رفتم سورسه پست رو نگاه کردم دیدم بهبهبهبه عکس برام باز نشده بوده.آره اون رو هم درست می کنیم.چسب ^.^

اول اینکه البومم رو براحتی می تونم ببینم .............؟
یاپ.از توی مشخصات فردی تون.البته این آلبومه خوده وی بی چیزه مسخره ای هستش.داریم روی گالری ئه اصلی کار می کنیم و خوب اون خیلی خیلی خیلی بهتر هستش و دسترسی راحت تر.العان نمیگم که اون موقع شوک زده مند بشین :دی

دوم اینکه ماندانا خانوم اسم شما مانی ؟؟؟؟؟
نوچ :دی مانی که اسمه پسره برادره من. اسمم همون یوزر ام ئه.اما به صورت مخفف مانی یا ماندی هم صدام می زنن.
9519.gif

حالا زیاد فرقی نمی کنه شما به می خواهره دینی هم بگین بازم می فهمم منظورتون منم و کمکی از دستم ساخته باشه انجام میدم
164fs720655.gif

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا