MiHan98
New Member
سلام
خیلی وقت پیشتر ها وقتی که هنوز خودمون سرور اجاره نکرده بودیم یعنی از حدود 2 سال پیش
از گلوبات هاست خریدیم که البته قبلش از یکی دیگه هاست رو خریدم و حدود 7 ماه پیش هاست 4 گیگم رو تمدید کردم
! و تاالان هیچ مشکلی با گلوبات نداشتیم و عالی ساپورت میکردن و همیشه هم اقای مهدی انلاین بود و جواب کاربرا رو میداد
ولی حالا !
الان سرور گلوبات دقیقا بیشتر از یک هفتس که دان هست و بالا نمیاد !!!!
و سایت من و دوستمم خوابیده با کلی زحمتی که براش کشیدیم
الان ما هاست رو هم اصلا نمیخوایم فقط اخرین بک اپ مارو بدن تا گورمون ور گم کنیم

شماره هایی هم که ازشون دارم خاموشن :
تلفن : 08612217054 - 09353508923 - 09358349193
id yahoo = globat_online
و تو این انجمن هم اسم کاربریشون mamoolhacker هستش
خواهشا اگر دوستانی کسی از جناب اقا مهدی خبری دارن به ماه بگن
و انشاالله برای خودشونم اتفاقی نیفتاده باشه
درضمن ای دی مجید انلاینشون رو که چک کردم اخرین باری که لاگین کردن :
آخرین فعالیت: ديروز 21:46
چون الان یه مسعله مهم برای سایت پیش اومده چون ما تو ضمینه کاریمون تو ایران رتبه دوم رو داریم و کلی هم برای کارمون زحمت کشیدیم و خداشاهده خیلی شب ها بیخوابی کشیدیم تا به این جا رسیدیم و الانم حاضریم بمیریم ولی اینجوری همه چیز رو از دست ندیم

شما خودتون رو جای ماها بزارید ! وقضاوت کنید
ودرضمن این تاپیک رو هم واسه نارضایتی هم ایجاد نکردم فقط واسه اینکه خبری از ایشون بشن تا بدونیم چریان چیه ؟! و چطوریاست ؟! گفتم شاید شما از ایشون خبر داشته باشید
درپناه حق
خیلی وقت پیشتر ها وقتی که هنوز خودمون سرور اجاره نکرده بودیم یعنی از حدود 2 سال پیش
از گلوبات هاست خریدیم که البته قبلش از یکی دیگه هاست رو خریدم و حدود 7 ماه پیش هاست 4 گیگم رو تمدید کردم
! و تاالان هیچ مشکلی با گلوبات نداشتیم و عالی ساپورت میکردن و همیشه هم اقای مهدی انلاین بود و جواب کاربرا رو میداد
ولی حالا !
الان سرور گلوبات دقیقا بیشتر از یک هفتس که دان هست و بالا نمیاد !!!!

و سایت من و دوستمم خوابیده با کلی زحمتی که براش کشیدیم

الان ما هاست رو هم اصلا نمیخوایم فقط اخرین بک اپ مارو بدن تا گورمون ور گم کنیم

شماره هایی هم که ازشون دارم خاموشن :
تلفن : 08612217054 - 09353508923 - 09358349193
id yahoo = globat_online
و تو این انجمن هم اسم کاربریشون mamoolhacker هستش
خواهشا اگر دوستانی کسی از جناب اقا مهدی خبری دارن به ماه بگن
و انشاالله برای خودشونم اتفاقی نیفتاده باشه

درضمن ای دی مجید انلاینشون رو که چک کردم اخرین باری که لاگین کردن :
آخرین فعالیت: ديروز 21:46
چون الان یه مسعله مهم برای سایت پیش اومده چون ما تو ضمینه کاریمون تو ایران رتبه دوم رو داریم و کلی هم برای کارمون زحمت کشیدیم و خداشاهده خیلی شب ها بیخوابی کشیدیم تا به این جا رسیدیم و الانم حاضریم بمیریم ولی اینجوری همه چیز رو از دست ندیم

شما خودتون رو جای ماها بزارید ! وقضاوت کنید
ودرضمن این تاپیک رو هم واسه نارضایتی هم ایجاد نکردم فقط واسه اینکه خبری از ایشون بشن تا بدونیم چریان چیه ؟! و چطوریاست ؟! گفتم شاید شما از ایشون خبر داشته باشید
درپناه حق

آخرین ویرایش: