●◦● جومونـگ! (انیمیت) ●◦●

AVGHH

Member
سلام :oops:
قبول باشه

ساده اینا...! جومونگ کجا بود؟!
یه نمونه کار انیمیته شمشیر بازیه که برا یه شرکت بازی سازی زدم، اگه جور شد و انشاالله رفتم سر کار بقیشم میگم.
گفته بودن مبارزه دوتا بایپد با شمشیر، که من یه ذره طنزم قاطیش کردم (یه ذره بیشتر از یه ذره). :wink:

لینـک دانلود از Zshare (حجم 1 مگابایت)
(چون حجمش یه ذره بیشتر از 1 مگ بود رو سرور مجیدآنلاین نمیشد آپلود کرد)

راستی جای اینجور کارا اصلا تو گالریه؟ :-?

موفقتر باشین :rose:
التماس دعا...

آخرین ویرایش:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
خوبه . فقط یک سری مشکل هست . اول اینکه خیلی از تکنین low key استفاده کردی و حرکات برای بازی خیلی ساده ی . دوم اینکه از ragdoll یا استفاده نشده یا درست استفاده نشده . سوم اینکه حرکات خیلی ساده هستش . یعنی زیاد به چشم نمیان . :green:

.:. soroosh .:.

Active Member
جالب بود .
راستش کلی خندیدم تو اون صحنه آخر ...
حرکت هاشون هم خوب بودن .
البته خب این کار تست بوده و مطمئنا برای کار اصلی خیلی بهتر از این میشه ...
خسته نباشید ...

oldooz

Well-Known Member
من از انجمن php هستم...
از گرافیک سر در نمیارم...
به نظر من خیلی خوب بودند
:rose:
موفق باشی دوست جان

AVGHH

Member
ممنون از همگی :rose:

اول اینکه خیلی از تکنین low key استفاده کردی و حرکات برای بازی خیلی ساده ی
منظورت از low key چیه؟
دوم اینکه از ragdoll یا استفاده نشده یا درست استفاده نشده .
اولی! :wink:

فقط خیلی زود رسیدند به اصل مطلب.
همینشم به زور ساختم، چون خیلی کم وقت داشتم.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
منظورت از low key چیه؟
نوعی انیمیشن سازی کارکتر یا اشیایی که در محیط rial time باید رندر بشن و با انیمیشن سازی معمولی متفاوته . باید توری باشه که engine طراحی بازی بتونه اونو پردازش کنه . دقیقاً مثل Low poly modeling از تعداد key های کمتری ستفاده میشه .
اگه توی رکتور های مکس دیده باشی یکی هست . توی موتور طراحی بازی هم دقیقاً همون کار انجام میده یعنی حرکتهای هماهنگ بین اعضای یک شی که ریگ میشه . مثل تعریفات حد مجاز حرکت و اینا . و موقعی که کارکتر از سیستم انیمیشن و مورف خارج میشه یعنی مثلاً کشته میشه به یک کارکتر free transform تبدیل میشه که با رعایت حدود مجاز حرکت دقیقاً حالت بدن یک مرده رو میگیره . این حالت رو در طراحی بازی character ragdoll میگن :green:

AVGHH

Member
سلام دوس جون
برا اینکه حجمش کم بشه DivXش کردم، شاید بخاطر اینه که Codecش رو نداری، با VLC بازش کن.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
من اینو با کاراکتر استدیو (بایپد) ساختم.

ببین اگه شما میخوای برای بازی کارکتر انیمیت کنی بستگی داره که از چه Engine نی استفاده میکنین توی بازی . بعضی Engine ها زیاد به درد انیمیت کردن بدن انسان یا Rig کردن اونها به درد نمیخوره .

MayaMana

Banned
سلام.. خسته نباشید : )
البته من نتونستم دانلود کنم چون time limit میده و شاید باید دوباره آپلود کنید روی RapidShare
:rose:

AVGHH

Member
سلام
آقا شرمنده همگی، میبخشید دیر شد.
دوباره آپلود کردم.

لینـک دانلود از رپیدشر (1 مگابایت)
لینـک دانلود همون فایل از Zshare (بازم 1 مگابایت)

ببین اگه شما میخوای برای بازی کارکتر انیمیت کنی بستگی داره که از چه Engine نی استفاده میکنین توی بازی . بعضی Engine ها زیاد به درد انیمیت کردن بدن انسان یا Rig کردن اونها به درد نمیخوره .
اونا از من خواسته بودن با بایپد مکس یه نمونه کار بزنم. ممنون بابت اطلاعاتت. :wink:

موفقتر باشین :rose:
التماس دعا از همگی

بازم لینک رپیدشر خرابه اون لینکد درسته

ولی همه اینها به کنار کارت عالیه بود خیلی طنزه حال کردم ولی اگر طراحی ات کامل بود عالی بود این هم رو توی گالری فیلیم ها بزار اونجا هم ببینند حال کننند ولی عالی بازم می گم عالی بود

S@eeed

Member
:lol::lol::lol::lol::green::green::green::green:
ایولا...

اینو برای چی میخوای استفاده کنی؟!
لینک راپیدت خرابه!
جالب بود فقط نمیشد یکم طولانی تر باشه...؟!

بالا