★★ میتینگ نمایشگاه کامپیوتر مشهد ★★

این میتینگ رو:

• مجموع رای دهندگان
    35

macroflash

Active Member
به دوستون تبریک بگین واقعا تو گرفتن فیلم از پس کله ها توانایی خاصی دارن
خسته نباشن

والا بنده چند بار تبریک گفتم...دیگه کاریش نمیشه کرد..تو قرفه ها هم اکثرا زن و بچه صاحب قرفه نشسته بودن نمیشد فیلم گرفت:shock:

mangool

Member
والا چیزی واسه عکس گرفتن پیدا نمیکنی که جالی باشه..به جز چند تا سیستم سرور...قسمت ASUS Lamboghini فکر کنم 3 میلیون و 700 تومن بود...XPS دل من به چشم نخورد.

مرسي
راستي از ربات و رباتيك خبري نبود ؟ ربات هاي دانشگاه فردوسي ؟ مثل سال هاي پيش تو يه سالن جدا؟

macroflash

Active Member
مرسي
راستي از ربات و رباتيك خبري نبود ؟ ربات هاي دانشگاه فردوسي ؟ مثل سال هاي پيش تو يه سالن جدا؟

من ربات ندیدم اون جا ...ممکنه بوده باشه اما من ندیدم...در کل ضعیف تر از همیشه بود...اصلا جذابیتی نداست سال های گذشته به مراطب بهتر بودن.

torgheh

Active Member
سلام

من هم از بچه های این سایت هستم

شاید بعضی ها منو بشناسن

من هم با دوستانم قرار داشتیم اومده بودیم نمایشگاه و یکی از دوستانم که مهران رو میشناخت به من معرفیش کرد و بعد در مورد یه مساله ای با محید خان صاحب سایت صحبت کردم فکر میکنم دوستانی که اونجا بودن یادشون بیاد من کی هستم

دوستان عزیز رو هم دیدم ای کاش زودتر میدونستم که شما ها میتینگ دارین من از این طریق میومدم نمایشگاه با دوشتان آشنا میشدم به هرحال از دیدن جمع صمیمی شما خوشحالم

ان شا ا... میتینگ های بعدی در خدمت دوستان هستم

parsgibit

Member
بار علمي نمايشگاه انقدر بالا بود ، كه من تا الان نتونستم بيام پاي كامپيوتر ! از نمايشگاه تا خونه به سختي اومدم ! احساس سنگيني مي كردم :))!
خيلي سنگين بود :d !

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ما اومدیم :d
از دوستانی که اومدن خیلی ممنونم.. توی نمایشگاه و بعدش خیلی خوش گذشت :) جای همه خالی..
قراره که ماندانا بیاد گزارش کامل بده پس من توضیح نمیدنم که اون کامل بگه...

اما در کل نمایشگاه بسیار افتضاح بود.. از این بدتر نمیشد.. در اصل اونجا فقط باید آدم ببینی نه غرفه .. اینقدر شلوغ بود که اصلا هیچ فایده ای نداشت گشتن توی نمایشگاه.. ما که یک سالن رو رفتیم دیگه بقیه سالن ها رو نرفتیم خیلی خیلی شلوغ بود..
سی دی فروشی و فروش قسطی کامپیوتر هم طبق معمول در صدر غرفه داران بودن...

مجید

parsgibit

Member
يكي از قسمت هاي باحال :
8foy7va.jpg

**
6yx0lq8.jpg

parsgibit

Member
بدترين نمايشگاه پي سي تو عمرام بود !
تردميل ميفروختن تو نمايشگاه كامپيوتر فكر كنيد !!
--
مجيد !
1. امضات ... :d
2. از سالن اولي به بعد بهتر بود !
ولي انقدر بخاري ها داغ كرده بودن اون سالن ها رو (انوري و بهار و ... 4 تاي وسط) كه بيچاره شديم !

torgheh

Active Member
راست میگه دوستمون

سالن اول همن سالنی که قبل از ورود همدیگه رو دیدیم اصلا جالب نبود

جاهای دیگه بهتر بود

Mrx

Active Member
سلام

در کل که بار علمی نداشت

اما هدف دیدار دوباره بود و دور هم بودن که خیلی خوش گذشت ، انشالله دوره های بعدی هم خواهیم امد ،

مرسی کسانی که اومدن ، کسانی هم که نتونستن بیاد انشالله دفعه بعدی

/

مهران !

جدیدترین ارسال ها

بالا