▐▬ کسی از شرکت Globat.ir یا دیجیتال مهدی ! خبری نداره ؟!!!! ▐

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed_u139

Member
آقای هزاوه

بهت پیشنهاد میکنم وقت بزاری و این مبحث رو کامل بخونی هر جند میدونم که واست مهم نیست که یک عده رو از نون خوردن انداختی و الان داری با خیال راحت به گشت و گزار نوروزی و عشق و صفات می پردازی

بخون چون به نفعته

میدونی که خراب کردن وجهه کاری شما ( اگر فرض کنیم شما تو زمینه هاستینگ اعتباری داشته باشی که بعید میدونم ) برای ما خیلی آسانه و میتوانیم با روش های مختلفی به سرعت کاری رو که داری با ما میکنی را سر خودت در بیاریم

آقای هزاوه کاری نکن که چند وقت دیگه نامه دادگاه رو در خونت ببینی!!

مرد باش به تلفن ها و شکایات مشتریان نگون بختی که به شما از سر سادگی و کم تجربگی اعتماد کردن جواب بده

از تمامی دوستان آقای هزاوه میخوام که دست از جانب داری های بیهوده خود برای بخشیدن اعتبار به این آقا دست بردارند چون خودشان هم متهم به پوشاندن چهره واقعی این آقا می شوند

از مدیران این انجمن عاجزانه تقاضا دارم که این تاپیک را حذف نکنند تا افراد نگون بختی همچون ما دیگر در دام چنین افراد کلاهبرداری نیفتند و با چشمانی باز بتوانند هاستینگ خود را خریداری کنند .

انشا... آقای هزاوه ادامه تعطیلات نوروزی هم بر شما خوش بگزرد.

MiHan98

New Member
به تمام عزیزانی که سایت مهم دارند ... توصیه می کنم حتی اگر هاستشون به پیشرفته ترین روش بک آپ می گیره باز هم خودشون هر از چند گاهی یه بک از سایتشون داشته باشند. علی الخصوص دیتابیس ها

و اینکه به مقوله بک اپ در موقع خرید هاست اهمیت بدند ...

سلام
خوب عزیز من هر روز هر روز که نمیشه بک اپ گرفت !! مگه سرعت اینترنت ما بدبختا چقدره که بخوایم بک اپ بگریم ؟

پس چرا روزی که خواستیم هاست بخریم بهمون گفتن خیالتون از بابت بک اپ راحت

تازه الان مشکل ما نیست بلکه مشکل از طرف خود سرور هست و مسعولن که کارمارو راه بندازن

بخدا عزیز من کلی ضرر کردم خداشاهده همه کابرام تکی تکی دارن از دست میرن اعتبار سایتمم از بین میره

اگه همینجوری پیش بره بخدا از کار اخراج میشم :sad:

خیلی ها این حرفا رو میزنند بابت بکاپ و اینا - بله بکاپ دارند همه اما توی سرور خودشون
مقصر شمایی - شما دوست عزیزی که بسیار بسیار آماتور هستید و کوچکترین اطلاعاتی از دیتا و هاستینگ ندارید باید هم بیشتر از اینها براتون پیش بیاد - اینا رو از روی خوشحالی نمیگما - از سر ناراحتی و عصبانیته و جنبه سرزنش داره - آخه دوستان وقتی به یک کار حرفه دید غیر حرفه ای بشه همین مسائل پیش میاد - آقا مهدی عزیز شما فرمودین که دیتا سنتر بکاپ نمیده و از این بحثا ( صفحه قبل ) اما همه میدونیم که دیتا سنتر وظیفش این نیست دوست خوبم - یه چیزی هم به همه میگم - کسی که خیلی منم منم میکنه و ما فلانیم و چنانیم و ... باید بگم هیچی هم نیستند متاسفانه - ( میدونید آخه گفتن منم منم ها باعث میشه مغرور بشیم و از همه چیز عقب بمونیم و وقتی این عقب موندن رو حسش میکنیم و از دیگران عقب افتاده ایم در واقع مجبوریم با رقابت کاذب و مخرب کارمون رو پیش ببریم - من اینو میگم که بده و نباید باشه )
مخاطب من یک فرد خاص نیست به کسی برنخوره من دارم به همه میگم از جمله خودم -
اکثر پست ها رو میخونم تو این بخش اما اکثرا چیزی نمی گم - اصلا یه محیط بچه گانه ای میسازیم ( یه عده ایمون ) که دیگران رغبت نمی کنند بیان تو بحث شرکت کنند.
یه کم خودتون به خودتون کمک کنید تا مسائلی پیش نیاد.
اینکه سایت ها ساعت ها یا روز ها و هفته ها از کار افتاده باشه واقعا جای ناراحتی داره - اگر وب مستر بودیم و جای دیگه هاستمون کرده بودند ( به جا اینکه هاستمون رو سرور من نوعی باشه ) میفهمیدیم دیگران چی میگند و چه حالی دارند.
یکی به من گفت با این قیمت ها چطور مشتری هم دارید ؟ گفتم والا من به جا اینکه 10 نفر در ماه هاست کنم 3 تا هاست میکنم هم پول سرور در میاد هم اونا راضیند از کیفیت ( سرور شلوغ نمیشه ) هم لود پائین هست هم ... بهشون گفتم باور نکردند بعد از 2 ماه اومدند که آقا این شماره فیش من اینم شماره اوردر من - لطفا برام هاست ....
چرا باید اینطوری باشه ؟ تا کی میخوایم دست و پا شکسته کار کنیم ؟
نمی دونم فقط میتونم بگم متاسفم از اینکه این اتفاق برای این دوستان پیش اومده
ایشاالله که درست بشه

یا علی

آخرین ویرایش:

alimosavi

Active Member
سلام.
همه اینجا حق دارند.

ولی یک ضرب المثل هست : کف دست مو نداره . حالا شما سعی کنید بکنید.

مهمترین مقصر همون کسی هست که وارز راه انداخته بود و بعد کسی که زیر چشمی بهش اجازه اینکارو داده بود.

اگر قوانین رعایت بشه هیچ وقت این مشکلات پیش نمی یاد

engineer_ict

New Member
سلام خدمت همه همدردان من
منم از ادمین هایی هستم که سایتم را روی گلوبات هاست کردم
بیش از 2 هفته است که سایت ما down شده ، پس کی قراره انتقال بدین ؟
دوستان همشون درست میگن ، بازدیدهای ما داره میپره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه دارین کارها رو انجام میدین که دستتون درد نکنه پس حداقل موبایل رو خاموش نکنین !
تا کی باید منتظر موند ؟

erroring

Member
نكنه اين تاخير ها به خاطر اينه كه ديتاسنتر سرور رو فرمت كرده و بك آپي در كار نيست و آقا مهدي خجالت ميكشه بگه بريد پي كارتون !!!

alimosavi

Active Member
معمولا قبل از هر اقدام به صاحب سرور اطلاع می دند تا ایراد رو برطرف کنه.
اینکه یکهو دیتاسنتر بیادو سرور رو ببنده خیلی عجیبه

erroring

Member
معمولا قبل از هر اقدام به صاحب سرور اطلاع می دند تا ایراد رو برطرف کنه.
اینکه یکهو دیتاسنتر بیادو سرور رو ببنده خیلی عجیبه

سه بار اين اتفاق براي سرور هاي ايشون افتاده. در صورتي كه خريدار سرور، هزينه ماهانه رو پرداخت نكنه چه اتفاقي مي افته؟

MiHan98

New Member
خیلی ها این حرفا رو میزنند بابت بکاپ و اینا - بله بکاپ دارند همه اما توی سرور خودشون
مقصر شمایی - شما دوست عزیزی که بسیار بسیار آماتور هستید و کوچکترین اطلاعاتی از دیتا و هاستینگ ندارید باید هم بیشتر از اینها براتون پیش بیاد - اینا رو از روی خوشحالی نمیگما - از سر ناراحتی و عصبانیته و جنبه سرزنش داره - آخه دوستان وقتی به یک کار حرفه دید غیر حرفه ای بشه همین مسائل پیش میاد - آقا مهدی عزیز شما فرمودین که دیتا سنتر بکاپ نمیده و از این بحثا ( صفحه قبل ) اما همه میدونیم که دیتا سنتر وظیفش این نیست دوست خوبم - یه چیزی هم به همه میگم - کسی که خیلی منم منم میکنه و ما فلانیم و چنانیم و ... باید بگم هیچی هم نیستند متاسفانه - ( میدونید آخه گفتن منم منم ها باعث میشه مغرور بشیم و از همه چیز عقب بمونیم و وقتی این عقب موندن رو حسش میکنیم و از دیگران عقب افتاده ایم در واقع مجبوریم با رقابت کاذب و مخرب کارمون رو پیش ببریم - من اینو میگم که بده و نباید باشه )
مخاطب من یک فرد خاص نیست به کسی برنخوره من دارم به همه میگم از جمله خودم -
اکثر پست ها رو میخونم تو این بخش اما اکثرا چیزی نمی گم - اصلا یه محیط بچه گانه ای میسازیم ( یه عده ایمون ) که دیگران رغبت نمی کنند بیان تو بحث شرکت کنند.
یه کم خودتون به خودتون کمک کنید تا مسائلی پیش نیاد.
اینکه سایت ها ساعت ها یا روز ها و هفته ها از کار افتاده باشه واقعا جای ناراحتی داره - اگر وب مستر بودیم و جای دیگه هاستمون کرده بودند ( به جا اینکه هاستمون رو سرور من نوعی باشه ) میفهمیدیم دیگران چی میگند و چه حالی دارند.
یکی به من گفت با این قیمت ها چطور مشتری هم دارید ؟ گفتم والا من به جا اینکه 10 نفر در ماه هاست کنم 3 تا هاست میکنم هم پول سرور در میاد هم اونا راضیند از کیفیت ( سرور شلوغ نمیشه ) هم لود پائین هست هم ... بهشون گفتم باور نکردند بعد از 2 ماه اومدند که آقا این شماره فیش من اینم شماره اوردر من - لطفا برام هاست ....
چرا باید اینطوری باشه ؟ تا کی میخوایم دست و پا شکسته کار کنیم ؟
نمی دونم فقط میتونم بگم متاسفم از اینکه این اتفاق برای این دوستان پیش اومده
ایشاالله که درست بشه

یا علی

سلام دوست گلم

شما داری غیر مستقیم یا بهتره بگم مستقیم داری توهین میکنی ؟!! :shock::snap:

اولا اماتور خودتی ! :wink::snap:

ببین عزیز حجم دیتابیس و فایل های من 500 مگ هست با اینترنت ذغالی 128 یا 256 کیلوبایت توقع داری هر روز بک اپ بگیریم ؟

اخرین بک اپی هم که دارم ماله یک ماه پیش هست و از اون موقع تاحالا کلی اطلاعات و کابر جدید اضافه شده که جبرانش خیلی خیلی سخته !

پس نگید تقصر ماست ! :wink:

درضمن ما نگفتیم که بک اپ رو واسه ما ریستور کن ! چون مشکل از طرف ما نبوده و مشکل از طرف خودشونه ! :mad:

درضمن اعصاب = تعطیل و خواهشا بحث الکی نکنید دوست عزیز

و معظرت میخوام اگه حرف ناراحت کننده ای زدم

MiHan98

New Member
درضمن الان اقا مهدی کجاست ؟؟!! خوب حداقل میتونست بیاد مارو دلداری بده بگه چقدر طول میشکه تا مشکل حل بشه !! یه سلام داد و در رفت !

این یعنی حس مسعولیت ؟!! :shock:

engineer_ict

New Member
آخه این که نمیشه ، ما داریم خودمون جواب خودمونو میدیم ، اونی که باید جوابگو باشه جناب مهدی خان است
ما ادمینها این همه پست دادیم تو این تاپیک ، ایشون یه بار اومد و دیگه پست نداد که ما بدونیم کجای کاره ؟ داره مذاکره میکنه ؟ مذاکره نمیکنه ؟
این که برا ما سایت نمیشه ، ما داریم ضرر میکنیم ، اگر مذاکرات به جایی نرسیده و نمیتونه سرور رو درست کنه بیاد اینجا اعلام کنه ، درد همه ما اینه که یه بک آپ بده به ما بده بریم سایتمونو یه جا دیگه هاست کنیم .
همه ما برای سایتمون زحمت کشیدم ، کار یکی دو روز نبوده که ، همش داره در عرض 2 هفته میپره .

engineer_ict

New Member
در ضمن پشتیبانی سایت یعنی اینکه همیشه ، همه جا ، همه وقت جوابگوی مشتریان باشه
نه اینکه تا مشکلی پیش اومد پشتیبانی سایت ساده ترین کار رو انجام بده (موبایل رو خاموش کنه)

ما اگر سرویس خوب ارائه میدیم ، در کنارش باید پشتیبانی خوب هم داشته باشیم .

erroring

Member
باز خوبه حجم فايل هاي شما 500 مگه با يه كار گروهي ميشه دانلودش كرد :D واسه ما كه 10 گيگ فايله بايد چه خاكي تو سرمون ميريختيم !؟ تنها راه حلمون خريد يه سرويس ftp يا هاستينگ حجمي براي بك آپ بود!!! البته ما حدود 5 گيگ رو نجات داديم با همين روش و منتظر دريافت بقيش هستيم.

hamed_u139

Member
دوستان بحث کردن دیگه فایده نداره

جناب مهدی خان از شعور ساقط هستند و تمنا و خواهش از ایشان دیگر کاری بس عبث و بیهوده است

با ایشان باید با زبان قانونی برخورد کرد

توصیه می کنم که به دنبال راه قانونی برای شکایت از ایشان و ادعای خسارت باشید . هر چند خسارتی که ایشان وارد کرده به سادگی جبران پذیر نیست .

به دنبال شکایت کردن باشید تا بتوانیم با اتحاد با همدیگر از راههای قانونی از این شیاد ، حق خود را طلب کنیم.

4pc

Member
همگی حق دارین !

می بایست روی سرور دیگه ای بک آپ از یوزر ها تهیه میکرد .

تا اونجایی که در جریان هستم بک آپ کلیه یوزر ها هست و هیچ اطلاعاتی از دست نرفته . در مورد سرور جدیدشون هم همین دیروز بود با کمک بنده سرور vps ها بالا آوردن و مشغول انتقال اطلاعات vps ها و همینطور سایت های هاستینگ شدند !

این درست نیست که بگم باز هم صبر کنید . چون میدونم 1 ساعت دون تایم هم برای یک مدیر سایت سنگینه ! چه برسه به چند روز !

اما باید اینو بگم با توهین و پایین کشیدن دیگران این مشکل حل نمیشه و برخی افراد تو این تاپیک راه درستی در پیش نگرفته اند !

من نه کاربر مهدی هستم نه رابطه صمیمی با ایشون دارم . به عنوان یه همکار کمکشون کردم که مشکل شما دوستان حل بشه . و قصد طرفداری از کسی ندارم ! اما یه سری اومدن تو این تاپیک حرف از سرویس خوب شدن و یه سری حرف ها که باید مدیر سرور انجام بده و ......... که خودم بارها دیدم خودشون این ها رعایت نکردن و یوزر هاشون شاهد دون تایم مکرر بودن !

پس لطف کنید گناه دیگران نشورین !

یا علی

hamed_u139

Member
تا اونجایی که در جریان هستم بک آپ کلیه یوزر ها هست و هیچ اطلاعاتی از دست نرفته . در مورد سرور جدیدشون هم همین دیروز بود با کمک بنده سرور vps ها بالا آوردن و مشغول انتقال اطلاعات vps ها و همینطور سایت های هاستینگ شدند !

باز هم از همان دروغ های همیشگی!! گوش ادمین های بیچاره ای که سرور از این آقا گرفته اند پر است از این جفنگیات!!!

من نه کاربر مهدی هستم نه رابطه صمیمی با ایشون دارم . به عنوان یه همکار کمکشون کردم که مشکل شما دوستان حل بشه

شما اگه خیلی دوست داری به ما کمک کنی خیلی بهتره که به این آقای کلاهبردار بگی بیاد و این بچه بازی ها رو در نیاره و مسئولیت گندی رو که زده قبول کنه و خسارت تمامی ضررهای مالی و اعتباری یوزرهاشو قبول کنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا