■ برندگان مـسـابقه طراحي هدر سـايت مجيـد آنـلايـن ■

NaviD.R.R

Member
ضمن تبریک به تمامی دوستانی که طرحاشون برگزیده شده می خواستم بدونم نفرات 2 و 3 هم مشخص شدند یا نه ؟

nima_dsnr

کاربر VIP
مگه کجا فرستادیش؟

اگه فقط برای آقا مجید فرستاده باشی شرکت داده میشیا .

نگاه کردی اسمت تو لیست نبود ؟

bahy_my

Active Member
broken جان واقعاً حرف نداشتن.
تبريك عرض نمايم.
سارا خانم مال شما......اصلاً هيچي ديگه نمي گم.:neutral: (واقعاً عالي... so atrective)
به خصوص اينكه فارسي نوشته بودي... اي ايراني

bahy_my

Active Member
سلام
عزيزم ديگه جتي پيشنهاد نمي مونه... خيلي عالين.
من هر چي فكر مي كنم توي مغزم هيچي نمياد كه اون طرح ها چجوري درست شدن.
اميدوارم يه روزي بفهمم.

Salar

Active Member
کارهای جالبی بود. ولی به نظر من همین کار استاد خودمون بابک خان از همه بهتر باشه...

خلاصه جای تبریک داره...Broken عزیز مبارک باشه!

سالار

آره سالار جان الحق که این براکن لیاقتشو داره خیلی خوب کار کرده من به طرحش حسودیم میشه اما حسودی از روی محبت (یعنی چی ؟) :neutral:

mostafa_az

Well-Known Member
یالا سالار خان . راه گم کردی برادر ؟ خوشحالم که دوباره میبینمت . :)

مخلصیم
مصطفی

Broken-home

Member
آره سالار جان الحق که این براکن لیاقتشو داره خیلی خوب کار کرده من به طرحش حسودیم میشه اما حسودی از روی محبت (یعنی چی ؟) :neutral:

جايزمو گرفتم يه پپسي طلبت :wink: :D

Pepsi.jpg

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
باعرض تبريكات به نفرات برتر بايد بگم كه لوگويي كه نويد با نام مجيد آنلاين كار كردن از نظر من خيلي قشنگه !

تا بعد...!

dark.designer

Active Member
ممنون دستت درد نکنه عزیز.
یادم بنداز آدرسمو بدم برام با پیک موتوری بفرست.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوستان عزيز كه در پست اول اساميشونو نوشتم لطفا براي من پيغام خصوصي ارسال كنند و آدرس خودشون رو بدن تا هماهنگي هاي لازم براي ارسال جوايزشون انجام بشه

ممنونم

مجيد

nima_dsnr

کاربر VIP
دوستان عزيز كه در پست اول اساميشونو نوشتم لطفا براي من پيغام خصوصي ارسال كنند و آدرس خودشون رو بدن تا هماهنگي هاي لازم براي ارسال جوايزشون انجام بشه

ممنونم

مجيد
همه اونایی که شرکت کردن یا طرحهای برگزیده؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام و خوشحالم که اخر مسابقه معلوم شد.

ببخشید که این 1 هفته نبودم چون تازه از مسافرت برگشتم. دلم برای مجید انلاین و همه بچه هاش هم خیلی خیلی تنگ شده بود.

broken عزیز بهت تبریک میگم کارت خیلی خوب شده بود. امیدوارم موفق باشی. به بقیه بچه هایی هم که شرکت کردن تبریک میگم و ازشون تشکر میکنم.

موفق باشید
سارا

dark.designer

Active Member
سلام سارا خوش اومدی سفر بی ختر جات خیلی خالی بود وقتی نبودی. شما از این پست آقا مجید خبر دارید یا نه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا