▐▬ کسی از شرکت Globat.ir یا دیجیتال مهدی ! خبری نداره ؟!!!! ▐

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام دوست گلم

شما داری غیر مستقیم یا بهتره بگم مستقیم داری توهین میکنی ؟!! :shock::snap:

اولا اماتور خودتی ! :wink::snap:

ببین عزیز حجم دیتابیس و فایل های من 500 مگ هست با اینترنت ذغالی 128 یا 256 کیلوبایت توقع داری هر روز بک اپ بگیریم ؟

اخرین بک اپی هم که دارم ماله یک ماه پیش هست و از اون موقع تاحالا کلی اطلاعات و کابر جدید اضافه شده که جبرانش خیلی خیلی سخته !

پس نگید تقصر ماست ! :wink:

درضمن ما نگفتیم که بک اپ رو واسه ما ریستور کن ! چون مشکل از طرف ما نبوده و مشکل از طرف خودشونه ! :mad:

درضمن اعصاب = تعطیل و خواهشا بحث الکی نکنید دوست عزیز

و معظرت میخوام اگه حرف ناراحت کننده ای زدم

سخنانتون رو به فال نیک میگیرم و اینطوری برداشت میکنم که نمیشناسید منو و اینکه منظورمو اشتباها برداشت کردید
من گفتم مقصر شما ( یعنی مخاطب زیاد ) هستید که به صورت نا آگاهانه خرید میکنید و فریب میخورید - من نه آقا مهدی رو میشناسم ( شناخت سطحی دارم فقط ) که بخوام از ایشون طرفداری کنم یا از شما که بازم نمیشناسم طرفداری کنم.
من دارم میگم شمایی که هزینه ای میکنید و هاستی میگیرید این شمایید در درجه اول که مقصرید چشماتون رو باز نکردین - میدونید چرا ؟ من بهتون میگم این موضوع رو - چون که اگر هزینه ی نسبتا زیادی میخواستید بکنید همون روز اول چشماتون رو باز میکردین و حساسیت نشون میدادید - همونطور که یه عده میان و کار مدیریت سرور رو به بچه بازی می کشند شمایی هم که خریدارید زیاد اهمیتی نمیدین چونکه پول اون هاست = پول 4 بار کرایه تاکسی شما!
من اینطوری دارم به همه میگم که به صورت طعنه ای به همه باشه که سری بعد با چشم باز کاری رو صورت بدن عزیزم
بازم میگم تقصیر خودتون هست - میگید چرا ؟ خیلی واضحه که - الان دوستتون گفتند مثلا این مورد قبلا 3 بار رخ داده - چرا وقتی هنوز خرید نکردین تاپیک نمیزنید ؟ وقتی یه جای کارتون میلنگه میاید میگید فلانی این طور بود آنطور بود - چرا نمیگید خودم خواستم پول کمتری بگیرم - آقا مگه شما واسه ماشینتون جنس نخریدید تا حالا - مقلا مکانیکه میگه اگر فلان چیز و فرانسویشو نگیرید من اصلا نمیبندم رو ماشینتون چون زیر دستم تو بستن ممکنه بشکنه!
دوستان عزیز این جمله همیشه یادتون باشه : هیچ گرونی بی حکمت نیست هیچ ارزونی هم بی علت - مگر اینکه کمپانی خیلی بزرگی باشه که اون خدمات رو میده که اون برمیگرده به بقیه سیاستهاش - چون کسی عاشق چشم و ابرو شما نیست بخواد از جیبش پول بزاره جای شما!
مثلا گوگل اومده جی میل رو راه اندازی کرده رایگان اون سیاست داره - کمپانی بزرگی هم هست ولی آیا من میتونم مقلا یک سال هاست رایگان بدم ؟ معلومه که نمیتونم.

شاد باشید و سلامت

4pc

Member
باز هم از همان دروغ های همیشگی!! گوش ادمین های بیچاره ای که سرور از این آقا گرفته اند پر است از این جفنگیات!!!

شما اگه خیلی دوست داری به ما کمک کنی خیلی بهتره که به این آقای کلاهبردار بگی بیاد و این بچه بازی ها رو در نیاره و مسئولیت گندی رو که زده قبول کنه و خسارت تمامی ضررهای مالی و اعتباری یوزرهاشو قبول کنه .

من علاقه ای به دروغ گفتن ندارم ! خودم با دیتا سنتر قبلیشون صحبت کردم و در خوایت اطلاعات هارد روی ftp کردم ! که قبول کردن و جریمه مشکل کپی رایت جناب مهدی خان پرداخت کردن و اطلاعات روی ftp تحویل گرفتند !

اگر دوست نداشتم کمک کنم خودمو جلوی آدمی مثل شما کوچیک نمی کردم با پاسخ به حرف هاتون !

مهدی هم نمی دونم در چه مرحله ای از کار هست و دیروز آن بود و کمک کردم سرور xen بالا بیارن .

یا علی مدد

hamed_u139

Member
من علاقه ای به دروغ گفتن ندارم ! خودم با دیتا سنتر قبلیشون صحبت کردم و در خوایت اطلاعات هارد روی ftp کردم ! که قبول کردن و جریمه مشکل کپی رایت جناب مهدی خان پرداخت کردن و اطلاعات روی ftp تحویل گرفتند !

اگر دوست نداشتم کمک کنم خودمو جلوی آدمی مثل شما کوچیک نمی کردم با پاسخ به حرف هاتون !

مهدی هم نمی دونم در چه مرحله ای از کار هست و دیروز آن بود و کمک کردم سرور xen بالا بیارن .

یا علی مدد

مظلوم نمایی نکن

کسی با شما سر و کار نداشته

خودش بیاد جواب بده اگه واقعا آن میشه

تو جای ما بودی دیگه هیچ جیزی رو باور نمی کردی از بس دروغ شنیده بودی

پس خواهشا اگه دوست داری حرمتت حفظ بشه از این سیاه بازی برو کنار

erroring

Member

یا علی مدد

دستت درد نكنه. شما كه در جريان مسائل هستيد نميدونيد فايل هاي سرور خود globat.ir كي منتقل ميشه؟ اطلاعات ما الان روي سرور share ايشون هستش. ما نمي خوايم سايت بالا بياد فقط ميخوايم بك آپ ها رو بگيريم حالا چه ftp و چه به هر روش ديگه اي. اگه الان امكانش هست كه ما با Ftp فايلهامون رو بگيريم لطفا راهنمايي بفرماييد و يا بگيد يوزرهامون رو براتون ارسال كنم.

4pc

Member
مظلوم نمایی نکن

کسی با شما سر و کار نداشته

خودش بیاد جواب بده اگه واقعا آن میشه

تو جای ما بودی دیگه هیچ جیزی رو باور نمی کردی از بس دروغ شنیده بودی

پس خواهشا اگه دوست داری حرمتت حفظ بشه از این سیاه بازی برو کنار

من قصد اطلا دادن اوضاع به کاربران گلوبات که تو این تاپیک سردرگم و منتظر جواب هستن داشتم !

جوابم هم گرفتم . امیدوارم سایتتون بیاد بالا . حالتون بهتر شد بتونید درست فکر کنید و بهتر قضاوت کنید

سربلند باشید

4pc

Member
دستت درد نكنه. شما كه در جريان مسائل هستيد نميدونيد فايل هاي سرور خود globat.ir كي منتقل ميشه؟ اطلاعات ما الان روي سرور share ايشون هستش. ما نمي خوايم سايت بالا بياد فقط ميخوايم بك آپ ها رو بگيريم حالا چه ftp و چه به هر روش ديگه اي. اگه الان امكانش هست كه ما با Ftp فايلهامون رو بگيريم لطفا راهنمايي بفرماييد و يا بگيد يوزرهامون رو براتون ارسال كنم.

درجریان نیستم . آخرین بار دیروز آن بودن که یکی از سرور ها بالا آورد و xen نصب کردن که vps ها بالا بیارن .

سوال دیکه ای داشتین پی ام بدید Achilles.ir67

اینجا ظاهرا من با وکیل جناب مهدی خان اشتباه گرفتن ! من قصد طرفداری از هیچکسی ندارم و نداشتم !

موفق باشید

hamed_u139

Member
من قصد اطلا دادن اوضاع به کاربران گلوبات که تو این تاپیک سردرگم و منتظر جواب هستن داشتم !

جوابم هم گرفتم . امیدوارم سایتتون بیاد بالا . حالتون بهتر شد بتونید درست فکر کنید و بهتر قضاوت کنید

سربلند باشید

به سلامت

ممنون از فعالیت های بشر دوستانت

به مهدی خان هم بگو بزودی تو دادگاه میبینیمش

hami131

Member
ایشون الان اینجا on هستند

webhostingtalk.ir

با نام کاربری globat

برای حل مشکل شما شاید

در ضمن اون سایتی که استفاده وارزی میکرده میشه معرفی کنید

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
تاپیک بسته میشه چون دیگه زیادی داره به قهقرا میره
خود اون شخص نیست ...هر موقع اومدن بهم پیغام خصوصی بزنن تاپیک رو باز کنم...
بهر صورت این بحث بی فایده هستش وقتی خود شخص حضور نداره
خوشم میاد از عزیزانی که از کوچکترین فرصت برای خراب کردن همکارانشون استفاده می کنند! نه جدی خیلی هنر میخواد وقتی شخصی توی گرفتاری هستش به عوض کمک زیر آبش رو بزنیم ..از هر کسی بر نمیاد..
منظورم به شخص خاصی نیست اونهایی که خودشون از نیتشون باخبر باشن متوجه منظورم میشن.خیلی ها هم بی طرفانه قضاوت کردن البته که خسته نباشید میگم.
موفق باشید:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا