یک کمی مجید آنلاین دیکتاتور نشده؟!

animeditor

Active Member
الان سایتی مثل Bmc با دعوتنامه پیش می ره ...
عضوهای زیادی داره و هرکسی هم نمی آد عضو شه ...
مثلا اگه من برای شما دعوتنامه ارسال می کنم ، نسبت به شما و کارهایی که می کنید اونجا مسئولم ...
اینجوری نظم بیشتری هستش ...
دعوتنامه باعث یکدست شدن افراد میشه و از پستهای اسپم و خلاف قوانین و ... جلوگیر میشه
انجمنهایی تخصصی خیلی زیادی هستند که فقط بصورت دعوتنامه ای هستند البته فرومهایی تخصصی نه فرومهایی که دنیال یوزر تنها باشند
سلام جمیعاً

کاملاً با شما موافقم.
به نظر من اگه دعوت نامه ای کنن، شاید کمی جمع و جور بشه؛ ولی باز هم نمی تونه تضمین کنه.
البته استفاده از دعوت نامه، مدیریت و ناظرت رو راحت تر می کنه و ممکنه محیط طوری بشه که همه با (احتیاط و) اشتیاق بیشتری مطلب می ذارن و نظر می دن و توی بحث ها شرکت می کنن.
ولی با مدیریت صحیح می شه این کار رو بهتر انجام داد. (دوباره رفتیم سر بحث قبل!!!)

التماس دعا
یا علی

یک پیشنهاد خیلی از کاربران مجید آنلاین که با چند هزار تا پست یک دفعه سر مسای کوچک قهر می کنند و می رن برای جلوگیری و انگیزه بهرته به یک سبکی ازشون قدردانی بشه منظورم خودم نیست امقا : امیر _ مصطفی و ...... که کم هم نیستن قدردانی هم نه از نظر مالی یا ... بستگی به خود مدیرا داره

یک پیشنهاد دیگه عضویت از الان به بعد رو لغو کنید و بصورت دعوتنامه ای انجتم بدید
پیشنهاد دومتون جالب نبود... دلیلشو می شه بگید؟ کلی کاربرو جدید رو بگیریم که فروم بهم نریزه؟ دیگه دعوتنامه کاربردش عوض شده.الان بیشتر برای جلو گیری از Spam و ... ازش استفاده می کنن.
باید سیاستی که فروم های بزرگ جهانی اجرا کردن،رو پیش گرفت.
تو این تاپیک در مورد مدیریت بحث می کنیم.
باید مدیرها خوب باشن.حالا انتخابشون خیلی مهمه.
به نظرم اگر یک سری قوانین برای مدیرها به وجود بیاد و در دسترس همه باشه بد نمیشه.این طوری مدیرها هم تا یک حدی کنترل می شن.حداقل کاربر می تونه یک حرفی بزنه... آقای علوی زاده هم می تونن از شر روابط دوستانه خلاص بشن...
مدیر شدن باعث می شه خیلی از پستها رو نتونی بزنی.مثلا خود من به هیچ وجه حاضر نیستم مدیر بشم.چونه خیلی محدودیت برام به وجود می یاد.دیگه نمی تونم به کسی بگم: "نظرت اصلا خوب نبود" و دیگه نمی تونم نشون بدم که طرفدار کسی هستم.این یک مساله ی طبیعیه.نه ه ه ،فروم مال من نیست هر کاری دلم خواست بکنم.فروم حتی مال دوست عزیزمون آقای علوی زاده نیست{هر چند حساب ایشون با بقیه فرق داره}.(خیلی این مطلب رو تکرار کردم،پس جدی بگیرید)
الان مدیرها این حس رو ندارن.برعکس عمل می کنن.چون مدیرن فرماندهی می کنن... جو ریاست!!! کلا تاپیک خراب می کنن.الکی لاک می کنن... اخه یکی نیست بگه مدیر عزیز تو کی هستی که که نباید بهت گفت اشتباه می کنی... منظوره من از دیکتاتوری اینه...

ولی با مدیریت صحیح می شه این کار رو بهتر انجام داد. (دوباره رفتیم سر بحث قبل!!!)
موافقم.

YTERROR

Active Member
به نظرم اگر یک سری قوانین برای مدیرها به وجود بیاد و در دسترس همه باشه بد نمیشه.این طوری مدیرها هم تا یک حدی کنترل می شن

تا وقتی خود کاربران رعایت نکنند و یک مدیر با رعایت قوانین سختگیر و ... بشه و از نظر کاربر اون مدیر صلاحیت نداره فایده ای نداره بجز بهم ریختگی بیشتر فروم لانش که مدیرا محدودیتشون کمه این جوری کاربرا انتقاد می ننند و وضیعت فروم اینه اگه محدود بشن چه شود

یک سرچ تویی تایپیکها بزنید بنیاد یک یوزر معلوم نیست از کجاست و چرا از اوین پستش توهین و انتقاد و ......

ولی دعوتنامه ای مثل جیمیل یا ... دیگه این دوره زمونه نیست مثل سایت کلوپ که هر کاربر تا 10 ا می تونه دعوت کنه ولی دعوتنامه اش خیلی راحته چون بهشون یک صفحه عضویت میده که از اون صفحه فقط 10 نفر عضو می تونند بشن و مطمن باشید واسه سایت هم تبلیغات بیشتری می شه هم راحت تر عضو می گیره عضیت اسان ولی مقدور به صرفه هر چیزی راه خودشو داره

این طوری معلوم میشه کی چرا چجوری وارد فروم شده و میشه جلوی خیلی از افراد رو گرفت

+ قانونی که تویی خیلیها فروم اجرا میهش وی این جا و فورمهایی ایرانی نیست اخطار بعد از 3 اخطلار اخراج و بن مردن کل آی پی طرف و آزادی عمل مدیر در این رابطه

+ قانونی که تویی خیلیها فروم اجرا میهش وی این جا و فورمهایی ایرانی نیست اخطار بعد از 3 اخطلار اخراج و بن مردن کل آی پی طرف و آزادی عمل مدیر در این رابطه
منظورم طرز کار مدیرها و انتخاب اونها تو فرمهای بزرگ بود... بحث سر همین مدیره نه یوزر

NAKOOT

Well-Known Member
چند سال پیش تو سایتی عضو بودم که با انتخاب نادرست مدیر سایت بهم ریخت ...
یکی از مدیرها بلایی به سر سایت درآورد که از اون موقع سایت برای گرفتن مدیر
یک چیزی شبیه قرار داد می فرسته برا مدیرها تا امضا کنن ...
اینجوری رو مدیرها می شه تسلط داشت ...
البته عضوهای مجید آنلاین با فهم تر از این حرف ها هستن که از این بچه بازیها در بیارن ...

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
162.gif

بهتر نیست بجای پاک کردن یا عوض کردن صورت مسئله اون رو حل کنید !؟!

ما تا الان بر اساس صحبتهایی که دوستان کردن نتیجه های مختلفی گرفتیم و خیلی چیزها رو هم ترتیب اثر دادم و داریم روش کار میکنیم... که البته بیشتر موضوعیت این مبحث روی قضیه مدیران هستش که ما هم روی این قضیه بیشتر کار کردیم و الان یک سری مدیر جدید داریم میگیریم و هم اینکه یک سری تغییرات در مدیران قبلی داده خواهد شد.

ممنونم

مجید

online-amir

New Member
سلام... .

من تازه عضو اينجا شدم ... .

اينجا همه احترام هم رو دارند...خوشحالم... .

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
دقیقا تکلیف خودتونو مشخص کنین! شماها سایت تخصصی می خواین یا چت روم؟!
wha%5B1%5D.gif

به نظر من بهتره یه هیئت از بین خودتون تشکیل بدین و دقیقا بگین چیها میخواین.
happysmiley.gif
بعد به گوش مجید برسونین.بعد هم مجید بر طبق صلاحدید سایت اون رو اجرا می کنه یا میگه قابل اجرا نیست.فکر نمی کنین اینجوری بهتر باشه؟
اینجوری خوب هر کس داره نظر خودشو میگه.یکی میاد میگه باید اینجوری باشه و دیگری میگه نباید اینجوری باشه.در آخر هم نمیشه نظر هر دو رو انجام داد و یکی از طرفین ناراضی خواهد موند.اونوقت باز هم مشابه این تاپیک خواهیم داشت
اما یه رای گیری بین خودتون بکنین و به کسایی که فکر می کنین قدرت درک و فهموندن بهتری دارن رای بدین تا اون بیاد مشکلات رو با ما در میون بذاره
اینجوری خیلی از مسائل هم حل میشه
عماد جان این قانون سه اخطار = بن و اینجور چیزها رو ما هم در اینجا داریم.منتها مساله اینجاست که خیلی مدیرا لازم نمی بینن ازش استفاده کنن.افرادی مثل صادق و امید که همینجوری دارن وظیفه شون رو انجام میدن( بر طبق قوانین سایت) و در آخر کلی تاپیک براشون زده میشه که آقا اینو از مدیریت بردارین یا خودم شاهد بودم توی مسنجر چه فحشاهایی بهشون داده میشه( این مورد رو بنده هم تجربه داشتم البته.یعنی خیلی ها این درک رو ندارن که خوب من به این دختره فحش بدم این که نمیاد برگرده جواب منو بده!) اونوقت وای به وقتی که ازین اخطار بن هم استفاده کنن.یعنی مدیرها خیلی جاها مراعات یوزر رو می کنند.
در مورد محدودیت دقیاق متوجه نشدم منظورتون از اینکه میگین محدودیت مدیرها کمه چی هستش!
coffee(1).gif

یعنی متاسفانه چیز خوبی از این حرفتون برداشت نکردم.
Basic_smilies_005_by_2mbst1.gif
مدیرا در حالت عادی اتفاقا محدودیت خیلی زیادی دارن.یعنی خیلی جاها برای محدود کردن کاربرا! به مشکل برخورد می کنن و تنها دلیلش همین عدم اختیارات تام مدیر هستش.یعنی شما میتونین مطمئن باشید ( بهتون اطمینان میدم) که تاحالا هیچ مدیری توی سایت پاشو از گلیم خودش درازتر نکرده.هر کس هر کاری انجام داده بر طبق قوانین بخشش و سایت بوده.اینکه شما میگین مدیرها محدودیت کمی دارن اگه لطف کنین کمی برای من مساله رو بازتر کنین تا بهتر متوجه منظورتون بشم
2wbrczl.gif

با تشکر
موفق باشید

YTERROR

Active Member
میگین مدیرها محدودیت کمی دارن اگه لطف کنین کمی برای من مساله رو بازتر کنین تا بهتر متوجه منظورتون بشم

محدودیت کم یعنی بدون چون را یکی رو با 3 تا اخطار اخراج کنند یا بدون موظف به پاسخگویی به کاربر 'کارشون و بکنند من نمی دونم چرا تویی این فروم این قدر حرف از مدیرا و اخراج مدیر میشه الان یک سرچ بکنید 2 تا تایپیک زنده در مورد دو تا مدیر این فروم پیدا می کنید بدون این که جلوش گرفته بشه

یک فروم تخصصی این قدر درگیر حاشیه نمیشه که هر چی بحث سر هر چیزی هست یک راست میان تویی مجید آنلاین :) مجید آنلاین دیگه معروف شده به معرکه گیری یک یوزر میاد سریع ثبت نام می کنه و شروع می کنه به توهین و ...... بدون این ه کسی بفهمه ین کیه که مطمنم از کاربرای فعال هم هست و چون محدودیتی برای ساخت یوزر وجود نداره با یک یوزر دیگه میاد بحث رو راه می ندازه و با یک یوزر دیگه شور میده :-? از آرخم کلی تهوین به هر کس دم دستشه تایپیک که قفل بشه می ره یک تایپیک در مورد مدیری که قفل کرده می زنه که باید اخراجش کنن و ....... بدون حتی یک دونه اخطار !!!!!!

مدیرا اینجا اگه این قدر با خودشون رو درواسی نداشته باشند مطمن باشید محدود هم نیستن چون یکی مثل امید تایپیک قفل کنه سریع زیر ابش می خوره یکی هم مثل صادق مخالفت کنه با چیزی که هم حقش مخافته سریع زیر آبش می خوره

افرادی هم مثل سارا و ..... هم که معمولا بحث تویی بخششون کم پیش میاد یا خودشون و درگیر نمی کنند هم جزو دسته آدم غیر فعال فروم حساب میشن :)

امیدورم بهتر بشه ولی کم کم اصطلاح چت روم واسه مجید آنلایم بجایی فروم بهتره چون تویی چت رومه که هر کس می تونه بیاده و هر چی می خواد بزنه و بره

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
Yterror عزیز مطمئن باش همه این مشکلاتی رو که گفتی فقط و فقط خود مدیر مسئولشه و بس
یوزر که مرض نداره بیاد شاکی بشه لابد یه بلایی سرش اومده
( هر کی خواست تو پیغام خصوصی دلیلش رو واضح بگم )
مدیریت اشتباه . . .

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
پیشنهاد کوشا یسیتم در مورد اینکه اعلام کنیم وظایف مدیران چی هستش خیلی خوب هست. به قول خودش اینطوری هرکس میدونه که مدیر داره چی کار میکنه ! اما همونطوری هم که ماندانا گفت الان هم همه مدیران دارن طبق قوانینی که برای اونها تعیین شده کارشونو انجام میدن ! اما برای اینکه شفاف سازی بشه و در این مورد شبهه ای وجود نداشته باشه این کار رو خواهیم کرد.

Yterror به قول ماندانا باید ابتدا مشخص کنید چی میخواین ! از یک طرف پیغام میزنید که مدیرها خیلی سخت گر هستند و به محض اینکه یکی تاپیک میزنه بهش گیر میدن که چرا قانون رو رعایت نکردی و دسترسی میبندن و این حرفها از طرفی میگی که هر کی میخواد میاید یک تاپیک میزنه و میره و کسی جلوشو نمیگیره!

ما الان اعمال قوانین کنیم و دقیقاطبق قانونهایی که داریم با کاربران برخورد کنیم یا اینکه کمی نرمی به خرج بدیم و زیاد به کاربرها گیر ندیم ؟!

الان یک مدیر مثل امید که قوانین رو بصورت سفت و سخت اجرا میکنه همه میگن بده یکی مثل سارا که به این مسایل حاشیه ای زیاد اهمیت نمیده میگن خیلی بی تفاوت و غیر فعال هستش !
مشخص کنید که چی میخواین ؟! میخواید که قانون سفت و سخت اجرا بشه یا اینکه خلاف اون باشه؟

در مورد پیشنهاد دعوت نامه ای کردن عضویت هم این پیشنهاد رد میشه چون این سایت یک سایت عمومی هستش و همه حق فعالیت در اون رو دارن

مجید

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
Yterror به قول ماندانا باید ابتدا مشخص کنید چی میخواین ! از یک طرف پیغام میزنید که مدیرها خیلی سخت گر هستند و به محض اینکه یکی تاپیک میزنه بهش گیر میدن که چرا قانون رو رعایت نکردی و دسترسی میبندن و این حرفها از طرفی میگی که هر کی میخواد میاید یک تاپیک میزنه و میره و کسی جلوشو نمیگیره!

ما الان اعمال قوانین کنیم و دقیقاطبق قانونهایی که داریم با کاربران برخورد کنیم یا اینکه کمی نرمی به خرج بدیم و زیاد به کاربرها گیر ندیم ؟!

تازه رسیدیم به اون حرفی که 8 صفحه است داریم میگیم و کسی گوش نمیکنه

یکی مثل همین امید جان هرز گاهی میاد و سفت و سخت به همه گیر میده و میره و یه مدتی هرکی هرکاری میخواد میکنه ( انجمن هاستینگ رو برید ببینید دیگه هر کی هر کاری دوست داره انجام میده )

ما هم همینو میگیم یا قوانین برای همه هست و اون مدیر باید با همه بطور یکسان بخورد کنه یا اگه نمیتونه بهش میگی چرا فلان کار رو کردی یا انتقاد کردی بدش نیاد

اصلا چه معنی داره تاپیک قفل بشه ؟!؟ این کار یه توهینه به تمام معنا که آقا تو حق حرف زدن نداری

نمیشه که تو یه بازه زمانی فروم روی قوانین پیش بره و ناخاسته کاربر ها زده بشن و تو یه بازه دیگه هم هر کی ساز خودش رو بزنه

نمونه هاش رو هم مدیر کل سایت دیده و بی تفاوت از کنارشون گذشته

پیشنهاد کوشا یسیتم در مورد اینکه اعلام کنیم وظایف مدیران چی هستش خیلی خوب هست. به قول خودش اینطوری هرکس میدونه که مدیر داره چی کار میکنه ! اما همونطوری هم که ماندانا گفت الان هم همه مدیران دارن طبق قوانینی که برای اونها تعیین شده کارشونو انجام میدن ! اما برای اینکه شفاف سازی بشه و در این مورد شبهه ای وجود نداشته باشه این کار رو خواهیم کرد.
فکر می کنم خیلی مفید باشه.

یکی مثل همین امید جان هرز گاهی میاد و سفت و سخت به همه گیر میده و میره و یه مدتی هرکی هرکاری میخواد میکنه ( انجمن هاستینگ رو برید ببینید دیگه هر کی هر کاری دوست داره انجام میده )

ما هم همینو میگیم یا قوانین برای همه هست و اون مدیر باید با همه بطور یکسان بخورد کنه یا اگه نمیتونه بهش میگی چرا فلان کار رو کردی یا انتقاد کردی بدش نیاد
پیشنهاد می کنم برای جلوگیری از خراب شدن تاپیک،اصلا مثالی از مدیرها هم نزنید(هیچ اسمی نیاد)...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت

اصلا چه معنی داره تاپیک قفل بشه ؟!؟ این کار یه توهینه به تمام معنا که آقا تو حق حرف زدن نداری

نمیشه که تو یه بازه زمانی فروم روی قوانین پیش بره و ناخاسته کاربر ها زده بشن و تو یه بازه دیگه هم هر کی ساز خودش رو بزنه

نمونه هاش رو هم مدیر کل سایت دیده و بی تفاوت از کنارشون گذشته
مطمئن باشید اگر تاپیکی قفل شده حتما نقض قوانین انجام شده ! وقتی کاربر به خودش (و در اصل به ما و سایت) احترام نمیذاره انتظار دارید که یک فرد دیگه بهش احترام بذاره ؟! (احترام متقابل هستش)

من الان سوالم همینه.. فرض میکنیم که الان همه چیز صفر هستش و میخوایم از ابتدا شروع کنیم ! نحوه مدیریتی کدوم مدیر رو انتخاب میکنید؟!

مجید

Mandana

Active Member
افرادی هم مثل سارا و ..... هم که معمولا بحث تویی بخششون کم پیش میاد یا خودشون و درگیر نمی کنند هم جزو دسته آدم غیر فعال فروم حساب میشن
سارا از کار و زندگی خودش میزنه که آخرش هم بشه عضو غیر فعال!
Basic_smilies_005_by_2mbst1.gif

حتما باید آدم توی همه تاپیکهای دعوا و بحث شرکت کنه تا بهش بشه گفت فعال؟؟( البته جسارت نباشه منظورم با شما نیست)

مدیرا اینجا اگه این قدر با خودشون رو درواسی نداشته باشند مطمن باشید محدود هم نیستن چون یکی مثل امید تایپیک قفل کنه سریع زیر ابش می خوره یکی هم مثل صادق مخالفت کنه با چیزی که هم حقش مخافته سریع زیر آبش می خوره
مدیرا با کسی رودربایستی ندارن.فقط و فقط مراعات حال یوزرها رو می کنن
اینکه اجازه میدن یه تاپیک در این مورد 8 صفحه بره جلو فکر می کنین بخاطر رودربایستی ه؟! فقط و فقط اینه که میخوان انجمن به حد مطلوبی که یوزرها میخوان برسه ( هر چند متاسفانه یوزرها هنوز هم همچنان با هم به اتفاق نظر نرسیدن)

در ضمن شمایی که میگین یه نفر با یه یوزر میاد و تاپیک میزنه و با یوزر دیگه میاد و بحث رو کش میده.مطمئن باشید مدیرها ابزارهای زیادی برای مچ گرفتن اینجور انسانهای جسارتن بی شعور دارن.اما همیشه هم سخته.ینی کنترل اینهمه یوزر واقعا کار مشکلی ه.

ولی کاش می شد به مدیرها هم اخطار داد! 3 اختطار،اخراج
این هم مشکلات خودشو داره... مسائل دوستانه قاطی می شه... بازم میشه همین!

متاسفانه نمیشه همه چیز رو اینجا توضیح داد.اما بهتون اطمینان میدم مدیرها هم مثل یوزرها بهشون اخطار داده میشه.منتها فرق دیر با یوزر ( خیلی از یوزرها) اینه که به مدیر اخطار بدی میگه چشم و اون کار رو تکرار نمی کنه
اما به یوزر که اخطار بدی یه تاپیک دیگه میزنه اونو تکرار می کنه
یا با اسامی مختلف میاد توی فاروم به شخص اخطار دهنده فحش میده
یا قهر می کنه و میره
و در مرحله ی آخر با امکان کم عذرخواهی می کنه و اونکار رو تکرار نمی کنه.البتهاین بیشتر در مورد یوزرهای جدید صادقه( صادق بیا ذوق بزن اسمتو آوردم این وسط :دی)

به نظر من تا اول اهداف کلی تون رو مشخص نکنین بحث همینطور بیهوده دامه پیدا می نکه
موفق باشید

ali-msh

Member
من کوچیک امید جان هم هستم

- یکی میاد کاملا قوانین رو نقض میکنه و فقط بخاطر اینکه مدیر حضور نداره کارشو میکنه و میره ، یه موقع هم مدیر هست و یوزر میاد بطور شاید اصلا اتفاقی یه کاری رو میکنه که خلاف قوانین بوده و بخاطر همین مجازات ! میشه
حالا مجید جان خود شما بودید چه عکس و العملی انجام میدادید

نه من هیچ کس دیگه فکر نمیکنم این جسارت رو بکنه و بگه فلان مدیر بد و فلان مدیر خوب مدیریت میکنه چون بالاخره اون وقتی که میزارن کلی ارزش داره و بی انصافیه که بخوایم از این مسئله به سادگی بگذیم

این همه وقت صرف کردیم و مشکلات رو گفتیم خوب همه اینها یک نقطه مقابلی هم داره

این مسئله رو نمیفهمم که چرا وقتی از یک مدیری انتقاد میکنی بدش میاد
چرا محیط مجید آنلاین نباید دوستانه باشه
چرا یک مدیر برا خودش عار میودنه که از یوزر معذرت خواهی کنه
چرا اصلا باید تاپیک قفل بشه چرا نباید نویسنده تاپیک از حرفی که زده شرمنده بشه
چرا فلان شخص 4 چیز بیشتر میدونه خودش رو از بقیه جدا میکنه که آآآآآآآآ من فلان کارها رو بلدم یا شما در سطح من نیستین

این دید اشتباس ، این حرفها رو که میزنم چون همه رو تو این فروم دیدم ، بعضی مدیر ها اصلا کاربر رو به چشم یک آدم نفهم نگاه میکنن یا اینکه فکر میکنن دشمنشونه

انقدر حرف دارم درباره اینجا به مجید بگم که . . . . ، اما حیف که میگم ممکنه برداشت بد بشه

موفق باشید

Mandana

Active Member
عزیزم این حرفی که میزنین کاملا درسته.اما یک مدیر کاملا فری تایم نیست که خودشو در اختیار یوزرهای بخش اش قرار بده.امید علاوه بر اینجا توی چند فاروم مختلف مدیر هستش.
اونجا هم وظایف مدیریتی داره که باید انجام بده.بعلاوه اون زندگی حقیقی یک مدیر رو نباید نادیده بگیریم.هر مدیر یک انسان واقعی در یک دنیای حقیقی هم هست.که می تونه دانشجو، شاغل، متاهل و خیلی مسائل دیگه رو به همراه داشته باشه
از هیچ مدیری نمیشه توقع داشت تمام مدت حضور داشته باشه بتونه تمام متخلفین رو مجارات! کنه.

مثالی که شما میزنین دقیقا مثل یک جامعه ی واقعی هستش.پلیس در یک جامعه مگر می تونه همه متخلفان رو شناسایی و دستگیر کنه؟

اگر فلان جیب بر جیب شما رو بزنه، شما میگی بخاطر این پلیس هیچ کاری برای ما انجام نمی ده و ما امنیت نداریم و غیره؟قاتل ها و سارقینی که توی زندان به سر می برند رو هم بهتره ببینیم و بعد قضاوت کنیم که آیا پلیس کار مفید انجام میده یا خیر.یعنی ما بجای اینکه اونهمه عکس العملهای سریع پلیس رو ببینیم، همین مورد جیب بری رو ملاک قرار بدیم و تمام عکس العملها رو تحت الشعاع قرار بده.به نظرم همیشه بهتره نیمه ی پر لیوان رو ببینیم.

درسته بعضی تاپیکها توسط امید دیده نشدن تا با متخلفین برخورد کنه، اما مسلما دو برابر همون تعداد تاپیکهای بیهوده رو سر و سامون داده و سه برابر همون به سوالهای بچه ها جواب داده.امیدوارم با جوابهای من تا حدود کمی قانع شده باشید

در مورد انتقاد:انتقاد سازنده هیچ وقت کسی رو ناراحت نمی کنه.

اما وقتی کسی با لحنی که بیشتر به تمسخر یا اذیت کردن حرفی رو بزنه، منهم باشم باهاش برخورد می کنم.حتی مسلما خود شما هم باشید مسلما با طرف مقابل برخورد خواهید کرد.غیر از اینه؟

الان دقیقا منظورتون از مدیری که عار می دونه معذرت خواهی کنه کی هستش؟اگه مدیری قبول کرده باشه که رفتارش اشتباست و بر طبق و مسیر قوانین رفتار نکرده، مسلما معذرت خواهی هم می کنه

اما دقیقا چه چیزی باعث میشه یک مدیر از یوزر معذرت خواهی کنه؟نه اینکه برتری ای داشته باشه.اما خوب مدیر که تاپیک بیهوده نمی زنه.اسپم نمی کنه( این مورد متاسفانه در مورد من صادق نیس :دی)

ولی اگر به کاربری بی احترامی کنه، اگر معذرت خواهی نکرد، کاربر این حق رو داره که به مقامهای بالاتر اطلاع بده.در اون صورت مسلما مدیر که از مدیریت خلع نمیشه! فقط ادمین یک تذکر توسط پیغام خصوصی برای مدیر می فرسته که توسط یوزر دیده نمیشه.

بنابراین وقتی یوزری از مدیری شکایت کرد، می تونه مطمئن باشه که مدیر توسط ادمین بازخواست شده.البته این تنها در صورتی هستش که مدیر واقعا کار اشتباهی مرتکب شده باشه.
ولی من شخصا اگه کسی بهم فحش بده، مسلما جوابش رو خواهم داد:دی

اون موقع نمی تونه یوزر ناراحت بشه که مدیر به من اهانت کرد.چون شروع کننده و شکنننده ی حرمت بین طرفین خودش بوده.

تاپیک به این دلیل باید قفل بشه که افراد بیشتری در اون به سخن پراکنی نپردازند.بر فرض شما یک تاپیک رو می زنین.بهتون میگن با قوانین سایت مغایرت داره و بسته میشه.یعنی به نظر شما تاپیکی که با قوانین مغایرت داشته باشه باید باز بمونه؟!!!!

امیدوارم مشکلات دوستان تا حدی حل شده باشه.اما اگه بازهم ابهامی باقی مونده، منهم سعی می کنم در حد معلوماتم بهشون جواب بدم
موفق باشید

پ.ن:چقدر حرف زدما.دستم درد گرفت :دی

یکی میاد کاملا قوانین رو نقض میکنه و فقط بخاطر اینکه مدیر حضور نداره کارشو میکنه و میره ، یه موقع هم مدیر هست و یوزر میاد بطور شاید اصلا اتفاقی یه کاری رو میکنه که خلاف قوانین بوده و بخاطر همین مجازات ! میشه
حالا مجید جان خود شما بودید چه عکس و العملی انجام میدادید

نه من هیچ کس دیگه فکر نمیکنم این جسارت رو بکنه و بگه فلان مدیر بد و فلان مدیر خوب مدیریت میکنه چون بالاخره اون وقتی که میزارن کلی ارزش داره و بی انصافیه که بخوایم از این مسئله به سادگی بگذیم

این همه وقت صرف کردیم و مشکلات رو گفتیم خوب همه اینها یک نقطه مقابلی هم داره

این مسئله رو نمیفهمم که چرا وقتی از یک مدیری انتقاد میکنی بدش میاد
چرا محیط مجید آنلاین نباید دوستانه باشه
چرا یک مدیر برا خودش عار میودنه که از یوزر معذرت خواهی کنه
چرا اصلا باید تاپیک قفل بشه چرا نباید نویسنده تاپیک از حرفی که زده شرمنده بشه
چرا فلان شخص 4 چیز بیشتر میدونه خودش رو از بقیه جدا میکنه که آآآآآآآآ من فلان کارها رو بلدم یا شما در سطح من نیستین

این دید اشتباس ، این حرفها رو که میزنم چون همه رو تو این فروم دیدم ، بعضی مدیر ها اصلا کاربر رو به چشم یک آدم نفهم نگاه میکنن یا اینکه فکر میکنن دشمنشونه

انقدر حرف دارم درباره اینجا به مجید بگم که . . . . ، اما حیف که میگم ممکنه برداشت بد بشه

موفق باشید
من که نفهمیدم شما چی میگی... اصلا مشکل این نیست... کی انتظار داره که مدیر همیشه تو بخش باشه یا تاپیکی لاک نشه؟
به عمد بزنی یکی بکشی یا اتقاقی این کار رو بکنی باید دیه بدی! یکی تو فروم کاری خلاف قانون می کنه دیگه چی کار داری عمدی بوده یا اتفاقی؟!

یک جمع بندی می کنیم:
YTerror پیشنهاد کرد که ثبت نام با دعوت نامه انجام بشه - رد شد
بنده پیشنهاد کردم که قوانینی برای مدیرها به وجود بیاد. - تایید شد

مثل اینکه زیاد تاپیک مفید نبوده!

یک سوال دارم:
چرا از شرایط مدیر شدن،داشتن تخصص به بخش مربوطه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا