دقیقا تکلیف خودتونو مشخص کنین! شماها سایت تخصصی می خواین یا چت روم؟!
به نظر من بهتره یه هیئت از بین خودتون تشکیل بدین و دقیقا بگین چیها میخواین.
بعد به گوش مجید برسونین.بعد هم مجید بر طبق صلاحدید سایت اون رو اجرا می کنه یا میگه قابل اجرا نیست.فکر نمی کنین اینجوری بهتر باشه؟
اینجوری خوب هر کس داره نظر خودشو میگه.یکی میاد میگه باید اینجوری باشه و دیگری میگه نباید اینجوری باشه.در آخر هم نمیشه نظر هر دو رو انجام داد و یکی از طرفین ناراضی خواهد موند.اونوقت باز هم مشابه این تاپیک خواهیم داشت
اما یه رای گیری بین خودتون بکنین و به کسایی که فکر می کنین قدرت درک و فهموندن بهتری دارن رای بدین تا اون بیاد مشکلات رو با ما در میون بذاره
اینجوری خیلی از مسائل هم حل میشه
عماد جان این قانون سه اخطار = بن و اینجور چیزها رو ما هم در اینجا داریم.منتها مساله اینجاست که خیلی مدیرا لازم نمی بینن ازش استفاده کنن.افرادی مثل صادق و امید که همینجوری دارن وظیفه شون رو انجام میدن( بر طبق قوانین سایت) و در آخر کلی تاپیک براشون زده میشه که آقا اینو از مدیریت بردارین یا خودم شاهد بودم توی مسنجر چه فحشاهایی بهشون داده میشه( این مورد رو بنده هم تجربه داشتم البته.یعنی خیلی ها این درک رو ندارن که خوب من به این دختره فحش بدم این که نمیاد برگرده جواب منو بده!) اونوقت وای به وقتی که ازین اخطار بن هم استفاده کنن.یعنی مدیرها خیلی جاها مراعات یوزر رو می کنند.
در مورد محدودیت دقیاق متوجه نشدم منظورتون از اینکه میگین محدودیت مدیرها کمه چی هستش!
یعنی متاسفانه چیز خوبی از این حرفتون برداشت نکردم.
مدیرا در حالت عادی اتفاقا محدودیت خیلی زیادی دارن.یعنی خیلی جاها برای محدود کردن کاربرا! به مشکل برخورد می کنن و تنها دلیلش همین عدم اختیارات تام مدیر هستش.یعنی شما میتونین مطمئن باشید ( بهتون اطمینان میدم) که تاحالا هیچ مدیری توی سایت پاشو از گلیم خودش درازتر نکرده.هر کس هر کاری انجام داده بر طبق قوانین بخشش و سایت بوده.اینکه شما میگین مدیرها محدودیت کمی دارن اگه لطف کنین کمی برای من مساله رو بازتر کنین تا بهتر متوجه منظورتون بشم
با تشکر
موفق باشید