♥ یک خونه تکونی...به نظر همه ی شما نیازمندیم ♥

hosienmax100

3D Artist
خب من هم یک نظر دادم :شوک

ظاهرا زیادی غیره وی بولیتی بود !

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
پیشنهاد می کنم که یک روتین بررسی خودکار برای عنوان گفتگو ها اضافه کنید که در هنگامی که کاربران یک
گفتگوی جدید رو ایجاد می کنند از بکارگیری این کلمات خودداری کنه، چون الحمد ا.. نه کاربران رعایت می کنند
و نه مدیران تذکر می دهند :
"کمک کنید"
"نیاز فوری"
"خیلی احتیاج دارم"
"خیلی فوری"
"نبینی از دست رفته"
"اینو ببینید"
"خیلی خفن"
"تو رو خدا کمک"
"لطفا کمک"
"آی مردم"
"زودتر"
"یکی به دادم برسه"
"حیاتی است"
"چیکار کنم"
"بی زحمت"
"ای داد"
"دارم دیوانه میشم"
"خل شدم"
"گیج شدم"
"عجله دارم"
"موضوع مرگ و زندگی"
"<<<<<<<>>>>>>>"
"*******"
"!!!!!"
و ....

و در مورد این اسپم نویسی ها که یک عالمه پست تکراری و نامربوط می زنند و جدیدا هم بیشتر شده،
به نظر میاد بعضی هاشون روبات باشند چون به فاصله یکی دو ثانیه ای چند تا پست یکسان رو در چند انجمن می زنند.
فعال کردن تصویر امنیتی برای ارسال پست های جدید مشکل رو حل نمی کنه؟

NAKOOT

Well-Known Member
سلام به همه ...
سریع می رم سر اصل مطلب ... البته بیشتر گفتنی ها رو دوستان گفتن ...
چیزایی که به نظر من می رسه اینا هستن :
1- من وقتی خونه هستم با پی سیم میام نت، وقتی هم که بیرون از خونه و دانشگاه هستم با GPRS وصل می شم نت و ایمیل هام رو چک می کنم یا سایت هایی که عضوم رو زیر و رو می کنم. مشکلی که من توی مجید آنلاین دیدم (فقط و فقط مجید آنلاین این مشکل رو داره) این هستش که فرم کلی سایت توی مرورگر گوشیم به هم می ریزه و تنها در حالت MajidOnline Mobile Edition نشون داده می شه ... در صورتی که بقیه سایت ها همونطورکه هستن نمایش داده می شن ، یعنی همونطور که توی کامپیوتر صفحات رو می بینم و با زوم کردن روی هر بخش راحت به اون قسمت دسترسی پیدا می کنم . نمی دونم متوجه شدید چی چی گفتم یا نه!
42k0e8p.gif
در کل اینکه این MajidOnline Mobile Edition رو بردارید که بشه راحت سایت رو توی گوشی دید !!

2- بخش گالری که دوستان ذکر کردن چیز خوبی هستش (چشم بسته غیب گفتم
905.gif
) و بعضی از دوستان هم پیشنهاد بخش توتوریال و دادن و یکی از دوستان هم بخش وبلاگ نویسی رو ... من می گم اگه امکانش هست (چون هیچی از VB و این چیزا نیدونم
127fs4730978.gif
) هر یوزری یه صفحه شخصی داشته باشه که بشه 1-آموزشهایی که می نویسه رو اونجا بزاره 2- کاراش رو اونجا توی گالریش بزاره 3- بیوگرافی خودش رو بزاره و کلا این چیزا ... بازم می گم نیدونم می شه یا نه ولی اگه بشه چیزه شاخی می شه
s026.gif

3- تم سایت رو خداییش خیلی بهش عادت دارم و عوض هم نشه مشکلی نیست (هر چند خز شده!!) ولی حداقل رنگش رو می شه عوض کرد یا حق انتخاب رنگ رو گذاشت برای کاربر ...

4- نکته بعدی اینکه تو رو جدتون این هدر رو نجات بدید!! اصلا" با هدرهایی که تا به امروز روی سایت گذاشته شده ارتباط برقرار نکردم !! کلا" نمی تونم با خودم کنار بیام سایتی که برای گرافیک و گرافیست ها هستش همچین هدری داشته باشه !! بخدا منظورم این نیستش که هدر بد هستش یا سارا کارش ضعیف هستش نه! ولی سایت های دیگه مثل p30world رو که می بینم دلم می سوزه که چرا هدر اونها اینقدر به روز و شاد هستش ولی اینجا!! بگذریم که برای هر طرح هدرشون مسابقه می زارن ...
cry222.gif

والا فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد
funnyanimation8.gif

اینا رو داشته باشید تا بعد
s026.gif

HamidSHS

Active Member
سلام
خب ظاهرا نوبت منه که نظر بدم ! ( يه نظرايي بدم کف کنيد
crazy.gif
)
=-=-=-=-=-
من تمام پست هايي که زده شده در اين تاپيک رو يکي يکي و خط به خط خوندم
47b20s0.gif
و نظراي جالبي رو ديدم ولي
ولي
ولي
به يک نکته اساسي اشاره نشده بود ( البته يه جا شده بود ولي نه اينطوري که من دارم ميگم
247.gif
) :
جوووووووووووووووووووون هرکسي که دوست دارين , تاريخ اين پست ها رو به فارسي تغيير بدين
2mo5pow.gif
dash2.gif

آخه ميدونين چيه ؟!
مثلا وقتي من دارم پست NAKOOT رو (که پست بالاييم هست) و همين ديروز پست داده رو ميخونم , ميبينم که تاريخش درسته اما بعد از گذشت دو روز يه دفه از تاريخ فارسي ميپره به انگليسي !!!
crazy.gif

که باز بايد براي ديدن زمان پست ها از يک Convertor :دي زمان استفاده کنيم !!!
reading.gif

در اصل بايد يه طوري باشه که اگر من فردا اومدم و پست يه ماه قبل رو خوندم , به زيبايي کامل نوشته شده باشه : (مثلا) 14 ارديبهشت 87 , ساعت : 6:00 صبح .
اين قضيه براي تاريخ عضويت هم که در پايين آواتار هست صدق ميکنه .
4fvfcja.gif

=-=-=-=-=-=
و اما يه چيز ديگه که به نظرم بايد اصلاح بشه :
112.gif

وقتي که در پروفايل ميخواي تاريخ تولدت رو انتخاب کني , بايد بري و تاريخش رو به ميلادي برگردوني و باز بياي اينجا مشخص کني .
اما در بعضي جاها من ديدم که تاريخش رو به فارسي برگردوندن و ميشه به راحتي از روي زمان فارسي مشخص کرد که کي بدنيا آمده و ... ( خو آدم حسوديش ميشه ما نداشته باشم
241.gif
)
حالا منظورم از اين اشکال دومي هه ميدوني چي بود ؟
اينو گفتم که اگر بشه , تاريخ تولد اون بيچاره رو هم زير آواتارش ( بنا به خواست خودش و تنظيماتي که در دست داره ) نشون بده و وقتي که روز تولدش ميرسه , زير آواتارش يه عکسي , چيزي بياد و نشون بده امروز تولدشه و دوستان با کليک کردن روي اون نوشته و يا عکس بهش بتونن تبريک بگن ( نه مثل من که بايد تاپيک بزنم تا بقيه يادشون بياد که هنوز نمردم و يه تولدي هم دي کار بوده
241.gif
).
=-=-=-=
اگر در پاسخ هاي سريع , امکان تغيير نوع فونت و سايزش باشه عالي ميشه .
4fvfcja.gif

=-=-==-
يه چيز ديگه اي هم که الان ديدم و لازم دونستم بگم :
اينکه خواهشا اين آيکن ها رو هم يه حالي بهش بدين !
tauruss.gif

همين آيکن هايي که مربوط به بخش هاي انجمن ميشه مثل اين :
z_nazar-khahi.jpg

و مخصوصا اين آيکن ها :اينا
post_old.gif
و اينا
icon1.gif

=-=-=-==-=-=-=-=
:دي
باز يه چيز ديگه يادم آمد:
fruits_orange[1].gif

اگر ميشه مقدار کاراکتر هايي رو که ميشه در امضا به کار برد رو بيشتر کنيد يا يه کاري بکنيد که کد هاي HTML که به عنوان يک کد براي نشون دادن يه عکس به کار ميره رو حساب نکنه (نخودي باشه ^.^) چون هم ميخواي يه چيزي بزاري , ميبيني که ميگه :
بسه بچه جان چقدر سيخ ميکني , از 500 تا بيشتر نميتوني بزاري .
ميفهمي يا نه !!!!
2mo5pow.gif

پيشده ^.^
=-=-=-=-
ميترسم اگر اينو هم بگم همينجور هي لنگ کفشا و نظرا بياد که ( بسه بچه جان چقدر عيب و ايراد ميگيري !
216.gif
)
ولي ميگم ( يو هاا هااا
84.gif
) :
پايين انجمن نوشته :
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
Majidonline.com © 2002-2007
اينو هم به روز کنيد عالي ميشه !
16.gif

-=-=-=--==
جون من همين يکي رو هم گوش کنيد تمومه !!! :دي ( تقصير من چيه ؟ هي يادم مياد )
وقتي من يه متن طولاني رو ميذارم , ميبينم که مينويسه » متن شما خيلي کمه !!! حد اقل بايد يک کاراکتر وارد کني !!!
sarcastic.gif

( وقتي به اين بر ميخورم , تر جيح ميدم خود کشي کنم تا اينکه بخوام پست بدم
argh.gif
)
همينو هم پي گير باشيد
thankyou.gif

=-=-=-=-
در مورد قالب هم که نظرم اينه قالب عوض بشه بهتره ولي يه قالب شيک و زيبا و جوندار و سبک باشه .
rainbowf.gif

==-=-=-=-=
هان يه چيز ديگه ....
4.gif

اي بابا
جلو دهنمو چرا ميگيرين !!!!!
باشه
باشه
نميگم ولي وايسين اينو بگم :
ولي باز ميرم فکر ميکنم
89.gif
و ميگم تا مجيد آنلاينمون مثل دسته گل بشه ^.^
:دي ( الفرار
th_running1.gif
)
dash3.gif

=-=-=-=
موفق و مويد باشيد:)
ياعلي:wink:

_SaeedGh_

Member
سلام.
1. فکر میکنم اگه زیر-انجمن ها بصورت ستونی قرار بگیرند (مثل فرومی که در امضام هست) بهتر میشه.
2. پیشنهاد میکنم یک صفحه سبک اضافه بشه که از طریق اون لاگین کنیم و به عنوان کاربر وارد فروم بشیم (در حالت عادی باید منتظر بمونیم تا صفحه اصلی که حجیم هم هست بارگزاری بشه و بعد لاگین کنیم).
ممنونم.

سال 2008 !

ناسلامتى نيمى از سال 2008 گذشته ، اما هنوز شما سال كپى رايت تو فوتر فروم تون رو تغيير ندايد (2007) ، جانه من عوضش كنيد ، خداييش سمتناكه
127fs3556139.gif

Footer.gif

ماشاالله Hamidgag خان اينقذه مطلبش طولانيه كه حالشو نداشتم تا آخرشو بخونم. بعد از اينكه پست بالايه رو دادم ديدم قبلش دوسته مون به ايم مطلب بالايى من اشاره كرده ، به هر حال معذرت بابت تكرار اما بازم ميگم جانه من عوضش كنيد
s050.gif

vatanmusic

Well-Known Member
پس چي شد قالب را عوض نمي كنيد
خيلي تكراري و خسته كننده شده

Sampro

Member
یه سوال الان این طرح خونه تکونی چه قدر پیشرفت داشته .
کجای کارید
اصلا شروع کردین .
بابا پی سی ورلد قالب رو هم عوض کردو گروه های اجتماعیشم راه افتاده ولی اینجا هیچ خبری نیست .
نکنه تاپیک ... خداینکرده ....

sunrise

Member
یه سوال الان این طرح خونه تکونی چه قدر پیشرفت داشته .
کجای کارید
اصلا شروع کردین .
بابا پی سی ورلد قالب رو هم عوض کردو گروه های اجتماعیشم راه افتاده ولی اینجا هیچ خبری نیست .
نکنه تاپیک ... خداینکرده ....
بايد نسخه انجمن آپديت بشه به ورژن 3.7 تا گروه هاي اجتماعي اضافه بشه و به نظر من هم واقعا نياز هست چنين گروه هايي.

Sampro

Member
بايد نسخه انجمن آپديت بشه به ورژن 3.7 تا گروه هاي اجتماعي اضافه بشه و به نظر من هم واقعا نياز هست چنين گروه هايي.

سلام عزیز
آره واقعا نیازه . این جوری هم که من تست کردم با انجام این آپگرید اون مشکل فایرفوکس هم که هنگام زدن یه تاپیک جدید ایجاد می شه بر طرف می شه .
راستی به به green شدین :D

sunrise

Member
سلام عزیز
آره واقعا نیازه . این جوری هم که من تست کردم با انجام این آپگرید اون مشکل فایرفوکس هم که هنگام زدن یه تاپیک جدید ایجاد می شه بر طرف می شه .
راستی به به green شدین :D
مگه تو Firefox چه مشکلي وجود داره وقتي ميخوايم تاپيک جديد بزنيم؟ البته اگه منظورت مشکلي که اديتور WYSIWYG تو Firefox داره نباشه.

Sampro

Member
منظورم همونه که وقتی صفحه ی پاسخ به مبحث باز می شه (بعد لود کامل) کرسر تو محیط تایپ دیده نمیشه و باید به حالت html سوئیچ کنی
من الان که دارم این پست رو می نویسم و پی سی ورلد هم پست می دم واقعا تفاوت آشکاره .

AMiR

Active Member
به نظر من یه محدودیتی باری تغییر عضویت به ویژه بدین ، یه مصاحبه ای چیزی ! یکم داره جو ویژه ناجور میشه

/

سلام.
1. فکر میکنم اگه زیر-انجمن ها بصورت ستونی قرار بگیرند (مثل فرومی که در امضام هست) بهتر میشه.
2. پیشنهاد میکنم یک صفحه سبک اضافه بشه که از طریق اون لاگین کنیم و به عنوان کاربر وارد فروم بشیم (در حالت عادی باید منتظر بمونیم تا صفحه اصلی که حجیم هم هست بارگزاری بشه و بعد لاگین کنیم).
ممنونم.
چه جالب!

این سایتی که تو امضاتون هم از قالب مجید آنلاین استفاده می کنه

NAKOOT

Well-Known Member
یه نکته دیگه که خیلی وقت پیش ها امیر گفته بود ولی کسی این مشکل رو ok نکرد !!!!
در بخش تازه ترین نوشته ها مثلا اگه کسی کار توی گالری تری دی مکس گذاشته باشه و یه نفر توی بخش فتوشاپ جفتش رو می نویسه "نظرخواهی و گالری" ! یعنی مشخص نیست بخش تری دی یا فتوشاپ ... البته بقیه انجمن ها هم فکر کنم با هم تداخل داشته باشن ...

hosienmax100

3D Artist
کلا به نظر من بخش گالری سایت نیاز به یه خونه تکونی داره !!مخصوصآ گالری سه بعدی !!!

تو بخش 2دی تعداد کارها خیلی زیاد شده !!اسم گذاری کارها عجیبه!!!کارهای تکراری زیاده!!!به نظر من گالری جدا بشه برا این

بخش !!!نظرخواهی جدا!!!یعنی کارهای خفن توسط مدیران انتخاب و در بخش گالری باشن و کارهای ساده و تکراری نیز در بخشی

دیگر!!!!!!!!

موفق باشید

MadikaCo

Well-Known Member
سلام با اجازه دوستان من هم يك نظر داشتم.

در پايين و آخر سايت فقط اشخاص oNline نشان داده ميشه اگر قسمتي كه باشته برترين پست كننده ها،جديد ترين تاپيك ها،پر بيننده ترين انجمن ها،پر بيننده ترين موضوع ها و ...... به هر حال اين نظر من بود
ببخشيد اگه بي ربط بود
موفق باشيد

hellboy3d

Member
سلام
خسته نباشید
میگم به ماندا خانوم
مهمترین
چیز نبود تاپ گالریه مثل سی جی ارنا یا بقیه سیجیا
اگه بود خیلی عالی می شد
چون یه جورایی قدرت ایرنیا و همچنین رفرنس خوبی می شد
اگر تاپیک تکراری زدم معضرت می خوام چون وقت نشد بقیه صفحات رو بخونم
موفق باشین

vatanmusic

Well-Known Member
قالب . قالب . قالب

بابا قالب خيلي خسته كننده شده چرا عوضش نميكنيد..

جدیدترین ارسال ها

بالا