■ بانک وکتور ■

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nima_dsnr

کاربر VIP
متاسفانه باید عرض کنم که نامرد همه لینکهای رپیدشیر پاک شده.
چه اونایی که مهدی گذاشته چه اینایی که من گذاشتم.
223.gif

mahdyonline

Active Member
توجه توجه
آقایون هر کی دان کرده به من بگه تا با هم آپ کنیم و لینک جدید بزاریم

Masih

Well-Known Member
ببخشید من ترجیح دادم این پست رو اینجا بگذارم واسه اونهایی که زحمت میکشن و فایل آپ میکنن!

من واقعا متوجه نمیشم این راپیدشر چی داره که همه فایلها رو اونجا میریزید؟ بعد از یه مدتها هم فایلهاتون رو با اجازه خودش حذف میکنه. سرعت سرورش هم به نسبت جاهای دیگه که من میشناسم پایینه!

پیشنهاد من http://my.opera.com هست. سرعت سرور فوق العاده بالا داره و 300 مگابایت هم فضای رایگان برای آپلود در اختیارتون قرار میده. حیفه از این همه وقت و انرژی و به قول saman_sweden پول برق!!! که میذارین واسه آپلود و بعد از بین میره!

باز شرمنده که اینجا پست گذاشتم!

NAKOOT

Well-Known Member
ببخشید من ترجیح دادم این پست رو اینجا بگذارم واسه اونهایی که زحمت میکشن و فایل آپ میکنن!

من واقعا متوجه نمیشم این راپیدشر چی داره که همه فایلها رو اونجا میریزید؟ بعد از یه مدتها هم فایلهاتون رو با اجازه خودش حذف میکنه. سرعت سرورش هم به نسبت جاهای دیگه که من میشناسم پایینه!

پیشنهاد من http://my.opera.com هست. سرعت سرور فوق العاده بالا داره و 300 مگابایت هم فضای رایگان برای آپلود در اختیارتون قرار میده. حیفه از این همه وقت و انرژی و به قول saman_sweden پول برق!!! که میذارین واسه آپلود و بعد از بین میره!

باز شرمنده که اینجا پست گذاشتم!

موافقم ...
opera از Dap هم پشتیبانی می کنه ؟

Masih

Well-Known Member
موافقم ...
opera از Dap هم پشتیبانی می کنه ؟

opera از همه چیز پشتیبانی میکنه و یکی از مهمترین مزیتهاش در درجه اول سرعت خیلی بالاشه و در درجه دوم هم اینکه مثل سایتهایی مثل راپیدشر شما مجبور نیستید مدت زمانی را برای دانلود فایل منتظر بمونید! فقط کافیه یک حساب کاربری ایجاد کنید و بعد در بخش http://my.opera.com/Masih60/files فایلهای خودتون رو قرار بدید (در اینجا نام حساب کاربری Masih60 فرض شده!).

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون بابت معرفي اين سايت ولي دقت كنيد اينجا كسي فايلي رو آپلود نميكنه. بچه هايي كه اينجا فايل قرار ميدن معمولا از سايتهاي بزرگ دانلود لينك رو اينجا ميذارن و كسي خودش اينا رو اپلود نكرده. در ضمن براي بچه هايي كه اكانت رپيدشير داشته باشن هم سرعت رپيدشير خيلي بالاست هم فايلهاي از بين نميره و محدوديت 30 روزه نداره.

Masih

Well-Known Member
ممنون بابت معرفي اين سايت ولي دقت كنيد اينجا كسي فايلي رو آپلود نميكنه. بچه هايي كه اينجا فايل قرار ميدن معمولا از سايتهاي بزرگ دانلود لينك رو اينجا ميذارن و كسي خودش اينا رو اپلود نكرده. در ضمن براي بچه هايي كه اكانت رپيدشير داشته باشن هم سرعت رپيدشير خيلي بالاست هم فايلهاي از بين نميره و محدوديت 30 روزه نداره.

بله! حواسم نبود که اینها ممکنه فقط لینک داشته باشن. فکر هم نمیکنم خیلیها اکانت راپیدشر داشته باشن! میخواین من تمام فایلهایی رو که اینجا قرار میگیره دوباره توی opera هم آپلود کنم که همیشگی بشه؟ من سرعت اینترنتم زیاده! کامپیوترهای زیادی هم زیر دستمه که میتونم این کار رو روشون انجام بدم.

nima_dsnr

کاربر VIP
جناب Masih اگه اینجوری که شما می گید هست نیکی و پرسش ؟

اگه امکانش هست که آپ کنید... چون من خیلی از اینها رو نتونستم بگیرم.

ما که منتظریم !

Masih

Well-Known Member
به این میگن توفیق اجباری! حالا من از اول میشینم دونه دونه فایلها رو دانلود میکنم! هرکدوم رو دانلود کردم آپلود میکنم و میگذارمش تو opera که واسه همیشه موندگار بشه!

mahdyonline

Active Member
مسیح جاناین کار رو حتما بکن و از این به بعد من لینک رو به شما میدم و شما لینک مستقیم رو بفرست اگه قبلی ها رو دان کردی به من پی ام خصوصی بده تا من درستشون کنم
در ضمن بانک psd هم هستش که اگه این کار رو بکنی خیلی بهتره
بای

Masih

Well-Known Member
مسیح جاناین کار رو حتما بکن و از این به بعد من لینک رو به شما میدم و شما لینک مستقیم رو بفرست اگه قبلی ها رو دان کردی به من پی ام خصوصی بده تا من درستشون کنم
در ضمن بانک psd هم هستش که اگه این کار رو بکنی خیلی بهتره
بای

چشم! اجازه بده دونه به دونه گل گلدونه! :D فعلا که 34 مگابایت دانلود شده! 7 مگابایت هم آپلود کردم!

Masih

Well-Known Member
خوب کار تقریبا تموم شد!
فقط مونده دانلود بعضی از فایلها از توی راپیدشر که چون این سرور در مدت زمانهای خاصی اجازه دانلود میده نمیتونم پشت سر هم دانلود کنم. بعضی از پستها که فایلها رو تکه تکه کردن شاید چند روز طول بکشه. البته تعداد این پستها هم زیاد نیست و همه یا توی صفحه دو هستن یا سه.
کار آپلود اکثرش هم تموم شده.
فقط من یه تغییر کوچیک توی فایلها دادم که بعد از هر بار دانلود دوباره زیپ کردمش و پسوردش رو هم www.majidonline.com گذاشتم. فقط من لیست فایلهایی که از سرورها حذف شدن رو میدم که سارا خانوم زحمت حذف پستهاش رو بکشن!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقا مهدي پس شما هم فعلا فايل جديد با لينك رپيدشير نذار اينجا. كلا اين تاپيك فكر كنم خيلي نامنظم شد. من اين تاپيك رو از حالت مهم درميارم و يه تاپيك جديد ميزنم. مهدي جان شما هم هر فايل جديدي داشتي اول با پيغام خصوصي براي من يا براي مسيح عزيز بفرست تا دانلود كنيم و تو يه سرور جديد آپ كنيم و لينك مستقيم بديم. اينطوري خيلي بهتره.

Masih

Well-Known Member
سارا پیشنهاد میدم این تاپیک رو قفل کنی و همونطور که خودت گفتی یه تاپیک جدید بزنی و لینکهایی که سالم و درست هست رو اونجا بگذاریم.

davood47

Member
باسلام
متآسفانه (پسورد)اشتباه است.لطفاً(پسورد)درست رابنويسيد.
متشكرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا