خب... نفرات اول تا سوم آمادگی خودشونو برای فینال اعلام نکردند...
نمیخواین فینال بدین؟
اینجوری نصفه میمونه ها...
برنده نهایی هنوز انتخاب نشده...
ُسلام ایمان عزیز. من آمادگی خودمو اعلام میکنم.
از زحماتتم ممنون
خب... نفرات اول تا سوم آمادگی خودشونو برای فینال اعلام نکردند...
نمیخواین فینال بدین؟
اینجوری نصفه میمونه ها...
برنده نهایی هنوز انتخاب نشده...
ُسلام ایمان عزیز. من آمادگی خودمو اعلام میکنم.
منم هستم .
سلام به همه دوستان قدیمی.
حالا تنهایی میرید ساحل! کاشکی بمن هم خبر می دادید.
جسارتن با ایمیل نه پیام
ما شا ا... اینجا خیلی شلوغ شده.
واقعا خیلی کارای قشنگی این جا هست.
منم میخوام نظر بدم.
عزیزان یکی منو در جریان قرار بده
من عجله نکردم امین جان گفتم اگه میشه سریع تر اقدام کنید آخه 1 هفته از اتمام مسابقه میگذره.عادل جان عجله نکن . بزار ایمان مرتب کنه کار هارو اول![]()
sawper عزیز اومدی اما دیر اومدی...سلام به همه دوستان قدیمی.
حالا تنهایی میرید ساحل! کاشکی بمن هم خبر می دادید.
جسارتن با ایمیل نه پیام
ما شا ا... اینجا خیلی شلوغ شده.
واقعا خیلی کارای قشنگی این جا هست.
منم میخوام نظر بدم.
عزیزان یکی منو در جریان قرار بده
دوستان لطفا اینقدر تعداد این صفحات رو با پستهای غیر ضروری بالا نبرید...من عجله نکردم امین جان گفتم اگه میشه سریع تر اقدام کنید آخه 1 هفته از اتمام مسابقه میگذره.
دوستان عزیز پنج شنبه و جمعه مهلت ارسال رندر هاست...
آماده باشین...
بابت دیر شدن من هم عذر میخوام اما موضوع حقوق بچه های شرکت کننده بوده که امیدوارم توضیحات ایشون قانع کننده باشه و همه چیز حل بشه...
شرایط و موضوع مسابقه رو چهارشنبه شب میگم براتون...
فعلا شرکت کننده ها این عزیزانند:
Ali_118
swaper
roohollah
.
موفق باشین...
اولا با توجه به مطالعات باستان شناسان قدمت قوم مکس به دوران قبل از پنجره سنگی ( یعنی داس)!! می رسه و از قوم مایاها بسیار با سابقه تر ند!!این عکس از یکی از بناهای قوم مشهور مکس (مکس ها دشمنان مایا ها بودند که در سرزمینی مجاور حدود 10000 سال پیش زندگی میکردند!) ساخته شده...
طبق نظر کارشناسان، این سخره که بر اساس طرح یک قوری ساخته شده، از ساخته های عزیز مکس(وو) میباشد و در آن از روش فتوشاپ نیز استفاده شده!
:d
اولا با توجه به مطالعات باستان شناسان قدمت قوم مکس به دوران قبل از پنجره سنگی=ویندوز ( یعنی داس)!! می رسه و از قوم مایاها بسیار با سابقه تر ند!!این عکس از یکی از بناهای قوم مشهور مکس (مکس ها دشمنان مایا ها بودند که در سرزمینی مجاور حدود 10000 سال پیش زندگی میکردند!) ساخته شده...
طبق نظر کارشناسان، این سخره که بر اساس طرح یک قوری ساخته شده، از ساخته های عزیز مکس(وو) میباشد و در آن از روش فتوشاپ نیز استفاده شده!
:d