★★ میتینگ نمایشگاه کامپیوتر مشهد ★★

این میتینگ رو:

• مجموع رای دهندگان
    35

Ocarina

Member
من اومدم شما نبودید اونجا....!!!
حقیقتش من 5 شنبه یه بار خودم با داداشم رفتم اونجا ، خلوت بود و یخورده سی دی بازی و کارتون اینا خریدیم! و گشتمون رو 5 شنبه زدیم.(پنج شنبه میشد فهمید نمایشگاه چیه!)
از طرفی فرداش که جمعه بود 3 جا قرار نمایشگاه داشتم ، و قرار شد با رفیقام بیام
13.gif
، از طرفی میخواستم بچه های مجید آنلاین رو ببینم..
اول قرار بود که ساعت 5 با دوستام بیام، ولی از اونجایی که میخواستم شما رو حداقل دم نمایشگاه ببینم گفتم 6:30 بیان(فک کردم شما این ساعت قرار دارین) خلاصه اومدیم دیدیم خبری نیست ، خلاصه یکمی دورو برا رو گشتم ، دیدم نیستن از اونطرف رفیقام سر کوفت میزدن که چی جون میکنی تو این سرما نگهمون داشتی...
182.gif

خلاصه این شد که نشد!
25.gif

درضمن نمایشگاه مفت نمی ارزید ، این KCG که تو هر سالن یه غرفه داشت! فقط هم کارت اینترنت میخواست بفروشه...
البته ما مفته و بدون بیلیت رفتیم
39.gif

alionline1366

Active Member
مجید هر وقت حرف خرج کردن میشه سرشو با یه کاری بند میکنه انگار اصلا نمیشنوه یکی دو بارم به یک جا زل میزد معلوم نیست تو چه فکر شومی بود:cool:

آخرین ویرایش:

Mrx

Active Member
خوب ...!
می هم یک چیزا گزارش میدم ، یک دو سه ، صدا میاد ؟ امتحان میکنیم ...

رفتیم دم نمایشگاه هیچکی به من بلیت نداد
164.gif
! رفتم بلیط خریدم دیگه..
crazy.gif

بعدش ش ش دست به دست هم رفتیم تو که دم در به من یک کارت اینترنت رایگان دادن ، بعد هیچی دیگه هرچی دوستان کارت گرفته بودن دادن به من ... اخ جون کارت اما شرمنده من دیال اپ نیستم که اما حالا نمیدونم چه کارشون کنم .... و خلاصه دیدیم دهه ! سلمان اونجاس + این علی انلاین ! و چند نفر دیگه می که اولشم فکر میکردم سلمان ه و بعد مجید گفت سلمان ه و سلمان گفت من مهرانم یکم خوف برم داشت و دیدم یهو سلمان اومد جلو ،
gigglesmile.gif
بعد گفت سلام خوبی رو بوسی و تو سری و این حرفا و بعدشم که باز لو رفتیم که بچه های اپل هستیم
teef.gif
و به صورت یک دایره گرد گونده واستاده بودیم که یهو دیدیم یکی اومد و اینا کافشن مشکی فکر کنم اقا اون کی بود ؟ جدا من یک صحنه نفهمیدم :دی ..... و خلاصه و صادق اومد و عادل و دوستاش اومدن و جمع مون جمع شد و اینا رفتیم که بریم تا برسیم به سالن ها...
که رسیدیم به اون سالن که جدیدا زدن و چند نفر که دوستان گفته بودن که دوست منن که نیستن رو دیدیم و خلاصه اصلا باهاشون حال نکردم که بماند و بعد که چند دقیقه رفتیم و به راه خود ادامه دادیم و رفتیم همون سالن جدید ه ه ه ... عجب سالن ی بود خیلی سالن شلوغ و کلا مفیدی نبود و همش سی دی فروشی شده بود ... و بعد مصطفی جان زنگ زد به مجید که کجای ما گم شدیم کمک کمک ... که گفت بیاین بیرون از اون در اونوری سمت چپ .... زدیم بیرون از اون سالن به هر صورتی که بعد ش دیدم صادق نیست گفتم صاددددق کجای دیدم نشسته کنار و باهاش حرف زدم :دی ( در این صحنه مجید هم داشت حرف میزد ) و چند مین اونجا بودن و بعد دوباره رفتیم که بریم اون سالن های دیگه ....
جالب اینجا بود این سلمان هی گم میشد ، بچه بشین یکجا دیگه کجا میری :).... خلاصه دم پله ها واستاده بودیم که عادل اومد گفت بیاین بریم سالن بهار .. اقا ما هم گفتیم باشه و رفتیم .... راستی عادل اونجا اشانتیون میداد ؟ خوب هماهنگ میکردی میومدم ! ای بابا میبینی شانش رو
weep[1].gif
...
و بعد همون سالن بهار هم نفهمیدیم چی شود و غرفه مصطفی رو هم ندیدم ای بابا
164.gif
خلاصه اینجوریا س شیطونه میگه دوباره برم نمایشگاه هااا !
خوب بعد رفتیم یکم در خروجی سالن بهار و صحبت کردیم یهو گوشی احسان زنگ خورد و بعد گفت من باید زودی برم بعدشم رفتیم دم پله ها دوباره و عکس گرفتیم و همه گفتیم سیببببببب ! ( راستی عکس ها رو قبل از گذاشتن چک کنید .. )
25r30wi.gif

بعدشم دیگه یهو عادل اومد و کیک گرفته بود ، کیک زدیم
231.gif
راستی سلمان چند تا کیک خوردی .... ؟
245.gif

/
البته فکر کنم ماندانا اینارو گفت اما من هم گفتم بگم همیجوری :wink:

ادامه دارد ....

/

مهران

AMiR

Active Member
خوب از اوله اول بگم؟ :دی

ساهت 3:30 توی کافی شاپ آریا قرار گذاشته بودیم که بریم و جایزه ی دوست جان آقای محمد دوست رو بهشون تقدیم کنیم.گفتیم همه ی مدیرا باشن تا هم جایی برای نشستن باشه و هم به نمایشگاه برسیم.جاتون خالی ساهت 3 رسیذیم آزیا ( چقدر خوب شد که زودتر رفتیم) و دیدیم بهبهبهبهبه!!!!!!! آریا بسته است....
نامرتا
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif

منم می خوام
AddEmoticons0059.gif
AddEmoticons0059.gif
AddEmoticons0059.gif
AddEmoticons0059.gif

parsgibit

Member
ببينم parsgibit جان شماره من رو كي به شما داده بود ؟

از طرفي چرا زنگ مي زدي قطع مي كردي ؟

من الان از تو سايت فهميدم شما بودي !!!!!!!
'گفته بهت نگم :D !
اشتباه گرفتم :-" !
مي دوني من كيم :)) ؟
علي ام بابا :D
ali_charshakh !
charshakh.com :D
سلام :D

ehsan_3dmax

Active Member
خوب اين هم عكس من.
معرفي اعضا بترتيب از بالا سمت چپ:
اون اولي كه خيلي خشنه! و تازه سلموني رفته مصطفي---mostafa_az--- است.
بعدي كه هميشه در اين حالت خنديدن و شاخ گزاشتن واسه ملت رويت ميشد سلمان خانه--salman_clever---!
نفر بعد كه انگار داره ميفته و يك بار هم تو همين فروم به ماني گفته بود درپيت! جناب پيرمرده---pirmard---.
بعدي كه خيلي انرژي داشت و بخاطر تعريفهايي كه از من ميكرد:shock: نميتونم چيزي در موردش بگم علي---alionline---.
قبل از اينكه بريم پايين از كادر افتضاح اين عكس از همگي عذر ميخوام. ببخشيد ديگه ماني از اين بهتر عكس نميگيره!(شوخي كردم ماني اين عكس استثنايا افتضاح شده:lol: ضد حال خوردي؟)
حالا ميريم پايين:
اولي از چپ كه تيريپ عكسهاي دور حرم ايستاده سهيل---soheil---
بعدي كه مثل چوپ سيخ ايستاده و تو دستش چيزي قايم كرده و نيشخند مسخره اي زده خودمم!
بعدي كه موهاش تيريپ اين جوادا ديده ميشه تو عكس صادقه.
كپله بعدي هم كه ديگه نميتونست خودشو نگه داره مهران---mrx---
كچله آخري هم كه نميدونم چرا تو عكس اينقدر مو داره مجيده. خوب ديگه بسه تيكه پروني من بايد برم.:cool:
IMG_0711.gif

Mrx

Active Member
من بد افتادم هاا تو عکس ، چرا چشام قرمزه ! الان همه میگن هیولا ! احساااااااااااااان :دی :sad:

تو این عکس خیلی ها نیستن که

عادل و دوستش ، اقای محمددوست ، سعید طاهری ،

ماندانا هم نمیومد عکس بگیره ، که البته بعد از کلی بدبختی تونستم ازش چند تا عکس بگیرم با کمک مجید ..:D که دیگه خلاصه ....:cool:
/

راستی کلیپ ها رو ردیف کن دیگه احسان بعد بده اول کارشون دارم :دی ...

/

اقا یک عکس دیگه هم بود ها ؟ کیفیت نداشت اون ؟

/

مهران

جدیدترین ارسال ها

بالا