راستي خبر داري با اين كارت تن جومونگ داره تو قبر ميلرزه ؟
راستي خبر داري با اين كارت تن جومونگ داره تو قبر ميلرزه ؟
موفق باشي..
نه!شما خجالت نمی کشی عبدالوهاب جان؟!
دِ گول خوردی! این بخاطر زاویه دوربینه، حالت دوتا کاراکتر عین همدیگه اس، چون از یکی کپی کردم رو اون یکی و یه تغییرات جزئی دادم.بدن اونی که سبز پوشیده، خیلی عقبه. یعنی انگار تعادل نداره، الانه که بیافته!!
عمدا اینکارو کردم، میخواستم نشون بدم که خیلی حواسشون به همدیگه هست تا غافلگیر نشن.سریع عین فنر بر می گردن سر جای اولشون.
اینم برا زاویه دوربینه، شمشیر کاراکتر نارنجی دقیقا در راستای زاویه دید حرکت میکنه، به خاطر همینه که فک میکنی نیرو بهش وارد نشده، اتفاقا رو این چیزا خیلی وقت گذاشتم، anticipation و عکس العمل و نیرو و...دیگه اینکه وقتی کاراکتر سبزه حمله می کنه و شمشیرش می خوره به شمشیر کاراکتر نارنجیه، شمشیر کاراکتر نارنجیه به عقب متمایل نمی شه. انگار نه انگار که ضربه ای خورده بهش!!
چشات ایول داره رفیق جون (واقعا ایول داره...
خوشم میاد عین خودمی، خدا خدا میکنم این جومونگ بمیره این سریال تموم شه، البته خدا به داد برسه قراره سری دومش رو پخش کنن!!البته من خودم از جومونگ خوشم نمیاد تا حالا هم ندیدم
خوشم میاد عین خودمی، خدا خدا میکنم این جومونگ بمیره این سریال تموم شه، البته خدا به داد برسه قراره سری دومش رو پخش کنن!!
گرفتی مارو؟!میگم این جومونگ که میگنم یه آدمه؟؟؟ یه یا وسیلهاست؟؟ فکر کنم اسم یه شمشیره مگه نه؟؟؟
گرفتی مارو؟!
مرد حسابی یه آدمه که میخوام سر به تنش نباشه! همونی که پاشد اومد ایران
گرفتی مارو؟!
مرد حسابی یه آدمه که میخوام سر به تنش نباشه! همونی که پاشد اومد ایران
اینجا Blog هستش یا Forum کارهای به اصطلاح تموم شده سه بعدی؟!!!
فکر کنم اگه در مورد کار و مسائل مربوط به اون صحبت بشه خیلی بهتره .. . نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم..
کلی وقت میگیره، چیزی که من ندارم!بیا کارو کاملش کن رو شخصیت ها و وسایلاشون بیشتر کار کن یه فضا سازی جالب هم براش انجام بده خیلی خوب میشه.